Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Amaaan boşver Sersumcum ya , sonuçta biz bitek sana gülüyoruz başka ödüle gerek var mı
Ya bu arada gelelim pandispanyaya , sööle bakiim borcamda mı pişiriyosun? Çok pis taktım kafaya

Fanatiklerim cok diyorsun yani :))))) Senin "haydee arkadaslar oy kullanin bana uye olun kkya" demedigin surece tabi kk ya uye olmak suc degil.Disardan boyle algilanmasi cok normal sonucta seni tanimiyorlar.Keske o topicte bunu dile getirseydin.Neyse uzulme lutfen yanlis anlasilmalarin oldugu kesin.Illaki ses soluk cikcaktir.

Amaaan boşver Sersumcum ya , sonuçta biz bitek sana gülüyoruz başka ödüle gerek var mı
Ya bu arada gelelim pandispanyaya , sööle bakiim borcamda mı pişiriyosun? Çok pis taktım kafaya

olur mu kıss tabiisii siz benim en büyük ödülümsünüz..beni sizler vaarettiniz beyaa..seviyorum uleyyn siziii

gelelim pandispanyaya..

ben kelepçeli kalıpta pişiriyom canım..kıss aklıma koydun yarın ben de yapıciiimm

Belgeler Ayasofya'nın 436 yıldır kilitli olan odasından çıkmış diyolar bacım

Biz de seni seviyoruz cicim
He , yarın yapalım ikimiz de ama Sersumum bi sorum daha olucek ; kaç cm lik kalıp ve 6 yumurtadan kaç kişilik pasta çıkar , mesela 10 kişilik çıkar mı ? Olmazsa 4+4 iki seferde 8 yumurtalı mı yapsam , ne dersin aşçıbaşım ?

teşekkür ederim canım sağlık gibisi yok gerçekten insan kıymetini kaybedince anlıyormuş

:38:

24 ya da 26 kıss ne bilem hiç ölçmedimdi:44::44:..ama standart olandan..senin misafirler kalabalık olcek 8 yımırta kullan istersen..kabarmasına bağlı..misafirin kaç kişi canım.??sonuçta kabarsa da boyuna yükselecek enine değil ki..2 adet yap istersen

Hee biz 8 kişi olucaz , iki dilim de annemle babama götürmeyi planlıyorum , bence de 4+4 yapiim ben onu , nasılsa formülü verdin

buldum o arkadaşın yazdığını..sağolsun sırf bana oy vermek için üye olmuş ve kendisini kesinlikle tanımıyorum..

buldum o arkadaşın yazdığını..sağolsun sırf bana oy vermek için üye olmuş ve kendisini kesinlikle tanımıyorum..

Seviyor ve seviliyorsun
Takma kafana artık hayatım , neyse ne , insanlar istemiş yapmış , bu kadar sevilesi bi varlık olman senin suçun mu yane

hayırlı olsun canım konuya tam vakıf olamamakla birlikte azçok bişeyler anladım okuduklarımdan . Sen benimde favorimsin bebişim bilesin
sağol canım..yarışmanın suyu çıktı canım da ondan..sağol
Seviyor ve seviliyorsun
Takma kafana artık hayatım , neyse ne , insanlar istemiş yapmış , bu kadar sevilesi bi varlık olman senin suçun mu yane
yanee..tamam bu sondu olay kapanmıştır...

sevilesi bi varlık bu hoşuma gitti..çok megolaman gördüm kendimi beyaa

teşekkür ederim canım sağlık gibisi yok gerçekten insan kıymetini kaybedince anlıyormuş

Hee biz 8 kişi olucaz , iki dilim de annemle babama götürmeyi planlıyorum , bence de 4+4 yapiim ben onu , nasılsa formülü verdin

anemmm rezil olmayalım dostlaraa..erken yap da sonucu yaz bacımm..:18::18:

Son düzenleme:

Yazmam mı , ayıp ettin.Yarın sabah alışverişe gidicem sonra ilk iş onu yapıcam

sersum kaçar kısslar..hepinizee iyi geceler bol leptinler..

Sersum hanım tam siteye girdim, yazınızı görüp yaziiim dedim, aceleyle aldığım uzuun rumuzun s harfini orijinali olan ş olarak yazdığım için son anda farkedip düzeltip

girebildim bu sefer siz çıkmışınız. Çok geriyi okuyamadım ama eğer gerekirse gerçekten sırf size oy vermek için üye olduğumu, ama nisan 2012 den beri takipte olup halen

fırsat buldukca okuduğumu tekrar hatırlatıp, inanmayan şahısların şüpheleri konusunda elimden geleni yapmaya hazır olduğumu beilirtmek istedim.Herkese iyi geceler bol

leptinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…