Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sahi Sersumcum geçen hafta kilo işleri nasıl gitt?Oyanın efsane listesinden sonra daha da efsane bi liste olmamıştır inşallah...

valla diğerlerini bilmem de benim için efsane oldu 9 aydan sonra ilk kez 1. oldum kısss:52::52::52:

kızlar ben de kaçıyom:10::10:..yarın büyük gün hadi bakeemm..:27::27:

iyi geceler bol leptinlerrr:32::32::32::16::16:

Birdy bak yarın burdasın di mi:53::30:..biyere kaybolmıycan di mi:30::53:..bak sö verdin haaa:47::47:

Burdayım yavlum , daha tööbe gitmem bi yere ...
Sen rahatça uyu , ben erkenden de kilo bildirimi yapıcem sana ...
Hem tartıda hem de listede kolay gelsin bebişim...

Dövsün kısss belki çarpıntım geçer :52::52::52:
Heee di mi o kamu spotları ne kadar teşvik ediyo...Bi adam çıkıyı yanında iki çocuk bi de karısı...Aman diyo bıraktım çok mutluyum , daha da içmem..Ayyy ben nassı teşvik oluyorum anlatamam yane :52::52::52:

Afiyet olsun cicim.

Heee annen de dünürünü görecek :34::34::34: Ya bu arada yazmayı unuttum , finallerin için çoooook çoooook tebrikler
, afferin sana , ve BRAVOSSSS:46::46::46::46:

Bilmem geçer mi daha mı çok çarpar :53:
Evet çok etkili oldukları söylenemez :27:

Sağol canım benim.

He valla dünürüyle azcık kaynaşsınlar..

Sağol canım stresli yoğun zamanların ödülü güzel oldu :16:

Afiyet olsun tatlım :38:.Nihayet yetiştim size ,Sersum 21 gün ve kişisel gelişimle ilgili yazıların kaynağını söyleyebilirmisin canım
sana da özelden link atiim incele canım..:34::34:
3 gün sonra cümle çakralarım açılacak ve ben hayatımda hiç olmadığım kadar zeki olucam de mi :27::27::27::27: Hem o kadar zeki olucam ki , o algılaması en zor olan kamu spotlarını bile anlayıp analiz edebilecem de mi :27::27::27::27:
:52::52::52::52::35::35::35: züpeyyy olcan züpeyyyy :27::27::27:
Burdayım yavlum , daha tööbe gitmem bi yere ...
Sen rahatça uyu , ben erkenden de kilo bildirimi yapıcem sana ...
Hem tartıda hem de listede kolay gelsin bebişim...
:ssz::ssz::ssz: huzur içinde olcam bu gece valla..:23::23:
Anaaaaam jiddi mi :64::64::64::64::64::64::64::64: Ne kadar güsel bi haber kıssss , niye demiyosun bi saattir...Hade bakalım , darısı yarına inşallah ...

jiddi kıss jiddi..:32::32::52::52: nekaa sevindim bilemezsin..benimle beraber tüm dostlar da kendileri 1. olmuş gibin sevindiler valla..ama bu hafta noolur bilmem..
olsun 1. liği gördüm ya gerisi boş..bu hafta kızımın doğum günü ve benim günüm vardı onların gazabına uğradım..2 gün protein yaptım..lahana kürüne başladım..bakalım noolcak:31::31:

Canım kısmi alıntı yapmayı bilmiyorum o yüzden böyle cevaplıyim; bende iyi olmaya çalışıyorum, sık olmasada fırsat buldukca topiğe girmeye çalışıyorum.Seni gerçekten çok

merak ettik ve korktuk, hatta cuma günü iyiyim diye yazıp çıkınca sıkıldığını ve buranın seni baydığını düşündüm, üstelik tam olarak karatay yapmadığını söylüyordun ya,

onunda etkisi olabilir diye düşündüm, ama bunu paylaşmamıştım.Neyseki yanılmışım ve çok sevindim gerçekten dödüğüne bide geçmiş olsun çarpıntın için umarım en kısa

zamanda normale dönersin.Sebebi sıgarayı bıraktığın için olamazmı?acaba vücut böyle mi alışıyor nikotinsizliğe?

sana da özelden link atiim incele canım..:34::34:

:52::52::52::52::35::35::35: züpeyyy olcan züpeyyyy :27::27::27:

:ssz::ssz::ssz: huzur içinde olcam bu gece valla..:23::23:

jiddi kıss jiddi..:32::32::52::52: nekaa sevindim bilemezsin..benimle beraber tüm dostlar da kendileri 1. olmuş gibin sevindiler valla..ama bu hafta noolur bilmem..
olsun 1. liği gördüm ya gerisi boş..bu hafta kızımın doğum günü ve benim günüm vardı onların gazabına uğradım..2 gün protein yaptım..lahana kürüne başladım..bakalım noolcak:31::31:

Yaaaa ilk kez birinci oldun di mi Sersumcum ? Ya valla çok sevindim ben de. Sersumcum ben de tabii hala 2 saatte bir yiyorum fakat ekmek ve tatlı-tuzlu olarak Dukan tarifleri yapıyorum hayatım.Aralarda onlardan yiyorum , sanki faydası oldu gibi.Çok güzel siteler var , çok yetenekli kızlar var , harika tarifler geliştirmişler.Canımın çektiğini yapıp yiyorum.Gerçi Karatay için çok uygun değil ama sonuçta tüm tarifler protein ağırlıklı.Hatta o kadar leziz oluyo ki benim koca da onlardan yiyo :52::52::52:
Bu arada kızının doğumgünü kutlu olsun.Allahım ona bahtı açık , sağlıklı ömürler versin inşallah...

Canım kısmi alıntı yapmayı bilmiyorum o yüzden böyle cevaplıyim; bende iyi olmaya çalışıyorum, sık olmasada fırsat buldukca topiğe girmeye çalışıyorum.Seni gerçekten çok

merak ettik ve korktuk, hatta cuma günü iyiyim diye yazıp çıkınca sıkıldığını ve buranın seni baydığını düşündüm, üstelik tam olarak karatay yapmadığını söylüyordun ya,

onunda etkisi olabilir diye düşündüm, ama bunu paylaşmamıştım.Neyseki yanılmışım ve çok sevindim gerçekten dödüğüne bide geçmiş olsun çarpıntın için umarım en kısa

zamanda normale dönersin.Sebebi sıgarayı bıraktığın için olamazmı?acaba vücut böyle mi alışıyor nikotinsizliğe?

Ah tatlım yaaaa , sizlerin beni bayma ihtimali hiiiç yok çünkü burası kimsenin menfaat gözetmeden birbirine can yoldaşı olduğu bi ortam.Bu kadar riyakarsız bi ortamı gerçek dünyada bulmak imkansız :50::50::50: Çok dokunaklı yazmışım benim içim bayıldı :52::52::52:
Canım yaa bu çarpıntı mevzuu sigaradan öncesinden beri var , yani 2 ay falan oldu sanırım.Bi dönem geçmişti ama şimdi tekrar başladı.Valla naapıcam bilemiyorum.Araştırdığım kadarıyla böyle sebepsiz ve zararsız tipte çarpıntılar varmış , belki bu da öyle bişi...
Ben de döndüğüme çok sevindim valla , ayrıca bu kadar merak edip özlediğiniz için çok teşekkürler :38::38::38::38:

Bilmem geçer mi daha mı çok çarpar :53:

yine gördümm:20::20::27::27: seni de döğerim bakk:27::27:
Yaaaa ilk kez birinci oldun di mi Sersumcum ? Ya valla çok sevindim ben de. Sersumcum ben de tabii hala 2 saatte bir yiyorum fakat ekmek ve tatlı-tuzlu olarak Dukan tarifleri yapıyorum hayatım.Aralarda onlardan yiyorum , sanki faydası oldu gibi.Çok güzel siteler var , çok yetenekli kızlar var , harika tarifler geliştirmişler.Canımın çektiğini yapıp yiyorum.Gerçi Karatay için çok uygun değil ama sonuçta tüm tarifler protein ağırlıklı.Hatta o kadar leziz oluyo ki benim koca da onlardan yiyo :52::52::52:
Bu arada kızının doğumgünü kutlu olsun.Allahım ona bahtı açık , sağlıklı ömürler versin inşallah...

canım ben buraya dukandan geldim biliyorsun..protein çok etkili oluyor da bellibir süre sonra bayıyor..insan bulguru,baklagilleri ,zeytini özlüyor valla..ben proteini karataya uyarlayıp yapıyom etkli de oluyor .

sağol canım..13 oldu maşallah..kıss bi haber daha veriim:52::52:..kızım okul 1. si oldu ..ilde de dereceye girdi..dün Valiye çıktılar..çok gurur duydum çookk:72:

canım ben buraya dukandan geldim biliyorsun..protein çok etkili oluyor da bellibir süre sonra bayıyor..insan bulguru,baklagilleri ,zeytini özlüyor valla..ben proteini karataya uyarlayıp yapıyom etkli de oluyor .

sağol canım..13 oldu maşallah..kıss bi haber daha veriim:52::52:..kızım okul 1. si oldu ..ilde de dereceye girdi..dün Valiye çıktılar..çok gurur duydum çookk:72:

Ama ama annemm dövme beniii yaaa :33::33::33:

Ahhhh maaşallah ona , valla ne kadar gururlansan az...Bi de banyoyu saç yapıyo diye çocuğa giriştin durdun aylarca ...Demek sen çocuğu hacamat etmesen evladım Türkiye çapında derece yapacakmış :34::34: Şaka şaka , bu karı-koca olarak sizin de başarınız elbette.Valla bu tatil hepinize fazlasıyla helal , tadını çıkartın anacım :34::34:
Dukan yapmıyorum ben cicim.Sadece ekmek ve tatlı-tuzlu kurabiye falan gibi atıştırmalıkları Dukan yapıyorum.Normal un yerine yulaf kepeği şeklinde.Hem şekerim de oynamıyo , o bakımdan da memnunum...

Güzeller ben de kaçıyorum artık.Hepinizi öpüyorum ve yarın tartıda bol şans diliyorum.
Özlediğiniz için çoook teşekkürler , sizi seviyorum canlarım :16::16::16::16:

Ah tatlım yaaaa , sizlerin beni bayma ihtimali hiiiç yok çünkü burası kimsenin menfaat gözetmeden birbirine can yoldaşı olduğu bi ortam.Bu kadar riyakarsız bi ortamı gerçek dünyada bulmak imkansız :50::50::50: Çok dokunaklı yazmışım benim içim bayıldı :52::52::52:
Canım yaa bu çarpıntı mevzuu sigaradan öncesinden beri var , yani 2 ay falan oldu sanırım.Bi dönem geçmişti ama şimdi tekrar başladı.Valla naapıcam bilemiyorum.Araştırdığım kadarıyla böyle sebepsiz ve zararsız tipte çarpıntılar varmış , belki bu da öyle bişi...
Ben de döndüğüme çok sevindim valla , ayrıca bu kadar merak edip özlediğiniz için çok teşekkürler :38::38::38::38:

Harbiden çok dokunaklı mı yoksa dalga mı geçıyön kıss .ayrıca teşekkür edilcek bişey yok .Başlarda buradaki arkadaşları kafanda nasıl canlandırdığını, nasıl hayal ettiğini

yazmıştın hatırlıyormusun? benim de buradaki 4-5 kişi hakkında( ki bunlardan biri de sensin ) öyle canlandırmalarım var senin hakkındakileri biraz daha zaman geçsin özelinden

yazacağım bakalım ne kadar yaklaşmışım.:34:

Harbiden çok dokunaklı mı yoksa dalga mı geçıyön kıss .ayrıca teşekkür edilcek bişey yok .Başlarda buradaki arkadaşları kafanda nasıl canlandırdığını, nasıl hayal ettiğini

yazmıştın hatırlıyormusun? benim de buradaki 4-5 kişi hakkında( ki bunlardan biri de sensin ) öyle canlandırmalarım var senin hakkındakileri biraz daha zaman geçsin özelinden

yazacağım bakalım ne kadar yaklaşmışım.:34:

Yok be ne dalga geçicem.Düşünsene birbirimizin sesini bile duymadık ama herkes birbirini merak ediyo , kolluyo , moral veriyo ve karşılığında hiçbir menfaatin yok.O bakımdan çok kıymetli bence...
Ayyy ne canlandırdın acaba çok merak ettim , ne zaman yazıcan ki :27::27:::27::27:

Back
X