Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

slm kizlar..kahvaltimi gec yaptim..ama cok iyiydi tam bi karatay..2 ogun yapicam bugun aksama kadar acikmam bugun..ne yapsam bir fikrim yok ama karnibaharim var herhalde onu yaparim..ev halkina doner eti,makarna,corba..bana cok uymuyo bakicaz artik..
sadece askim ailene kavusmussun gozun aydin tadini cikar..
sersum cok zor cocuk yetistirmek..rabbim yardimcimiz olsun..bazen bende benim kucuklere patliyorum..doyumsuz ya bu zamanin cocuklari..al al yaranamiyosun:( hayirli evlat yetistirmek umidiyle yasiyoruz ne diyelim..

geldim ki ben:8:

sabah muz peynir ceviz zeytin yedim bu arada dün sınav sonrası cozuttum biraz ama bi daha olmayacak :26:

öğlen tavuk salata yoğurt

akşam kuru fasulye turşu yoğurt yiyeceği inşallah. :21:

slm kıssslar ben geldim:3::3:geçmişi okuyamadım,çünkü başım çatlıyo ağrıdan:37::37:melexinin tülbenti olaydı da bağlayaydım başıma:9::9:
ben neler yaptımmmm,koltuk takımımızı aldık..ama ondan çok kendime aldığım eşofman takımlarına seviniyorum:27::27:çünkü artık dışarda yürüyeceğim için yenileri şarttı:32::32:
sizler neler yaptınız,bi yaramazlık yok değil mi?

canım kızının doğum günü bugündü değil mi:26::26:

kızının yeni yaşı kutlu olsun,allah ona sağlıklı,mutlu ve başarılı bi hayat nasip etsin inşallah
:119::119::119::66::66::66:

Oyam kolayı da içmeseymişsin süpper olacakmış:112:
Diyene bak bi sen..

Akşam ben arkadaşa gittim..
Tart-etimek tatlısı-ıspanaklı gül böreği ve göceli az pirinçli sarma vardı.
Tatlılardan oğluşa yedirdim. Sarmaları ve gül böreğini de ben yedim:30:
Kızlar bugün tartıldım ve 55.1 kiloyum..

Cuma günü 55.5 filandım sanırım. Bişeye sinirim çok bozuldu hoooppp gitti 400 gr:43::43:
Göbeğim filan eridi resmen.. Neyse normale döndüm:23:
tebrikler iyiniyetlim ne güzel fit anne oldun.:23:

slm kıssslar ben geldim:3::3:geçmişi okuyamadım,çünkü başım çatlıyo ağrıdan:37::37:melexinin tülbenti olaydı da bağlayaydım başıma:9::9:
ben neler yaptımmmm,koltuk takımımızı aldık..ama ondan çok kendime aldığım eşofman takımlarına seviniyorum:27::27:çünkü artık dışarda yürüyeceğim için yenileri şarttı:32::32:
leylakım tayininiz çıkmış,çok sevindim senin adına.hayırlı olsun.yeni mobilyalarınızla da güle güle oturun.

sersumevde parti var ha:64: kızının doğum günü kutlu olsun.

mrb kızlar bugun oglusumla madoya gıttık yoresel kahvaltı ıstedık yoresel balda karataya ne aykırıysa hepsı vardı tam yıyecektımkı karsımda tv ve haberturk açık ordada canan karatay kendı kendıme kızım bu bı ısaret yeme sakın dedım :)))))))))) ve peynır sahanda yumurta 3 zeytın 3 dılım sucuk yedım sadece :)) dıgerlerıme elımı surmedım ve onun konusması ve psıkolojık baskıyla kahvaltımı yaptım:))) saat 10 cıvarıydı baskada bır sey yemedım eve geldım oglusumu yatırdım ve kendıme çay yaptım şimdi içecegım

cumartesi bildirim

1.öğün
maydonozlu tereyağlı peynirli omlet
7 zeytin
1 avuç içi b.peynir
1 kivi
ceviz

2.öğün
400 gr kadar fırında mısırunlu hamsi
bol salata,2 tane sac ekmeği
1 kase kabak çekirdeği:27:
1 kase yoğurt

spor:yok

bugün 1.öğünüm
kaşarlı 2 yumurta ileyapılmış 1 tabak dolusu melemen
1 dilim beyaz peynir,1 sac ekmeği
5 zeytin,ceviz

2.öğünüm de birazdan
4 köfte
ıspanak yemegi
1 kase yoğurt
turşu

spor:sabahtan beri ev işi:14:

sağol canım.:16::16:inşallah Allah size de nasip etsin:16::16:

sağol canım:16::16:..tadına baktım ucundan güzel olmuş:17::17:

bakalım sen ne cıslar yiycen:18::18::27::27:
Canımcım börekle sarma yidim:23: tatlılara dokunmadım ama:9::9:
Sabah. 1 tas yogurt, 1 muz. biraz ev yapimi peynir. cay, su. 30 dk fitnes, 40 dk power yoga yaptim.

Ögle. 1 tabak pirasa yemegi zeytin yagli, . 2 kasik patates yemegi. su, su.

Aksam 2 yumurta Zeytinyagda. 2 kaysi, biraz keci peyniri, biraz salatalik.

1 tas patlamis misirla cay keyfi.:1::1::1:

Kizlar dün doktora gitmistim
Bazi tahlilller yaptirmistim, seker, kolestrol. Ben dikkat kesildim doktorumu dinliyorum oda gülümseyerek baska seylerden bahsediyor. Seker riskim vardi su an nasil dedim. Bana ben seker riskiyle ilgili su an birsey göremiyorum risk gecmis dedi.:16::16: Kolesterolda sükür normal düzeydeymis. Azmimden dolayi beni kutladi 10 kg verdigim icin.
Cok güzel birsey basardin dedi, bende daha kg verecegim 65 hedefim deyince onu artik ben denmiyorum sen diyorsun dedi.:9::9::9::9::9::9:
Bu günde azicik kacamak yaptim iste aldigim övgünün serefine.azmimden dolayi beni kutladi 10 kg verdigim icin.
Tahlillerinin iyi çıkmasına çok sevindim Gül:34: :nazar::nazar: kalan kiloları da verirsin süpper olacak:34:
sagol canımcım:16:

ooo of cumhurıyetı hımmm enıste de bızdenmiş:1::1::1:

sersumum prensesının dogumgunu kutlu olsun guzel bır ömür dilerim benım ıcın opermısın:54:

ıyınıyetlım gorusemedık ya toplantıya gelmıstı cıkısta hemen havaalanına gıtmelerı gerektı telde gorustuk:((dıkkat et canım mısafırlıkte.gelıncede yaz neler oldugunu:34:
Allah kavuştursun Papişim inş. yazdım bidenem:112: tatlıları oğluşa yedirdim:34:
Canım geçmiş olsun varsa biberiye çayı iç başağrısına iyi gelir:112: koltuk takımlarını güle güle kullan nasıllar anlatsana:52:
tebrikler iyiniyetlim ne güzel fit anne oldun.:23:

leylakım tayininiz çıkmış,çok sevindim senin adına.hayırlı olsun.yeni mobilyalarınızla da güle güle oturun.

sersumevde parti var ha:64: kızının doğum günü kutlu olsun.

cumartesi bildirim

1.öğün
maydonozlu tereyağlı peynirli omlet
7 zeytin
1 avuç içi b.peynir
1 kivi
ceviz

2.öğün
400 gr kadar fırında mısırunlu hamsi
bol salata,2 tane sac ekmeği
1 kase kabak çekirdeği:27:
1 kase yoğurt

spor:yok

bugün 1.öğünüm
kaşarlı 2 yumurta ileyapılmış 1 tabak dolusu melemen
1 dilim beyaz peynir,1 sac ekmeği
5 zeytin,ceviz

2.öğünüm de birazdan
4 köfte
ıspanak yemegi
1 kase yoğurt
turşu

spor:sabahtan beri ev işi:14:

Canım güle güle kirlenin ev işinden ala spor olmaz bence:34:
Tatile az kaldı reyhanım dinlenirsin biraz:34:

1.. Öğünümü 2:15 de yedim. Kendime çay yaptım. Kısır yedik çocuklarla.. Sütlaç yaptım çocuklar yedi bi güzel ohhh onlar yiyince ben çok mutlu oluyorum yaw:32::32:
Çeçil peyniri
9 kadar zeytin de yedim.

ben akşam ne yıyeceğimi şaşırdım arkadaşlarr
öğlen mercımek çorbası ve tavuk (fıında yedım )

teşekkür ederim reyhanım:38::38:

Canım geçmiş olsun varsa biberiye çayı iç başağrısına iyi gelir:112: koltuk takımlarını güle güle kullan nasıllar anlatsana:52:

sağol iyiniyetlim:38:biberiye var,yemekten sonra yapıp içeyim bari,hala geçmedi:50::50:
sağol bebeğem...pembe renginin hastası olarak koyu pembe aldım canım:52::52:kendisi düz minderleri çiçekli canım:112::112::112:

Sadece aşkım hangi başlıktan bakıcaktım senin ceyiz günlüğe şimdi de bulamadım link vermek yasakmıydı?Kalanlara iyi geceler bol leptinler bende kaçıyim

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...askiimin-ceyiz-hazirliklari.html#post28270871 sağol canım buradan bakabilirsin.

:16::16::16:

oohhh miss gibin herşeyin doğalı:16::16:..teyzemlere selam söyle canım:3::3:

Aleyküm selam canım teşekkür ederim.

sadece askim ailene kavusmussun gozun aydin tadini cikar..

Sağol canım kavuştum şükür bugün yeğenimi kucağıma aldım ilk defa. 2 aylık oldu bidenem benim yaa:16:

Yeniden merhaba hanımlar..
Bugün saat 7 de kalktım annemlere yardım ettim saat 8:30 da kahvaltı ettik.
Kahvaltım;
-1 bardak süt
-2 yumurta
-biraz anne peyniri
-5 zeytin
-biraz ceviz ve fındık
-şekersiz çay
-yarım kase kadar sütlaç(annem aksam dedemlerden geldikten sonra ısrar etti dedim sabah yiyim. kırılmasın diye yedim artık. Patates pişirmişti sobada ona yok dedim. Israr etti ama cıks)

ikinci öğünümü abimlerin evinde yaptım. Araba kullandım bugün :52:
ikinci öğün;
-kısır 6-7 kaşık kadar
-marul
-haşlanmış lahana
-az turşu

çayın yanında elmalı kurabiye vardı yemedim 2 bardak şekersiz çay içtim.
Eve geldik daha bişey yemedim. saat 6 gibi birşeyler yerim artık. şimdi biraz uyumam lazım gece duramıcam olmucak. Görüşürüz kızlarr

Back
X