geçmiş olsun canımselam arkadaşlar benim geçen haftadan kayınpederim misafirdi pazar günü gitti bende p.tesi sabahına şiş boğaz ateşten titreme geçiren bir bünye ile merhaba dedim çokk kötüydüm ne pis hastalıkmış neyse yavaş yavaş atlatıyorum inşallah bu arada iştah falan kalmadı midem çook bulanıyor yemek görünce böyleyimancak portakal yiyorum kaç gündür geçen haftadan bissürü sayfa var okuyabildiğim kadar okuyayım şimdi görüşürüz öptüm...
Kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar..
arkadaslar iyi aksamlar,bugün cok yogundu yeni girebildim
Kandiniz mübarek olsun.
Iyiniyetlim daha evvel kutlamistim ama tekrar dogumgününü kutluyorum canim
Yemeklerini yiyen herkese afiyet olsun:)
gecmise bakamadim,daha sonra bakabilecegim sanirim ama baya muhabbet edilmis,sayfalar akip gitmis :)))
benim yediklerime gelince:
kahvalti:2 yumurta,9 zeytin,peynir,2 günkurusu,1 hurma,findik-kaju(1 bardak),omega3,d ve e vitaminleri,demir hapi,domates-biber sögüs
ara:sütlü filtre kahve
ögle:kabak mücver(unsuz),2 parca peynir,2 köfte kadar hindi eti
Aksam:yaprak sarma(bulgurlu-etli),yogurt,salata
görüsürüz...
3. öğünüm
maalesef protein çok sıktı dayanamadım
2 kadınbudu köfte(bulgurlu fırında)
tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu
biraz önce komşum irmik helvası getirdi..1 kaşık yedim
olsun canım iki bulgurun lafımı olur .. Bozmuş sayılamazsın aynen devam3. öğünüm
maalesef protein çok sıktı dayanamadım
2 kadınbudu köfte(bulgurlu fırında)
tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu
biraz önce komşum irmik helvası getirdi..1 kaşık yedim
slm gusel hatunlar..
hastaYim bogazim sis basim agriyo salya sumuk baya tutulmusumcabuk gecer ins..
kandiliniz mubarek olsun..rabbim hakkinizda hayirli olacak dualari kabul etsin ins..
sabah klasik karatay+ bol acili mercimek corba bi kase
oglen 1 tabak kisir+ 1 kase yogurt doymadim ama yesem daha 3 tabak yerdim cok seviyorum kisiri.. yeter dedim kalktim,aksami hafif gecircem ins..
ramaska hayirli dogumlar ins.. vadici fanatigi olarak cok sevindim yasadiginiz duruma:)
selam arkadaşlar benim geçen haftadan kayınpederim misafirdi pazar günü gitti bende p.tesi sabahına şiş boğaz ateşten titreme geçiren bir bünye ile merhaba dedim çokk kötüydüm ne pis hastalıkmış neyse yavaş yavaş atlatıyorum inşallah bu arada iştah falan kalmadı midem çook bulanıyor yemek görünce böyleyimancak portakal yiyorum kaç gündür geçen haftadan bissürü sayfa var okuyabildiğim kadar okuyayım şimdi görüşürüz öptüm...
kizlar merhaba...biraz once doktordan kontrolden geldim.yarin tekrar hastaneye gidicez doktor tekrar kontrollerimi yapip karar vericek belki sezeryan olabilirmisim belkide hastaneye yatis yapmam lazimmis...ilk dogumum normaldi...o yuzden biraz gerginim acikcasi sahsen normal dogum yapmak isterdim ama hayirlisi...
arkadaslar MEVLUT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN....arkadaslar allah herkesin dualarini kabul etsin...ins.herkese saglik mutluluk huzur versin.bu gece sizleride dua edicem. dertlilere deva hastalara sifa...herkes istedigi kiloya iner insallah....
kizlar sizde bana dua edin hayirlisiyla su dogumu atlatip bebegime saglikli bir sekilde kavusayim...
iyiniyetlim canim dogum gunun kutlu olsun.nice mutlu yillara...allah tum dualarini kabul etsin insallah...saglik mutluluk huzur diliyorum...
kizlar bugun doktordan sonra esimle yemek yemege gittik...gittigimiz restoranda kurtlar vadisi pusu bilgisayardan acmislar.buyuk ekranda izliyorlardi.esimle cok sasirdik.ayrica turkce ve bizden baska anlayan da yok...herkes gozunu kirpmadan izliyordu...cok degisik bir duygu.cok hosumuza gitti......strese girme kendini uzme .. Hersey iyi olacak bol bol dua et ..Allah kolaylığını verir
benim yanımda kızım öyle iştahlı ye di ki dayanamadımaz evvel asagi kat'a gittim annem ve dayimlara, kandillerini mübarekledim. irmik helvasi vardi, onu gordum kactim hemen :)))) yememek icin direndim :)))
sağol canımolsun canım iki bulgurun lafımı olur .. Bozmuş sayılamazsın aynen devam
Herkesin kandili mubarek olsun,duaları kabul olsun inşallah.
bir ayda çok güzel kilo vermişsin canım,ben 6 kiloyu bir ayda versem zil takar oynarımbu ara ufak bi duraklamaya ya da daha az verme aşamasına girmiş olabilirsin,çünkü vücudun ne olduğunu kavramaya çalışıyor...sanırım boyun uzun ondan verdiğin belli olmuyordur..motivasyon için doğru yerdesin,bak ben de pazartesi günü 93 ile başladım ama senin verdiğin kadar verebileceğimi sanmıyorum,hala bi değişiklik yok,ama olacak...moralini bozma,buraya takıl ve devam et,yoksa o 6 kiloyu da geri alır ve senelerce uğraşır durursun(bakınız bendeniz) yolum uzun diyorsun bak,ilk etabı geçmişsin şimdi ikinci etap var sırada,hadi toparlan bakalım(sana söylüyorum da kendime de duyuruyorum yani yanlış anlayıp kızma olur mu)
ah o eşya alma olayları daha da gerer herkesi..benim rahmetli kaynanam bir koltuk takımı beğenmiş eşime de ya bu koltuk olur ya da kız demiş..birde mobilyaların parasını falan biz kendimiz ödedik hiçbir yardımları olmadı..ona rağmen karışmaya kalktı..dediğim gibi eşde bitiyor iş..benim eşim çok idare etti durumu ve beni hiç ezdirmedi(hoşş ezilecek bi hatunda değilimdir) umarım senin yanında olur ve müdahale ettirmez..anlamıyorum yaa şu erkek ailelerini..benim ailem hep onlar yaşayacak onlar nasıl isterse öyle olsun demişlerdi..ama eşimin annesi (babası karışamazdı hatundan ) yetti..biz de zor dönemlerden geçtik ama birbirimize olan sevgimiz galip geldi..sonrasında da hep çok cıvık cıvık bir ilişkimiz olmadı..doğuda otururken bile tatile gittiğimizde 3-4 günden fazla kalmazdık..çünkü eşim bilirdi annesiyle benim birbirimize tahammül süremiz en fazla bu..fazlası olmaz..öyle böyle 15 yıldır evliyiz..annesi geçenyıl vefat etti(Allah rahmet eylesin)ama rahatladım mı..hayır..meğer k.pederi zapteden bizim kaynanaymış ..
o da kendini gezdirmeye bayılıyor..utanmasa hakkariye bile gelir ki biz tehlikeli diyoruzda yırtıyoruz(şaka da değil tabii)
anlıyacağın anasız babasız birini bulamadık gitti
amma konuştum canım yaa umarım herşey senin istediğin gibi olur..ve çoook mutlu olursun
ohh canım bidaha mı yiycen ye kıss..tatil dönüşü sıkarsın sen de
Selam arkadaşlar... Mevlid Kandiliniz Mübarek olsun hepinizin...
Dün akşam:
1 tabak barbunya, yarım kase mercimek, turşu, 1 kase yoğurt,
1 avuç ceviz, 1 avuç fıstık, 1 incir, 2 kayısı, 1 hurma
Bu sabah:
2 incir, 1 bardak süt, 1 omega 3, 2 vitamin, 1 çaybardağı ceviz,
1 çaybardağı fıstık, 2 kayısı
Öğle:
1 kase yoğurt, rosto köfte
Gün içinde 2 litre su, 1 kupa form çay...
iyi aksamlar kizlar, herkese güzel bir aksam diliyorum. agzinizin tadi hic bozulmasin.
ben akşam yemegimi yedim 6da.
bir tabak yesil mercimek
ve bir kase yoguqt yedim.
Herkesin kandili mubarek olsun,duaları kabul olsun inşallah.
kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar ..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah
senin de kandilin mübarek olsun canım..iyi dileklerin içimn de çook teşekkür ederimSelam kizlar. Herkesin mevlid kandili kutlu olsun.
Dün Ögle. 1 tane yesil elma. Su 1 tas yogurtlu corba.
Aksam. 1 tas ayranli corba daha. Zumba dansi 1 saat. 4 km Yürüyüs.
Her yanim sizliyor ilk Zumba dansimdi.
Bugün. Sabah. 10 zeytin, 1 avuc badem, 2 gün kurusu, 2 dilim kasar peyniri.
Yarim muz, yesil di muz dilimi uyusturdu. yarim yiyebildim.
Ögle. 2 Cöp sis, 1 tas un tarhanasi, yarim tabak sebze. 1 litre su.
Aksam. Camideydik. Aksamla yatsiyi kilip dua ettik, 1 simit tatlisi, 1 tane kandil simidi yedim cay & kahve.
Sevgili sersum kizimizin basarisini yürekten kutluyorum Canim & basarilarinin devamini diliyorum. bende gurur duydum..
Bizim içinde farklı olmayacak canım benim. Eşyaları güya baba alacaktı nişanlımın üstüne attı. Borçları artık evlenince beraber aynı işi yapacagız inşallah beraber öderiz artık ne yapalım. Altınları alacakmıs baba. Evimizde var Allahtan kira derdi olmayacak. Haftaya inşallah annemle urfaya gidicez. Bugün kayınvalidemle konustum. Ne zaman gelecen diye sorup duruyor. Kayın validem biraz baskın evin reisliginde . Ama işte baba da bitiyor birazda para baba da ne yapalım. Nişanlım diyo ki evlenen kadar dediklerine he diyek ki sorun çıkmasın sonra hallederiz karıstırmam diyo. haklı aslında aileler falan ya da kayınvalidemle biz bozuşursak biz yanarız kimseye bişe olmaz. o yüzden alttan alıyoruz işte. Bakalım hayırlısı. inşallah mutlu mesut yuvamıza kavusur mutlu mutlu yaşarız. Teşekkürler canım iyi dileklerin için
He valla demi. Ya gene güzel gidio da arada bi iişte kaçamak oluyo haliylebizim evden değilde urfaya gidince korkuyorum ben nişanlımla mutlu olunca yemeğe sarıyoruz da
Oraya gittigim her zaman kilo alıp dönüyorum. bakalım bu sefer nasıl olacak
Canım kızına kocaman tebrikler. Çok güzel bir başarı. Benim gibi desene fotograf olayını es geçiyo heheheh
benim yanımda kızım öyle iştahlı ye di ki dayanamadım...ama sadece 1 tatlı kaşığı
sağol canım..yarın devam edicem zaten
senin de canım
Selam kizlar. Herkesin mevlid kandili kutlu olsun.
Dün Ögle. 1 tane yesil elma. Su 1 tas yogurtlu corba.
Aksam. 1 tas ayranli corba daha. Zumba dansi 1 saat. 4 km Yürüyüs.
Her yanim sizliyor ilk Zumba dansimdi.
Bugün. Sabah. 10 zeytin, 1 avuc badem, 2 gün kurusu, 2 dilim kasar peyniri.
Yarim muz, yesil di muz dilimi uyusturdu. yarim yiyebildim.
Ögle. 2 Cöp sis, 1 tas un tarhanasi, yarim tabak sebze. 1 litre su.
Aksam. Camideydik. Aksamla yatsiyi kilip dua ettik, 1 simit tatlisi, 1 tane kandil simidi yedim cay & kahve.
Sevgili sersum kizimizin basarisini yürekten kutluyorum Canim & basarilarinin devamini diliyorum. bende gurur duydum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?