Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sporumu yaptımmm :) 2,5 saat spor salonundaydım :) ama açlıktan geberiyorummmmm böhüüüüüü, kilit noktam bugün 3. günü de kazasız belasız atlatırsam gerisi gelir :)

Leylakım : Sende canımın.Geçmişi net okuyamıyorum ama bir yerde tayinden bahsetmişsin, tam anlayamadım ama hakkınızda hayırlı olsun

sağol bebeğem,inşallah

Sporumu yaptımmm :) 2,5 saat spor salonundaydım :) ama açlıktan geberiyorummmmm böhüüüüüü, kilit noktam bugün 3. günü de kazasız belasız atlatırsam gerisi gelir :)

süt yada ayran içersen açlığını bastırır belki canım

Eki Görüntüle 590852 sersumum kulakların çın çın cınlasın

budur

süt yada ayran içersen açlığını bastırır belki canım

Tavsiye için teşekkür ederim şeker, şimdi yarın sabah için kendime hazırlık yapıyorum sanırım kokudan doydum. Şu an kendime şaşırıyorum kahvaltı yapmayan ben geceden kahvaltımı hazırlar oldum :)

Son düzenleme:
kız sen müslüman mahallesinde salyangoz satmaya utanmıyon mu hı?
un yassak şeker yassak, yasak hemşerim yasak

:)) ben geldim tabi bu saate kimse kalmadı ama neyse. Ya ama ama şey misafirler için öneriydi onlar kiiii.

Teşekkür ederim. Bende sizleri çok sevdim.

Bugünkü menüm .
sabah yazmıştım zaten. akşam saat 22.00 da (biraz geç oldu okul yüzünden yemeyince kızdınız dün bende yedim :))
Ne yedim bakalim: bol salata ve fırında hamsi. az da ekmek yedim. benim kaçamağımda bu oldu. regl olmama ragmen bi kilo verince ve bide balık ac karna yediğim için ki çok acıkmıştım. midemi bulandırıyor. bulandırmasın diye yedim. üstüne de şekersiz çay içtim.

bir haftayı böylelikle kapatmıs oldum. henüz uyumayı planlamıyorum. projemi bitirmem lazım. yemek tarif kayıt programı yapıyorum da diyet ve yemek tarif ne güzel demi heheh
neyse gelen olursa burdayım. gidersem sayfayı kapar giderim p
İyi geceler hanımlar :)

[sersum;28012645]canım yanlış anlama da bildirimlerini resimlerle beraber ve resimlerin arasına koyunca gözden kaçıyor bence..ondan unutmuştur elifezgi
Sersum maksat sayfaya renk gelsin. Kafa karistirmak icin degildi.
Süsü severimde birazicik.

Sabah 10 siyah Zeytin.
1 dilim küflü peynir. 1 tas ev yogurdu kendim yaprim. 1 kasik yulaf, 1 avuc kiyilmis findik.
2 siyah kaysi hepsini yogurda buladim. su ve cay.

ÖGLE. DÜNDEN KALAN RINGA BALIGI. SU.

AKSAM. 1 avuc, ceviz bir tabak bulgurdan bad lahana ile yedim.
DOGUM GÜNÜNE GITMISTIM. VALLAH KACAMAK YAPMADIM.

Cay, & kahve, su.

Son düzenleme:
Ben soru sorayım o zaman burası şenlensin :) Serbest dolaşan tavık yumurtası bulmak zor olmuyor mu

Karatay nohutu çok önermiyor ya leblebi yemek sakıncalı olur mu ?

[elifezgi;28010341]boncuk kazananlar yani kilo verenler
( size altın madalya yakışır ama elimizde boncuk var )
süper1 Sivasın gülü % 2,610

1.meleksin % 1,1897
2.sersum % 1,266
3.akrep % 1,097
4.fbmy % 0,829
5.ficans % 0,757

öpücük kazananlar (esasında onlar sıfırcı)
papadiya % 0
birdy % 0
elifezgi % 0
kadifegul % 0

iyiniyetli +0,809

sivasın gülü nasıl olduysa gözden kaçmışsın, hem de -2 kiloyla, belki bilinç altımdaki kıskanç duygular görmemi engellemiştir

tebrik ederim canım
bu haftaki katılım da iyidi maşallah
haftaya da listeye girecekler var
sersumun disiplini işe yaradı bildrimler yapıldı
bu ara da nurudilara nerde ki? bildirim yapmadı o da.maydanoz lahana derken hangi küre sıra geldi acaba

Canim sanmam kiskanc oldugunu, gözden kacmasi normaldir.
Canin sag olsun.Tsk ediyorum Allah razi olsun. 1. hayirli olsun bana diger yarismaci arkadaslara basarilar dilerim. INSALLAH hep 1. olurum.

Son düzenleme:
[melexin;28014234]İğneoyası :Çok geçmiş olsun canım.Adına sevindim.
Ramaskam: beni hep destekledin ,takip ettin ben değilde sen bir meleksin
Sersumum: sevgili ulağım ve ikizim,senin hakkını ödeyemem canımsın
Leylakım : Sende canımın.Geçmişi net okuyamıyorum ama bir yerde tayinden bahsetmişsin, tam anlayamadım ama hakkınızda hayırlı olsun
Birdyim : uleyyyyn şenlendim iki laf edemez olduk . Yanarımyanarım senin vereceğin tavsiyeleri kaçırıyorum ya ona yanarım seviyom lan seni
Sivas'ın Gül'ü : Ah ben gülüm kırk yılda bir şansın bacağını kırdım dedim.Tam 1. Olduk diye halay çekerkene araya giriverdin Allah seni davul etsin emi Şaka bir yana tebrik ederim seni
Papadia : tebrik ve taktirlerini çok taktir ettim Çok teşekkür ederim.Sizlerin sayesinde 8 kiloya yakın yağı salladım hayatımdan ohhhh bee . Sağolun var olun .
Kızlar tüm karataycılar iyiniyetlim ,fincans ,sadeceaşkım, (valla bu alana nokta nokta koyuyorum) ismini bir türlü çıkaramadıklarım (biliyorum mesajı yolladıktan sonra ay bunu unuttum ,vay şunu yazmadım olacağım ) sizleri seviyorum.Tüm güzel ve iyi dileklerinizi kalben duyuyor ve de hissediyorum.İyi varsınız.Hepinizi gönülden seviyorum.

Canimmmmmm benim ben davulluktan terfi edip def olmaya karar verdim.
ûzgünüm 1. aldim ins haftayada ben olurum. diyorum InsALLAH (AMINN) diyorum sen diyorsum Melexin.

[h=2] Aynı Mezarda Mı?

[/h]

Temel uzun zamandır görmediği arkadaşı Cemal'le İstanbul'da karşılaşır:
-Uşak nasilsun pakayum?
-İyiyum...
-Çocuklarun nasuldur?
-Onlar da çok iyidur...
-Ha karin nasuldur?
Temel böyle sorunca Cemal'in birden yüzü değişir...
Temel arkadaşının karısının geçen yıl öldüğünü hatırlayıp hemen şöyle der:
-Yani aynı mezarda mi yatayii?

Kizlar hepinizi tebrik ediyorum. Darısı basıma . Bende uzun zaman önce Karatay yapmıştım ve 5 kg kadar vermiştim ama devam edemedim bıraktım tekrar geldi verilen kilolar, zaten cooooooook uzun bir yolum var vermem gerek 40-50 kg yani umuştum az canım şıkkın bugüne kadar yapılan binlerce diyet gidilen yüzlerce diyetisyen var. Tekrar forma girip okuyunca icimde bir umut belirdi sizin desteğinizde belki bende şeytanın bacağını kirarim

kizlar gunaydin....
uyanamadinizmi....
papadiya canim sen erkencisindir ama...???

selam hanimlar
bugun 55.00 gormu$ bulunuyorummmm

gunaydın bebısımmmm nasılsınn?kızımı kendımı oglumu esımı kahvaltı yaptırdım yettım gayrı

hepımız ıcın bol ıradelı nese dolu bır gun dılıyorum

Papişim ramaskam kızlar günaydınlarr
7 de uyanmasıyla bizim için kalk borusu çaldı bugün ramaskam
Çoktann kahvaltımızı ettik hamişim siz nasılsınız?
fiyet olsun size de (ben a ya basıyorum ne çıkıyo bilgisyarda bişi var ama )
eşimi pazara göderdim ben de pazarlıkları yerleştiririm haif hata gibiyim bugün:26:

birazdan eşimle yürüyüşe gideceğiz:119:

harikasım bebeemm
ama bu soğukta yağmur hasta etmesin sizi..aman dikkat:26::26:

Hee bu daha da iyi bi fikir.Evde yoğurdu benim kocam mayalar , hemen soriiim bakalım 100gr için ne kadar fiyat verelim

Kurallara uyalım , uymayanları uyaralım

Romantik kadınsın vesselam

sersumum soğuk değil fazla ılık bi hava var:112:
eveet romantikim aslında biz kadınlar romantikiz toptan bence

Biz de seni seviyoruz canımcım sen de iyi ki varsın

İnşallah canım ikimiz beraber 1. Oluruz Di mi ? Yalnız söyleyeyim ben bu ara bir anda bir deri bir kemik kalabilirim.O kadar çok sıkıntım var ki.Evim dağılmamış olsa ne bulsam yerdim de evsiz yurtsuz kalacağımdan yemekte zor bulurum herhalde (şimdiden buzdolabı boşaldı )ona göre yarışıyorsak kendini sıkı tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…