bildikleri gibi yapsınlar canım..ben saldım artık.[/I][/B][/SIZE][/COLOR]Hee 1. oldun ya Milletvekli oldun sandilar canim. Gelsin maaslar.
Beni de böyle bir Kadinlar kolu baskani secmislerdi. Secilmem sesiz oldu ama ayrilisim muhtesem oldu ama 1 ay zor dayandim.
Beni afaroz etiller, cekemeyenler. Kabul edemedikleri suydu benim " dilimde bir coguna göre süper diyebilirim.
Beni cekemeyenlerse sagolsunlar 2 lafi bir araya getiremiyorlar.
Ben de yeteer ulen dedim beni millet vekilimi sectiniz. alin sizin olsun deyip biraktim.
Valla cok rahatim veee dostlarimi düsmanlarimi daha iyi tanimama yardimci oldu bu kisa kadinlar kolu baskani olmam.
En tuhafima giden de 5 yillik baskan olan bayannin hic bir icratini görmedik.
Bana sormazmi hele anlat bakalim yeni baskan yeni Projelerin ne diye.
Bende belediyeden izin alirsam Camiye minare yaptiracagim dedim.
Beni cekemeyenler anten taktirsin dedim.
napayim hazir cevabim. Danimaraka belediyesi camiye zor izin verdi.
benim cevabim da CUK diye oturdu.
Aksam yediklerim. 1 tas sebze corbasi. 1 tas yogurt. 2 ceviz su.
Öyle mi:18ardon ben bugün kaç ceviz kaç kayısı yedin demiştim
İsteyin isteyin hakettiniz
Sersum beni öldürecek kaçayım
arkadaşının arkadaşına Allah şifa versin canım..Hoşgeldiniz. .. Arkadaşlar anlatmış ben geç kaldım bugün.
Nasılsınız hanımlar. Ben bugün bi tuhafım kafam catladı etti. Arkadaşımı memleketine yolladım. Ablası rahatsız iki gündür ağlıyor garibim. Bugün gitti hayırlısı ile saat 10 gibi kavuşacak ailesine. Kahvaltım arkadasımın aglamasına uyanıp 8 de 10 gibi de kahvaltı ettik. Klasik bi kahvaltıydı 1 mandalina. vardı ekstradan. benim değişmezim oldu artık neyse.
Arkadasımı yollamak için çıkınca mecburi ikinci öğün oldu. Adana yedim Dürümdü yanında ayran amaEkmek yiyince acıktığımı farkettim bu arada
Arkadasımı servise bindirdim sonra kendime bot aldimgitti paracıklarım Sonra kardeşimin israrıyla tatlı aldık. Tulumba ve izmir lokma. izmir lokmadan bi tane yedim (Dahası gelmez umarım )
Eve geldim bulaşık çoktu iki gündür can sıkıntısına ve proje uğraşıyla hiç ellemememişiz. Onları hallettik. Şimdide sizn geçmişleri okudum gene döktürmüşsünüz.
Sersum'cum tebrikler çekemeyen çatlasın boşver
İgneoyam di galiba hasta olan :s (daha rumuzları çok öğrenemedim.) geçmiş olsun canım iyi olmana sevindim.
meleksin evi tadilata girende sendin galiba kolay gele sanada. (karıştırmadım umarım)
Kafam pek yerinde değil bugün herkes iyidir inşallah.
sağol canım..
Allahim onu ailesine ve cocuklarina baguslasin.ablasi kotuydu. Psikolojik travma gecirmis.hayirlisi bakalim.
ust kısımdakıler o topıge yazdıklarımarkadaslar son bırıkı sayfayı okudumda şaka gıbısınız yaaa yok yenı uyelık alınmıs yok modem kapatılıp yenıden acılmıs şaibe karısmıs da mış ta mış dersınız amerıka baskanı secılıyo velevkı o secımlerde bıle bu kadar tantana yapılmamıstı obama efendı gıbı baskan olmustu.lınk atılıp oy ıstendıgı dogru ama kımsenın kafasına sılah dayandıgına sahıt olmadım.ne kadar abarttınız bu işi
kız olan bıtenden yenı haberım oldu amma caz yapmıslar sersumum
Veririrsin canım.Kilomuz hemen hemen aynı sayılır.benim boyum 159 cm .yaş 36 oldu sayılır
canim hosgeldin.bebegini allah bagislasin....bebegin ne kadarlik...canim zaten yarisini halletmissin kilonun.geri kalanida ins.cabuk halleder hedefine ulasirsin kolay gelsin...sorularin olursa yardimci olmaya calisiriz...
canim ya kolay gelsin....keske elimizde olsada yardimci olabilsek....bu durumda bile bizi gulduruyorsun ya....
allah gonlune gore versin canim iyiki varsin....
melexin canim milli piyango aldin mi?
sersum canim sende milli piyangodan para cikinca hem sehri hem makineyi degistirirsin.....
kızlar 2 gundur yatılı mısafırım var cok yoruluyorum yawwwbırdy sana gelsın 37
sağol yawlummKızlar nihayet şööle bi geçmişe baktım ; İsmail Abi'nin kulakları çınlasın : Olaylar , olaylarAbovvvvv neler olmuş ööle anacım.Topikler arası meydan muharebesi olmuş da Sersumum maraşel rütbesine ulaşmış Bu ne kadar dramatik bir komik seçme yarışması olmuş böööle yawww Yaw Sersum , komiklik başa bela bacım , bundan gerru her kim ki komiklik yapa tez üyeliği iptal ola
Sersumcum sen gönüllerin şampiyonuydun şimdi de topiklerin şampiyonusun , seni çok tebrik ediyorum yavlucum
Ha bu arada aklıma gelmişken "Meleksin ben de seni seviyorum uleyyynnn.Koli yapmakta sıkıntı varsa ben çok deneyimliyimdir , gelip kolileme yapiiim bacım , bi çağırman yeterlidir".
Selam hanimlar,
Menu bildirimim:
Sabah:klasik karatay
Oglen:Tarhana corbasi,kereviz yemegi ve salata
Aksam:Tekrar kahvalti,omlet
Adet donemim yaklasiyor.Cok fazla acikiyorum ama bugun fire vermedim
sağol yawlummben ney mişim beyaaa
he bacım olaylar olaylar..kendime 15 üyelik almışım da haberim yok..hakkari hakkari olalı bukaa üyelik görmedi
uleyn biz 1 üyeliği banlanmadan elimizde tutalım diye uğraşıyoz 15 ine nasıl yetişelim..
afiyetler olsun canım..
aynı durum bende de var tatlı krizim tutmaz inşallah...
Sersumcun aslinda her iki tarafta kendine gore hakli.Forumun yoneticisi bu sahte uyelik olayini tespit etti ve dile getirdi ama hangi topiclerde yapildi daha belli degil saniyorum.
Ben senin ve arkadaslarimizin zaten sahte uyelik alip oy verdiklerine inanmiyorum.Fakat aklima su geliyor.Karatay icin uye olan yeni arkadaslar belki oy verdigi icin bu fikir olustu.Sonucta her gun burda yeni bir uyeyle karsilasiyoruz Karatayi ogrenmek icin.
Cok fazla anlam yulememeli aslinda insan bu tur seylere.Millet burda bu enler yuzunden az laf sokmadi yani birbirine :))))
Fakat yapilan bir haksizlik varsa cikmali zaten ortaya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?