- 15 Eylül 2012
- 1.067
- 130
- 93
Canım soruma cevap vermedin sendemi burada yaşıyorsun
Anladım canım..ben gelin geldim diyelim..14 senedir burdayım..
Sabah (07:40) 2 kk yumurta,peynir çeşidi , 5 zeytin,6 badem, çay
Akşam (18:30) 1 Tbk tarhana çorbası,1 lahana sarma, 2 küçük tavuk prizola
sersum iyi geceler canim...
kesinlikle katiliyorum arkadaslar yapilmasi bence en kolay diyet.en guzelide gozunde midende doyuyor...
İyi geceler kızlar bol leptinler
canım diyetisyenlerin işine gelmiyor karataymerhaba bend ekaratay diyetini yapmak istiyorum kitabını inşallah yarın alıcam ama bir doktorada gitmek istiyorum istanbulda karatay diyeti yaptıran diyetisyen varmıdır bilen varsa söylerse çok sevinirim...
Ben coştum gece gece önce biraz keten tohumu yedim. Sonra mezdeke sonra zumba sonrada 1 mil=1.6 km lesliesüpeyyy
yemediklerin içinSelam kizlar iyi geceler, simdi geldik dogumgununden yoruldum valla attim kendimi hemen yataga. Gecte oldu uykum nasil geldi. Esim uyudu:)) alkol de aldi sizdi hemen. Sizden 5 yildizli aferim istiyorum kizlar aksam dogumgunu cisslarla doluydu arkadasim dokturmus. Pasta,kabak tatlisi, patates salatasi.elmali kurabiye,yufkadan boyle bisi yapmis bohca gibi kizartmis. Hicbirini surmedim agzima valla. Allahtan fazla da israr etmediler, etseler dayanamayabilirdimdermisim. Bir bardak adacayi ictim geldim evime.
günaydın datlumm..Sersum günaydın canım.
rumuz:igneoyasi
baş.tarihi:21 mart 2012
baş.kilo:93.1 kg
geçen hafta kilo:81.8 kg
bu hafta kilo:82 kg
fark:+0.200kg
yüzde:+%0,24
toplam fark:11.1 kg
beden:44
spor:yok
Bu haftanın karatayla uzaktan yakından alakası yoktu. Yine de 200 gram almışım. Umduğumdan iyiydi. Niye bir türlü konsantre olup, disipline giremiyorum bilmiyorum
Eninde sonunda düzelicem Allahın izniyle...
Hepinize bol şans.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?