Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Yok be ne dalga geçicem.Düşünsene birbirimizin sesini bile duymadık ama herkes birbirini merak ediyo , kolluyo , moral veriyo ve karşılığında hiçbir menfaatin yok.O bakımdan çok kıymetli bence...
Ayyy ne canlandırdın acaba çok merak ettim , ne zaman yazıcan ki :27::27:::27::27:

Sabreden dervişşş muradına erermişşşşşş.:38: Az kalmıştı kesintiye uğratınca bi tur daha atcazzzz :27:

Öğlen gerçekten de kurufasulye (2 tabak!)
yoğurt(1 kase)
ve 3 tane kornişon turşu yedim.

4km yürüyüşümü de yaptım.

Akşam yarım kase çorba ve salata yedim.

Arz ederim.

Birdy hoşgeldin canım.

Arkandan pek bi sayıp sayıştırdık, haberin ola!

Önce çok merak ettim, ben de seni... Çarpıntı falan derken, 40 türlü şey aklımıza geldi. Hiçbiri hayırlı değil.

Sonra Cuma gelip, yazıp gidince, ben şöyle düşündüm: Daha önce de bir problem olduğunda (sağlık vs) hep sonuç alıp, biraz atlattığında bahsettin sorunlarından. O sorunu yaşarken bahsetmiyorsun hiç. Kendi kendine üstesinden geldiğini hissettiğinde bahsediyorsun. O yüzden dur bakalım bunun altından ne çıkacak dedim.

Sonuçta iyiymişsin. Çok sevindim.
Kardiyolağa falan gittiğine göre, acaba diyorum, psikolojik olabilir mi? Panik atak falan gibi... Şöyle bir kendini dinlesen. Birkaç gün, günün hangi saatlerinde, hangi koşullarda çarpıntın oluyor veya artıyor, not etsen diyorum.

Benim de 5 yıl önce nefes darlığım olmuştu. Sanki kafamı suya sokup, 45 saniye orda tutup, 3 saniyeliğine dışarı çıkartıyorlar gibiydi. Nefes açlığı denen, psikolojik bir olaymış. Ben doktora gitmedim nedense. Baktım ki işlerim çok sıkışınca, zaman telaşı olunca çoğalıyor. Buna sebep olan koşulları ortadan kaldırmaya çalıştım. Düzeldim çok şükür.

Amma yazdım beaa...

Bu arada "efsane liste" unutulmaz oldu yahu:)))

Öğlen gerçekten de kurufasulye (2 tabak!)
yoğurt(1 kase)
ve 3 tane kornişon turşu yedim.

4km yürüyüşümü de yaptım.

Akşam yarım kase çorba ve salata yedim.

Arz ederim.

Hoş geldin, afiyet olsun canım. Öğlen iki tabak yemişsin ama akşamda çok az yiyerek dengelemişsin zaten .Gayet iyi gidiyosun işallah yarın ve sonraki tartımlar yüzünü güldürür

canım.En kötü ihtimal vücut turşulardan dolayı su tutar belki.

Bugün sabah. 1 tas un tarhana corbasi. 3 zeytin, bir avuc badem su, cay,
1 kasik köy peyniri.

Ögle 2 Ttane tavuk budu, firinda kizarmis, karisik sebze 4 kasik. Su

Aksam yarim kepekli tost. cay, kahve.

50 dk Fitnes, 35 dk Callenetis.:72:
Sali günü yaptigim Zumba dan bu güne her yanim agriyor. Helede kalcalarim.:37::37:

iyi akşamlar kızlar ,ben şimdiden kilo bildirimimi yapayım.yarın yetişemeyebilirim

geçen haftaki kilo:53
bu hafta:54
fark:+1 :26:

Sabah (10:30) 1 yumurta,Menemen ,6 zeytin,1 beyaz 1 kaşar peynir
Akşam (19:45) ciğer tava , az tavuk pişkine (adını unuttum buna benzer birşeydi :9:)

Canım önceki sayfalarda gece kalkıp tatlı yemekten ve ailesel şeker hastalığından bahsetmişsin ,o yazını alıntı yapıp yazarken problem oldu yazımı kabul etmedi bende burdan

bu şeker probleminizin normal şeker hastalığından farkı ne?:26: fırsatın olduğunda yazarsan sevinirim benzer problemi olan ve karatay yapmasına rağmen zor kilo veren

arkadaşım varda.

Tabiki anlatayım benimki hipoglisemi şeker hastalığından önceki evre şeker düşüklüğü.Gizli şeker normal kan testi ile pek belli olmuyor bazı farklı testlerle anlaşılıyor diabet merkezlerine başvurmak gerekiyor.

kızlaaarr iyi akşamlar herkese :) diyeti bırakmış baya salmıştım kendimi ama önümüzdeki hafta spor salonuyla beraber diyetime geri dönüyorum :) umarım mayısa yyakadar 10 kg civarında bir kilo kaybı sağlayabilirim

Evet kızlar sizleri çoooook özledim.Biraz önce sizlere özlemimi belirten çok uzun bir yazı yazmıştım.Ama salak ben giriş yapmadan yazdığımdan göndere basınca hepicüğü silindi :17: Çok üzüldüm ama kısa özetini yazayım
Birdy ; sahalara dönüşyapmışsın.Gidiş ,geliş ve de sonuç bölümünü okuyamadım ama dönüşünün muhteşem olduğunu umut ediyorum:16:
Leylakım ;yeni evine haftaya geçeceksin değil mi ?Yeni evin sana bebiş getirsin :16:
Ramaskacığım ;doğum yapmadın daha değil mi ?Ayrıca sezeryan ihtimali diye okumuştum .Korkma canım hayırlısı ve de sağlıklısı neyse o olsun :16:
Sersumum;yeğenim okul ve de yanılmıyorsam ilçe 1. Si olmuş.Çook sevindim,tebrik ederim.Gururuna ortak oldum inan :16:
Öylesarhoşolsam ki ; beni merak etmişsin,teşekkür ederim .Ben iyiyim ama oldukça yoğunum ve de yoğunluğum bir müddet daha sürecek :43:
Avatarım son Halimdir :9: Bugün annemin zoruyla kuaförün yolunu buldum ve de kırpındım :9:
Ayrıca kızlar geçen aylarda sözünüettiğim resim projemizin dün stradı verildi.20 dk TRT de canlı yayındaydık :9: Ben gülme krizine girmemek için kendimi zor tuttum :9: Ama yayın boyunca suratımda bir sırıtışla poz verdim :9: Nedeni ise bu projeden size bahsettiğim zamanlar "tv ye çıkacağım kızlar ,meşhur olacağım. " muhabbeti yapmıştım ya :9:sizlerde bize selam söyle demiştiniz :9: İşte bu yazışmalar aklıma geldiğinden gülme krizine giriyordum az kalsın.Ya işte böyle heranımda aklımdasınız canlarım benim :16:Ben sizleri gerçek birer kardeş ,abla ,bacı gibi görür oldum.Burada son günlerde menü harici paylaşımda bulunamadım.Hatta geçmişe bile gözatamadım :43:Ama hep aklımdasınız.Yediğim ,içtiğim haricinde yaşadıklarımı kızlara yazmayı unutmayayım diye hepaklımın bir köşesine yazdım :9: Yakında haberlerimle,müjdelerimle ,dertlerimle karşınızdayım anacığım :9: Beni unutmayın :16:Bir zamanlar şişman ama gururlu bir kız vardı dersiniz :9:

Son düzenleme:
kizlar gunaydin.....

birdy canim hosgeldin...
:22::22::22::22::22::22::22::22: anladin sen onu.........(kusura bakma canim ben hamileyim cantalamasam icimde kalirdi...)

seni cok merak ettik ve sana cok kizdik...

canim SIKINTILI bir donem geciriyorsun.ins.en kisa zamanda atlatirsin.bende psikolojik olabilir diye dusunuyorum carpintilarin.cunku cok stres yaptin...haliyle zor bir surec....
senide muhabbetinide ozledik canim ins.birdaha habersiz yok olmazsin canim....

melexin canim oncelikle saclarin cok yakismis yuzunun guzelligi ortaya cikmis....kiz meshur olmussun niye haber vermiyosun programi izlerdik.canim programi internetten bulup izleme imkanimiz varmi acaba biliyormusun...

canim doktorumla gorustum simdilik normal dogumu bekliyoruz hayirlisi...

kizlar bugun tarti gunu bakalim neler olucak merak ediyorum.ins.herkesin yuzu guler ... guzel kilolar verilmistir.......

bugun karne gunuymus karneleri merak ediyorum ...

Son düzenleme:
Günaydın...
ve sanırım kilo vermeye başladım..64.7 ile başlamıştım..biraz önce 63.6yı gördüm baskülde...umarım artık duraklama dönemim sona ermiştir..
yalnıııızzz...bugün karne günü malumunuz...bebelerim bugün pasta-börek falan getirecekler ve ben de yiyeceğim:17: son bir kaç gündür sınıflar pasta-börek getiriyorlar ve tabii ki tadına bile bakmıyorum o enfesss kremalı pastaların,mis kokulu keklerin... o kadar ısrar oldu ki,bugün onlarla yiyeceğime söz verdim:31:
bu arada sınıf öğrencilerime de kurabiye yaptım,kurabiyelerin üzerlerine çikolatayla isimlerini yazdım..karneyle birlikte vermeyi düşünüyorum... kurabiyelerin tarifini sitemde de yayınlayacağım inşaallah ama ilk siz görün:34:
veeee...kızım ilk karnesini alıyor bugün..okuma-yazmayı söktü bebeğim...o yüzden karnesi hep 5 olur diye tahmin ediyoruz ama heyecanı bambaşka...
neyse,ben gidip bebemi uyandırayım..malum bugün büyük gün:46:

$6bkurabiye.webp

Günaydın...
ve sanırım kilo vermeye başladım..64.7 ile başlamıştım..biraz önce 63.6yı gördüm baskülde...umarım artık duraklama dönemim sona ermiştir..
yalnıııızzz...bugün karne günü malumunuz...bebelerim bugün pasta-börek falan getirecekler ve ben de yiyeceğim:17: son bir kaç gündür sınıflar pasta-börek getiriyorlar ve tabii ki tadına bile bakmıyorum o enfesss kremalı pastaların,mis kokulu keklerin... o kadar ısrar oldu ki,bugün onlarla yiyeceğime söz verdim:31:
bu arada sınıf öğrencilerime de kurabiye yaptım,kurabiyelerin üzerlerine çikolatayla isimlerini yazdım..karneyle birlikte vermeyi düşünüyorum... kurabiyelerin tarifini sitemde de yayınlayacağım inşaallah ama ilk siz görün:34:
veeee...kızım ilk karnesini alıyor bugün..okuma-yazmayı söktü bebeğim...o yüzden karnesi hep 5 olur diye tahmin ediyoruz ama heyecanı bambaşka...

Eki Görüntüle 615722

canim senin adina cok sevindim kilo vermene.bugun yiyeceklerini diger ogunlerde telafi edersin bugunluk olsun.canim kizini da simdiden tebrik ediyorum.cok heyecan verici ilk karne..........

Ahhhh maaşallah ona , valla ne kadar gururlansan az...Bi de banyoyu saç yapıyo diye çocuğa giriştin durdun aylarca ...Demek sen çocuğu hacamat etmesen evladım Türkiye çapında derece yapacakmış :34::34: Şaka şaka , bu karı-koca olarak sizin de başarınız elbette.Valla bu tatil hepinize fazlasıyla helal , tadını çıkartın anacım :34::34:
Dukan yapmıyorum ben cicim.Sadece ekmek ve tatlı-tuzlu kurabiye falan gibi atıştırmalıkları Dukan yapıyorum.Normal un yerine yulaf kepeği şeklinde.Hem şekerim de oynamıyo , o bakımdan da memnunum...
sağol canım..:16::16::16: bak o iş başka saçlar başkaa:27::27:
he kıs yulaf kepeğiyle yaptığım akıtmaları çok severdim ben de:52:..afiyet olsun datlum:16:

Arkama saklan sen benim.Bu Sersum yakaladı mı fena döver :1::1::1:
:27::27::27::27:
Güzeller ben de kaçıyorum artık.Hepinizi öpüyorum ve yarın tartıda bol şans diliyorum.
Özlediğiniz için çoook teşekkürler , sizi seviyorum canlarım :16::16::16::16:
bizde seni seviyoz:38::16::16:..zatii ondan ötürü dövdüm:27::27::27:
yedim cantaları valizleri bilem :9::9::9::9:
seeende ötürü beya seenden ötürüüü:27::27:
Yok be ne dalga geçicem.Düşünsene birbirimizin sesini bile duymadık ama herkes birbirini merak ediyo , kolluyo , moral veriyo ve karşılığında hiçbir menfaatin yok.O bakımdan çok kıymetli bence...
Ayyy ne canlandırdın acaba çok merak ettim , ne zaman yazıcan ki :27::27:::27::27:
:16::16::16::16::16:
Sabreden dervişşş muradına erermişşşşşş.:38: Az kalmıştı kesintiye uğratınca bi tur daha atcazzzz :27:
sen de 2 hafta kuralına uy kıss:52::52:..beklesin 2 hafta:27::27::27:
Birdy hoşgeldin canım.

Arkandan pek bi sayıp sayıştırdık, haberin ola!

Önce çok merak ettim, ben de seni... Çarpıntı falan derken, 40 türlü şey aklımıza geldi. Hiçbiri hayırlı değil.

Sonra Cuma gelip, yazıp gidince, ben şöyle düşündüm: Daha önce de bir problem olduğunda (sağlık vs) hep sonuç alıp, biraz atlattığında bahsettin sorunlarından. O sorunu yaşarken bahsetmiyorsun hiç. Kendi kendine üstesinden geldiğini hissettiğinde bahsediyorsun. O yüzden dur bakalım bunun altından ne çıkacak dedim.

Sonuçta iyiymişsin. Çok sevindim.
Kardiyolağa falan gittiğine göre, acaba diyorum, psikolojik olabilir mi? Panik atak falan gibi... Şöyle bir kendini dinlesen. Birkaç gün, günün hangi saatlerinde, hangi koşullarda çarpıntın oluyor veya artıyor, not etsen diyorum.

Benim de 5 yıl önce nefes darlığım olmuştu. Sanki kafamı suya sokup, 45 saniye orda tutup, 3 saniyeliğine dışarı çıkartıyorlar gibiydi. Nefes açlığı denen, psikolojik bir olaymış. Ben doktora gitmedim nedense. Baktım ki işlerim çok sıkışınca, zaman telaşı olunca çoğalıyor. Buna sebep olan koşulları ortadan kaldırmaya çalıştım. Düzeldim çok şükür.

Amma yazdım beaa...

Bu arada "efsane liste" unutulmaz oldu yahu:)))
efsane demedik yaa boşuna :60::60::60::60: bugün ben de 1. lik ten sonunculuğa düşücem galiba sanursam..asıl efsane budur..:60::60::60::60:
Evet kızlar sizleri çoooook özledim.Biraz önce sizlere özlemimi belirten çok uzun bir yazı yazmıştım.Ama salak ben giriş yapmadan yazdığımdan göndere basınca hepicüğü silindi :17: Çok üzüldüm ama kısa özetini yazayım
Birdy ; sahalara dönüşyapmışsın.Gidiş ,geliş ve de sonuç bölümünü okuyamadım ama dönüşünün muhteşem olduğunu umut ediyorum:16:
Leylakım ;yeni evine haftaya geçeceksin değil mi ?Yeni evin sana bebiş getirsin :16:
Ramaskacığım ;doğum yapmadın daha değil mi ?Ayrıca sezeryan ihtimali diye okumuştum .Korkma canım hayırlısı ve de sağlıklısı neyse o olsun :16:
Sersumum;yeğenim okul ve de yanılmıyorsam ilçe 1. Si olmuş.Çook sevindim,tebrik ederim.Gururuna ortak oldum inan :16:
Öylesarhoşolsam ki ; beni merak etmişsin,teşekkür ederim .Ben iyiyim ama oldukça yoğunum ve de yoğunluğum bir müddet daha sürecek :43:
Avatarım son Halimdir :9: Bugün annemin zoruyla kuaförün yolunu buldum ve de kırpındım :9:
Ayrıca kızlar geçen aylarda sözünüettiğim resim projemizin dün stradı verildi.20 dk TRT de canlı yayındaydık :9: Ben gülme krizine girmemek için kendimi zor tuttum :9: Ama yayın boyunca suratımda bir sırıtışla poz verdim :9: Nedeni ise bu projeden size bahsettiğim zamanlar "tv ye çıkacağım kızlar ,meşhur olacağım. " muhabbeti yapmıştım ya :9:sizlerde bize selam söyle demiştiniz :9: İşte bu yazışmalar aklıma geldiğinden gülme krizine giriyordum az kalsın.Ya işte böyle heranımda aklımdasınız canlarım benim :16:Ben sizleri gerçek birer kardeş ,abla ,bacı gibi görür oldum.Burada son günlerde menü harici paylaşımda bulunamadım.Hatta geçmişe bile gözatamadım :43:Ama hep aklımdasınız.Yediğim ,içtiğim haricinde yaşadıklarımı kızlara yazmayı unutmayayım diye hepaklımın bir köşesine yazdım :9: Yakında haberlerimle,müjdelerimle ,dertlerimle karşınızdayım anacığım :9: Beni unutmayın :16:Bir zamanlar şişman ama gururlu bir kız vardı dersiniz :9:
biz de senii çok özlediik canuummmm:29::38:...hadiin artık bitir de gel artık işlerini beyaaa..:52::52:
saçlarr mikemmel olmuş hayatım:46:..züpeyy züpeyy görünüyon maşallah:nazar::nazar:
he kıss ramaskanın dediği gibi niye haber vermedin seyrederdik..:5:

Günaydın...

Eki Görüntüle 615722

hadi hayırlısı .bak sabret demiştik sana..sevindim canım senin adına:16:..kurabiyeler de müthiş gözüküyolar:56:..ne düşünceli bir örtmensin sen öörtmenim.:46::46:.çocuklar bayılacak bu sürprizine bence:52::52:..kızını da tebrik ederim ilk karne heyecanı ne mutlu..daha nice başarılar görürsün inşallah:16::16::16:

eveetttt bugün tartı günüü:32::32:..haddiiiin bakeemmm dökülün teker teker......:52::52::52:

bugün biliyorsunuz ki kilo bildirim günümüz ve bizler topluca sıkıyönetim kararı aldık..yanii herşey kuralına uygun yapılacak ve düzenli olacak arkadaşlar..tıpkı eskiden olduğu gibi.:kkk:sonra ben duymadım bilmiyodum demeyin okaa:kkk::kkk:

KURALLARIMIZ..
1-regl dahi olsak listeye katılınacak..
2-kilo bildirimi formata uygun olacak.(aşağıda örnek vereceğim).formata uymayanlar listeye alınmayacak.
3-izinli olanlar önceden mazeret bildirecek.
4-2 hafta mazeret bildirmeden kilo bildirmeyenler liste dışı olacak..DUYURULUR...:kkk::kkk::kkk:
5-2 hafta düzenli bildirim yapanlar kendilerini liste yapan arkadaşa 2 haftamız doldu diye hatırlatsın lütfen
6- bildirimler engeç saat 13.00 a kadar yapılacak..
7-kafa karıştırmamak için yeni gelen arkadaşlar cuma günü kilo bildirimi yapmasınlar lütfen..

FORMATIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR..

kilo bildirim formatı

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
toplam fark:6 kg
beden:42-44
spor:4 gün leslie