Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bugün saat 6 da kalkıp salonda Güzel Birgün filmini izleyerekten 10.30 a kadar uyumuş bulunmaktayım..regl olmak üzereyim ve çok şiştim..olsun cuma günü tartıda 78 kg yi görmek anlaşılmaz yaşanır..

bu arada bulaşık makinem kireç püskürtmeye devam ediyor..ayrıca iyi de yıkamıyor..servis çağırdık gelip baktılar kurcaladılar..hakkarinin suları aşırı uyarısını 10. defa söyleyip tuz bölmesini hep dolu tutun aynı şikayet devam ederse tuz bölmesini değiştiricez 130 tl dediler 20 tl servis ücreti 20 tl alıp gittiler..du bakalim noolucak

böylelikle ilk öğünüm saat 12 de oldu uzun süredir ilk defa..

1. öğünüm

peynir zeytin
biber kavurma
yoğurt
omlet
ceviz 3 günkurusu
2 omega3
az tandır ekmeği(bu haftalık son)

heyoo yaşasınn..
Heyo vallahi heyyo

Hoşgeldin canım.Meyve kuru olarak (incir ,kayısı, hurma ) sabahları abartmamamk şartıyla yiyebilirsin.Ama normal meyvelerde şeker oldukça fazla olduğundan çok öneriliyor.illaki yerim dersen de sabahları 1 adet kahvaltıya olacak şekilde yiyebilirsin .Muza gelince ,muzu Karatay hocamız yumurta sevmeyenler için öneriyor .Yine o da yumurta yerine sabahları (yerli olursa 2 ,çikita olursa 1 adet) yiyebilirsin.Benim tavsiyem yumurta Yemen'den yana.Yumurta bu diyetin en baş besini arasında geliyor.Hem tok tuttuğundan hemde Omega 3 bakımından oldukça sağlıklı.Kolay gelsin .

öncelikle hoşgeldin..

ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsın zaten
takıldığın yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak istersen cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul edersen yarışımıza da katılabilirsin başarılar

hoşbulduk canım sağol :)) benimde yumurtayla aram iyidirde meyve yemeden duramam gibi geliyor. ben hani öğle öğünü gibi yenebilir diye düşünmüştüm. demek yememek lazımmış ühü teşekkürler melexin :))

İkizim bende çok şişim.Evet Reglim geliyorum diyor .Offf bende bu toparlanma telaşesi içinde nasıl yapacağım bilmiyorum.Yılbaşı öncesi yardımcı kadında bulamıyorum kaldım bacım tekbaşıma.Arada çıkıp market market dolaşıp koli topluyorum.Burada kağıt toplayan çocuklar var.Onlara rakip oldum resmen.Bakıyorum bizim sokaktalar.Onlar markete varmadan ben iki adım ötemdeki markete arabayla gidip onlardan önce kapıyorum kolileri Bir yerlerde beni sıkıştırıp dövmezler inşallah
O bulaşık makinene söyle düzgün su fışkırtsın.Kıyamam ben sana Melexin bir gelirse toptan bozar bak seni de

Canım benim bende meyveniz hiç duramam ama Karataya başladığımdan beri 2-3 mandalina 1 portakal Anca yemişimdir.Çok fazla Canın istemiyor meraklanma.İstersen yaşını boyunu kilonu hedefini yaz seni tanıyalım

bazı kendini bilmezler hala en komik kk sayfasında yorum yapıyorlar hakkımda gerçi cevaplarını verdim ama uleyn ne yarışmaymış be hazmedemiyorlar hiç istedikleri adam seçilmeyince..araştırın demişler..sanki ödül aldık ta 1 çuval altını haksız yere götürdük..

Haydaaaa bu ne ya cidden çok kızdım şimdi.Ver bakem kız şu linki bir daha .yok yokverme Abooooo link verdik diye başımıza neler getirdiler.Yaz kız verdiğiniz muhteşem ödülünüzü geri iade ediyorum diye

inşallah bende yememyi başarırım o zaman:))

ben 28 yaşımdayım 72 kiloyum boyum 1.61. Aslında 82 kiloydum, 10 kiloyu verdim bir şekilde doğumdan sonra, şimdi 12 kilo daha verip 60a düşmek istiyorum inş

canim ozgur horoz mu yoksa esir horoz mu :44::44::44: hangisini keseceksin???

özeline bak canım...ramaska 10 dk sonra sana da yazıcam..

Yazdım canım sevgi ve saygılarımı.Artıkın hakkınızı helal ediniz Sanırım uzun bir zaman uzaklaştırma alacağım

inşallah bende yememyi başarırım o zaman:))

ben 28 yaşımdayım 72 kiloyum boyum 1.61. Aslında 82 kiloydum, 10 kiloyu verdim bir şekilde doğumdan sonra, şimdi 12 kilo daha verip 60a düşmek istiyorum inş

Veririrsin canım.Kilomuz hemen hemen aynı sayılır.benim boyum 159 cm .yaş 36 oldu sayılır

canim hosgeldin.bebegini allah bagislasin....bebegin ne kadarlik...canim zaten yarisini halletmissin kilonun.geri kalanida ins.cabuk halleder hedefine ulasirsin kolay gelsin...sorularin olursa yardimci olmaya calisiriz...

canim ya kolay gelsin....keske elimizde olsada yardimci olabilsek....bu durumda bile bizi gulduruyorsun ya....
allah gonlune gore versin canim iyiki varsin....
melexin canim milli piyango aldin mi?

sersum canim sende milli piyangodan para cikinca hem sehri hem makineyi degistirirsin.....

Canım benim öncelikle uyarıyorum sakın sen en komik sayfasını. Yorumuna birşey yazma.Atarlar filan.Ben gerekeni yazdım.
Canım benim zaten ben sizleri hep yanımda hissettiğimden yardımcısınız bana piyango almıştım.İyi hatırlattın.Anneme giderken onları da götüreyim Zengin olursam eve dönmem

Okudum ,yazdım.Oraya da en son birşey yazdım. Bence ne yazarlarsa yazsınlar hiç cevap yazmayalım artık.Boşver.
aynen katılıyorum canım daha da yazmaya gerek yok..
sersum canim sende milli piyangodan para cikinca hem sehri hem makineyi degistirirsin.....

inşallah canım..özeline mesaj attım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…