iyi politika canım..bööyle devam edin..
mutlu ol boşver gelince sıkıştırırız biz seni..
iyi dileklerin için de çook teşekkürler canım..
kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar ..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah
kandılınız mubarek olsun canlarrrr
marincap omega 3 u aç karnın a mı tok karnına mı içiyosunuzzz
Ben sanırım badem fındık fıstık olayını abartıyorum zannımca bir süre hiç yemesem ne olur kiBen kuruyemiş canavarıyım da kavrulmuş kavrulmamış fark etmiyor hehehehehehe
Kuru yemişleri ekmek niyetine (B vitaminleri içeriyor ) yiyoruz canım eğer acıkmıycaksan bi müddet yeme bakalım ne değişicek.Ama uzun sürmemeli B vitaminini unutma.
ınsulun dırencı nasıl kırılcak canlarrr:18::18::18:
Canımcıım çok teşekkür ederim cevap için. En azından 75 i görene kadar yemesem :) Uzun yıllardır o kiloyu hiç görmedim de
forumda yeniyim. 1 aydır karatay yapıyorum. 93 kilo 400 gramla başlamıştım. 5 kilo 700 gram verdim. öğün dışında yememeye alıştım. ama neredeyse 6 kilo vermeme rağmen çok da belli olmuyor. bu da canımı sıkıyor. kimse aa sen kilo mu verdin demiyor. o kadar çabalıyorum azıcık belli olsun istiyorum. 60 a inmeyi hedefliyorum. yolum uzun. motivasyonum düşmeye başladı. bırakırsam verdiklerimi alırsam diye de korkuyorum.
bir ayda çok güzel kilo vermişsin canım,ben 6 kiloyu bir ayda versem zil takar oynarım
selam arkadaşlar benim geçen haftadan kayınpederim misafirdi pazar günü gitti bende p.tesi sabahına şiş boğaz ateşten titreme geçiren bir bünye ile merhaba dedim çokk kötüydüm ne pis hastalıkmış neyse yavaş yavaş atlatıyorum inşallah bu arada iştah falan kalmadı midem çook bulanıyor yemek görünce böyleyimancak portakal yiyorum kaç gündür geçen haftadan bissürü sayfa var okuyabildiğim kadar okuyayım şimdi görüşürüz öptüm...
kızlar kızım bugün Valinin yanına çıktı..Okul 1. olmuş il genelinde de ilk 3 de sanırım ama tam öğrenemedik.:44:.Çok gurur duydum..Ama benim akılsız kızım ve arkadaşları (tabii öğretmenin de hatası var)sıkıldık deyip fotoğrafları çekilmeden çıkmışlar ..belki siz farketmeden çekmişlerdir dedim ama hayır diyor..alem yaaa
Allah hepimizin evlatlarına böyle başarılar nasip etsin inşallah
Kıslar yine bişey sorsam sizlere
Ben sabah kahvaltımı yapıyorum sonra akşama kadar ya bir meyve yada Kuruyemis ayran idare ediyorum akşamda yemeğimi yiyorum.acaba yanlışım yapıyorum 10 gündür gr veremiyorum bir akıl verin bana
Kıslar yine bişey sorsam sizlere
Ben sabah kahvaltımı yapıyorum sonra akşama kadar ya bir meyve yada Kuruyemis ayran idare ediyorum akşamda yemeğimi yiyorum.acaba yanlışım yapıyorum 10 gündür gr veremiyorum bir akıl verin bana
Canım ben de 93,1 kg ile başladım. Aynen senin gibi ilk 8 kiloda pek farkedilmedi kilo verdiğim. Sinir oluyordum. Yürüyordum da aslında...Sanırım 8 kilodan sonra vücudum toplanmaya başladı. Biraz da ben 1,5-2 beden farkedince, yani 10 kilodan sonra yeni kıyafetler aldım. O zaman daha çok farkedildi. Büyük kıyafetler, verdiğimiz kiloyu saklıyor.
teşekkür ederim. cevabı okuyunca moralim çok düzeldi. bi 5 kilo daha versem de ben de yeni kıyafetler alsam keşke....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?