Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

geçmiş olsun canım
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..

seninde kandilin mübarek olsun afiyet olsun

3. öğünüm

maalesef protein çok sıktı dayanamadım
2 kadınbudu köfte(bulgurlu fırında)
tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu

biraz önce komşum irmik helvası getirdi..1 kaşık yedim

iyi aksamlar kizlar, herkese güzel bir aksam diliyorum. agzinizin tadi hic bozulmasin.
ben akşam yemegimi yedim 6da.
bir tabak yesil mercimek
ve bir kase yoguqt yedim.

3. öğünüm

tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu

az evvel asagi kat'a gittim annem ve dayimlara, kandillerini mübarekledim. irmik helvasi vardi, onu gordum kactim hemen :)))) yememek icin direndim :)))

Merhaba kızlar ..

oncelikle herkezin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim.

Günümü kısaca özetlemek gerekirse : çalıştım , çalıştım , çalıştım , tüm gün Ayaktaydim .. Hic kaçamak yapmadım .. Niyetim olsada vaktim yoktu

Sabah ,
erkenden uyandım tren istasyonuna bir durak uzaktan bindim bu bana 20 dakika tempolu yürüyerek güne harekt ile başlamama neden oldu
Kahvaltimda :
bir kase yogurt ,
bir portakal,
bir filim beyaz peynir,
1 haslanmis yumurta sarısı vardı

ogle : bir minik kadr yağsız yogurt yedim

aksam:
iki parça tavuk
biraz salata
bir kase kabuklu fıstık ve biraz peynir vardı

bugun cok yoruldum ekstra yürümeyecegim:2: simdi kahvemi içerek sizleri okuyacağım

iyiniyetli arkadaşım doğum günün kutlu mutlu olsun yeni yaşında sağlık mutluluk huzur aşk seninle olsun

3. öğünüm

tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu

olsun canım iki bulgurun lafımı olur .. Bozmuş sayılamazsın aynen devam

canlar , kızlar gecmis olsun acil şifalar .. Sevgiler

Ramaska canım hiç kafana takma ha sezeryan ha önceki gibi normal doğum ,önemli olan sağlıklı bir şekilde yavrunu kucağına alman.İnşallah kazasız belasız bi doğum olur ve ailenizin yeni

üyesi hayırlısıyla katılır aranıza.Şimdiden geçmiş olsun diyim her zaman gelemiyorum malum.

az evvel asagi kat'a gittim annem ve dayimlara, kandillerini mübarekledim. irmik helvasi vardi, onu gordum kactim hemen :)))) yememek icin direndim :)))
benim yanımda kızım öyle iştahlı ye di ki dayanamadım...ama sadece 1 tatlı kaşığı
olsun canım iki bulgurun lafımı olur .. Bozmuş sayılamazsın aynen devam
sağol canım..yarın devam edicem zaten
Herkesin kandili mubarek olsun,duaları kabul olsun inşallah.

senin de canım

kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

ilk başta hızlı veriliyor sonra yavaşlamasından korkuyorum. 29 gün boyunca hiç ara öğün yemedim. ama öğünlerimde çok güzel yedim. hiç aç kalkmadım masadan. ekmek, pilav, beyaz unlu ve şekerli şeylerden hiç yemedim. ilk defa bu kadar kararlı gidiyorum.
yıllarca ben de hep kilo ver yine al gene ver kısır döngüsünde debelendim durdum. bu yüzden sana kızmam mümkün değil. bu forumu takip etmemin sebebi burada yazan hayatlarını paylaşan herkesin özellikle diyet yapmakla uğraşan herkesin birbirini anlayacağını düşünmek. destek aramak gerektiğinde destek olmak. kilo verme çabasında yalnız olmadığımı bilmek bile çok iyi geliyor...........

Selam kizlar. Herkesin mevlid kandili kutlu olsun.
Dün Ögle. 1 tane yesil elma. Su 1 tas yogurtlu corba.

Aksam. 1 tas ayranli corba daha. Zumba dansi 1 saat. 4 km Yürüyüs.
Her yanim sizliyor ilk Zumba dansimdi.

Bugün. Sabah. 10 zeytin, 1 avuc badem, 2 gün kurusu, 2 dilim kasar peyniri.
Yarim muz, yesil di muz dilimi uyusturdu. yarim yiyebildim.

Ögle. 2 Cöp sis, 1 tas un tarhanasi, yarim tabak sebze. 1 litre su.

Aksam. Camideydik. Aksamla yatsiyi kilip dua ettik, 1 simit tatlisi, 1 tane kandil simidi yedim cay & kahve.
1 tane mandalina.

Sevgili sersum kizimizin basarisini yürekten kutluyorum Canim & basarilarinin devamini diliyorum. bende gurur duydum..

Son düzenleme:

Bizim içinde farklı olmayacak canım benim. Eşyaları güya baba alacaktı nişanlımın üstüne attı. Borçları artık evlenince beraber aynı işi yapacagız inşallah beraber öderiz artık ne yapalım. Altınları alacakmıs baba. Evimizde var Allahtan kira derdi olmayacak. Haftaya inşallah annemle urfaya gidicez. Bugün kayınvalidemle konustum. Ne zaman gelecen diye sorup duruyor. Kayın validem biraz baskın evin reisliginde . Ama işte baba da bitiyor birazda para baba da ne yapalım. Nişanlım diyo ki evlenen kadar dediklerine he diyek ki sorun çıkmasın sonra hallederiz karıstırmam diyo. haklı aslında aileler falan ya da kayınvalidemle biz bozuşursak biz yanarız kimseye bişe olmaz. o yüzden alttan alıyoruz işte. Bakalım hayırlısı. inşallah mutlu mesut yuvamıza kavusur mutlu mutlu yaşarız. Teşekkürler canım iyi dileklerin için

He valla demi. Ya gene güzel gidio da arada bi iişte kaçamak oluyo haliyle bizim evden değilde urfaya gidince korkuyorum ben nişanlımla mutlu olunca yemeğe sarıyoruz da
Oraya gittigim her zaman kilo alıp dönüyorum. bakalım bu sefer nasıl olacak

Afiyet olsun canım. da kuruyemişi çok mu yiyorsun bana mı öyle geldi.. Bence dikkat et yararı olsun derken kilo vermeni engelleyebilir :44:
iyi aksamlar kizlar, herkese güzel bir aksam diliyorum. agzinizin tadi hic bozulmasin.
ben akşam yemegimi yedim 6da.
bir tabak yesil mercimek
ve bir kase yoguqt yedim.

Ohh afiyet olsun irmik helvasından da kaçabilmene

Herkesin kandili mubarek olsun,duaları kabul olsun inşallah.

Amin inşallah seninki de mübarek olsun canım..

Canım kızına kocaman tebrikler. Çok güzel bir başarı. Benim gibi desene fotograf olayını es geçiyo heheheh

senin de kandilin mübarek olsun canım..iyi dileklerin içimn de çook teşekkür ederim..Amin canım

iyi politika canım..bööyle devam edin..
mutlu ol boşver gelince sıkıştırırız biz seni..

iyi dileklerin için de çook teşekkürler canım..

öğünlerimi -- sabah 9 -- öğlen 14 --akşam 19 şeklinde yiyorum. her gece 21de yeşil çay içiyorum.
bugün yediklerim
9:00 1 yumurta, beyaz peynir, 8 zeytin, 5 ceviz, 5 badem, yeşil çay (şekersiz)
14:00 2 tavuk budu, 2 kaşık bulgur pilavı, ayran
19:00 1 kase ezogelin çorba, 1 tabak kıymalı nohut yemeği, yoğurt
21:00 yeşil çay içicem.

Seninde kandilin mubarek olsun cnm. Afiyet olsun bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…