Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Kaçma ya arkadaşlar seni sahiden komik buluyorlar benceKomiksin bencede çokta eğlenceli
çok sağol..
arkadaşlar da söylüyor zaten ama biz topikçe komiğiz kıss..bazen hepimiz bi dalıyoz muhabbete gözümüzden yaşlar geliyor gülerken..yanii komik olmak için karşındakilerin de espriden anlaması lazım..al gülüm ver gülüm hesabı..hepimiz birarada olunca kopuyor ortalık yanii

Kimseye söyleme ama ben arada burda gizlice sizi okuyorum

İyi akşamlar
sabah :erzincan tulumu kibrit kutusundan biraz fazla
12 zeytin
1portakal(fazla mı, o yok mu yoksa)
yarın çay bard fındık
terayağında iki yumurta
çay

Öğlen:küçük kase yoğurt
içine yarım bardak fındık
mevsim salatası küçük bir tabak

Akşam:biryemek tabağı bulgurlu lahana
bir kepçe mercimek çorbası
yarım bardak badem

Merhaba güzeller , nasılsınız bakalım bugün? Gene çok yazmışınız bakamıyorum geçmişe.Sersum seçimler nasıl gidiyo?Umut var mı , alıcan mı kupayı ? Temizlik yaptım , gerginim

Merhaba güzeller , nasılsınız bakalım bugün? Gene çok yazmışınız bakamıyorum geçmişe.Sersum seçimler nasıl gidiyo?Umut var mı , alıcan mı kupayı ? Temizlik yaptım , gerginim

temizlik yaptığın belli birdy,yine 37 olmuşun
sersum 54 oldu kısıııım

canım menü çok güzel ama kuruyemişleri biraz abartmışsın:26:..biz genelde sabah yiyoruz..kilo vermeni yavaşlatabilir

meyveyi de sabahları ve az miktarda yiyoruz..tam 1 tane değil de ben mesela 2-3 dilim yerim genelde..

sevgili sersum ve leylak menüm olmuş mu? Acayip unutkanlık var bende kafam çok yoğun çok...suyu unutmamam lazım daha 2.5 olmadı ama ...

hoşgeldin canım..

kızzlar çok çalışmış bugün..alcam kupayı herhal..

hee aynı ben gibisin

sersum 54 oldu kısıııım

sevgili sersum ve leylak menüm olmuş mu? Acayip unutkanlık var bende kafam çok yoğun çok...suyu unutmamam lazım daha 2.5 olmadı ama ...

canım menü güzel ama kuruyemişi sadece sabahları yesen daha iyi olur.kg vermen yavaşlamaz o zaman

sersum 54 oldu kısıııım
Eneeeeem çok sevindim , hadi inşallah
hoşgeldin canım..

kızzlar çok çalışmış bugün..alcam kupayı herhal..

hee aynı ben gibisin

Sorma yaa , söölemedim size , bizim 3 gündür sıcak su ve ısınmamız yoktu (bkz Melexin) , hem biz insanlıktan hem ev evlikten çıkmıştı.Bugün hepsine format attım Sersumum ama ben de döndüm buna
Kısss inşallah yaaaa , bi de Leylaklar çok çalıştı kaç gündür , emekleri zayi olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…