Günaydın,
Bugün karatay diyetine başlayalı 1 ay oldu sabah tartıldım 1 ayda 6 kg vermişim.
Yalnız Cumadan beri kilom değişmemiş neden böyle oldu anlamadım cumartesi balıkla beraber yediğim tahin helvası dışında hiç kaçamak yapmadım. Bakalım Cumaya gidecekmi kilo.
Bayrama kadar 60 kg altına düşmeyi planlıyordum ama olmayacak galiba.
ben de pko im,benim de sürekli kullanmam lazım hamilelik için de işe yarıyormuş,ama tembel ben bıkıyorum bir süre sonra
neyse dün sabah bu sabah yine başladım inş.bırakmam.
kesınlıkle bırakma canım bu arada bebekmı ıstıyosun
kesınlıkle bırakma canım bu arada bebekmı ıstıyosun
evet cnm 2 kere doğal yolla oldu tüpbebek aşamasına geldiğim zamandı ikiside..ama maalesef benle kalmadılar.
tatlım hayrola sen niye içiyorsun
adet düzenlemek için mi? ( pko musun?)
Arkadaşlar burdan söylemek doğru olur mu bilmiyorum ama metformin içerikli şeker hastalarının kullandığı bir-ikiilaç var,bir dönem ben de kullandım(hormonları da düzenliyor.)
.o da zayıflamaya yardımcı oluyormuş ve bağırsakları müthiş çalıştırıyor haberiniz olsun..
herkes kullanabilir,ilk zamanlar mide bulantısı da yapıyor diyorlar bazı kullananlar ama zamanla geçiyormuş.
nasılsınız bakalım bende iyiyim şükür...
akşam açlıktan midem gurluya gurluya uyudumm:))
sabah kalktığımda kendimi tok hissediyordum ama,garip:26:
bu sabahki kahvaltım...
2 yumurta(rafadan)
2 üçgen peynir
1 avuç badem
2 kuru kayısı
1 ısırık bazlama(yanımdaki arkadaş getirmiş 2 dlm koydu önüme ama bir ısırıkla kurtardım)
Günaydın,
Bugün karatay diyetine başlayalı 1 ay oldu sabah tartıldım 1 ayda 6 kg vermişim.
Yalnız Cumadan beri kilom değişmemiş neden böyle oldu anlamadım cumartesi balıkla beraber yediğim tahin helvası dışında hiç kaçamak yapmadım. Bakalım Cumaya gidecekmi kilo.
çok güzel maaşAllah
bazen bana da öyle oluyo haftaiçi bakınca gram eksilmiyor,cuma baktığımda ise vermiş oluyorum.
bende doğum kontrol hapı kullanıyorum masal cm ve ceylincim 5 aydır amabana bi etkisi olmadı ya sadece ödem tutarmış doktorum kesinlikle bi etkisi yok dedei bana bi arkadasım zayıfladı bile biri hiç kilo almadı biri kilo aldı hapa bağlıyord
Her hangi bir yan etkisi yok mu ki ?
Bağırsaklarımla hiç anlaşamıyoruz da
.[/B]
canım yan etkisi kişiye göre değişiyor bazıları midem bulanıyor diyor,bazıları da ishal oldum diyor.
bence Canan hoca'ya danışın kullanmak isteyenler.
ceylıncım benımde 4 sene olmadı asılama dahıl bırcok sey yaptım olmadı 4 sene sonunda 10 kılo vermısken ve nasıp olmazsada vardır bır hayır dıyıp kafamdan cıkardıktan sonra kendılıgınden hamıle kaldım yanı psıkolojı cok onemlı cok rahat ve morallı olmalısınevet cnm 2 kere doğal yolla oldu tüpbebek aşamasına geldiğim zamandı ikiside..ama maalesef benle kalmadılar.
sagol canım geçmiş olsun...kızlar grıp oldum,tum gun vucudum agrıyordu zaten sebebi anlasıldı.
bol bıtkı cayı ıcıyorum,iyi gelir inş.
wc sorunu olan kızlar sevıyorsanız pırasa yıyın,2 kere cıktım bugun
sagol canım ismini özelden atarsan sevınırımArkadaşlar burdan söylemek doğru olur mu bilmiyorum ama metformin içerikli şeker hastalarının kullandığı bir-ikiilaç var,bir dönem ben de kullandım(hormonları da düzenliyor.)
.o da zayıflamaya yardımcı oluyormuş ve bağırsakları müthiş çalıştırıyor haberiniz olsun..
herkes kullanabilir,ilk zamanlar mide bulantısı da yapıyor diyorlar bazı kullananlar ama zamanla geçiyormuş.
tebrikler 1 ayda 6 kılo cok iyi:)Günaydın,
pepeti 31 yaşındayım 1 doğum yaptım 1 oğlum var,boyum 1,55 yediklerime gelince karatay diyetini tam olarak uyguladım,protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum.Ekmek,börek,kek vs şeyleri ağzıma sürmedim.Kaçamağım 2 kere meyve ve birkerede yarım kase sütlaç ve helva olmuştur.Spor yapmıyorum,limonlu su içemiyorum mideme dokunuyor,balık takviyeside almadım ama haftada 1 balık mutlaka yiyorum.Gün içinde 2 lt su ve 2 kupa yeşilçay içiyorum mutlaka.Tek yaptığım yediğime dikkat etmek ve akşam 18.00 den sonra hiçbirşey yememek.
Haftaiçi 3 öğün,haftasonu 2 öğün yiyorum.Haftasonu kahvaltıyı geç yapıp 2.öğünümüde saat 4-5 arası yiyorum. Ondan sonra hiçbişey yemiyorum. Ama doyana kadar yediğimden akşam acıkmıyorum alıştım yani.Böyle bütün kilolar gidecek inşallah.
bana da haber veınkızlar hocanın cevabını
Zahmet olmazsa bana bir ismini yazar mısın hem ilacı araştırayım hem sorabileğim kişilere bir sorayım.
Canan hocaya da mesaj atayım bakalım.
Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Şekersiz reçeller var ya hani elma suyu ile yapılan, arada bir onlardan tüketmek sorun olur mu? Bir de haşhaş ezmesi getirdi kardeşim katkısız, sizce yenilebilir mi?
ceylıncım benımde 4 sene olmadı asılama dahıl bırcok sey yaptım olmadı 4 sene sonunda 10 kılo vermısken ve nasıp olmazsada vardır bır hayır dıyıp kafamdan cıkardıktan sonra kendılıgınden hamıle kaldım yanı psıkolojı cok onemlı cok rahat ve morallı olmalısın
evet cnm aynen öyle olmuştu benimkilerde,ilki kimyasal gebelikti ikincisi ise 6kg.verdikten sonra yine tüp aşaması öncesiydi.
kısmett
Allah seninkini ve tüm herkesinkini bağışlasınnn
Reçel konusunda haşlanarak, pişirilerek yapıldığından meyveler trans yağlara dönüşüyor.
Yenilmemesi gerekiyor normalde ama tabi kendin bilirsin.
Haşhaş konusunda hiç fikrim yok ..
Teşekkür ederim masalcım.
Kuru meuve ile köreltelim o zaman reçel isteğimizi:)
daha sağlıklı olur tabi.
Ben cevizle kayısıyı çok yakıştırıyorum mesela.
Böyle arasına koyup yediğimde kayısıyı idare ediyor baya beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?