günayyydın kızlarr
hala hastayım ben,bugun kendıme ıyı bakmam lazım:2::2::2::2::2:
bu çikolata ,tatlı reklamları nedır ya sıtemızde sureklı,bizi sabote etmek ıster gibi
kızlar bir de bende pıhtılaşma sorunu var.
özellikle hamilelikte bebeğin beslenmesine engel oluyo, duyanınız vardır belki..
Pıhtılaşma sorunu olanlara bi diyet öneriliyo, metioninden fakir diyet diye.
Yumurta haftada bi defa, peynir yoğurt süt çok kısıtlı, baklagiller yok denecek kadar az.. Ceviz badem vs yasak
özellikle hamilelikte buna uymak gerekiyo.
Karatay diyeti sakıncalı olur mu acaba, hocaya sormak lazım.
öyle bezdim ki herşeyden sorasım gelmiyo :d
Günaydınnnn :)
Güzel bir gün diliyorum herkese..
Akşam hamsi tava yedim, 250 gr kadar yanında da bol salata.
Bu sabah 2 rafadan yumurta, 2 kayısı, 5 zeytin, 10 adet badem, 1 parça peynir ve şekersiz zencefil-limon çayı içtim...
Sabah aç karnına tartıldım ve çooook mutlu oldum, biliyorum ödemimi atıyorum ama yine de regl'e 2-3 kala 3 günlük bir diyetle -1400 gr görmek beni çok mutlu etti.. :)
Sizlere bir kaç sorum oalcak cevaplarsanız sevinirim. Canan hanıma sorularınızı nereden, hangi siteden soruyorsunuz. Bir de omega 3 olarak hangi markayı kullanıyorsunuz? ben sabahları kahvaltıdan sonra one a day weight smart kullanıyorum uzun süredir. acana sadece c vitamini ve omega 3'e mi dönsem? yardımcı olursanız sevinirim.
Bir de keten tohumunu nasıl tüketicez?
Ben de niye bu kadar sinirli ve açım diyorum
Bir kaç gece önce gece saat 2 miydi neydi.
4-5 tane lavaş arası çiğköfte yedim desem inanır mısın ?
Sonra midem nasıl bir hale geldi kusabilsem kusacaktım.
Ahh bu ilaçlar ahh bu hormonlar.
Kadın olmak pek zor ya ..
güzel dileklerin için teşekkürlerrr
1-Hamsi tava yemiyoruz genelde,fırında buğulama ya da yağlı kağıta z.yağı ile harmanlayarak koyuyoruz fırında kızartıyoruz.
2-doktor sitesi diye bir site var,ordan Canan Efendigil Karatay-Kardiyoloji kısmında,ordan soruluyor.
3-omega 3 markam seven seas,keten tohumunu yoğurta yada salataya koyuyolar.
Günaydın,
Bugün karatay diyetine başlayalı 1 ay oldu sabah tartıldım 1 ayda 6 kg vermişim.
Yalnız Cumadan beri kilom değişmemiş neden böyle oldu anlamadım cumartesi balıkla beraber yediğim tahin helvası dışında hiç kaçamak yapmadım. Bakalım Cumaya gidecekmi kilo.
Bayrama kadar 60 kg altına düşmeyi planlıyordum ama olmayacak galiba.
Günaydın,
Bugün karatay diyetine başlayalı 1 ay oldu sabah tartıldım 1 ayda 6 kg vermişim.
Yalnız Cumadan beri kilom değişmemiş neden böyle oldu anlamadım cumartesi balıkla beraber yediğim tahin helvası dışında hiç kaçamak yapmadım. Bakalım Cumaya gidecekmi kilo.
spor yapıyormusun iyi vermissin ben 3 kilo verdim ve aynı kilodaymısız keske bende verebilseydim okadar
Spor yapmıyorum karatay diyeti yanısıra akşam 18.00 den sonra hiçbirşey yemiyorum.
Bugün işyerinde sen bayağı kilo vermişsin dedi arkadaşlar gerçekten çok iyi geldi bana
Günaydın,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?