Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sağol canım, boğazım dışında iyiyim, sesim gitti gibi

İnşallah geçer canım, maşallah içmemişsin de , vücudunun buna bir tepkisidir belki de , atlatırsın inşallah canım:16:

İnşallah bu da geçecek Ficansım , ayyyy 40 yılda olmadığım kadar hastalığı 2 ayda oldum valla yawww :37::37::37:

:21::21::21::21::21::21::21::21: Aaaaaa ne kadar sevindim kıssss , yaşasıııııınnnn :21::21::21::21:

Ficansım sana da çok geçmiş olsun gülüm , faranjit mi oldun , n'oldu , hayırdır ?

Sağol canım, evet ,sanırım faranjit oldum,bu ara deterjanlarla fazla haşır neşir oldum, resmen tıkadılar beni,

:34::34:

yeni gördüm canım..mühim değil..ama 4-5 çok geç olur sanursam:26:..bence ben yarın yapayım haftaya da müsait olmazsan sıra kaydırırız sorun olmaz:34:..olur mu canım

Tamam sersumum o zaman, haftaya bişey çıkmaz inşallah ben yaparım:34:

Aaaa ne kadar şahane bi bilgi , hiç bilmiyodum , çok sağol hayatım acayip moral oldu.3 gün kaldı demek ki , sonra belki daha rahat geçer günler...

rica ederim canım..işe yarar umarım..:52::52:
bak bidene daha paylaşayım canımm..:34::34:

Alışkanlık ve 21 Gün Kuralı

Alışkanlıklar beyinde 20 günde oluşmaktadır. 20 gün boyunca aynı şeyi yapan insan 21. günde alışkanlık kazanmış olur. Tıpkı sigara alışkanlığı gibi.

Araba kullanmaya başladığımızda vitesi, debriyajın yerini, sinyali verirken düşünürüz ama belli bir süre sonra beyin bunu otomatiğe bağlar hani kişisel gelişim kitaplarında hep yazar ya 20 gün aptalım diyen, 21. gün aptal olur.

Alışkanlık, bir halata benzer. Her gün bir lifi örer ve sonunda onu koparamayacak kadar güçlü yaparız.
Horace Mann

Aaaa ne kadar şahane bi bilgi , hiç bilmiyodum , çok sağol hayatım acayip moral oldu.3 gün kaldı demek ki , sonra belki daha rahat geçer günler...
:16::16::16::16::16:
Sağol canım, evet ,sanırım faranjit oldum,bu ara deterjanlarla fazla haşır neşir oldum, resmen tıkadılar beni,

Tamam sersumum o zaman, haftaya bişey çıkmaz inşallah ben yaparım:34:

bak bu iyi değil:26:..okaa çok soluma kıss deterjanları..çok tehlikeli çookk..:26::26:

tamamdır canım yarın liste bende:34::34:..haftaya da bakarız stres yapma:16::16:

haklıyız tabii.:20:.kız şaka maka değil çok merak ettik..bak topikte kaç kişi şahit(sadece-aşkım uyarını görmedim sanma:27::27::27:)

neyse yaa geldin iyisin ya önemli olan bu:34:..ama bak bidaa böyle bişey olursa affetmem okaaa:kkk::kkk: yaşıyom ama sürünüyom yaz ama yine de yaşadığını bilelim yanee:60::60::60::60::60:

geçmiş olsun:5:..ama bu çarpıntı mühim canım ihmal etme kalp çok yoruluyor biliyorsun..bi kardiyoloğa gözük:26:

ben izne ayrıldım hatta 1 hafta bitti bile..daha 2 haftam var..yarın eşimde izne ayrılıyor:52::52:..mutluyum mutlusun mutlu:32::32::32::32: karlar erimedi duruyo:27:

korkarak soruyom ama sorucam sigara nooldu:31::31:

Şeyy ama kem kümmm hee uyardım hazırlıklı olsun cnm benim çarpıntısı da devam ediomuş yazııkk kızzz:16::16:

Sersumum sigarayı yazmayı unutmuşum ; henüz içmedim bacım lakin canım ööööle çok istiyo ki anlatamam...

Az kaldı az bırakıcan kurtulacan o illetten. Kamu spotlarını izle :9::9:

canım yaa seskısıklığı çok uzun sürerse bi ultrason baktırmalısın bence:26:..faranjit antibiyotikle geçmiyor çoğu zaman..acaba altında başka birşeyler mi var:44::44: ..mesela benim 5 yıl önce kronik faranjitimin sebebi reflü çıkmıştı. hala da arada reflüm artınca hemen boğazım gıcıklanır..reflü ilacıma başlayınca geçer..:34:

Canım sık oluyorum, çevremdekiler de detaylı tetkik yaptır diyorlar da nereye gideyim bilmiyorum, faranjite antibiyotik etki etmiyor viraldi galiba, kendi kendine geçene kadar da öksürük çoğalıyor.

Boğazdaki gıcık bende de hep var , geceleri oluyor özellikle, reflü hiç aklıma gelmemişti canım, sana da çok geçmiş olsun :16:

İnşallah bu da geçecek Ficansım , ayyyy 40 yılda olmadığım kadar hastalığı 2 ayda oldum valla yawww :37::37::37:

Geçecek tabi canım, bütün bu şikayetlerin içinde ne güzel sporunu da yapmışsın:nazar:, ben resmen eve kapandım ama gene de boğaz geçmiyor, ben de kulaklığımı , müziğimi alıp çıkıp yürümeyi özledim ama daha kötü olurum diye çıkmıyorum , evde de egzersiz düzenini oturtamadım bir türlü, verdiğim kiloları almam inşallah:5:

slm bugun 2. ogunumde bir avuc kuruyemis ve az yogurt yedim cunku 3. ogunumde cocuklarimin programi vardi herkes biseyler yapip getirip program sonu yicektik..orda bana uyanlardan yerim diye planlamistim amaa bi baktim pasta hamur isi cogunluktaydi salata olarak sadece patates salatasi vvardi dogal olarak yemedim ve eve geldim tarhana corba iki yumurta kirdim yedim..biraz saatim aksamis oldu ama 18.30 da bitirdim yinede..simdi cay su ve vadi zamani:) iyi aksamlar..

Bu arada ben yediklerimi yazmayı unutmuşum yaa

saat 4:30 5:00 gibi 1 tabak dolusu karalahana ve beyaz lahana sarması yedim. bulgurlu ve etliydi. yoğurtla birlikte.. Ondan sonra da küçük bir elma yedim.. Acıktım sankimm:44::44:

Canım sık oluyorum, çevremdekiler de detaylı tetkik yaptır diyorlar da nereye gideyim bilmiyorum, faranjite antibiyotik etki etmiyor viraldi galiba, kendi kendine geçene kadar da öksürük çoğalıyor.

Boğazdaki gıcık bende de hep var , geceleri oluyor özellikle, reflü hiç aklıma gelmemişti canım, sana da çok geçmiş olsun :16:

:

benim de uzun süre anlamadılar reflü olduğunu..sabahları özellikle boğazım yanıyor ve gıcık oluyordu..gece mide asidinin geri tepmesi sonucu oluşuyormuş..ve sürekli olunca da faranjite ,boğaz yarasına ve allah korusun tedavi edilmezse kansere bile dönüşebilirmiş..kbb cinin biri şüphelendi ve beni gastroya yönlendirdi ve sonuç bingo..6-7 ay tedavi oldum..şimdi iyiyim çok şükür..ama arada çok baharatlı asitli ekşi acı şeyler yiyince tekrarlıyor..sana tavsiyem gastoroya girt canım:34::34::34:

Kızlar iyi akşamlar,
Akşam yemeğim hazır
•Bulgur pilavı
•Cacık
•Tavuk
Bu gün suyu az içtim yatana kadar telafi ederim bir bardakta limonlu su ve leslie 2 mill yaptım mı günü kurtarmış olurum...

Canım önceki sayfalarda gece kalkıp tatlı yemekten ve ailesel şeker hastalığından bahsetmişsin ,o yazını alıntı yapıp yazarken problem oldu yazımı kabul etmedi bende burdan

bu şeker probleminizin normal şeker hastalığından farkı ne?:26: fırsatın olduğunda yazarsan sevinirim benzer problemi olan ve karatay yapmasına rağmen zor kilo veren

arkadaşım varda.

:16::16::16::16::16:

bak bu iyi değil:26:..okaa çok soluma kıss deterjanları..çok tehlikeli çookk..:26::26:

tamamdır canım yarın liste bende:34::34:..haftaya da bakarız stres yapma:16::16:

Solumamaya çalışıyorum da ister istemez oluyor canım, Gül hastalığı denen kaşıntılar da gene çıktı:26:

Tamam sersumum, haftaya Allah Kerim, çok Sağol:38:

Canım tebrik ederim seni ve kızını,başarıları daim olsun inşallah:16:

Canım hayırlısıyla kurtulursun inşallah, benim de ilki normal, ikinci de son anda öyle gerektiği için sezaryen oldu

:16::16::16::16:

leylakım hayırlısıyla taşınıp en kısa sürede aramıza dön canımcım..Allah yardımcın olsun:16::16:

ben de araba kullanmayı ösledim:5::5:

zor iş canım çiftçilik:26:..Allah kolaylıklar versin:16:..ohh her iki taraftan da gelsin doğal gıdalar:32::32:

okul bence de bitsin canım:34::34:..ben eşimle okulun ilk yılında çıkmaya başladık 1 yıl sonra ciddiye döndü olay..eşimin ailesi bi söz keselim dedi benim babam nayır olmaz okul bitene kadar sen sadece bana karşı sorumlu olceksin dedi..ah canım babam çok doğru ve ileri görüşlüdür..sadece eşimle tanıştı..eşime sen seviyorsan kızımı bekliyceksin dedi:27: o da garibim 4 yıl bekledi..iyiki sözlenmemişim..rahmetli kaynanatör çok çektirdi:37::37:..babam sayesinde 4 yıl rahattım:16::16: aileler işe girince ortalık karışıyor vesselam:37::37:

sağol canımm....:16::16:

işi erbabına bırakiim dedim..:16::16:

amanınnn iyiniyetlimin dediği gerçek oluyo..mahalle liselerine gidilecek desene:53::53::53: yazık yaa çok yazık:31::31:

Canım ben de özledim , ben de atlatırım inşallah ama bu arada gene boğazım şiş gibi ve bu sefer sesim de gitti, yarın milletle nasıl konuşucam ya, ağrı da var,bir de canım cuma liste bende galiba , bir aksilik olmazsa akşama doğru yaparım canım :16:

Canım doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice mutlu yıllar dilerim:16:

Bugünkü menülerimi de yazıp yatmaya gideyim

Sabah Menemen, az ekmek, peynir

Öğlen yufka ekmekli omlet, peynir

Akşam köfte,ayran
Sersumum sağol canımcım:34::16:
kıyamam yaa:26:..şu secretim bi sana işlemedi:35::35:..kıss büyü mü var evde nedir işlemiyo mübarek..:53::53::53:

he kıss ben tam bi Nihat Sırdar fanatiğiyim:kkk:..resimlerimiz falan var..2 kere canlı yayına çıktım:52::52:. 1kere de 50 tl benzin kazandım..:32::32:

izmirdeyken bütün eylemcelerine katılırdım..hey gidi günler heyyy..burda ancak uydudan ya da internetten dinleyebiliyorum..ayrıca akşam 18.30-20.00 da da nihatla sivrisinek var onu da kaçırmazdım...:23::23:.tam benim kafa:51::51::51:
Ben burada dinleyemiyorum nihatı yaaa son zamanlarda kimleri eleştiriyor? 10-11 yıl önce siyasilerle uğraşabiliyordu bayağı:1::1:
inşallah güzel bi doğumla yavrunu kucağına alırsın canım..rahat ol ve bolca dinlen,ben de ilkini normal ikinciyi sezeryan oldum,doktorlar senin için en iyisine karar verirler ve rahat bi doğum olur inşallah,dualarımız seninle:16::16::16:

lafı mı olur canım,hepimiz aynı endişelere sahibiz,sonu hayırlı olsun ne diyelim...

sersum ben de gurur duydum canım,sonuna kadar hayatta başarıları daim olsun...

aynen katılıyorum canım:16::16:

ben sebze ve baklagil delisiyim,hiç et yemesem aramam yanii:56:

iyiniyetlim canım doğum gününü kutluyorum bende,bundan sonra çıtır bi anne olarak giderek gençleşirsin inşalllaahh:21:

sadece aşkım-karamanlı mısın,ben ermenekte çalışmıştım yıllar evvel,menülerine baktım gayet dikkatli gidiyorsun bravo,ben koca kadın,...annemin yanına gittiğim eylül ayından beri bi sürü kilo aldım sana bravo canım:nazar:
Sağol Özlemcim:34::16:

Ama ama yaaa. Hehehe teşekkürler :17::17::17:

Haa bu arada annemle aşkımın yanına gidicez haftaya inşallah babama söyledim yanıt bekliorum :27::27:
:16::16::16::16:

hadi hayırlısıı:52::52::52:

Solumamaya çalışıyorum da ister istemez oluyor canım, Gül hastalığı denen kaşıntılar da gene çıktı:26:

Tamam sersumum, haftaya Allah Kerim, çok Sağol:38:

anlıyorum canım:34:..ama hepimiz için tehlikeli..hele o yağ çözücüler..banyo için olan kireç sökücülü deterjanlar..çok tehlikeli ..:5::5:

:16::16::16::29:

benim de uzun süre anlamadılar reflü olduğunu..sabahları özellikle boğazım yanıyor ve gıcık oluyordu..gece mide asidinin geri tepmesi sonucu oluşuyormuş..ve sürekli olunca da faranjite ,boğaz yarasına ve allah korusun tedavi edilmezse kansere bile dönüşebilirmiş..kbb cinin biri şüphelendi ve beni gastroya yönlendirdi ve sonuç bingo..6-7 ay tedavi oldum..şimdi iyiyim çok şükür..ama arada çok baharatlı asitli ekşi acı şeyler yiyince tekrarlıyor..sana tavsiyem gastoroya girt canım:34::34::34:

Tamam canımcım, devam ederse giderim:16:

slm bugun 2. ogunumde bir avuc kuruyemis ve az yogurt yedim cunku 3. ogunumde cocuklarimin programi vardi herkes biseyler yapip getirip program sonu yicektik..orda bana uyanlardan yerim diye planlamistim amaa bi baktim pasta hamur isi cogunluktaydi salata olarak sadece patates salatasi vvardi dogal olarak yemedim ve eve geldim tarhana corba iki yumurta kirdim yedim..biraz saatim aksamis oldu ama 18.30 da bitirdim yinede..simdi cay su ve vadi zamani:) iyi aksamlar..

Yemediklerin için :46::46::46:

Back
X