http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/569104-melexinin-diyet-gunlugu.html
arkadaslar arkadasimizin gunlugunu israrla ziyaret ediniz lutfen....
leylakcim sorma kaptirdik kendimizi gidiyoruz....
Sağol canım.Amma önce sersumu bi halledek.Sonra benim reklamları arttırırız.Çünki ben Sersum gibi birşey dağatamayacağım.:2:http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/569104-melexinin-diyet-gunlugu.html
arkadaslar arkadasimizin gunlugunu israrla ziyaret ediniz lutfen....
leylakcim sorma kaptirdik kendimizi gidiyoruz....
Herhalde bacımsersumumuz 1. olsun ki espürü yeteneği daha da artsın dimi ama
Bak canım bak .Var resim çalışmalarım ama geçen senekiler.Bu senekileri koyamadım daha .melexin canim bende bakamadim facene. bir ara bakicam.resim calismalarin yokmu kiz insan 1-2 tane koyar....
Meleksin yaptım en son sayfada back ve another tick de takıldım. orda bekliyorum nasıl kayıt edeceğimi göremiyorum.Tekrar teşekkür ederim
Şimdi canım benim vereceğim listede ben marka desen vs vermeyeceğim.Çünkü ben bu topiğin bahtsız bedevisiyim(sen orada yazan şanslı aristokrat yazısına takılma .O kaderi değiştirmek adına yazıldı)Benim vereceğim herhangi bir ürünü 1 aydan fazla kullanamayabilme ihtimalin var.Listeyi okurken ve alırken Bismillah Çek.Allah sana boooool şans bereket versin.
hımm eşyalarımı genelde uzun süre kullanıırım ama bilemiyorum işte:) sen gene de liste hazırlarsan sevinirim :))
Aşağıdaki linki kullanıcı kontrol paneline girip profil düzenlerden kilo çizelgesi kısmına yapıştır .evet copy paste yapBaşlangıç kilom 68,boy 162 cm,bel 87,hedef 55 olurmu copy pastemi yapıcam
Aşağıdaki linki kullanıcı kontrol paneline girip profil düzenlerden kilo çizelgesi kısmına yapıştır .evet copy paste yap
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wLSOp3S/weight.png
Tamam canım hepsine el atacağım siz meraklanmayınız.Ooooo bu yıl baya hareketli olacak.Önce doğurt,sonra bak,çeyiz hazırla eeee bu arada zayıflaaboooooo vay Halime vay :))
Kizlar
Uzun zamandir yazmiyorum size, diyette yalan oldu bu surecte:18::18:
Facebooktan sersumum yazmis onu gorunce gireyim dedim. Baya yeni arkadaslar gelmis, hos gelmisler
bana bir el atin valla karatay yalan oldu. Ne kadar zararli varsa hayatimda.
Meyvenin sayisi artti.
Cikolata yiyorum. Tatli yiyorum.
Makarna, pizza yiyorum.
Patates yiyorum hemde kizartma.
Patlamis misir yiyorum
Ekmek yemiyorum ama yufka ekmek, durum yiyorum
Fakat su bir gercek ki bunlari yememe ragmen 4 saat ve 20.00 kuralina uyarsam pek bir + gormuyorum.ki cogu zaman onlara da uymuyorum
Oyumu verdim sersum a...
hos bulduk canim
asyacım hoşgeldintopikçe biz de bi dağılma içindeydik ama silkelenip kendimize geldik,seni de bekleriz yeniden
yoğunluktan giremiyodun,şimdi nasılsın canım ?
bir de propycil den haberin var mı hiç?
Oyumu verdim sersum a...
hos bulduk canimson ay finallerim basliyor artik
topikte olunca yine dagilmiyorsun, seni durtuyor birileri.
malesef propycilden haberim yok canim benimbir kac kere aradim, mesaj attim ama cevap vermedi. hastanededir diye israrla da aramak istemedim. sizin gibi bende bekliyorum donmesini:18: insallah iyi haberini aliriz yakinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?