Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabah 9-10 gibi karatay kahvaltımı yapıyorum
Sonra saat 14-15 gibi ya bir meyve yada Kuruyemis ayran sonra akşam 18 de yemeğimi yiyorum
Ekmek tatlı Unlu pirinç yemiyorum çok nadir tatlı kaçamadım olabiliyor
Aynı zamnda kızımıda emziriyorum

Bugün ki menüm
Sabah (07:45) 2 yumurtalı Karatay kahvaltım
Öğlen (13:30) sucuk ekmek ( ekmeğinin yarısından azını yedim ) 1 ayran
Akşam ( 18:30) 1 Tbk kurufasülye,2 kaşık irmik helvası,1 kk peynir ,5 zeytin

slm kandiliniz mübarek olsun kızlar bugunku kahvaltımı 10 da yaptım kahvaltım
2 haslanmıs yumurta cevız kuru üzüm havuç peynır zeytın olçuler karatay dıyetındekı gıbı akşam 6 yedım börülce salatası 1 tabak yarım tabak yanı 1 su bardagı kadar portakallı kereviz 3 yaprak sarma 1 kuru bıber ve 1 kuru patlıcan salatası su 2 lt ıçtım elımde yıne var yatmadan 3 e tamamlıyacam yesıl çay 2 fıncan zencefil bide içtim gunumu kapattım

benim yanımda kızım öyle iştahlı ye di ki dayanamadım...ama sadece 1 tatlı kaşığı
dayanmak zor. kacsaydin yerken sende baska bir odaya :)))

senin de canım

ay gurur duydum valla. tebrikler cok.

masallah bugün herkes irmik helvasi yemis :)) cuma tartilma gunu geliyor artilari gòrünce uzulmeyin canlarım

iyi akşamlar arkadaşlar..x
hepinizin kandili mübarek olsun ..allah tekrarını yaşamayı nasip etsin ....sağlıkla inşallah..

benim için de karatay açısından başarısız bir gündü..
kayınvaldemler geldi ya ..ben de yaptıklarımdan yedim...az az yedim ama yedim..

revani yapmıştım ucundan yedim..değişik kurabiyeler yapmıştık ..onlardan az az ısırmak zorunda kaldımm..kendime engel olamadım..
akşam roka salatası , az yoğurt,az pilav aldım tabağıma..1 kaşık kadaar pilavdan yedim..ama korka korka..

havuç salatası vardı..yemedim...canım da istemedi zati..

ve çay içtim bolca..ama revaniden ara ara tırtıklamaya mutfağa gittim..

kurtlar vadisi ni anlamadan izleyenlere şaştım bende..dil bilmeden neyi ni sevmişler ki dizinin...türk dizileri baya başarılı sanırsam ...

normal doğum sonra sı sezaryen olama ihtimali olan arkadaşım ...herşeyin hayırlısı boşver ..bebişin sağlıkla doğsun yeter ki ...

ve ne yediklerinizi tek tek okudum..menüler çok iştah açıcı..
akşam olunca ,hele yatma vakti olunca ..sabah olsa da kahvaltı yapsam diyorum hep,,,,hep aç yatıyorum...
ama verceğim kiloları..kayınpedercim karnın küçülmüş dedi...bende de göbek var..vay anasını ya ..topu topu 55 kiloyum..ama göbeğim önden gidiyor...sanırsam bu kilo bana baya fazla..

cuma günü tartılma günü mü ki???

hakkarı de oturan arkadaşım...kızını tekrar tebrik ederim..maşallah ..allah hep böyle başarılarını göstersin size...

Canım tebrik ederim seni ve kızını,başarıları daim olsun inşallah

Canım hayırlısıyla kurtulursun inşallah, benim de ilki normal, ikinci de son anda öyle gerektiği için sezaryen oldu

herkese iyi geceler kizlar. kocis gelir 10dkya. elim de telefonu gormesin, yine nette misin der. cok gezer telefon elimde de. hakli olarak kizar yani :))) bol leptinli geceler.

kizlar gunaydin...biraz once doktordan geldim.doktor normal dogum olabilir.bekleyelim dedi.bende biraz rahatlamis oldum.dun cok stres yapmistim.hastaneye yatip sezeryan olucam diye....dun gece de iyi uyuyamadim stresliydim...ins.hayirlisi olur...
simdi biraz yatip uyumak istiyorum...

sersum canim kizinin basarisi daim olur ins.tebrikler...

iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkurler kizlar cok sagolun....sayenizde kendimi yalniz hissetmiyorum....

:82:devam edecegiz artik

Aynen cnm. Ee yapacak birşey yok dönünce okula size bırakacagım kendimi

Amin, canım tekrar tebrik ederim kızını,başarılarının devamını dilerim.

Tüylerim diken diken oldu sersum... Maaşallah kızına Ne kadar gurur verici...
sağol canımm..Allah hepimizin evlatlarına göstersin böyle ve daha büyük başarıları inşallah canımm
evet önümüzdeki maçlar önemli
spor eklesen belki biraz hareketlenir canım kilo verişin

Mevlüt kandiliniz mübarek olsun..Allah dualarimiz kabul etsin inşallah..

ay gurur duydum valla. tebrikler cok.

masallah bugün herkes irmik helvasi yemis :)) cuma tartilma gunu geliyor artilari gòrünce uzulmeyin canlarım

teşekkürler canım

cuma günü 2 haftası dolan ve liste yapma sırasına girenlerin kilo bildirim günü canım..sen de kabul ediyorsan(liste yapma sırasına girmeyi) bana söylersen seni eklerim

Sersumum başarılarının devamını dilerim kızının canım
sağol bebemm..hepimizin inşallah
sağol canım..
sen niye birtürlü düzelemedin yawww
yarın yapamayacaksan listeyi ben de yapabilirim canım..söylemen yeter..evdeyim nasılsa sen de daha sonraki hafta yaparsın

sebnemcim ben yaptim ama yemedim:)) cokk guzel gorunmesine ragmen..ama mutluyum..

sevindim canım..inşallah normal olur ama olmazsa da önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı..Hayırlısıyla kavuşacaksın inşallah..

sağol canım

biz de sen gelmeyince yokluğunu çok hissediyoruz datlum..

gunaydın sersumum kızının basarısını tebrık eder kocaman operım

bende kahvaltımı yaptım cay ıcıyorum

2 yumurta tereyagında
5 zeytın,bpeynır
fındık,omega3
ırmık helvası(x)

günaydın canımm..sağolasın Allahım hepimizin evlatlarında göstersin hep inşallah

sana da afiyet olsun datlumherkes gibi sen de bozmamışın irmik helvası geleneğini..ben de tabağımı elime aldım hem yiyiyom hem int. bakıyom:126::126:
dün yine yoktun kuzum ..ağzıma almaktan korktuğum mu geldi

Son düzenleme:

of sersumum off haftasonu gelecekler bugunden evı temızleyıp bırıkı kap yemek yapmak lazım

nıhatımı dınlıyon.sen dun dıyınce acmıstım bugunde actım

of sersumum off haftasonu gelecekler bugunden evı temızleyıp bırıkı kap yemek yapmak lazım

nıhatımı dınlıyon.sen dun dıyınce acmıstım bugunde actım

kıyamam yaa:26:..şu secretim bi sana işlemedi..kıss büyü mü var evde nedir işlemiyo mübarek..

he kıss ben tam bi Nihat Sırdar fanatiğiyim..resimlerimiz falan var..2 kere canlı yayına çıktım. 1kere de 50 tl benzin kazandım..

izmirdeyken bütün eylemcelerine katılırdım..hey gidi günler heyyy..burda ancak uydudan ya da internetten dinleyebiliyorum..ayrıca akşam 18.30-20.00 da da nihatla sivrisinek var onu da kaçırmazdım....tam benim kafa

Afiyet olsun canım. da kuruyemişi çok mu yiyorsun bana mı öyle geldi.. Bence dikkat et yararı olsun derken kilo vermeni engelleyebilir :44:

Haklısın canım. Bu aralar akşamlarıda yiyorum.Aslında dediğin gibi yaramıyor.
Yemediğim zamanlar sabah daha dinç oluyorum.

Akşam yemedim, inşallah bundan sonra en azından akşamları yemem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…