Hemen ilk kilo bildirimimi yapayım:
rumuz :igneoyasi
başlangıç tarihi :21 mart 2012
başlangıç kilo :93,1 kg
geçen hafta kilo :83,5 kg
bu hafta kilo :83,5 kg
fark :0 (gelsin çantalar , bavullar , valizler )
yüzde : 0
toplam fark :9,6kg
beden :44
spor : yok
hedef : 70kg
canım ne güzel kilo almamışsın iştehem sen ilaç kullanmıyor muydun canımcım.
Melexin,
Naptın bacım? Girişmişsiniz tekrar tadilata... Hayırlısı olsun. Biraz koşturmacan çok olacak ama sonunda mis gibi oturursunuz işte...
canım regl olunca normal biliyorsun sıkma canını..haftaya kesin -- olursun
[elifezgi;28010341]boncuk kazananlar yani kilo verenler
( size altın madalya yakışır ama elimizde boncuk var )
süper1Sivasın gülü % 2,610
1.meleksin % 1,1897
2.sersum % 1,266
3.akrep % 1,097
4.fbmy % 0,829
5.ficans % 0,757
öpücük kazananlar (esasında onlar sıfırcı)
papadiya % 0
birdy % 0
elifezgi % 0
kadifegul % 0
iyiniyetli +0,809
sivasın gülü nasıl olduysa gözden kaçmışsın, hem de -2 kiloyla, belki bilinç altımdaki kıskanç duygular görmemi engellemiştir
tebrik ederim canım
bu haftaki katılım da iyidi maşallah
haftaya da listeye girecekler var
sersumun disiplini işe yaradı bildrimler yapıldı
bu ara da nurudilara nerde ki? bildirim yapmadı o da.maydanoz lahana derken hangi küre sıra geldi acaba
Canim sanmam kiskanc oldugunu, gözden kacmasi normaldir.
Canin sag olsun.Tsk ediyorum Allah razi olsun. 1. hayirli olsun bana diger yarismaci arkadaslara basarilar dilerim. INSALLAH hep 1. olurum.
tebisi nohut da yasak bebişimBen soru sorayım o zaman burası şenlensin :) Serbest dolaşan tavık yumurtası bulmak zor olmuyor mu
Karatay nohutu çok önermiyor ya leblebi yemek sakıncalı olur mu ?
amin bebişim,hepimizin gönülden istediği herşeyi versin allahım 2013 teHay Allahım tövbe tam net düzeldi yaşasın diyordum,kendi ellerimle sayfayı kapadımBir sayfa yazı döktüm size hepicüğü gitti. Neyse bebişlerim yeniden yazarım .Size feda olsun
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış.Hepisine Hoşgeldiniz diyorum.Karataycı olduğunuz için sizleri taktir ediyorum :119::119::119:
Bu aralar kafayı kırmak üzere olsam da 2013 'ün hepimize bereket ,sağlık ,şans , isteyene bebe ,isteyene para pul,huzur ,mutluluk ve deeeee yeni bir vücut getireceğini düşünüyor ,hissediyor ,istiyorum uleynnnn(benim bahtıma ,kocamın beynine format attırmak istesem olur mu ki ) Durunnnn şunu da unutmayayım ;bu dilek ve istek dilekçem sadece sizler için değil aileleriniz ve sevdikleriniz içinde geçerlidir .( bu kıyağımı da unutmayınız )
kiloyu kafana takma iğneoyam,daha önce verdin yine verirsinBir yandan karışıklığa mahal vermemek, öte yandan kontrolü kaybetmemek için önümüzdeki hafta da ctesi kilo bildirim yaparım. Sonra da listeye girerim zaten.
Gördüğünüz gibi durum çok vahim. Bugün acilen Karatayıma başladım. İlk menü bildirimimi de yapayım:
Kıymalı yumurta(2 yumurta ile)
2 dilim kaşar peynir
8 zeytin
1 avuç ceviz
domates
Bu arada esnafa radyasyona karşı yoğurt satmak niyetindeymişsiniz. Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama beyhude bir çaba olur. Çünkü büyüklerden yana sıkıntı hiç yoktu. Çocuklarla da aynı masaya falan oturabilirsin, aynı odada oturabilirsin, yalnızca sarılma dedi. Tabii benim 3 yaşındakinin sarılmaması mümkün olmadığı için ben anneme taşınmak zorunda kaldım. Yoksa kendi çocuklarım radyasyon almasın deyip, elalemi riske atar mıyım hiç?
Geçen yıl asıl yüksek dozu aldığımda hastaneden çıkışım çok komikti. Ayrı bir asansörden kurşun yelek giymiş iki görevliyle otoparka indim. Benden önde adamlar gidip, milleti uzaklaştırdı, yolu açtı. Arabamı getirttiler kapı önüne. Sonra herkesi oradan uzaklaştırıp bana gelebilirsin dediler vs... Casus filmlerinde Amerikan başkanını kaçırırlarken, temiz, geçebilirsiniz falan derler ya... Onun gibiydi:)))
Sabah. 2 kaysi, 1 avuc ceviz. 8 siyah zeytin. menemen.
cay, ve su.
Canim melexin valla yarista falan degilim canim. Yaris benim neyime yaw.
Depresyona girecektim az kalsin valla. Cok kötü olduydum kg veremedigim haftalar.
Sagolun destekleriniz icin sevgili arkadaslar.
Siz hepiniz iyiki varsiniz. Unutmayin ki sevenleriniz icin hepiniz cok degerlisiniz.
Ne bilem yahu.Benim gibi tartıda sapıttı .bu aralar hersey herşey herşey sapıttıNasılsın canım ciğerim.? Özledim vallahi sizi .İki lafın belini kıramıyorum bu pcden dolayı .inşalah bu mesajı yollama girişimim siz yatmadan elinize Ulaşır
Hakkındır bacım indir gitsin.Bende yorgunluğum geçince ve beynimi toparlayınca yarın indireceğim kafama bir iki şey
biz de seni seviyoz datlum..Sersumum: sevgili ulağım ve ikizim,senin hakkını ödeyemem canımsın
.Sizlerin sayesinde 8 kiloya yakın yağı salladım hayatımdan ohhhh bee . Sağolun var olun .
Kızlar tüm karataycılar iyiniyetlim ,fincans ,sadeceaşkım, (valla bu alana nokta nokta koyuyorum) ismini bir türlü çıkaramadıklarım (biliyorum mesajı yolladıktan sonra ay bunu unuttum ,vay şunu yazmadım olacağım ) sizleri seviyorum.Tüm güzel ve iyi dileklerinizi kalben duyuyor ve de hissediyorum.İyi varsınız.Hepinizi gönülden seviyorum.
amiinnnn...Hay Allahım tövbe tam net düzeldi yaşasın diyordum,kendi ellerimle sayfayı kapadımBir sayfa yazı döktüm size hepicüğü gitti. Neyse bebişlerim yeniden yazarım .Size feda olsun
Aramıza yeni arkadaşlar katılmış.Hepisine Hoşgeldiniz diyorum.Karataycı olduğunuz için sizleri taktir ediyorum :119::119::119:
Bu aralar kafayı kırmak üzere olsam da 2013 'ün hepimize bereket ,sağlık ,şans , isteyene bebe ,isteyene para pul,huzur ,mutluluk ve deeeee yeni bir vücut getireceğini düşünüyor ,hissediyor ,istiyorum uleynnnn(benim bahtıma ,kocamın beynine format attırmak istesem olur mu ki ) Durunnnn şunu da unutmayayım ;bu dilek ve istek dilekçem sadece sizler için değil aileleriniz ve sevdikleriniz içinde geçerlidir .( bu kıyağımı da unutmayınız )
olsun bebeemmHemen ilk kilo bildirimimi yapayım:
rumuz :igneoyasi
başlangıç tarihi :21 mart 2012
başlangıç kilo :93,1 kg
geçen hafta kilo :83,5 kg
bu hafta kilo :83,5 kg
fark :0 (gelsin çantalar , bavullar , valizler )
yüzde : 0
toplam fark :9,6kg
beden :44
spor : yok
hedef : 70kg
Bir yandan karışıklığa mahal vermemek, öte yandan kontrolü kaybetmemek için önümüzdeki hafta da ctesi kilo bildirim yaparım. Sonra da listeye girerim zaten.
Gördüğünüz gibi durum çok vahim. Bugün acilen Karatayıma başladım. İlk menü bildirimimi de yapayım:
Kıymalı yumurta(2 yumurta ile)
2 dilim kaşar peynir
8 zeytin
1 avuç ceviz
domates
Bu arada esnafa radyasyona karşı yoğurt satmak niyetindeymişsiniz. Sizi hayal kırıklığına uğratmak istemem ama beyhude bir çaba olur. Çünkü büyüklerden yana sıkıntı hiç yoktu. Çocuklarla da aynı masaya falan oturabilirsin, aynı odada oturabilirsin, yalnızca sarılma dedi. Tabii benim 3 yaşındakinin sarılmaması mümkün olmadığı için ben anneme taşınmak zorunda kaldım. Yoksa kendi çocuklarım radyasyon almasın deyip, elalemi riske atar mıyım hiç?
Geçen yıl asıl yüksek dozu aldığımda hastaneden çıkışım çok komikti. Ayrı bir asansörden kurşun yelek giymiş iki görevliyle otoparka indim. Benden önde adamlar gidip, milleti uzaklaştırdı, yolu açtı. Arabamı getirttiler kapı önüne. Sonra herkesi oradan uzaklaştırıp bana gelebilirsin dediler vs... Casus filmlerinde Amerikan başkanını kaçırırlarken, temiz, geçebilirsiniz falan derler ya... Onun gibiydi:)))
günaydinlar herkese,malum haftasonu bana göre henüz günaydin :)))
SERSUM alintili cevap vermeye calisacagim umarim becerebilirim,dün bildirimde bulunmustum hatta sen de bana destek vermistin bu haftaki farktan dolayi,onu kisaca yazmak istedim :)
dün 2. ögünüm:döner,salata,ayran
Bu sabahki kahvaltim ise:3 yumurta(cünkü ufaciklarddi),3-4 dilim pastirma,peynir,zeytin,ceviz,3 kuru kayisi,1 hurma,1 cay bardagi süt,domates-biber sögüs
simdi sütlü filtre kahve
Arkadaslar hala agzim-burnum tikali,düzelemedim(ilac hic almadim sanirim ondan da uzadi.Bitki caylariyla atlatmaya calisiyorum.Bu yüzden hala spor yapamiyorum.
Aksama pisirdigimi yiyemeyecegim ,kendime naparim bilmiyorum
hepinize iyi haftasonlari diliyorum.
Verirsin canım.Senin bünyede benim gibi sanırım.Ben gr gr veriyorum ,hatta geçen hafta 700 gr almıştım.Sonra birden veriyorum[melexin]Korktun di miseni gidi seni Şaka canım şaka .Zaten ben de böyle bunalıma girdiğimde birşey yemesede şişiyorum.Düzenim bozulunca diyette bozuluyor.Ne yapacağım bakalım.Sende iyi ki varsın canım
Korkmadim canimmm. temkinliyim sadece kg bu ne yapacagi belli olmuyor, tartiya da 100 % güvenn olmuyor.
Dilimi isiracagim büyük konusmamak icin.
Benim tek korkum kg verememek, gecen hafta beni görseydiniz karizma yerlerdeydi valla kendime kiziyordum.
Dagilmis bir vaziyetteyken Sersum sagolsun toparladi beni.
Istedigim klilolari verincede horoz kesecegimm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?