Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

inşaallah, bu sefer acayip kafaya koydum..ve bugün 2.günüm,vücudumda bir rahatlık hissediyorum..yapacağız,olacakkkkkk :)))
ayrıca bir yerde okudum,elma sirkesinin faydası çokmuş..
4 yemek kaşığı elma sirkesi,4 yemek kaşığı bal ve 4 su bardağı suyu karıştırıp,her yemekten sonra yarım su bardağı içilmesi zayıflamaya yardımcıymışş..
bunuda yapıcam :)

Canım burada hepimiz birbirimize desteğiz zaten ve hep birlikte el ele çok güzel kilolar veriyoruz, kafana takılan şeyleri sor mutlaka ben ya da diğer arkadaşlarımız cevaplarız elden geldiğince

Sirke tamam ama bal yasaklar arasında bu diyette canım. boş kalorili bir tatlı diyor hocamız. Şekerli olduğu için. Bal pekmez reçel yasak

Kizlar 3.ogunum yarim saat once bitti.
Haslanmis tavuk,tavuk suyuna sehriye corba,karnibahar yemegi ve bol salata

Kizlar 3.ogunum yarim saat once bitti.
Haslanmis tavuk,tavuk suyuna sehriye corba,karnibahar yemegi ve bol salata

Afiyet olsun, bence Menün güzel ama şehriye olmasa olurdu. Dikkat edebilirsiniz. Yeni misiniz bilmiyorum ama :) Şehriye işlenmiş olduğu için önerilmiyor.

Bende akşam yemeği yeni bitirdim
bir tabak zeytinyağlı pırasa yemeği ve lebeni azcık. bol yoğurtlu.

çay içmek ileriki saatlerde artık.

hoşgeldin aramıza
hoşgeldin aramıza..ara öğün yapmazsan daha iyi olur canım..4-5 saat kuralı var .leptin hormonu ancak o sürede çalışıyor..
öğle yemeği saatim geldi,hala tıkabasa tok hissediyorum.limonlu su iştahımı kapattı. şey sorucam, mercimek köftesini öğünde istediğimiz kadar yiyebiliyo muyuz?
abarmamak kaydıyla öğün olarak yiyebilirsin canım..
hoşgeldin canım aramıza..
tavuk özgür olursa yiyoruz rahatça ama ben mesela bulamayınca ayda 1-2 kere yiyorum canım

hoşgeldin aramıza
leylakım,ramaskam,melexın kalbımız sızınle ve cok ozledık

Allah kabul etsin
45 dak fitness aletleriyle çalışıldı.

akşamki menüm
kıymalı kabak-karnabahar yemegi
buğday aşı corbası
yogurt

aksama davetteyim cısslar olabilir.iyi aksamlar daha ugrayamam.sevgiler

bakalım ne cısslar olacakk

arkadaşlarımıza kavuşmamıza son 2.5 saat..

2. öğünüm(bu bir protein atağıdır karatayla alakası yoktur..)

tavuk sote
1 kase yoğurt

3. öğünüm

7 çinekop
az soğan bol maydanoz ve dereotu salatası

şimdide çayyy

ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz başarılar

Evet ficansım görmemişim 12:30 da öğle arası başlıyor:112:

Eve gittiğimde kahvaltım sanki hiç erimemişti midemde yiyemedim tok olduğumdan
Okula gittim arkadaşın biri elinde tabaklarla daldı odama (saat 14.00)çiğ köfte börek haşhaşlı çörek filan vardı içinde 3 çiğ köfteyi hemen yidim yoksa 2 öğün olacaktı:26:
eve gittiğimde saat 16:00 idi.. Salata ve sucuklu kuru fasulye yedim.
Eşim girdi 4ü 10 geçe hadi yürüyelim diye...:119::119: koşturdum giyindim hemen:119::119::119:

Tam 70 dakika yürüdük eşimle oley oley:119: elime eldivenleri geçiriyorum kafama eşofmanımın şapkası üstüme montum pek de güzel yürüdük

Dönünce de 4 tane mercimek köftesi ve salata yedim 4 öğün oldu heee okulda çiğ köfte yerdiğim sıra bi de minnak börek(avuç içi büyüklüğünde bile değildi) yedim.

harikasın bebişim herzaman ki gibii..

Dönünce de 4 tane mercimek köftesi ve salata yedim 4 öğün oldu heee okulda çiğ köfte yerdiğim sıra bi de minnak börek(avuç içi büyüklüğünde bile değildi) yedim.

sıkıyönetim ilan ettiydik ya kısss..

neyse 70 dk yürümüşsün

harikasın bebişim herzaman ki gibii..

Yürüyüş yapmanın beni bu kadar mutlu edeceği aklıma bile gelmezdi sersumum
Bundan 2 yıl önce 45-50 dkika yürüyüş yapmıştım (karatay öncesi) çok yorulur isteksiz giderdim. Bacaklarım filan kötü olurdu çok çıt kırıldımdım yahu
Şimdi bu yürüyüşler bana vızzz geliyor

ben iş yerinden çok yorgun geliyorum canım belki ondan yürüyüş çok zoruma gidiyor:26:

sıkıyönetim ilan ettiydik ya kısss..

neyse 70 dk yürümüşsün

Dur bak bana gelen tabakta neler vardı yazayım
browni yedi
bir kaç çeşit kurabiye taztlı tuzlu karışık( birinden bi lokmacık yidim )
pirinçli sarma ev ahalisi yedi
poğaça yine minik lokma:26:

sonra okulda öğretmenler odasında tabaklarda kek vardı payıma düşen çoktu ama sadece 2 parça keki aldım a getirdim:112: yine yemedim..
yarın da yürürüz dedi eşim 70 dakikadan fazla yürümek istedim de hava fena değildi bugün hafif soğuk vardı kısmet yarın da yürüsek sevineceğim yine

ben iş yerinden çok yorgun geliyorum canım belki ondan yürüyüş çok zoruma gidiyor:26:

Ben var ya ben kafam ööle bi şişiyor ki tam kapasite çalışıyorum sersumum Ama vücudum çok yorulmuyor yürüyüş de iyi geliyor ev kadıncağız d evi toparlıyor ya rahatım açıkçası biraz da ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…