Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

belki de mısır çarşısında bulabiliriz?

bir de bende inanılmaz selülit var arkadaşlar, bu karatay diyeti selülitleri de yok ediyor mu? canan hocanın bu konuda bir açıklaması var mı?

bendede selulıt göbek basen var bıde gögsum dogumdan sonra buyudu kılo verınce kuculuyormu göbek selulıt azalıyormu

bir de canan hocanın önerdiği omega 3 haplarının markası nedir arkadaşlar? hangisini kullanmamız gerekiyormuş? piyasada bir çok omega3 hapı var çünkü.

[gulbesekerim]Merhaba, sivastamısınız sivaslımısınız merak ettim :)

Merhaba canim Evet sivasliyim. Yurt disinda yasiyorum.
Sizdemi Sivaslisiniz canim.?

Son düzenleme:
Ögle. 1 tabak kuru fasulye, 1 tas yogurt.

Aksam 1 tas ayranli corba. 1 tane patates, 4 tane et köftesi,1 tane patates, bir kiymali pide. biraz turp.
Babam gildeydim. Babamin israrina dayanamadim. Su, cay, 1 kupa nescafe.

gunaydın kıslar kardesım 5 saatlıgıne ıstanbula gelmıs bakırkoye gıdıp gorusecez sonra memlekete donecek yıne

kahvaltım

sucuklu yumurta
b.peynır
tb ekmegı(x)
zeytın
fıstık
omega3

hepınıze guzel bır haftasonu dılıyorum

benim babam oleli 5 yil oluyor .. 45 yasinda mide kanserinden kaybettim..
baba candir ..
ne diyeyim ..
cok sanslisin bir baban var ve sen hala onun minik yildizisin..

Allah rahmet eylesin canım. Sana da sabır versin. Çok erken kaybetmişsin babanı.

Orfoz balığı ne ola ki??? Gerçi töbe billah bilmediğim balık yemem daha... Barbunun kokusu hala burnumda:104:

Bu arada akşamki menü tam çantalık olmuş. Gözden kaçtı sanma yaniii...:82:

herkese iyi geceler bol leptinler kıssslar..ben yarın annemlere gidiyorum,koltuk takımı falan bakıcam ordan..pazar günü geri gelir eşya toplamaya devam ederim.hepinizi öptüüümmmm

Ay ne güzel. Hem gönlüne, hem kesene göre bişeyler bulursun inş.

bir de bende inanılmaz selülit var arkadaşlar, bu karatay diyeti selülitleri de yok ediyor mu? canan hocanın bu konuda bir açıklaması var mı?

bendede selulıt göbek basen var bıde gögsum dogumdan sonra buyudu kılo verınce kuculuyormu göbek selulıt azalıyormu

Karatayın zayıflatması aslında bir yan etki. Asıl sonuçlar vücudun dengesini bulması, sağlığına kavuşması ile ilgili. Mesela kendimden örnekler vereyim( ki ben halen 82 kiloyum! Buna rağmen):

-polikistik over hastası olduğum için adetlerim düzensizdi. Artık günü gününe düzenli oluyor.
-cildim daha düzgün.
-selülitlerim azalmaya başladı.
-Mosmor gözüken kılcal damar çatlaklarım vardı. Bazısı geçti, bazısı çok hafifledi.(bunun geçebileceğini hiç düşünmemiştim, bilmiyordum)
-daha enerjik hissediyorum.
-göğüslerim 1 beden küçüldü (10 kilo verince küçülüyor tabii)

aklıma geldikçe ilave ederim.

Bir de daha önce bu kilodayken olduğumdan daha inceyim.

gunaydın kıslar kardesım 5 saatlıgıne ıstanbula gelmıs bakırkoye gıdıp gorusecez sonra memlekete donecek yıne

Gözün aydın canım.

Son düzenleme:
Akşam menümü yazmamıştım:

4 kaşık sac kebap yarım lavaşla beraber
2 kaşık turşu kavurması
1 kase mercimek çorba

dün 3 litre suyu tamamladım.

Bugün sabah:

2 kaşık yalancı muhlama
3 dilim kaşar peynir
8 zeytin
domates
salatalık
2 omega 3, c vitamini.

Daha evi toplamadım. Önce gelip buraya yazıyorum:))

9 aydır karatay mı yapıyordun? niye bu kadar yavaş kilo verdiğini biliyormusun hani alerji insülin falan ?
canım insülin direncim vardı bitti..endokrine gittim herşey normal:44::44:

kısaca ben aanormalim kabul ediyorum..metabolizma mafiş tırışka..alıştım artık böyle yavaş kilo vermeye

Sersum canim siiri okudum cok duygulandim..

benim babam oleli 5 yil oluyor .. 45 yasinda mide kanserinden kaybettim..
baba candir ..
ne diyeyim ..
cok sanslisin bir baban var ve sen hala onun minik yildizisin..
canım Allah mekanını cennet etsin babacığının.. sağol
herkese iyi geceler bol leptinler kıssslar..ben yarın annemlere gidiyorum,koltuk takımı falan bakıcam ordan..pazar günü geri gelir eşya toplamaya devam ederim.hepinizi öptüüümmmm
ohhh yepissyeni koltuklar nekaa güzel..güle güle git gel canımm..
Doğrusu ben babamı, aylar değil, yıllarca daha görmemeyi ümit ediyorum

Bende de 3 çocuk var. Her hafta 6-7 makina çamaşır yıkanıyor. Birbirimizin halinden biz anlarız
Allah gecinden versin tabiisi bebeemm alemsin

gözünaydın canım..

afiyet olsun datlumm..kıss yalancı muhlama nesii..:44::44:

sendeki olumlu etkilere çok sevındım bendede varıs var ben 3 gundur yemek yemek istemiyorum önceden aşırı yerdım yanı kım yemek yedıgımı görse korkardı çok yıyorsun dıkkat et yada yemegın hakkını verıyorsun dıyolardı ama sımdı yıyemıyorum inş istedıgın kıloya saglıklı gelırsın canım

sabah

1 avuç tandır ekmeği
peynir zeytin
ceviz
1 muz

dün medyum(kırmızı ışıklar diğer adı) filmini seyrederken sızmışız..Behsat Ç de yalan oldu..demin akşamki filmi bitirdik(robert denironun güzel tavsiye edilir ) şimdi de Behsat izliycez..hadi bakalımm..hiiçç iş yapasım yok..yarın benii zor bir gün bekliyor..kızımın doğum günü yarın 2-3 arkadaşı gelecek..ertesi günde günüm var biliyosunuz..hazırlık çook :18::18:..offf yaaa şimdiden yoruldum

afiyet olsun datlumm..kıss yalancı muhlama nesii..:44::44:

Köyden gelen bir peynir var. Lora benziyor. İçinde de dil peyniri gibi parçalar var ayrıca. Kaseye bu peynirden koyuyorsun, 1 çay bardağı kadar süt, 1 yumurta, biraz tuzla karııştırıyorsun. Tavada bol tereyağı eritip karışımı boca ediyorsun tavaya. Fazla karıştırmadan erimesini bekliyorsun. Çok güzel oluyor. Normalde muhlamada mısır unu da oluyor. Buna koymuyorum. O yüzden yalancı. Laz işi bişey:)

Hadi ben kaçtım. Daha yataklar açık duruyor.

mrb arkadaşlar kahvaltımı yazayım saat 9 de maydanos kürü kahvaltımı 930 da yaptım
2 tereyagında yumurta cevız 2 kayısı 10 kuru sıyah uzum 10 badem tulum ve beyaz peynır 1 orta boy havuç 2 çay ya ben öglen yemegınde dun badem ve 1 lt sut ıçtım ve gece dahı açıkmadm aksam 3 kasık bamya yedım. ve sabah uyandıgımda toktum ama ltrelerce su içtim bu kadar sutu ıcme dogrumu sızce bıde tartı alacagım ne tavsıye edersınız acıl cvp verırsenız sevınırım.

Günaydin karatay diyetinin guzel kizlari herkese guzel bir hafta sonu diliyorum. Kacamaksiz :))) ben yine gec kahvalti yaptim 2 ogun yiyecegim.

2 adet rafadan yumurta sulu sulu oh :))
1 adet salatalik
1avuc peynir
1 ince belli bardak findik
1 bardak gunluk sut
7 adet kırma yesil zeytin.

merhaba kızlar ..
iyi günler .. Herkeze guzel ve sosyal bir Cumartesi dilerim.

Bugun izin gunümüz .. Gec ve mükellef bir karatay kahvaltısı yaptık ..

kahvaltimizda :

baharatli yumurta
biraz peynir
bir iki zeytin
iki kuru kayısı
bir kase kabuklu fıstık
2 omega 3
bir fincan kahve

brazdan da uzun bir yurus ve alışveriş yapacağız

dun yoktum yazamadım kahvaltı ve oğlen bır arada 2 yumurta peynıt zeytın bır parca malesef borek ve cay aksam yesıl fasulye salata bu sabah pek sabah sayılmazdı klasık karatay menusu cayyy öğlen yemeyı dusunmuyorum aksam mısafırlıge gıdecem ne olur bılmıyorum

sağolun kızlar .. Dostlar sağolsun
Allah sıralı ölüm versin .. Her ölüm acı ama genç ölüm bambaşka bir acı

Kaneelciğim Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun....

slm kizlar.. kahvaltim 9.30 da bitmisti..
2 yumurta kiymali
az beyaz peynir
3 zeytin ( canim cekmedi)
3 badem-5 findik- 3 kuru kayisi
kaymak
bol yesillik
bir kase yogurt
2 omega3
oglen yemegimi hazirliyorum kiymali bulgurlu pirasa...fikir olur belki yemek dusunenlere..aslinda ev yemek dolu ama bana uymuyo..

kanelcim menulerinde hep kabuklu fistik goruyorum sanirim sende yurtdisindaydin..burdaki kabuklu fistiklar kavrulmus..senin yediklerinde eger onlardansa kilo veremeyisinin sebebi bu olabilir bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…