Sersum hanım tam siteye girdim, yazınızı görüp yaziiim dedim, aceleyle aldığım uzuun rumuzun s harfini orijinali olan ş olarak yazdığım için son anda farkedip düzeltip
girebildim bu sefer siz çıkmışınız. Çok geriyi okuyamadım ama eğer gerekirse gerçekten sırf size oy vermek için üye olduğumu, ama nisan 2012 den beri takipte olup halen
fırsat buldukca okuduğumu tekrar hatırlatıp, inanmayan şahısların şüpheleri konusunda elimden geleni yapmaya hazır olduğumu beilirtmek istedim.Herkese iyi geceler bol
leptinler
Selam bayanlar,bir günü daha kazasiz,belasiz tamamladim :))
3. ögünüm:2 yumurtali pastirmali yumurta,2 dilim taze kasar,beyaz peynir,1 avuc cekirdek,1 avuc ceviz
gunaydın kızlar..(( neden boyle oldu bu iş neden bu kadar buyutuldu hıc anlayamıyorum (( arkadaslarımızın bır an once aramıza donmesını dılıyorum...ve lutfen rıca edıyorum bu konu burada kapansın bır daha bu konuyla ılgılı yorum yapılmasın
gunaydın kızlar..(( neden boyle oldu bu iş neden bu kadar buyutuldu hıc anlayamıyorum (( arkadaslarımızın bır an once aramıza donmesını dılıyorum...ve lutfen rıca edıyorum bu konu burada kapansın bır daha bu konuyla ılgılı yorum yapılmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?