belki de mısır çarşısında bulabiliriz?
bir de bende inanılmaz selülit var arkadaşlar, bu karatay diyeti selülitleri de yok ediyor mu? canan hocanın bu konuda bir açıklaması var mı?
benim babam oleli 5 yil oluyor .. 45 yasinda mide kanserinden kaybettim..
baba candir ..
ne diyeyim ..
cok sanslisin bir baban var ve sen hala onun minik yildizisin..
Sabah (07:40) 2 kk yumurtalı klasik karatay kahvaltım
Öğlen (14:00) 2 buğulama orfoz balığı ,salata
Akşam ( 19:30) 4 mercimek köfte,1 lokma poğaça ,1 çatal kadayıflı tatlı(misafirliğe gittim , her zaman ki ısrarlar sonuçu yemek zorunda kaldım )
herkese iyi geceler bol leptinler kıssslar..ben yarın annemlere gidiyorum,koltuk takımı falan bakıcam ordan..pazar günü geri gelir eşya toplamaya devam ederim.hepinizi öptüüümmmm
bir de bende inanılmaz selülit var arkadaşlar, bu karatay diyeti selülitleri de yok ediyor mu? canan hocanın bu konuda bir açıklaması var mı?
bendede selulıt göbek basen var bıde gögsum dogumdan sonra buyudu kılo verınce kuculuyormu göbek selulıt azalıyormu
gunaydın kıslar kardesım 5 saatlıgıne ıstanbula gelmıs bakırkoye gıdıp gorusecez sonra memlekete donecek yıne
canım insülin direncim vardı bitti..endokrine gittim herşey normal:44::44:9 aydır karatay mı yapıyordun? niye bu kadar yavaş kilo verdiğini biliyormusun hani alerji insülin falan ?
canım Allah mekanını cennet etsin babacığının..Sersum canim siiri okudum cok duygulandim..
benim babam oleli 5 yil oluyor .. 45 yasinda mide kanserinden kaybettim..
baba candir ..
ne diyeyim ..
cok sanslisin bir baban var ve sen hala onun minik yildizisin..
ohhh yepissyeni koltuklar nekaa güzelherkese iyi geceler bol leptinler kıssslar..ben yarın annemlere gidiyorum,koltuk takımı falan bakıcam ordan..pazar günü geri gelir eşya toplamaya devam ederim.hepinizi öptüüümmmm
Allah gecinden versin tabiisi bebeemmDoğrusu ben babamı, aylar değil, yıllarca daha görmemeyi ümit ediyorum
Bende de 3 çocuk var. Her hafta 6-7 makina çamaşır yıkanıyor. Birbirimizin halinden biz anlarız
gunaydın kıslar kardesım 5 saatlıgıne ıstanbula gelmıs bakırkoye gıdıp gorusecez sonra memlekete donecek yıne
kahvaltım
sucuklu yumurta
b.peynır
tb ekmegı(x)
zeytın
fıstık
omega3
hepınıze guzel bır haftasonu dılıyorum
Akşam menümü yazmamıştım:
4 kaşık sac kebap yarım lavaşla beraber
2 kaşık turşu kavurması
1 kase mercimek çorba
dün 3 litre suyu tamamladım.
Bugün sabah:
2 kaşık yalancı muhlama
3 dilim kaşar peynir
8 zeytin
domates
salatalık
2 omega 3, c vitamini.
Daha evi toplamadım. Önce gelip buraya yazıyorum:))
sendeki olumlu etkilere çok sevındım bendede varıs var ben 3 gundur yemek yemek istemiyorum önceden aşırı yerdım yanı kım yemek yedıgımı görse korkardı çok yıyorsun dıkkat et yada yemegın hakkını verıyorsun dıyolardı ama sımdı yıyemıyorum inş istedıgın kıloya saglıklı gelırsın canımAllah rahmet eylesin canım. Sana da sabır versin. Çok erken kaybetmişsin babanı.
Orfoz balığı ne ola ki??? Gerçi töbe billah bilmediğim balık yemem daha... Barbunun kokusu hala burnumda:104:
Bu arada akşamki menü tam çantalık olmuş. Gözden kaçtı sanma yaniii...:82:
Ay ne güzel. Hem gönlüne, hem kesene göre bişeyler bulursun inş.
Karatayın zayıflatması aslında bir yan etki. Asıl sonuçlar vücudun dengesini bulması, sağlığına kavuşması ile ilgili. Mesela kendimden örnekler vereyim( ki ben halen 82 kiloyum! Buna rağmen):
-polikistik over hastası olduğum için adetlerim düzensizdi. Artık günü gününe düzenli oluyor.
-cildim daha düzgün.
-selülitlerim azalmaya başladı.
-Mosmor gözüken kılcal damar çatlaklarım vardı. Bazısı geçti, bazısı çok hafifledi.(bunun geçebileceğini hiç düşünmemiştim, bilmiyordum)
-daha enerjik hissediyorum.
-göğüslerim 1 beden küçüldü (10 kilo verince küçülüyor tabii)
aklıma geldikçe ilave ederim.
Bir de daha önce bu kilodayken olduğumdan daha inceyim.
Gözün aydın canım.
afiyet olsun datlumm..kıss yalancı muhlama nesii..:44::44:
Allah rahmet eylesin canım. Sana da sabır versin. Çok erken kaybetmişsin babanı.
Orfoz balığı ne ola ki??? Gerçi töbe billah bilmediğim balık yemem daha... Barbunun kokusu hala burnumda:104:
Bu arada akşamki menü tam çantalık olmuş. Gözden kaçtı sanma yaniii...:82:
Ay ne güzel. Hem gönlüne, hem kesene göre bişeyler bulursun inş.
Karatayın zayıflatması aslında bir yan etki. Asıl sonuçlar vücudun dengesini bulması, sağlığına kavuşması ile ilgili. Mesela kendimden örnekler vereyim( ki ben halen 82 kiloyum! Buna rağmen):
-polikistik over hastası olduğum için adetlerim düzensizdi. Artık günü gününe düzenli oluyor.
-cildim daha düzgün.
-selülitlerim azalmaya başladı.
-Mosmor gözüken kılcal damar çatlaklarım vardı. Bazısı geçti, bazısı çok hafifledi.(bunun geçebileceğini hiç düşünmemiştim, bilmiyordum)
-daha enerjik hissediyorum.
-göğüslerim 1 beden küçüldü (10 kilo verince küçülüyor tabii)
aklıma geldikçe ilave ederim.
Bir de daha önce bu kilodayken olduğumdan daha inceyim.
Gözün aydın canım.
canım insülin direncim vardı bitti..endokrine gittim herşey normal:44::44:
kısaca ben aanormalim kabul ediyorum..metabolizma mafiş tırışka. .alıştım artık böyle yavaş kilo vermeye
canım Allah mekanını cennet etsin babacığının..sağol
ohhh yepissyeni koltuklar nekaa güzel..güle güle git gel canımm..
Allah gecinden versin tabiisi bebeemmalemsin
gözünaydın canım..
Kaneelciğim Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun....
kanelcim menulerinde hep kabuklu fistik goruyorum sanirim sende yurtdisindaydin..burdaki kabuklu fistiklar kavrulmus..senin yediklerinde eger onlardansa kilo veremeyisinin sebebi bu olabilir bence...
merhaba kızlar ..
iyi günler .. Herkeze guzel ve sosyal bir Cumartesi dilerim.
Bugun izin gunümüz .. Gec ve mükellef bir karatay kahvaltısı yaptık ..
kahvaltimizda :
baharatli yumurta
biraz peynir
bir iki zeytin
iki kuru kayısı
bir kase kabuklu fıstık
2 omega 3
bir fincan kahve
brazdan da uzun bir yurus ve alışveriş yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?