Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kolay gelsin sersumcum..benide yorucu bir hafta bekliyo..bu sayede belki daha fazla kilo verebiliriz..ama malum gunum yakin benim..bugun artidaydim dune gore

oo güzelmişş..ben çok severim muhlamayı..ama bazen ağır geliyor..deniyeyim bakayım ben de

sağolun kızlar .. Dostlar sağolsun
Allah sıralı ölüm versin .. Her ölüm acı ama genç ölüm bambaşka bir acı

kolay gelsin sersumcum..benide yorucu bir hafta bekliyo..bu sayede belki daha fazla kilo verebiliriz..ama malum gunum yakin benim..bugun artidaydim dune gore
sağol canım..ikimize de kolay gelsin..regl de ++ olmak doğal canım üzülme

sagol bıdenem

sagol tatlımm

afıyet olsun bayılıyorum sızın fılm ızleme seanslarınıza 2 yasında bır kızın varsa bır fılmı kesıntısız ızlemek mumkun degıl

bacım ver ar yu from

işin zor canım 2 yaşında çok tatlıdır ama en güzel zamanları film yerine onu izleyin yeter size..büyüyünce bu hallerini çok arıyacaksınız

Kızınla nice nice mutlu seneler geçirirsin inş. öp kızını benim için
Kaneelcim afiyet olsun güzel bir gün olsun sizin için:112:

Sana da caanım afiyet olsun
Meleksin güzel kilo vermişsin
herkese iyi geceler bol leptinler kıssslar..ben yarın annemlere gidiyorum,koltuk takımı falan bakıcam ordan..pazar günü geri gelir eşya toplamaya devam ederim.hepinizi öptüüümmmm
Ohhh yenpisyeni koltuklar miss gibi kolay gelsin bidenem
Doğrusu ben babamı, aylar değil, yıllarca daha görmemeyi ümit ediyorum

Bende de 3 çocuk var. Her hafta 6-7 makina çamaşır yıkanıyor. Birbirimizin halinden biz anlarız
Allah iyiliğini versin Oyam senin
Sersum canim siiri okudum cok duygulandim..

benim babam oleli 5 yil oluyor .. 45 yasinda mide kanserinden kaybettim..
baba candir ..
ne diyeyim ..
cok sanslisin bir baban var ve sen hala onun minik yildizisin..
Allah rahmet etsin canım başın sağolsun

kızımın yarınki doğumgünü için mini pastalar yaptım..pasta tabanını bardakla kestim ..herbirini sütle ıslattım birer muz parçası koyup üzerlerine kreme sıktım.en üstünede kalan keki ufaladım çok şirin oldular..günümde de yapıciimm..
2.öğün için de adana köfte yanına da ayran yapıcam..

Öğlen yemeğimi de yedim:

4 kaşık bulgur pilavı
1 kase yoğurt
2 tereyağında yumurta
1 avuç fındık

Ayrıca 2 litre su içtim.
4km yürüdüm.

Eskiden 5,8km hızla yürürdüm, son 800 metreyi de 6,5km ile. 2 ay ara verince 5 km hızla anca yürüyebildim

benim de kütük adapazarı oldu ki hiiç sevmem adapazarını eş durumundan..ne saçma yaa evlenince ilk kütük bilgilerinin değişmemesi lazım aslında..kızımda öyle yaptıriciim..

Kızının doğumgünü şimdiden kutlu olsun.

Pasta fikri de güzelmiş. Ben de deniyeyim.

Kızınla nice nice mutlu seneler geçirirsin inş. öp kızını benim için

:
sağol canım..amiin inşallah öptüm canım
afiyet olsun bebemm..
evet yaa ara verince hamlaşıyoruz..ben de epeydir leslie yapmadım bakalım noolcak

Aksama kendime kereviz yaptim patatessiz. Yanina da bir kase yogurt. Dünden kalan cnk az biraz kabak. Esime de nohut pilav yaptim. Hep ayri pisiriyorum yemeklerimizi saglikli beslenmeye niyeti yok adamin ya :)))))

Kizina nice saglikli yaslar sersumcum. Darisi bize insallah ya. Bebegimizin dogum gunu kutlamak bi zede nasip eder allah.

selam millet
menüleri yazayım, geçmişe bi göz atayım, bakalım neler oli
sabah
omlet
zeytin
ceviz badem
peynir
1 kruvasan
3-4 tane litchi,tropikal bir meyve

öğle
taze fasülye yemeği
yoğurt
1 tane küçük muz

Slm kızlar..
Çoğu kimsenin koşturmak var herhalde..bende mola verdim..
Sabah k.k ve greyfurt, öğlen domatesli kabak ve yoğurt vee tam buğday ekmeğinden iki ince dilim..
Bugün cumartesi çığ köfte günümüz..akşamki menum..
Kızlar dün eve gelirken yolda sütçü görüp çevirdim hemen..5kilo aldım cok güzel olduuu!! Bundan sonra her hafta alicam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…