Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yemek 19.00-19.30 a sarkacak bugün. Karnım acıktı baktım, 1 bardak süt içtim. İnşallah yemeğe kadar idare edebilirim. Bu arada su 2litre oldu.

Aksam yemegimi yedim kizlar z.yagli kabak yaptim bir tabak yedim. Yanina da bir kase yogurt. Bugün de 2 ogun yedim. Aksam yemegim erken yedim bugün. 5.30a 10 kala bitti :))) yatana kadar bol su ve 1 bardak 7 karisimli bitki cayim.

esim ve cocuklar icin masa hazirladim meyve cerez filan bende bir surahi su aldim birde yesil cay..oglenki durumu kurtarma operasyonu yani:)) bu hafta cok dikkatli olmaya calisacagim 7 lere gecmek istiyorum haftaya..gecen hafta 82.9 dum bu hafta 81.0

Kurutma makinamdan tuhaf sesler geldi çalışırken. Hemen kapattım. Sanırım kazanın içine bişey girdi. Yarın servis gelecek. Dua ediyorum, adam sütyen baleni, don gibi bişeyler çıkartıp tutuşturmasın elime... Gerildim yahu. Gerçi kontrol ettim, eksik yok.

babami cok özledim ben de,daha görebilmeme de aylar var.Hayirli bir evlat olmak,onlarin rizasini almak cok cok önemli,ne mutlu sana canim.Amin.... basimizdan eksik etmesin Rabbim.

Iyiniyetlim,gecmis olsun canim,izdirapli biseydir,sicak tut boynunu,bence en iyi ilaci sicak.

VEEEEEE tüm kilo verenleri tebrik ediyorum,bravo hepimizeEn önemlisi elimizden geleni yapmamiz,istikrarla devam etmemiz,devami daha da güzel gelsin insallah...
Bugünki yediklerime gelince:
sabah:2 yumurta,peynir,7 zeytin,3 günkurusu,1 hurma ,1 bardak ceviz,maydanoz,omega3,d-e vitaminleri
ögleastirmali-bulgurlu madimak,yogurt,eski kasar(birazcik)
arada:1 kupa süt,1 kupa kahve

aksami bilmiyorum,yiyince yazarim:)yemek yapmadim cünkü henüz

:)) ayy kurutma benim herseyim 3 cocukla camasir hic bitmiyo..kis gunu kurumuyoda ..ins onemli bisey yoktur senin mak.ninda...

bence ekmek falan yeme,madem dayanamıyosun karatayı ara öğünlü olarak yap,örnek menülerde de var zatenekmek yemekten iyidir

Pışııık... Seni özellikle yanıma isteyeceğim:)))
Sana noluyo kızzz??? Senle ben herdaim izinli değil miyiz zati

sersum adına sevindim kısss

bugün kahvaltımı yazmadım galiba ben:44::44:
kahvaltım
1 yumurta
peynir
pastırma
fıstık
omaga 3

2.öğünüm
1 porsiyon et döner
turşu

yaşasın iziiiinnn
görüşürüz bebeğem

iyi tatiller hayırlı yolculuklar canım..
selam kızlar,bayağı kalabalıklaşmış burası,ben de pazardan itibaren tekrar menü paylaşacağım,sizlerle sohbeti özledim
hoşgeldin canım
yandın leylak yandın..

tamam kız vur sende vur..
lopezlerin cenıfır
kıss benim iznime hepberaber seviniyoss

anaamm çok gergin bir bekleyiş içindeyizz..:18::18:
[

sersum adına sevindim kısss

Son düzenleme:
Geçmişi anca okudum

Sersum tebrik ederim canım 1.lik için ve babanın şiiri benide duygulandırdı çok hoş.İznede çıkmışın hayırlı olsun iyice dinlenip tadını çıkarırsın inşallah.

Diğer kilo veren hatunlarıda canı gönülden tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.

sağol canım..9 aydan sonra ilk defa 1. olunca bukaa çok seviniliyor doğal olarak..şiir hepimizi çok duygulandırdı,özellikle beni..ben de bu mutluluğu sizlerle paylaşmak istedim canım sağol..

eveeett çok şükür izne ayrıldım..çok mutluyum..3 hafta..iznim gelmişti artık

3. öğünüm.

kahvaltı

biraz fazla kaçırdım..tamamen şiştim yawww

Allah seni naapmasın he bacım? valla arkadaşların sitemlerine bende katılıyorum sırf sigara içmediğinden daha bişe demiyorum en kısa zamanda gel ne olursan ol gel yine GELLL

hanımlar keten tohumunu nerden aldınız?
ben lokal bir aktardan aldım kahverengi bişey? nette baktım sarı alın falan deniyor?

hanımlar keten tohumunu nerden aldınız?
ben lokal bir aktardan aldım kahverengi bişey? nette baktım sarı alın falan deniyor?

Canım bende lokal aktardan alıyorum ve bende sarı olması gerektiğini öğrendiğimde aktara sordum yok öyle bulamazsınız dedi 3 farklı aktar aynı şeyi söyledi.başka semt aktar

larına sormadım artık cevabı tahmin ettiğimden.!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…