Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

yemediklerin için

yarın da yürürsen affederiz cıssları..kıss ilkgünden sıkıyönetim bozulur mu

ben işte sürekli ayaktayım..kaset taşı, makineyi indir kaldır..hastayı hazırla git çek, geri gel kaseti değiştir..amelelik anlıyacağın
..vücut bu hareketlere alıştığı için spor olarak algılamıyo salak

tabii eve gelince de kösülüp kalıyorum genelde

selam kıslar nasılsınız..ıyınıyetlım yuruyusun ıcın bende 40 dk yurudum bugun fakat arkadastaydım kahvaltıda ve pohaca kurabıye havada ucustusersum ıstedıgını yap bana,ızın var sana bu olabılır mesela

Canım sen zaten sporunu yapıyosun bu durumda havalar güzelleşip günler uzayınca sen de yürürsün sıkma canını seksenleri izlemeye mi gittin? Benim oğluş yazdırmayınca direk kapatmak zorunda kalıyorum artıkın uyudu:112:
Papişim şu kahvaltılara bayılıyorum valla:112:
Ne güzel yürümüşsün de uzun süre karatay yapmak bile büyük başarı papişim bak geçen yıldan arkadaşlar var mı pek yok eski kilolarına dönmüş çoğu yeniden motive olamıyor..ben bu kadar iradeli oluşuma bile şaşıyorum ama sen benden daha iyisin:112:

Son düzenleme:
kıyamam sana ama bugün sıkıyönetim ilan etmiştik iyiniyetlim de sen de bozdunuz
bi çanta atıyım artık..

açık hava da olunca çok güzel oluyor zaten canım..

Kızlar bu ayrılık benim çok kanıma dokundu Acayip oldum ya , keşke tek ayak üstünde dur filan deselerdi Leylakım Ramaskam ne yaptılar acaba ?

Kızlar geldim ama çıkıyorum çok uykum geldi acayip oldum . Yarında öğlene kadar yokum .Kendinize iyi bakınız

bu sozlerın cok ıyı geldı ıyınıyetlım

kıyamam sana ama bugün sıkıyönetim ilan etmiştik iyiniyetlim de sen de bozdunuz
bi çanta atıyım artık..

açık hava da olunca çok güzel oluyor zaten canım..
yarın proteın farz oldu

canım benimmm...hoşgeldinnn..

çok üzüldüm yavv...benim yüzümden ne hallere düştünüz arkadaşımm...admine de söyledim haberimiz yoktu link atmanın yasak olduğundan dedim..:26:

hoşbuldum sersumum
canım benim geçmişi de okudum,gerçekten çok üzülmüşsün gönülden inandım buna...ama üzülme canımcım.sen istemedin ki bunu bizden.sen de bizler de bilmiyoduk yasak olduğunu.üzülmeye değmez yani
ben seni çok seviyorum bunu bilgeçmişi unutalım geleceğe bakalım bebeğem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…