Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkül'ün içinde bizim gibi kilo almazsa eğer ömür boyu kalabilir
Demek özlem atılmış :26:ne yaptıydı acaba ???
Allah kimseyi bebesinden ayırmasın kız.Benim kız 13 yaşına basacak 1 günlüğüne Ankara'ya gitti de öldüm öldüm bittim vallahi.Evet bu işe son noktayı koyuyorum.Kargocuya ayıp olması,extra çok masraflı olması ,senin bebenden ayrı kalamama durumlarını değerlendirdim.Bence en iyisi biz sana gelelim

günde 1 kere yemek verirsin kilo almaz o zaman
evet en mantıklısı o galiba

Sabah ( 11:00) 3 tereyağında yumurta,2 y zeytin, badem, 1 kk beyaz peynir, çay
Öğlen (15:00) 7 fındık, 10 badem, 1k incir, 1 hurma,
Akşam (18:00)3 tavada pastırmalı beyaz peynirli yumurta,1 kase yoğurt,2 badem salatalık

Kahvaltım
5 adat Ceviz
Sosisli yumurta( sosis sucuk salam yasakmı bilmiyorum ama yumurtayı ekmeksiz yemekte çok Zorlanıyorum. Sosisle yiyebildim)
Zeytin
2 parça peynir
Şekersiz çay
Öğlen
Şekersiz Türk kahvesi
Akşam
Fırında Domatesli soğanı palamut
Az ev yapımı turşu
Şekersiz Türk kahvesi
------------------- KAPANIŞ------------------

afiyet olsun bebeğem,menü süper

2. öğünüm

bulgurlu kıymalı
4 lahana sarma
2 kuru patlıcan
1 kuru biber dolması
5-6 adet actifry de yumurtalı karnıbahar kızartması
şalgam suyu
sarımsaklı yoğurt..

şimdi de çay çayy

gelin kısıım beraber büyütürüz
menü süper,protein patlaması yaşasın

Gelcez gelcez canım sen sıkma canını.Zaten ben koşa koşa gelirim kutup ayusundan kaçmak için Eh İzmirde yakın size .Memleketimede giderim haftasonu iznimde Kız sizde banyo tesisatı düzgün mü ? Gelmişkene şöyle keyifli keyifli banyomu yapayım.uleynnnn sonunda ben karlı çıkacağım bu işten

Son düzenleme:

canım sosis salam yasak..onun yerine ev yapımı sucuk veya pastırma yemelisin..
menünün geri kalanı güzel canım..yeşillikte ekleyebilirsin

Allahım Allahım ağzımın sularını tutamıyorum Actifryde bende deneyecektim bugün karnıbahar kızartmasını ama karnıbahar rahmete kavuşmuş İlkkez deneyecektim.Seninki nasıl oldu?Nasıl yaptın ? Az kopya ver de yarın bende yapayım.

Simdilik duzgun ama sen gelince bozulma ihtimali yuksek heralde galiba sanursam

Sana da afiyet olsun sersumum: 16:

çok güzel oldu canım hiç de dağılmadı..haşladım ama öölee çok yumuşak yapmadım sonra yğını koyup 2 dk çalıştırıp ısıttım..karnıbahar çiçeklerini yumurtaya bulayıp bulayıp actifraya koyup 15 dk kızarttım .. üstüne de bol sarımsaklı yoğurt..afiyet olsun..eşim de çok beğendi

sabah: 1 yumurta, 10 zeytin cay, 2 dilim börek. 2 tane tavuk sosisi.

ögle 1 tabak etli sebze yemegi. 3 kasik pirinc pilavi, bir tas yogurt.
2 bardak su. 2 fincan kahve. 5 tane sarma.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…