Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Meleksin yaptım en son sayfada back ve another tick de takıldım. orda bekliyorum nasıl kayıt edeceğimi göremiyorum.Tekrar teşekkür ederim

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/569104-melexinin-diyet-gunlugu.html

arkadaslar arkadasimizin gunlugunu israrla ziyaret ediniz lutfen....

leylakcim sorma kaptirdik kendimizi gidiyoruz....
Sağol canım.Amma önce sersumu bi halledek.Sonra benim reklamları arttırırız.Çünki ben Sersum gibi birşey dağatamayacağım.:2:
sersumumuz 1. olsun ki espürü yeteneği daha da artsın dimi ama
Herhalde bacım
melexin canim bende bakamadim facene. bir ara bakicam.resim calismalarin yokmu kiz insan 1-2 tane koyar....
Bak canım bak .Var resim çalışmalarım ama geçen senekiler.Bu senekileri koyamadım daha .

Meleksin yaptım en son sayfada back ve another tick de takıldım. orda bekliyorum nasıl kayıt edeceğimi göremiyorum.Tekrar teşekkür ederim

Canım ister özelden istersen buradan bana başlangıç kilonu,boyunu, hedef kilonu yaz.ben sana çizelgeni yapayım.Buradan vereceğim linki kontrol panelimden kilo çizelgesi kısmına yapıştır

hımm eşyalarımı genelde uzun süre kullanıırım ama bilemiyorum işte:) sen gene de liste hazırlarsan sevinirim :))

hımm eşyalarımı genelde uzun süre kullanıırım ama bilemiyorum işte:) sen gene de liste hazırlarsan sevinirim :))

Tamam canım hepsine el atacağım siz meraklanmayınız.Ooooo bu yıl baya hareketli olacak.Önce doğurt,sonra bak,çeyiz hazırla eeee bu arada zayıfla aboooooo vay Halime vay :))

Kizlar
Uzun zamandir yazmiyorum size, diyette yalan oldu bu surecte:18::18:
Facebooktan sersumum yazmis onu gorunce gireyim dedim. Baya yeni arkadaslar gelmis, hos gelmisler
bana bir el atin valla karatay yalan oldu. Ne kadar zararli varsa hayatimda.
Meyvenin sayisi artti.
Cikolata yiyorum. Tatli yiyorum.
Makarna, pizza yiyorum.
Patates yiyorum hemde kizartma.
Patlamis misir yiyorum
Ekmek yemiyorum ama yufka ekmek, durum yiyorum
Fakat su bir gercek ki bunlari yememe ragmen 4 saat ve 20.00 kuralina uyarsam pek bir + gormuyorum.ki cogu zaman onlara da uymuyorum

Tamam canım hepsine el atacağım siz meraklanmayınız.Ooooo bu yıl baya hareketli olacak.Önce doğurt,sonra bak,çeyiz hazırla eeee bu arada zayıfla aboooooo vay Halime vay :))

asyacım hoşgeldintopikçe biz de bi dağılma içindeydik ama silkelenip kendimize geldik,seni de bekleriz yeniden
yoğunluktan giremiyodun,şimdi nasılsın canım ?
bir de propycil den haberin var mı hiç?

asyacım hoşgeldintopikçe biz de bi dağılma içindeydik ama silkelenip kendimize geldik,seni de bekleriz yeniden
yoğunluktan giremiyodun,şimdi nasılsın canım ?
bir de propycil den haberin var mı hiç?
hos bulduk canim son ay finallerim basliyor artik
topikte olunca yine dagilmiyorsun, seni durtuyor birileri.
malesef propycilden haberim yok canim benim bir kac kere aradim, mesaj attim ama cevap vermedi. hastanededir diye israrla da aramak istemedim. sizin gibi bende bekliyorum donmesini:18: insallah iyi haberini aliriz yakinda

inşallah canım,çok özledik onu

Meleksin ne kadar iyisiniz inaqnın saatlerdir burdayım deediğiniz gibi resmi kopyalayıp yapıstırdım kaydettim çıkmamış ama hersey için teşekkür ederim çizelgesiz şimdi birlikte oluruz sevgiler emekleriniz için teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…