Canım burada hepimiz birbirimize desteğiz zaten ve hep birlikte el ele çok güzel kilolar veriyoruz, kafana takılan şeyleri sor mutlaka ben ya da diğer arkadaşlarımız cevaplarız elden geldiğince
inşaallah, bu sefer acayip kafaya koydum..ve bugün 2.günüm,vücudumda bir rahatlık hissediyorum..yapacağız,olacakkkkkk :)))
ayrıca bir yerde okudum,elma sirkesinin faydası çokmuş..
4 yemek kaşığı elma sirkesi,4 yemek kaşığı bal ve 4 su bardağı suyu karıştırıp,her yemekten sonra yarım su bardağı içilmesi zayıflamaya yardımcıymışş..
bunuda yapıcam :)
Kizlar 3.ogunum yarim saat once bitti.
Haslanmis tavuk,tavuk suyuna sehriye corba,karnibahar yemegi ve bol salata
hoşgeldin aramızakızlar karatayın kıtabını alamadm suaralar cok yogunum dısarı cıkamıyorum dr karatayı dınledıkten sonra baslamaya karar verdım 4 gun oldu merak ettıklerım var kızlar dıyette nıye hıc tavuk yok ve meyve cok yararlı hergun 1 tane yesek olmuyor mu yanı bu durum benı cok üzdü bir diğer sorum ise kahvaltıyı ekmeksiz atlatmak cok zor doymuyorum ve 2 saat sonra acıkıyorum zor sabredıyorum aklım fıkrım yemek oldu :)))) cevaplarsanız sevınırım sımdıden teşekkürler haa bıde unuttum 4 -5 kılo hedefım botum 163 kılom 59 verıyorum 2 kılo hemen gerı alıyorum 2 senedır veremedım vucudum cok dırenclı sağolsun :) evlenıcemde gıt kilolar yoksa tombık gelıın olmak ıstemıyorumkızlar bana el atın
hoşgeldin aramızamerhaba hanımlar..
bir süredir sizi takip ediyorum, yaklaşık bir aydır karataya niyet edip diyet edemiyorum.. ama bazı alışkanlıkları yerleştirdim hayatıma. bugünse ilk defa sabah kahvaltısında karatay kahvaltısı yaptım. dişimi sıkıp kurallara uymam, bi an önce zayıflamam lazım. bu arada bebiş çalışmaları da yapıyoruz. ben beslenme kalitesini yüksek gördüğüm için hamile olsam da karataya devam etmeyi düşünüyorum. şu an 72 kiloyum ve hedefim 55 olmakla birlikte hamile kalırsam kilo almamak için çaba sarf edeceğim. ne dersiniz doğru yapıyor muyum?
kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
10 tane zeytin
avuç içi kadar beyaz peynir
yarım çay bardağı fındık
ve şekersiz çay
aralarda
şekersiz limonlu çay
öğle yemeği
yarım kase mercimek çorbası
çok çok çok az pilav üstü nohut -işteyim ve mecbur kaldım-
turşu ve bi kase yoğurt
işte böyleee...
umarım başarabilirim. bir de kitabı okudum ama tam anlamadım. istediğim zaman süt ya da soda içebilir miyim?
abarmamak kaydıyla öğün olarak yiyebilirsin canım..öğle yemeği saatim geldi,hala tıkabasa tok hissediyorum.limonlu su iştahımı kapattı. şey sorucam, mercimek köftesini öğünde istediğimiz kadar yiyebiliyo muyuz?
hoşgeldin canım aramıza..HERKESE MERHABA,
Karatay diyetine dün itibarı ile başladım.Diyeti uygulayan arkadaşlardan Karatay diyeti ile ilgili ipucu almak istiyorum..Nelere dikkat etmem gerekiyor?..Ayrıca benim balığa karşı alerjim var.Çok istediğim halde yiyemiyorum.Balık yerine ne yiyebilirim?..Tavuk öğünlerde yok gördüğüm kadarıyla,yiyemiyor muyuz?
Bir de çalıştığım için öğle yemeklerini iş yerinden yiyorum,her gün yemek taşımak gibi bir durumum yok..
Ekmeği kestim,yemiyorum..Hamur işi yok..Evde de akşamları sebze yemeklerini falan yesem olur mu? Yoksa diyette ne yazıyorsa onu mu yemem gerekiyor?..Her şey diyette yazdığı gibi mi uygulanmalı??..
hoşgeldin aramızamerhaba arkadaşlar yeni üyeyim karatay sayfasını yaklaşık bır haftadır fırsat buldukça takıp edıyorum. ilk bastan baslayıp ne olup bittiğini anlayayım dedim ama oku oku sayfa ilerlemiyorbende artık sona geçtim 1.65 boyunda 87 kiloyum ve 44 beden kullanıyorum. bundan önce 2 ay bilfiil her aksam 2 saat spor yaptım deli gibi terledim aksamları yemek yemedım gunde 3 lt su içtim fakat sonuc 1 kilo ya verdım ya vermedim. bi arkadaşım karataydan bahsetti ve karatay araştırmalarımın sonucunda buradayım. bende motive olmak istiyorum bayanlar bana da bir el atsanız söyle püf noktalarını ve özet bir sekılde bı arkadasım cevap verebilir mi? bu akşamda kitabı alıp baslayacagım ama diete yılbasından sonra baslayacagım cunku tatıle gıdecegım dönüşte baslayacagım kesinti olmasın diye. karatayda basarı yuksek sanırım yada deneyıp basaran arkadaslar yazabılır mı güvenilir mi sağlıklı mı
leylakım,ramaskam,melexın kalbımız sızınle ve cok ozledık
Allah kabul etsinbenim vücudum işe gelip giderkenki yürüyüşlere alıştı açıkcası sizinkisi gibi aktif bir yürüyüş de sayılmazdı yaptığım. haftasonu evin içinde hafif tempoda koşayım dedim yürümeye kalksam çok vakit alıyor ben de 3000 adım koşayım dedim1000 adımdan sonra bacaklarım kasılmaya başladı feci terledim. meğer ben kendimi yürüyüş yapıyor zannediyormuşum önceden. şimdi adımlarımı sayarak evde koşuyorum bakem umarım başarılı olurum. evdeki koşu bandını çocuklar yüzünden açamıyorum, ellerini falan kaptırırım diye korkuyorum.
orucumu açtım
1 tabak maydanoz-domates-1 dilim peynir ve sumaklı salata
ardından da çayın yanında 5 hac hurması 1 avuç fındık
biraz arada zaman az ama eve gidince de balık-salata yapıcam
45 dak fitness aletleriyle çalışıldı.
akşamki menüm
kıymalı kabak-karnabahar yemegi
buğday aşı corbası
yogurt
aksama davetteyim cısslar olabilir.iyi aksamlar daha ugrayamam.sevgiler
Afiyet olsun canım, öğlen yemeğine eve gidiyorsun herhalde
Kitabını alırsan daha faydasını görürsün canım, ama alana kadar burayı da takip edebilirsin, önce ilk sayfamızı okursan iyi olur, biz ara öğün hiç yapmıyoruz, 4-5 saatte öğünlerimizi yiyoruz, menülerini yazarsan burada yanlışlarını söyleriz, sabahları 2 yumurta ile 1 ince belli çay bardağı kuru yemiş, peynir ve zeytin bizi neredeyse akşama kadar tok tutuyor, meyveyi de sabahları kahvaltına yiyebilirsin, bir iki kuru meyve ya da mevsim meyvesi şeklinde, ekmek makarna hamurişi hiç yok, bunlara tam uyarsan çok rahat istediğin kiloya inersin
Evet ficansım görmemişim 12:30 da öğle arası başlıyor:112:
Eve gittiğimde kahvaltım sanki hiç erimemişti midemdeyiyemedim tok olduğumdan
Okula gittim arkadaşın biri elinde tabaklarla daldı odama (saat 14.00)çiğ köfte börek haşhaşlı çörek filan vardı içinde3 çiğ köfteyi hemen yidim yoksa 2 öğün olacaktı:26:
eve gittiğimde saat 16:00 idi.. Salata ve sucuklu kuru fasulye yedim.
Eşim girdi 4ü 10 geçe hadi yürüyelim diye...:119::119: koşturdum giyindim hemen:119::119::119:
Tam 70 dakika yürüdük eşimle oley oley:119: elime eldivenleri geçiriyorum kafama eşofmanımın şapkası üstüme montum pek de güzel yürüdük
Dönünce de 4 tane mercimek köftesi ve salata yedim 4 öğün olduheee okulda çiğ köfte yerdiğim sıra bi de minnak börek(avuç içi büyüklüğünde bile değildi) yedim.
harikasın bebişim herzaman ki gibii..
Sersum leylakım ramaskam meleksinim ne zmana gelcekler yahu:44: akşam girerler mi özledik be yaw
Yürüyüş yapmanın beni bu kadar mutlu edeceği aklıma bile gelmezdi sersumum
Bundan 2 yıl önce 45-50 dkika yürüyüş yapmıştım (karatay öncesi) çok yorulur isteksiz giderdim. Bacaklarım filan kötü olurdu çok çıt kırıldımdım yahu
Şimdi bu yürüyüşler bana vızzz geliyor
sıkıyönetim ilan ettiydik ya kısss..
neyse 70 dk yürümüşsün
ben iş yerinden çok yorgun geliyorum canım belki ondan yürüyüş çok zoruma gidiyor:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?