Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

sağolun..bunu yazmanız bile bir destektir çok teşekkür ederim

kizlar gunaydin diyemiyorum.soyleyecek soz de bulamiyorum:
,melexin ve sersum pasif gozukuyorlar.kac gun pasif olmuslar bilen varmi?
cok uzuldum

kizlar lutfen moralinizi bozmayin...

Bu senenin "enleri" hic hayirli olmadi malesef.Bir suru insan sirf bu yuzden ceza aldi.Umarim uzun surmez cezalar.

gunaydın kızlar..(( neden boyle oldu bu iş neden bu kadar buyutuldu hıc anlayamıyorum(( arkadaslarımızın bır an once aramıza donmesını dılıyorum...ve lutfen rıca edıyorum bu konu burada kapansın bır daha bu konuyla ılgılı yorum yapılmasın

Selam bayanlar,bir günü daha kazasiz,belasiz tamamladim :))

3. ögünüm:2 yumurtali pastirmali yumurta,2 dilim taze kasar,beyaz peynir,1 avuc cekirdek,1 avuc ceviz

Zeytindalı, günaydın canım. Geçen gün bana tekrar tekrar geçmiş olsun dileklerini yazmışsın. Çok teşekkür ederim. Bazen çocuklar çağırıyor. Hemen geleceğimi düşünüp, burdan çıkış yapmadan gidiyorum yanlarına. Sonra da burada açık kalıyor üyeliğim. O yüzden görüp yazamamışım. Kusuruma bakma nolur

Doktordan çok iyi haberlerle geldim. İyiymişim. Hemen sizinle paylaşmak istedim zaten. Hepinizi çok seviyorum. Tekrar teşekkürler.

Sabah sabah kendime keyif yapma hakkı tanıdım. Yarım saat kahvemi içip, burayı okuyacaktım. Hevesim kursağımda kaldı(

Aslında pek çok alıntı yapmıştım buraya kadar ama papadiyanın yukarıda yazdıklarını haklı buldum. Uzatılacak bişey yok gerçekten de... Anlatılacak da...

Sersum bu! Zekice esprileri olan, yeni gelenlerle ve bizimle bilgisini paylaşan, dert ortağı, kötü gün dostu... CANNN...CANIMMM...

[ramaska]kizlar gunaydin diyemiyorum.soyleyecek soz de bulamiyorum:
,melexin ve sersum pasif gozukuyorlar.kac gun pasif olmuslar bilen varmi?
cok uzuldum

kizlar lutfen moralinizi bozmayin...

Merhaba Ramaska ya ne oldu topige nazar mi degdi.?
Insanlari siteye küstürmenin bir anlami varmi arkadaslar.
Neyin cezasi küfür yok hakaret yok.
Sersum & melexin sizi cok seviyorum iyiki varsiniz.?
ben hep yaninizdayim canim. Bir dost kolay kazanilmiyor...

Tam göğsünüzün ortasında bir yeriniz acıyacak...
Evinizin sizi içine sığdıramayacak kadar dar olduğunu fark edeceksiniz...
Sokağa fırlayacaksınız... Sokaklar da dar gelecek...
Tıpkı vücudunuzun yüreğinize dar geldiği gibi...
Ne denizin mavisi açacak içinizi, ne pırıl pırıl gökyüzü...
......Kendinizi taşıyamayacak kadar çok büyüyecek, bir yandan da kaybolacak kadar küçüleceksiniz...
Birileri size bir şeyler anlatacak durmadan... ‘‘Önemli olan sağlık.'' ‘‘Yaşamak güzel.''
‘‘Boşver, her şey unutulur.''
Siz hiçbirini duymayacaksınız...
Gözyaşlarınızdan etrafı göremez hale geleceksiniz.
O'ndan ölmesini isteyecek kadar nefret edecek, az sonra kollarında ölmek isteyecek kadar çok seveceksiniz...
Hep ondan bahsetmek isteyeceksiniz...
‘‘Ölüme çare bulundu'' ya da ‘‘Yarın kıyamet kopacakmış'' deseler başınızı kaldırıp ‘‘Ne dedin?'' diye sormayacaksınız...
Yalnız kalmak isteyeceksiniz... Hem de kalabalıkların arasında kaybolmak... İkisi de yetmeyecek.
Geçmişi düşüneceksiniz...Neredeyse dakika dakika... Ama kötüleri atlayarak...
Onunla geçtiğiniz yerlerden geçmek isteyeceksiniz... Gittiğiniz yerlere gitmek...
Bu size hiç iyi gelmeyecek... Ama bile bile yapacaksınız.
Biri size içinizdeki acıyı söküp atabileceğini söylese, kaçacaksınız...
Aslında kurtulmak istediğiniz halde, o acıyı yaşamak için direneceksiniz.
Hayatınızın geri kalanını onu düşünerek geçirmek isteyeceksiniz...
Aksini iddia edenlerden nefret edeceksiniz... Herkesi ona benzetip...
Kimseyi onun yerine koyamayacaksınız... Hiçbir şey oyalamayacak sizi... İlaçlara sığınacaksınız...
Birkaç saat kafanızı bulandıran ama asla onu unutturmayan... Sadece bir müddet buzlu camın arkasından seyrettiren...
Bütün şarkılar sizin için yazılmış gibi gelecek...
Boğazınız düğümlenecek, dinleyemeyeceksiniz... Uyumak zor, uyanmak kolay olacak... Sabahı iple çekeceksiniz...
Bazen de ‘‘Hiç güneş doğmasa'' diyeceksiniz. Ne geceler rahatlatacak sizi ne gündüzler...
Ölmeyi isteyip, ölemeyeceksiniz...
Belki çivi çiviyi söker diye can havliyle önünüze çıkana sarılmak isteyeceksiniz...
Nafile... Düşüncesi bile tahammül edilmez gelecek... Rüyalar göreceksiniz, gerçek olmasını istediğiniz...
Her sıçrayarak uyandığınızda onun adını söylediğinizi fark edeceksiniz... Telefonun çalmasını bekleyeceksiniz...
Aramayacağını bile bile... Her çaldığında yüreğiniz ağzınıza gelecek... Ağlamaklı konuşacaksınız arayanlarla...
Yüreğiniz burkulacak...Canınız yanacak... Bir daha sevmemeye yemin edeceksiniz.
Hayata dair hiçbir şey yapmak gelmeyecek içinizden... Onun sesini bir kez daha duymak için yanıp tutuşacaksınız...
Defalarca aradığı günlerin kıymetini bilmediğiniz için kendinizden nefret edeceksiniz...
Yaşadığınız şehri terk etmek isteyeceksiniz... Onunla hiçbir anınızın olmadığı bir yerlere gidip yerleşmek...
Ama bir umut... Onunla bir gün bir yerde karşılaşma umudu... Bu umut sizi gitmekten alıkoyacak...
Gel gitler içinde yaşayacaksınız.. BUNA YAŞAMAK DENİRSE..

C)alinti. Cok begendigim bir yazi buraya ekledigim icin ins sorun olmaz.

Son düzenleme:

Sen

Sen Ömrümde olmadığına inandığım

değerlere rastladığımsın
Sen Bulduğuma hâlâ inanamadığımsın
Sen gülücüklere herkesten fazla Layık olduğuna inandığımsın
Sen Hayatım boyunca belkide göremeyeceğim
Sen Değer verilmeye layık tek sığınağımsın
Sen Dostluğunun derinliklerinde Hala dibini bulamadığım,
Sonsuz sevgi, saygı dostluk bağısın deniz'in
Sen Yazılarla anlatılamayacak yaşandıkça çoğalan hasret pınarımsın
Sen benim günlerime anlam verecek
Yaşanan anlara değer katacak
Aldığım nefesi ballandıracak
Hayat yolumdaki son durağımsın...!

C)alinti.

Son düzenleme:

Kızlar yeter artık polemikler bitsin lütfen.. Can sıkıyor uzadıkça uzadı
Sersum ve meleksin bekliyoruz kızlar sizi

kizlar nedir bu ceza durumu pek anlayamadim dogrusu ama onlar bizim (yenibaslayanlarin) yol göstericileri,destekcileri,hele SERSUM nesesi,keyfi,samatasi,herseyiLütfen bir an evvel arkadaslarimizin cezalari kaldirilsin.Dört gözle bekliyorum arkadaslar sizi,iyiki varsiniz,cabuk dönün lütfenn ((

gec yaptigim klasik kahvaltim:2 yumurta,pastirma,zeytin,peynir cesitleri,ceviz,1 hurma,1 dilim portakal,1 dilim elma

simdi sütlü filtre kahve

aksama :hindi sote,corba,yogurt,salata olacak

IGNEOYASI sen iyi ve saglikli ol da,görmesende hic sorun degil arkadasim :))

herkese güzel bir pazar diliyorum ve SERSUM'U,MELEXIN'I biran evvel tekrar aramizda görmek istiyorum...

IYINIYETLI seninle yas,ve baslangic ölcülerimiz ayni,sen kilolarini karatayla mi verdin?verdiysen ne kadar zamanda verdin?senin durumun bana cok umut verecek eminim.:)Ben yaklasik 2 aydir karatay yapiyorum ve 700 gr ancak farketti ( benim de hedefim seninki gibi 55-56

Sabah. 2 köy yumurtasi. köy 10 siyah zeytin. iki dilim peynir, toplam avucumun ici kadar.
3 kaysi 2 sari, 1 siyah. 4 tane ceviz Cay su.
Kahvaltiyi yapali 1 saat olmadi.

Son düzenleme:
merhaba kızlar,çok fazla bişey söylemek istemiyorum.inanın soğudum artık.
umarım arkadaşlarımızın cezası 1 gündür sadece.onların cezası bitene kadar ben de yokum
.kendinize iyi bakın...
SERSUM VE MELEXİN sizleri çok seviyorum kızlar

melexin sersum umarim kizlar iyisinizdir.....
bugun bende topige bile girmek istemiyorum.....
.ins.yarin aramizda olursunuz...belki okursunuz diye yazmak istedim....

opuyorum kizlar....

leylakcim sana kesinlikle katiliyorum....

Son düzenleme:
Selam kızlar gene kahvaltı geç oldu ama oldu :)

iki yumurta ile omlet, azcık peynir, 8-9 zeytin. biraz fındık,ceviz badem karısımı. 1 mandalina ,şekersiz çay

Kızlar gene ne oldu yaf ne cezası bu gene amma abarttılar haa. neyse sağlık olsungelirsiniz yakında . sıkmayın canınızı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…