Canım öğünlerini paylaşırsan arkadaşlar varsa yanlışlarını düzeltir ara yerine öğünler arasına 4-5 koyup 2. öğününü ara gibi kabul edip yoğurt veya ayran ile sabah yemediysen az ceviz badem fındık fıstık yiyebilirsin.
benim yanımda kızım öyle iştahlı ye di ki dayanamadım...ama sadece 1 tatlı kaşığı
dayanmak zor. kacsaydin yerken sende baska bir odaya :)))
senin de canım
kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar ..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah
Bizim içinde farklı olmayacak canım benim. Eşyaları güya baba alacaktı nişanlımın üstüne attı. Borçları artık evlenince beraber aynı işi yapacagız inşallah beraber öderiz artık ne yapalım. Altınları alacakmıs baba. Evimizde var Allahtan kira derdi olmayacak. Haftaya inşallah annemle urfaya gidicez. Bugün kayınvalidemle konustum. Ne zaman gelecen diye sorup duruyor. Kayın validem biraz baskın evin reisliginde . Ama işte baba da bitiyor birazda para baba da ne yapalım. Nişanlım diyo ki evlenen kadar dediklerine he diyek ki sorun çıkmasın sonra hallederiz karıstırmam diyo. haklı aslında aileler falan ya da kayınvalidemle biz bozuşursak biz yanarız kimseye bişe olmaz. o yüzden alttan alıyoruz işte. Bakalım hayırlısı. inşallah mutlu mesut yuvamıza kavusur mutlu mutlu yaşarız. Teşekkürler canım iyi dileklerin için
He valla demi. Ya gene güzel gidio da arada bi iişte kaçamak oluyo haliylebizim evden değilde urfaya gidince korkuyorum ben nişanlımla mutlu olunca yemeğe sarıyoruz da
Oraya gittigim her zaman kilo alıp dönüyorum. bakalım bu sefer nasıl olacak
Afiyet olsun canım. da kuruyemişi çok mu yiyorsun bana mı öyle geldi.. Bence dikkat et yararı olsun derken kilo vermeni engelleyebilir :44:
Ohh afiyet olsunirmik helvasından da kaçabilmene
tesekkurler
Amin inşallah seninki de mübarek olsun canım..
Canım kızına kocaman tebrikler. Çok güzel bir başarı. Benim gibi desene fotograf olayını es geçiyo heheheh
masallah bugün herkes irmik helvasi yemis :)) cuma tartilma gunu geliyor artilari gòrünce uzulmeyin canlarım
kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar ..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah
kizlar gunaydin.....
dun okudum cevap yazamadan ciktim.tum gun disardaydim...gelemedim...........
gecmise soyle bir baktim...birazdan doktora kontrole gidicem malum son kontroller...
igneoyam kizini tebrik ediyorum.ins.basarilari daim olur...
kizlar herkese iyi gunler opuldunuz........
leylakım hayırlısıyla taşınıp en kısa sürede aramıza dön canımcım..Allah yardımcın olsun
ben de araba kullanmayı ösledim
zor iş canım çiftçilik:26:..Allah kolaylıklar versin..ohh her iki taraftan da gelsin doğal gıdalar
okul bence de bitsin canım..ben eşimle okulun ilk yılında çıkmaya başladık 1 yıl sonra ciddiye döndü olay..eşimin ailesi bi söz keselim dedi benim babam nayır olmaz okul bitene kadar sen sadece bana karşı sorumlu olceksin dedi..ah canım babam çok doğru ve ileri görüşlüdür..sadece eşimle tanıştı..eşime sen seviyorsan kızımı bekliyceksin dedi o da garibim 4 yıl bekledi..iyiki sözlenmemişim..rahmetli kaynanatör çok çektirdi ..babam sayesinde 4 yıl rahattım aileler işe girince ortalık karışıyor vesselam
sağol canımm....
işi erbabına bırakiim dedim..
amanınnn iyiniyetlimin dediği gerçek oluyo..mahalle liselerine gidilecek deseneyazık yaa çok yazık
sağol canım..eşine geçmiş olsun
ellerine sağlık işler bitmişş
tamam canım..
datlum ösledim kıss seni
sağol canım..ben atlattım darısı başına ..sen de özlettin canım..hiç gelemiyorsun
Canım ben de özledim , ben de atlatırım inşallah ama bu arada gene boğazım şiş gibi ve bu sefer sesim de gitti, yarın milletle nasıl konuşucam ya, ağrı da var,bir de canım cuma liste bende galiba , bir aksilik olmazsa akşama doğru yaparım canım
Kızlar iyi geceler yarın yokum İle seminere gidiyorum.gelince görüşürüz
Sersumum oğluş sızdı kaldı sabaha öperim miss kimin dalin kokuyo
Canım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim
Bugünkü menülerimi de yazıp yatmaya gideyim
Sabah Menemen, az ekmek, peynir
Öğlen yufka ekmekli omlet, peynir
Akşam köfte,ayran
sebnemcim ben yaptim ama yemedim:)) cokk guzel gorunmesine ragmen..ama mutluyum..masallah bugün herkes irmik helvasi yemis :)) cuma tartilma gunu geliyor artilari gòrünce uzulmeyin canlarım
sebnemcim ben yaptim ama yemedim:)) cokk guzel gorunmesine ragmen..ama mutluyum..
:82:devam edecegiz artik
Aynen cnm. Ee yapacak birşey yok dönünce okula size bırakacagım kendimi
Amin, canım tekrar tebrik ederim kızını,başarılarının devamını dilerim.
sağol canımmTüylerim diken diken oldu sersum... Maaşallah kızınaNe kadar gurur verici ...
Bugün pek başarılı değildim
Sabah 8'de karatay kahvaltısı yaptım, sorun yoktu.
Öğlen 1'de et yedim, yine sorun yoktu.
Ne olduysa bundan sonra oldu((
5'te arkadaşım helva kavurup göndermiş. Ondan yedim 3 kaşık
Arkadaşım telefon açıp "Helvanı kavuruyorum, uğra da al" dedi... "n'oldu kız? Öldüm mü ki???" dedim:))))
Neyse, akşam yemeğe gittik. Aslında aç değildim ama eşim, "şeker yemişsin, akşam kesin acıkırsın, şimdi ye bence" dedi. Ben de yedim. Cısslı bişey yok ama... Saat 8de et türü bişeyler yedim tekrar.
Yürüyüş de yapamadım bugün.
Dedim ya... karatay açısından başarısız bir gündü. Sersumun dediği gibi, önümüzdeki maçlara bakıyoruz:)))
Hepinizin kandili mübarek olsun. Allah dualarınızı kabul etsin. Hastalara da şifa versin. Ramaska cığım, sen de hayırlısıyla, sağ selamet kucağına alırsın inşallah bebeğini canım.
spor eklesen belki biraz hareketlenir canım kilo verişinSabah 9-10 gibi karatay kahvaltımı yapıyorum
Sonra saat 14-15 gibi ya bir meyve yada Kuruyemis ayran sonra akşam 18 de yemeğimi yiyorum
Ekmek tatlı Unlu pirinç yemiyorum çok nadir tatlı kaçamadım olabiliyor
Aynı zamnda kızımıda emziriyorum
Bugün ki menüm
Sabah (07:45) 2 yumurtalı Karatay kahvaltım
Öğlen (13:30) sucuk ekmek ( ekmeğinin yarısından azını yedim ) 1 ayran
Akşam ( 18:30) 1 Tbk kurufasülye,2 kaşık irmik helvası,1 kk peynir ,5 zeytin
Mevlüt kandiliniz mübarek olsun..Allah dualarimiz kabul etsin inşallah..
slm kandiliniz mübarek olsun kızlar bugunku kahvaltımı 10 da yaptım kahvaltım
2 haslanmıs yumurta cevız kuru üzüm havuç peynır zeytın olçuler karatay dıyetındekı gıbı akşam 6 yedım börülce salatası 1 tabak yarım tabak yanı 1 su bardagı kadar portakallı kereviz 3 yaprak sarma 1 kuru bıber ve 1 kuru patlıcan salatası su 2 lt ıçtım elımde yıne var yatmadan 3 e tamamlıyacam yesıl çay 2 fıncan zencefil bide içtim gunumu kapattım
ay gurur duydum valla. tebrikler cok.
masallah bugün herkes irmik helvasi yemis :)) cuma tartilma gunu geliyor artilari gòrünce uzulmeyin canlarım
iyi akşamlar arkadaşlar..x
hepinizin kandili mübarek olsun ..allah tekrarını yaşamayı nasip etsin ....sağlıkla inşallah..
cuma günü tartılma günü mü ki???
hakkarı de oturan arkadaşım...kızını tekrar tebrik ederim..maşallah ..allah hep böyle başarılarını göstersin size...
sağol bebemm..hepimizin inşallahSersumumbaşarılarının devamını dilerim kızının canım
sağol canım..Canım tebrik ederim seni ve kızını,başarıları daim olsun inşallah
Canım ben de özledim , ben de atlatırım inşallah ama bu arada gene boğazım şiş gibi ve bu sefer sesim de gitti, yarın milletle nasıl konuşucam ya, ağrı da var,bir de canım cuma liste bende galiba , bir aksilik olmazsa akşama doğru yaparım canım
sebnemcim ben yaptim ama yemedim:)) cokk guzel gorunmesine ragmen..ama mutluyum..
kizlar gunaydin...biraz once doktordan geldim.doktor normal dogum olabilir.bekleyelim dedi.bende biraz rahatlamis oldum.dun cok stres yapmistim.hastaneye yatip sezeryan olucam diye....dun gece de iyi uyuyamadim stresliydim...ins.hayirlisi olur...
simdi biraz yatip uyumak istiyorum...
sersum canim kizinin basarisi daim olur ins.tebrikler...
iyi dilekleriniz ve dualariniz icin tesekkurler kizlar cok sagolun....sayenizde kendimi yalniz hissetmiyorum....
sabah menüm
kaşarlı omlet
maydanoz
peynir
yoğurt
çay çayy
gunaydın sersumum kızının basarısını tebrık eder kocaman operım
bende kahvaltımı yaptım cay ıcıyorum
2 yumurta tereyagında
5 zeytın,bpeynır
fındık,omega3
ırmık helvası(x)
günaydın canımm..sağolasın Allahım hepimizin evlatlarında göstersin hep inşallah
sana da afiyet olsun datlumherkes gibi sen de bozmamışın irmik helvası geleneğini..ben de tabağımı elime aldım hem yiyiyom hem int. bakıyom:126::126:
dün yine yoktun kuzum..ağzıma almaktan korktuğum mu geldi
of sersumum off haftasonu gelecekler bugunden evı temızleyıp bırıkı kap yemek yapmak lazım
nıhatımı dınlıyon.sen dun dıyınce acmıstım bugunde actım
Afiyet olsun canım. da kuruyemişi çok mu yiyorsun bana mı öyle geldi.. Bence dikkat et yararı olsun derken kilo vermeni engelleyebilir :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?