- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Sersumum sağol canımcım
Ben burada dinleyemiyorum nihatı yaaa son zamanlarda kimleri eleştiriyor? 10-11 yıl önce siyasilerle uğraşabiliyordu bayağı![]()

canım nihat halaaa aynı nihat

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sersumum sağol canımcım
Ben burada dinleyemiyorum nihatı yaaa son zamanlarda kimleri eleştiriyor? 10-11 yıl önce siyasilerle uğraşabiliyordu bayağı![]()
hadi hayırlısıı
anlıyorum canım..ama hepimiz için tehlikeli..hele o yağ çözücüler..banyo için olan kireç sökücülü deterjanlar..çok tehlikeli ..
![]()
ıyınıyetlım naberr![]()
canım zeytın cesıtlerı peynır cesıtlerı(beyaz,kasar,lor,tulum,örgü vs)yesıllık cesıtlerı fındık fıstık cevız badem gunkurusu ıncır kurusu yogurt,kavurma,pastırma,et turlerı ve daha bırcok alternetıf var
bırdyyyyy hosgeldın bebeeeemmmmm
ne ayaksın bacım sen yaaa![]()
Evet canım haklısın,çok tehlikeli hepside ve kesinlikle karıştırılmamalı da, mecburen kullanmak gerektiğinde de döküp balkona kaçıyorum
![]()
Hayırlısı canım benim![]()
Papişimmm görmemişim ben bugün halimi görseydiniz yardım ederdiniz kıs bana
Senin gene misafi,rler geliyomuş kaç ordan papişim sen![]()
canım nihat halaaa aynı nihatben de burda dinleyemiyordum ama internetten ve uydudan açıyorum evde olunca artık
![]()
eşime soriim canımKıss bi ara uğraştım uğraştım alem fm netten açamadım sonra vazgeçtim ben:26::26: okuldayken açarım dinlerim nasıl aççam acep recep![]()
iyi geceler canımmKızlar ben kaçıyorum yarın sabah görüşürüziyi geceler
![]()
iyi geceler canımm..Kızlar hepinize iyi geceler, erkenden yatayım, yarın da gene koşturmaca olacak sabahtan akşama![]()
Şimdi oğlumla evin içinde koşmaya oynadık 10 dk spordan sayılır demiöğlen yaptığım spora takviye oldu
![]()
Bugün okulda kafamı kaşıyamadım
Çocuklara para toplayıp kitap aldım tasnifi yazımı dağıtımı işbölümü her birinin ayrı ayrı gelip " ne zaman kitap alabiliriz" diye sormaları
"kafamı şişirdiniz" deyip gödermeye çalıştığım öğrencilerin tekrar tekrar odama doluşmaları
dönem notlarının aritmetik ortalamalarını çıkartmıştım onları inceleyenler
yeni açıklanan deneme sınavının sonuçlarını değerlendirmem ve bu sebeple gelenler ve çağırdıklarım
nette işi için yardım isteyen öğretmenler
Kafam kazan gibi oldu kızlar![]()
Hoşbulduk hayatım , n'aber , nasılsın görüşmeyeli?İyi akşamlar Karataycılar geçmişi hızla okiim geliiim .Bu arada Birdy hoş geldin canım![]()
Ficansım öncelikle çok geçmiş olsun canım ...Benim annemin de vardı faranjiti ve şimdi çok rahat.Keçiboynuzu pekmezi (ya da harnup pekmezi de denir) alıcan canım ve her sabah aç karnına bi tatlı kaşığı yicen ama yavaş yavaş hatta mümkünse minnacık bi lokma ekmeğin üzerine sürüp öyle ye yavaş yavaş.Burda maksat boğazı mümkün olduğunca pekmezle sıvatmak.Annem bu işi aylarca çok muntazaman yaptı ve şuan çok rahat.Tabii ki sen doktora git , ama bi yandan da bunu yapmanı tavsiye ederim.İkinci bi çare de kakao...Bitter çikolata ye (en az %70 kakaolu ) ya da şekersiz kakaolu süt yap , sıcak sıcak iç ....Bu da çok iyi geliyo canımcım...Sağol canım, evet ,sanırım faranjit oldum,bu ara deterjanlarla fazla haşır neşir oldum, resmen tıkadılar beni,
Tamam sersumum o zaman, haftaya bişey çıkmaz inşallah ben yaparım![]()
Kaneelcim niye resmini kaldırdın cicim ?500 adım (5 dk)
Kod:
http://rapidshare.com/files/33289560...__Fitness_.avi
1 mil (21 dk)
Kod:
http://rapidshare.com/files/33292536...__Fitness_.avi
2 mil (35 dk)
Kod:
http://rapidshare.com/files/33289310...__Fitness_.avi
3 mil (48 dk)
Kod:
http://rapidshare.com/files/33313594..._Loss_Walk.avi
4 mil (67 dk)
Kod:
http://rapidshare.com/files/33287687...1_h_7_min_.avi
5 mil (68 dk)
Kod:
http://rapidshare.com/files/33310466...__Fitness_.avi
YENİ!!!
Walk Away the Pounds Express - 3 Mile Advanced Walk (51 dk)
Kod:
https://rapidshare.com/files/1625033...__Fitness_.avi
He ,3 gün sonra halat olucam ben Sersumumrica ederim canım..işe yarar umarım..
bak bidene daha paylaşayım canımm..
Alışkanlık ve 21 Gün Kuralı
Alışkanlıklar beyinde 20 günde oluşmaktadır. 20 gün boyunca aynı şeyi yapan insan 21. günde alışkanlık kazanmış olur. Tıpkı sigara alışkanlığı gibi.
Araba kullanmaya başladığımızda vitesi, debriyajın yerini, sinyali verirken düşünürüz ama belli bir süre sonra beyin bunu otomatiğe bağlar hani kişisel gelişim kitaplarında hep yazar ya 20 gün aptalım diyen, 21. gün aptal olur. ,
Alışkanlık, bir halata benzer. Her gün bir lifi örer ve sonunda onu koparamayacak kadar güçlü yaparız.
Horace Mann
Dövsün kısss belki çarpıntım geçerŞeyy ama kem kümmm hee uyardım hazırlıklı olsun cnm benim çarpıntısı da devam ediomuş yazııkk kızzz
Az kaldı az bırakıcan kurtulacan o illetten. Kamu spotlarını izle![]()
Hayatım valla sırf deşarj oliim diye yaptım o koşuları falan , iyi de geldi netekim...Bi de burda hava bahar gibi haftalardır.Ondan da istifade etmek istedim....Üzülme toparlanınca sen de yaparsın yine....Canım sık oluyorum, çevremdekiler de detaylı tetkik yaptır diyorlar da nereye gideyim bilmiyorum, faranjite antibiyotik etki etmiyor viraldi galiba, kendi kendine geçene kadar da öksürük çoğalıyor.
Boğazdaki gıcık bende de hep var , geceleri oluyor özellikle, reflü hiç aklıma gelmemişti canım, sana da çok geçmiş olsun
Geçecek tabi canım, bütün bu şikayetlerin içinde ne güzel sporunu da yapmışsın, ben resmen eve kapandım ama gene de boğaz geçmiyor, ben de kulaklığımı , müziğimi alıp çıkıp yürümeyi özledim ama daha kötü olurum diye çıkmıyorum , evde de egzersiz düzenini oturtamadım bir türlü, verdiğim kiloları almam inşallah
![]()
Döv hayatım ayıp ettin...Sen bu topiğin kıdemlisisin , dövmek hakkındır...insan ağıztadıyla bi dayak bile atamıycak mı bu topikte yawww
eh neyyse çarpıntının hatrına affediyom seni![]()
![]()
Afiyet olsun cicim.Bu arada ben yediklerimi yazmayı unutmuşum yaa
saat 4:30 5:00 gibi 1 tabak dolusu karalahana ve beyaz lahana sarması yedim. bulgurlu ve etliydi. yoğurtla birlikte.. Ondan sonra da küçük bir elma yedim.. Acıktım sankimm:44::44:
Heee annen de dünürünü görecekAma ama yaaa. Hehehe teşekkürler
Haa bu arada annemle aşkımın yanına gidicez haftaya inşallah babama söyledim yanıt bekliorum![]()
Gördüm canımcım ve çok teşekkür ederim , hatta "çok teşekkür ederim" diye de el-cevap yolladımcanım özeline bi link yolladım bak istersen..![]()
He ,3 gün sonra halat olucam ben Sersumum![]()
Dövsün kısss belki çarpıntım geçer
Heee di mi o kamu spotları ne kadar teşvik ediyo...Bi adam çıkıyı yanında iki çocuk bi de karısı...Aman diyo bıraktım çok mutluyum , daha da içmem..Ayyy ben nassı teşvik oluyorum anlatamam yane
Döv hayatım ayıp ettin...Sen bu topiğin kıdemlisisin , dövmek hakkındır...
Gördüm canımcım ve çok teşekkür ederim , hatta "çok teşekkür ederim" diye de el-cevap yolladım
Evet canım haklısın,çok tehlikeli hepside ve kesinlikle karıştırılmamalı da, mecburen kullanmak gerektiğinde de döküp balkona kaçıyorum
![]()
Ah güzeliiim ben valla çok hata ettim , öyle karabatak gibi daldım suya.Valla bu kadar çok merak edeceğinizi tahmin etmemiştim.Bi daha tööbe yapmam.Geçmişe hiç bakamadım henüz hayatım , belki yarın sabah bakarım biraz ama anlaşılan sizler ciddi ciddi endişelenmişsiniz.Yaaa çok tatlısınız biliyosunuz di miiiiBizde seni hem çok merak ettik hem çok özledik.can kardeşim gelince geçmişi okudunmu bilmiyorum okuduysan anlamışssındır.
![]()
Ben 1 ay sonra Pampişin memleketine gidicem.Eğer ordan çok sık gelip de Pampişimi yoran varsa ben de gidip onlarda kaliim de Pampişin öcünü aliiim bariPapişimmm görmemişim ben bugün halimi görseydiniz yardım ederdiniz kıs bana
Senin gene misafi,rler geliyomuş kaç ordan papişim sen![]()
İyi geceler canikom...Kızlar ben kaçıyorum yarın sabah görüşürüziyi geceler
![]()
İyi geceler hayatım...Kızlar hepinize iyi geceler, erkenden yatayım, yarın da gene koşturmaca olacak sabahtan akşama![]()
En hasından zipordur...Şimdi oğlumla evin içinde koşmaya oynadık 10 dk spordan sayılır demiöğlen yaptığım spora takviye oldu
![]()
Afiyet olsun cicim....akşam menüm (mercümek köfte yiyince protein gitti nasılsa dedim normale döndüm)
menemen
peynir zeytin
yoğurt
çeri salatalık
![]()
yarın biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.sonra ben duymadım bilmiyodum yan yattı çamıra battı demeyin okaa
KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..
FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..
kilo bildirim formatı
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie
..
sırayla gidiimm..
ol kıs ol urgan ol halat ol 3 gün kaldı şunun şurasında
denesek mi acep recep
senin 21 gün dolmadığı için algılayamıyosundur kamu spotunu bacıımm
döverim deseverim de
![]()
he kıs gördüünü gördüm aldım kabul ettim32:![]()
akşam menüm (mercümek köfte yiyince protein gitti nasılsa dedim normale döndüm)
menemen
peynir zeytin
yoğurt
çeri salatalık
![]()