Dur bak bana gelen tabakta neler vardı yazayım
browniyedi
bir kaç çeşit kurabiye taztlı tuzlu karışık( birinden bi lokmacık yidim )
pirinçli sarma ev ahalisi yedi
poğaça yine minik lokma:26:
sonra okulda öğretmenler odasında tabaklarda kek vardı payıma düşen çoktu ama sadece 2 parça keki aldıma getirdim:112: yine yemedim..
yarın da yürürüz dedi eşim 70 dakikadan fazla yürümek istedim dehava fena değildi bugün hafif soğuk vardı kısmet yarın da yürüsek sevineceğim yine
saat 21 de bitiyor canım..
ramaska gelemez heralde saat farkından dolayı..orda saat 3 falan oluyor
yemediklerin için
yarın da yürürsen affederiz cıssları..kıss ilkgünden sıkıyönetim bozulur mu
Ben var ya ben kafam ööle bi şişiyor ki tam kapasite çalışıyorum sersumumAma vücudum çok yorulmuyor yürüyüş de iyi geliyor ev kadıncağız d evi toparlıyor ya rahatım açıkçası biraz da ondan
Canım sen zaten sporunu yapıyosun bu durumda havalar güzelleşip günler uzayınca sen de yürürsün sıkma canını seksenleri izlemeye mi gittin? Benim oğluş yazdırmayınca direk kapatmak zorunda kalıyorum artıkın uyudu:112:
ben işte sürekli ayaktayım..kaset taşı, makineyi indir kaldır.. hastayı hazırla git çek, geri gel kaseti değiştir. .amelelik anlıyacağın
..vücut bu hareketlere alıştığı için spor olarak algılamıyo salak
tabii eve gelince de kösülüp kalıyorum genelde
Papişim şu kahvaltılara bayılıyorum valla:112:selam kıslar nasılsınız..ıyınıyetlım yuruyusun ıcınbende 40 dk yurudum bugun fakat arkadastaydım kahvaltıda ve pohaca kurabıye havada ucustu sersum ıstedıgını yap bana,ızın var sana bu olabılır mesela
kıyamam sana ama bugün sıkıyönetim ilan etmiştik iyiniyetlim de sen de bozdunuzselam kıslar nasılsınız..ıyınıyetlım yuruyusun ıcınbende 40 dk yurudum bugun fakat arkadastaydım kahvaltıda ve pohaca kurabıye havada ucustu sersum ıstedıgını yap bana,ızın var sana bu olabılır mesela
Canım sen zaten sporunu yapıyosun bu durumda havalar güzelleşip günler uzayınca sen de yürürsün sıkma canını seksenleri izlemeye mi gittin? Benim oğluş yazdırmayınca direk kapatmak zorunda kalıyorum artıkın uyudu:112:
Sağol gardaşhoşgeldin datlumm..
bu sozlerın cok ıyı geldı ıyınıyetlımCanım sen zaten sporunu yapıyosun bu durumda havalar güzelleşip günler uzayınca sen de yürürsün sıkma canını seksenleri izlemeye mi gittin? Benim oğluş yazdırmayınca direk kapatmak zorunda kalıyorum artıkın uyudu:112:
Papişim şu kahvaltılara bayılıyorum valla:112:
Ne güzel yürümüşsün de uzun süre karatay yapmak bile büyük başarı papişim bak geçen yıldan arkadaşlar var mı pek yok eski kilolarına dönmüş çoğu yeniden motive olamıyor..ben bu kadar iradeli oluşuma bile şaşıyorum ama sen benden daha iyisin:112:
yarın proteın farz oldukıyamam sana ama bugün sıkıyönetim ilan etmiştik iyiniyetlim de sen de bozdunuz
bi çanta atıyım artık..
açık hava da olunca çok güzel oluyor zaten canım..
leylakımmm hosgeldın canımm
hoşbuldum papişimkader mahkumunuz geldi
canım benimmm...hoşgeldinnn..
çok üzüldüm yavv...benim yüzümden ne hallere düştünüz arkadaşımm. ..admine de söyledim haberimiz yoktu link atmanın yasak olduğundan dedim..:26:
hoşbuldum papişimkader mahkumunuz geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?