Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selam bayanlar,aksamki menüm
tarhana corbasi,
pastirmali-bulgurlu madimak yemegi
yogurt
bir parca eski kasar

Ben yarin sabah cok erken iste olacagim ve aksam 5'e kadar calisiyorum.Sabah bildirimde bulunamam diye bugün sabah tartilmistim.Bildirimi simdiden yapacagim,umarim sorun olmaz.

KILO BILDIRIMI:

Rumuz:zeytindali
bas. tarihi:14 kasim,sizlerle 10 araliktan beri beraberim
bas kilo:62,2
gecen haft. kilo:62,2
bu haft. kilo:61,6
fark:-600gr
yüzde:%0.967(yanlis hesap etmis olabilirim
toplam fark:-600gr
yas:38
boy:166cm
beden:üst 36,alt 38

simdiden ellerine saglik KANEEL,
Eger bendeki bu durum böyle devam ederse ben sadece bildirimde bulunup ama listede olmak istemiyorum,eger bir sakincasi olmazsa cünkü alerjinin bu etkisi ne kadar devam edecek bilemiyorum,geriyor bu durum beni

merhaba bugün giremedim muhtemelen pazartesiye kadar giremeyeceğim sınavlarım var arkadaşlar :44:

şimdi bugün yediklerimi yazıyorum

sabah muz peynir zeytin ceviz

öğlen 1 lahmacun bol salata çok iyiydi be yemesemde olurdu ama haftada bir bu hakkımı kullanmak istiyorum

akşam kuru fasulye yoğurt ve turşu

Ögle. 1 tas yogurt. su, 4 badem 6 tane sari yüzüm.

Aksam misafirlikteydim 1 tabak kisir, bol su. 4 ince dilim ananas. 1 tas corba (ezo gelin)
45 dk fitnes. 1 saat callanetis yeni basladim. 3 km yürüyüs.
Her hanim cisss oldu yorgunum. 2 baradk ayran.

Birdy canim seni bende cok merek ediyorum lütfen kisada olsa cevap ver.

Son düzenleme:
aciktim sanki..bir bardak su aldim acligim dinsin..sabah olsunda soylee lezzetli bir kahvalti edeyim ins:) himm yarin icinde kuru fasulye isladim etli yaparim salata yogurt esliginde yerim ins..aksamdan karar vermek iyi oluyor yemek adina...herkese iyi geceler hayirli cumalar..eksilerle uYanmak umuduyla.. bol leptinler:)

Sabah (07:40) 2 kk yumurta,peynir çeşidi , 5 zeytin,6 badem, çay
Akşam (18:30) 1 Tbk tarhana çorbası,1 lahana sarma, 2 küçük tavuk prizola

Ben coştum gece gece önce biraz keten tohumu yedim. Sonra mezdeke sonra zumba sonrada 1 mil=1.6 km leslie süpeyyy

Sivasın gülücüm sende süper spor yapmışsın

Selam kizlar iyi geceler, simdi geldik dogumgununden yoruldum valla attim kendimi hemen yataga. Gecte oldu uykum nasil geldi. Esim uyudu:)) alkol de aldi sizdi hemen. Sizden 5 yildizli aferim istiyorum kizlar aksam dogumgunu cisslarla doluydu arkadasim dokturmus. Pasta,kabak tatlisi, patates salatasi.elmali kurabiye,yufkadan boyle bisi yapmis bohca gibi kizartmis. Hicbirini surmedim agzima valla. Allahtan fazla da israr etmediler, etseler dayanamayabilirdim dermisim. Bir bardak adacayi ictim geldim evime.

sersum iyi geceler canim...
kesinlikle katiliyorum arkadaslar yapilmasi bence en kolay diyet.en guzelide gozunde midende doyuyor...

İyi geceler kızlar bol leptinler

merhaba bend ekaratay diyetini yapmak istiyorum kitabını inşallah yarın alıcam ama bir doktorada gitmek istiyorum istanbulda karatay diyeti yaptıran diyetisyen varmıdır bilen varsa söylerse çok sevinirim...
canım diyetisyenlerin işine gelmiyor karatay..burada kalırsan diyetisyene ihtiyacın olmaz
Ben coştum gece gece önce biraz keten tohumu yedim. Sonra mezdeke sonra zumba sonrada 1 mil=1.6 km leslie süpeyyy

yemediklerin için

Tükkanı açmış bulunuyorum an itibariyle..hatırlatmalarla başlayalımm..

bugünbiliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen...2 haftası dolanlar kaneel arkadaşımıza hatırlatsın...

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie

..

rumuz:igneoyasi
baş.tarihi:21 mart 2012
baş.kilo:93.1 kg
geçen hafta kilo:81.8 kg
bu hafta kilo:82 kg
fark:+0.200kg
yüzde:+%0,24
toplam fark:11.1 kg
beden:44
spor:yok

Bu haftanın karatayla uzaktan yakından alakası yoktu. Yine de 200 gram almışım. Umduğumdan iyiydi. Niye bir türlü konsantre olup, disipline giremiyorum bilmiyorum

Eninde sonunda düzelicem Allahın izniyle...

Hepinize bol şans.

Sersum günaydın canım.
günaydın datlumm..

canımcım üzülme..dediğin gibi yine 200 gr la kurtarmışsın

sık gelmiyosun buraya eskisi gibi bence bu etkiliyor konsantrasyonunu..seni burda istiyoz haatuuunnn

rumuz :sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79.6 kg
bu hafta kilo:78.3 kg
fark:-- 1300gr
yüzde:%1.633
toplam fark:6.7 kilo
beden:42-44
spor:yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…