Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

bildikleri gibi yapsınlar canım..ben saldım artık..hiç de umurum diil..benim arkadaşlarım sizlersiniz..gerisi boşş..orda konuşulanlara kulak tıkamak lazım..kendileri çalıp oynasınlar.. ben son cevabımı verip konuyu kapadım
Öyle mi:18ardon ben bugün kaç ceviz kaç kayısı yedin demiştim

İsteyin isteyin hakettiniz
Sersum beni öldürecek kaçayım

arkadaşının arkadaşına Allah şifa versin canım..
iyi dileklerin için de teşekkürler..

sağol canım..

m.rincap kullananlara hamsii..so.gar kullananlara karma paket yaptım yolda geliyii..

arkadaslar son bırıkı sayfayı okudumda şaka gıbısınız yaaa yok yenı uyelık alınmıs yok modem kapatılıp yenıden acılmıs şaibe karısmıs da mış ta mış dersınız amerıka baskanı secılıyo velevkı o secımlerde bıle bu kadar tantana yapılmamıstı obama efendı gıbı baskan olmustu.lınk atılıp oy ıstendıgı dogru ama kımsenın kafasına sılah dayandıgına sahıt olmadım.ne kadar abarttınız bu işi

kız olan bıtenden yenı haberım oldu amma caz yapmıslar sersumum

ust kısımdakıler o topıge yazdıklarım

Selam bayanlar,bir günü daha kazasiz,belasiz tamamladim :))

2. ögün:kurutulmus taze fasulye yemegi(kiymali),yogurt,2-3 dilim pastirma,2 dilim kasar peyniri.SERSUM peynir serbest demistin ben de bugün ilk defa kasar ama taze kasar yedim,dogru mudur acaba?yoksa sadece eski kasar mi yemek lazim.Isin özü ben yurtdisinda oldugum icin buradaki hersey paketli,hocanin dedigi gibi dogali bulmak cok zor ama elimden geldigi ve bütcemin elverdigi ölcüde organik almaya calisiyorum.YURTDISINDA olan arkadaslar varsa onlarda yardimci olurlarsa sevinirim :)

SERSUM kiloda veremeyip hatta + larda old. icin üstünde durmadim,haftaya insallah ben de listede olurum.

SIVASIN GÜLÜ senin bu hafta 2 kiloyu birden vermen beni cok umutlandirdi cünkü bende neredeyse 2 ay olacak ve yerimde sayiyorum hala ben de belki senin gibi birden verebilirim bellimi olur :)bu arada tebrik ediyorum tekrar.

3. ögünüm:2 yumurtali pastirmali yumurta,2 dilim taze kasar,beyaz peynir,1 avuc cekirdek,1 avuc ceviz

Veririrsin canım.Kilomuz hemen hemen aynı sayılır.benim boyum 159 cm .yaş 36 oldu sayılır

inş canım.sen ne kadar kilo verebildin melexin?? ya ben hiç kıyafet bulamıyorum kendime kilo aldığımdan beri aynı kıyafetleri giyiyorum heryerde forma gibi en çokta bu yüzden zayıflamak istiyorum.

teşekkür ederim canım hoşbulduk, amin Allah razı olsun, inş sende sağlıkla, en güzel şekilde bebeğini kucağına alırsın ramaska. çünkü hamilesin sanırım evet yarısını verdim sabah klasik domates salatalık kibrit kutusu peynir ve bir dilim ekmek öğlen meyve yoğurt akşam bir tabak sebze şeklinde verdim. ama çok acıkıyorum o şekilde. canan hocanın diyetinide bir hafta kadar yaptım aslında ama sonra bozdum. onun hiç acıktırmadığını biliyorum. bu arada bebeğim 1 yaşında canım :)

kızlar 2 gundur yatılı mısafırım var cok yoruluyorum yawww bırdy sana gelsın 37

Ahhhh canııım kolay gelsin Pampişim.Yılbaşında bizde toplanılacak ya ben de bugün yine temizlik yaptım ve 5 gün arayla yaptığım bu temizlik beni aynen yaptı otuzyedi Çok pis otuzyedilerdeyim Pampişim.

Kızlar nihayet şööle bi geçmişe baktım ; İsmail Abi'nin kulakları çınlasın : Olaylar , olaylar Abovvvvv neler olmuş ööle anacım.Topikler arası meydan muharebesi olmuş da Sersumum maraşel rütbesine ulaşmış Bu ne kadar dramatik bir komik seçme yarışması olmuş böööle yawww Yaw Sersum , komiklik başa bela bacım , bundan gerru her kim ki komiklik yapa tez üyeliği iptal ola
Sersumcum sen gönüllerin şampiyonuydun şimdi de topiklerin şampiyonusun , seni çok tebrik ediyorum yavlucum
Ha bu arada aklıma gelmişken "Meleksin ben de seni seviyorum uleyyynnn.Koli yapmakta sıkıntı varsa ben çok deneyimliyimdir , gelip kolileme yapiiim bacım , bi çağırman yeterlidir".

Bu arada birçok yeni arkadaş gelmiş , hepsine "Hoşgeldiniz " diyorum , inşallah hedeflerinize kolaylıkla ulaşırsınız canlar

Selam hanimlar,
Menu bildirimim:
Sabah:klasik karatay
Oglen:Tarhana corbasi,kereviz yemegi ve salata
Aksam:Tekrar kahvalti,omlet
Adet donemim yaklasiyor.Cok fazla acikiyorum ama bugun fire vermedim

sağol yawlumm ben ney mişim beyaaa
he bacım olaylar olaylar.. kendime 15 üyelik almışım da haberim yok..hakkari hakkari olalı bukaa üyelik görmedi

uleyn biz 1 üyeliği banlanmadan elimizde tutalım diye uğraşıyoz 15 ine nasıl yetişelim..

Selam hanimlar,
Menu bildirimim:
Sabah:klasik karatay
Oglen:Tarhana corbasi,kereviz yemegi ve salata
Aksam:Tekrar kahvalti,omlet
Adet donemim yaklasiyor.Cok fazla acikiyorum ama bugun fire vermedim

afiyetler olsun canım..

aynı durum bende de var tatlı krizim tutmaz inşallah...

Son düzenleme:
ana kuralları söyliyeyim..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor
6-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
7-içecekler tabii ki şekersiz

diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..

kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..kuralımız 2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz başarılar

Son düzenleme:
Sersumcun aslinda her iki tarafta kendine gore hakli.Forumun yoneticisi bu sahte uyelik olayini tespit etti ve dile getirdi ama hangi topiclerde yapildi daha belli degil saniyorum.
Ben senin ve arkadaslarimizin zaten sahte uyelik alip oy verdiklerine inanmiyorum.Fakat aklima su geliyor.Karatay icin uye olan yeni arkadaslar belki oy verdigi icin bu fikir olustu.Sonucta her gun burda yeni bir uyeyle karsilasiyoruz Karatayi ogrenmek icin.
Cok fazla anlam yulememeli aslinda insan bu tur seylere.Millet burda bu enler yuzunden az laf sokmadi yani birbirine :))))
Fakat yapilan bir haksizlik varsa cikmali zaten ortaya.

Bu arada link vermek ve icerigi bosaltmak bu sitede yasak bunuda hatirlamis olduk.

Son düzenleme:

Bizans entrikaları yapmışın bacım , belgeleri varmış

ben şunu söyleyeyim benim 10 larca arkadaşım (face den) kk yı üye olmadan takip edenler sırf ben aday oldum diye üye olup bana oy attı biliyorum..ama kk ya üye olmak suçsa buna da pess diyorum..ben de 2 yıl kk yı üye olmadan takip ettim..hatta geçen bi arkadaş bizim topikte kendi yazdı(ki kendisini tanımıyorum.) öylesarhoşolsamki nickliydi sanırım..ben üye olmadan karatayı takip ediyordum sersumun adaylığını duyunca üye oldum ve oy verdim dedi.bu mudur suç yanii..keşke aday olmasay mışım..utanmayıp hepsi yeni üye oy verdiler deyip banlasalardı barii..ne yarışmaymış be..

biz burda karatay yaparken eğlenelim dedik arkadaşlar bilmeden link attı hemen ceza aldılar..ama şimdi orada bi bize sövmedikleri kaldı hala bir açıklama yok..pess diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…