Bizans entrikaları yapmışın bacım , belgeleri varmış
ben şunu söyleyeyim benim 10 larca arkadaşım (face den) kk yı üye olmadan takip edenler sırf ben aday oldum diye üye olup bana oy attı biliyorum..ama kk ya üye olmak suçsa buna da pess diyorum..ben de 2 yıl kk yı üye olmadan takip ettim..hatta geçen bi arkadaş bizim topikte kendi yazdı(ki kendisini tanımıyorum.) öylesarhoşolsamki nickliydi sanırım..ben üye olmadan karatayı takip ediyordum sersumun adaylığını duyunca üye oldum ve oy verdim dedi.bu mudur suç yanii..keşke aday olmasay mışım..utanmayıp hepsi yeni üye oy verdiler deyip banlasalardı barii..ne yarışmaymış be..
biz burda karatay yaparken eğlenelim dedik arkadaşlar bilmeden link attı hemen ceza aldılar..ama şimdi orada bi bize sövmedikleri kaldı hala bir açıklama yok..pess diyorumm
kim demiş nerde görmedim duymadım bilmiyorumm..
ben şunu söyleyeyim benim 10 larca arkadaşım (face den) kk yı üye olmadan takip edenler sırf ben aday oldum diye üye olup bana oy attı biliyorum..ama kk ya üye olmak suçsa buna da pess diyorum..ben de 2 yıl kk yı üye olmadan takip ettim..hatta geçen bi arkadaş bizim topikte kendi yazdı(ki kendisini tanımıyorum.) öylesarhoşolsamki nickliydi sanırım..ben üye olmadan karatayı takip ediyordum sersumun adaylığını duyunca üye oldum ve oy verdim dedi.bu mudur suç yanii..keşke aday olmasay mışım..utanmayıp hepsi yeni üye oy verdiler deyip banlasalardı barii..ne yarışmaymış be..
biz burda karatay yaparken eğlenelim dedik arkadaşlar bilmeden link attı hemen ceza aldılar..ama şimdi orada bi bize sövmedikleri kaldı hala bir açıklama yok..pess diyorumm
Amaaan boşver Sersumcum ya , sonuçta biz bitek sana gülüyoruz başka ödüle gerek var mı
Ya bu arada gelelim pandispanyaya , sööle bakiim borcamda mı pişiriyosun? Çok pis taktım kafaya
Belgeler Ayasofya'nın 436 yıldır kilitli olan odasından çıkmış diyolar bacım
olur mu kıss tabiisii siz benim en büyük ödülümsünüz..beni sizler vaarettiniz beyaa ..seviyorum uleyyn siziii
gelelim pandispanyaya..
ben kelepçeli kalıpta pişiriyom canım..kıss aklıma koydun yarın ben de yapıciiimm
hoşgeldin canım tekrardan aramıza..geçmiş olsun
burda kal gerisi kolay
anladım özeliniziii
pampişim kıss 108 den başlayan cetvel daha havalı duruyo du kıss:44:..hem yeni gelenler için de bi şok şok yaşatıp daha bi heveslenmelerini sağlıyordu..
tabii yine de sen bilirsin bebişimm
Biz de seni seviyoruz cicim
He , yarın yapalım ikimiz de ama Sersumum bi sorum daha olucek ; kaç cm lik kalıp ve 6 yumurtadan kaç kişilik pasta çıkar , mesela 10 kişilik çıkar mı ? Olmazsa 4+4 iki seferde 8 yumurtalı mı yapsam , ne dersin aşçıbaşım ?
:38:
24 ya da 26 kıss ne bilem hiç ölçmedimdi:44::44:..ama standart olandan..senin misafirler kalabalık olcek 8 yımırta kullan istersen..kabarmasına bağlı..misafirin kaç kişi canım.??sonuçta kabarsa da boyuna yükselecek enine değil ki..2 adet yap istersen
Topikteki tüm bayanlara selamlar.Nisan 2012 den beri ara ara kopsamda sizleri takip ediyorum,üye olmayı hep istiyordum ama düzenli takip edemiyeceğim için üye olmak mantıklı gelmemişti .Bugün ise Sersum hanımın yazıları+paylaştıklarını beğendiğim vede komik bulduğum için bir oyda benim katkım olsun istedim o yüzden daha fazla gecikmeden üye olup oy kullanıp tekrar topiğe dönünce adminin yazısını gördüm şaşırdım halen devam etmekte (şaşkınlığım)...
Kıss ilk defa gidecem arkadaşa çaktırmadan halletsem iyi olcekyememeyi:26:
papişim sağol canımcım öp kızını benim için
geçmiş olsun sağlığın yerinde olsun da canım hallolur merak etme
buldum o arkadaşın yazdığını..sağolsun sırf bana oy vermek için üye olmuş ve kendisini kesinlikle tanımıyorum..
sağol canımhayırlı olsun canım konuya tam vakıf olamamakla birlikte azçok bişeyler anladım okuduklarımdan . Sen benimde favorimsin bebişim bilesin
yaneeSeviyor ve seviliyorsun
Takma kafana artık hayatım , neyse ne , insanlar istemiş yapmış , bu kadar sevilesi bi varlık olman senin suçun mu yane
teşekkür ederim canımsağlık gibisi yok gerçekten insan kıymetini kaybedince anlıyormuş
Hee biz 8 kişi olucaz , iki dilim de annemle babama götürmeyi planlıyorum , bence de 4+4 yapiim ben onu , nasılsa formülü verdin
sağol canım..yarışmanın suyu çıktı canım da ondan ..sağol
yanee..tamam bu sondu olay kapanmıştır...
sevilesi bi varlık bu hoşuma gitti..çok megolaman gördüm kendimi beyaa
anemmm rezil olmayalım dostlaraa..erken yap da sonucu yaz bacımm..:18::18:
sersum kaçar kısslar :..hepinizee iyi geceler bol leptinler..
sersum kaçar kısslar..hepinizee iyi geceler bol leptinler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?