ben de bu hafta sadece 1 gün yani bugün protein yapabildim..bakalım yarın noolcak..
yarın işyeri tam gün ama acildeyim..bilg.net. var..sizinle olucam..
nooluyoz biz yaa..önce birdy sonra pampişş. ..gerçi pampişin misafiri mi geldi ne ..secret yaptım okaaa. .soğuk havadan etkilemedi galiba sanursamm
kıss bak sana yaptığım tayin secreti tuttu kıss..sıra bebişteeee
papişin kesin misafiri gelmiştirsecret kardan dolayı ulaşmamıştır kesin
evet valla tuttu,zaten bebiş de tutarsa senin ve melexinin ellerinizi öpecem
iyi akşamlar arkadaşlar ..bugün oğlumun sınıf arkadaşı ölmüş diye bir haber vardı..gerçek değilmiş...sınıfta konuşmuşlar ...azra nur 1 haftadır okula gelmiyormuş..çocuklar birbirleri arasında konuşurken ölmüş demişler..
bir çocukta eve gelmiş annesine söylemiş...annesi de arkadaşına sormuş..o arkadaş da bana sordu...
yani gerçek değilmiş arkadaşlar...çok sükür..
ben çıkıyorum .haber vereyim dedim...kendinize iyi bakın...öptüm.
çok da üzgünüm yaaa,m.ali birand ı çok seviyodum ben
kizlar papadiyanin misafiri vardir da birdy niye kac gundur gelmedi onu anlamadim...gercekten cok merak ettim...
iyi akşamlar arkadaşlar ..bugün oğlumun sınıf arkadaşı ölmüş diye bir haber vardı..gerçek değilmiş...sınıfta konuşmuşlar ...azra nur 1 haftadır okula gelmiyormuş..çocuklar birbirleri arasında konuşurken ölmüş demişler..
bir çocukta eve gelmiş annesine söylemiş...annesi de arkadaşına sormuş..o arkadaş da bana sordu...
yani gerçek değilmiş arkadaşlar...çok sükür..
ben çıkıyorum .haber vereyim dedim...kendinize iyi bakın...öptüm.
kizlar papadiyanin misafiri vardir da birdy niye kac gundur gelmedi onu anlamadim...gercekten cok merak ettim...
Merhaba kizlar
Nasilsiniz ??
O kadar yogunumki .. Offff spor bile yapamıyorum .. Esim film izleyelim diye tutturunca leslie sansone de iptal oluyor ..
Bugun yediklerim :
sabah:
bir pportakal
iki hurma
biraz peynir
badem ve fındık
aksam:
yumurtali kabak
domates salatalık
bir avuc badem
yesil çay
su
bende çok severdım agladım yanı çok üzgunum tatlı çoskulu enerjıktı yaşını yenı ögrendım ve sok oldum bu yasta bu enerjı kendımden utandım yanı
sersum canim birdy e de scret yapta gelsin artik...
kizlar arow un yeni bolumu gelmis onu izleyeyim uykum gelmezse ugrarim...gorusuruz....
sevindim canım
valla ben de meraktayım,bugün profiline baktım.en son 15 inde sabah 8 de giriş yapmış ama neden yazmadı acaba:44::44:
afiyet olsun canım
aynen ya,haber izlemeyi sevdirmişti bana[/Q
M.ali biranda bende uzuldum.kendi has uslubu vardi.allah rahmet eylesin...71 yasindaymis. yasina gore dinamikti...
supersin..2. öğünüm
et kavurma
1 kase yoğurt
3. öğünüm
kaşarlı tereyağlı omlet
1 kase yoğurt
eşime ve kızıma mütthişş bir pizza yaptım ve 1 ısırık bile almadım aferin sersuma
bende palamut yaptim bugun firinda..tavuk gibi olmustu:) birde sogan salatasi ve helva..helvada yeseydin keske:)Kızlar yemeğimi yedim sonunda..
-balık
-salata
-mercimek çorbası..
Balık hoşuma gitmedi..Kızartmasını sevmedim.. Hiç lezzet yoktu. Arkadaşlar kızartınca birşey diyemedim. pf
Slm kızlar..herkes burdayım ne güzel..
Sabah.k.k.yaptım.öğlen disardaydim hamburger yedim ama üst ekmeğini çıkardım ve patates k.yemedim;-)
Dışarda yemek yerken şunu farkettim; sigara icilmeyen bölümde oturmak bana kendimi özel hissettirdi..
Akşam yaz domatesli kabak ve yoğurt..
40 dk eliptik bisiklet, 5dk mekik..
Su andada y.cayla sizinleyim..
bende palamut yaptim bugun firinda..tavuk gibi olmustu:) birde sogan salatasi ve helva..helvada yeseydin keske:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?