Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Merhaba kızlar.

Ben uzun zamandır KK ya giremiyorum iş yoğunluğundan.
Şimdi araştırırken sizin sohbetinizi gördüm. Banada yardımcı olursanız sevinirim.
Ben 2 ay önce Dukan diyeti yapmaya başladım. 6 kilo verdim şuana kadar. Acayip bir duraklama dönemi geçiriyorum.
Aynı zamanda tiroit hastasıyım ilaç kullanıyorum. Almış olduğum kilolar tamamen hastalık yüzünden oldu zaten.
1 senede 12 kilo aldım. Bu duraklama döneminde acaba Karatay diyetine geçiş yapabilirmiyim sizce ?
Vermem gereken 5 kilom daha var.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.

arkadaşım ben de pzt den beri dukanı bıraktım karataya devam ediyorum ben 80 günde 8,900gr verdim ama tavuktan tiksindim iyice daha vermem gereken 5 kg var onu da bi şekilde hallederim.pztsiden beri tartıda artı da eksi de yok ..bence hiç düşünme geç derim karataya 5 kilo değil mi kaçamaksız ve sporla yürüyüşle rahat gider o...

Son düzenleme:
arkadşlar forumu doğru mu kullanıyorum acaba? birine cevap verirken böyle alıntı ile mi cevaplıyoruz?kusuruma bakmayın acemiyim:)

Akşam menüde balık ve salata var...Bildirim yapmadan çıkmayayım dedim herkese iyi akşamlar :16::16::16:

sersum canim liste icin ellerine saglik herkesi tebrik ediyorum.haftaya hersey daha da guzel olur ins....

benim de uykum geldi yatmadan bir bakayim dedim....herkese simdiden iyi geceler kizlar........

aksam mönüm;
4 yemek kasigi bulgur
bir kase yogurt
2 kaşık karnibahar salatasi. daha yemedim birazdan yiyecegim. acikmadim daha ya :))

sabah 2 yumurta haşlanmış, peynir öglen yogurt ,sütlü nescafe malesef birkaç bisküvi akşam tavuk döner ayran

bugünden itibaren bende listede varım kizlar kilomu söyliyim öncelikle 68 bucuk ama regliden dolayi biraz şişkinlik var menüye geçersem kahvaltida iki bardak yeşil çay 4 zeytin 2 zeytinyağda yumurta birazcik peynir domates ekmek yasak biliyorum ama bir dilim de ekmek yedim ikindi vakti peynirli pide (yasak olduğunu biliyorum) ve yaninda yeşil çay vede salata aksamleyin yeşil çay içiyorum şuanda listem bu 1 bucuk saatte spor yaptim kolay gelsin hepinize

Slm kızlar..
Bugün evlatlarımız karnelerini aldılar..
Tatile girdik hayırlı uğurlu olsun..
Iki gündür yediklerim cok ciss li..kötü hissediyorum..
Çarşamba gunu afyona otele gidiyoruz, sonrada inşallah memleketime..
Sizlere bakım biraz..:4:

bende aynı senın gıbı kac aydır yerımde sayıyorum canım ama kıracaz seytanın bacagını ınsaallah:31:

bende bende bende:43:

lıste harıka olmus canım ellerıne saglık:38:
vercez inşallah canım.beraberce:29::29::16::16:

:16::16::16:

Banyo siyah diye kötü oldu demişsin. Aşkolsun. Siyahı fon olarak düşün. Üstüne koyduğun herşeyi ne kadar güzel gösterir. Bunları en iyi sen bilirsin. Renkler senin işin kız! O kadar tv lara da çıkmışsın:) Banyo dekorasyonunda canın ne isterse onu kullan şimdi. Gümüş, bakır, altın... Her renk olur siyahla. Benim erkek kardeşimin eşi de siyah yaptı banyosunu. Gümüş rengi aksesuarlar kullandı ve hatta venedik aynaları tarzında bir de ayna koydu. Çok güzel oldu. Eminim sen de çok güzel hareketlendirirsin orayı.

Çok yararlı bir yazıydı. Teşekkürler.

Eeee... Bir "efsane liste" olmamış tabii... Ama güzel... Güzel yani...:9::9::9:

Ellerine sağlık sersum. Bu listede olan herkesi tek tek tebrik ediyorum. Kendim de dahil. Bu kadar bilgi kirliliği ve yanlış bilgi bombardımanı arasından, doğru seçimi yapacak kadar bilinçli olduğumuz için.:46::46::46:
katılıyorum siyay güzel olur ama temizlemesi de bir okadar zordur:27::27:
ric ederim:16:

efsane nee ee ee :111::111::111:

:16::16::16::16:

evı dıp kose temızlendı wc kuvet klozet lavabolar ovuldu o gazla 30dk da 3km yurundu dusa gırılıp cıkıldı yemek yenıldı kahve ıcıldı sımdı :emir_bebek: ıle dısarda gezme vaktı:10::10:
:46::46::46::46::nazar::nazar::nazar:
liste için teşekkürler ve çok eğlenceli olmuş:21: 3. olduğum için ayrıca mutluyum:32::32:, herkesi tebrik ediyorum..:46::46::46:
:16::16::16::46::46:
kızçeler kusura bakmayın yoğunluktan bildirimim bu saate kaldı .öncesinede bakamadım liste yapılmıştır muhakkak ama ben yi bildirimimi yapmak istiyorum

İşte bildirimim:

Rumuz:NuruDilara
Başlangıç tarihi :19.11.2012
Başlangıç kg : 89,2 kg
Geçen hafta : 82,1 kg
Bu hafta : 80,8
Fark : 1,3
Toplam fark : 8,4
Beden : 46(alt) - 48 (Üst)
Spor : sadece akşam yürüdüm.
Boy : 163 cm
Hedef : 62
Verilen kılo yuzdesı : hesabını yapacak kadar vaktim yok hemenkaçmak zorundayım.

akşam kısmetse görüşürüz. hepinize sevgiler.
ilk 3 e girebilirdin canım:34:.maşallah iyi kilo vermişsin tebrikler:46::46:..haftaya artık:34::34: saat 1,5 - 2 ye kadar bekledim emme:34:
ne güzel kilolar verilmiş hepinizi tebrik ediyorum

kısmetse bende başlıyorum bugün.

öncelik kilomu yazayım.bu sabah tartıldım 75.500 geldim. iki hafta bildirim yapıp listede yer almak istiyorum.

kahvaltım:yarım kase tarhana

bir yumurta,5 zeytin,yarım kaşarlı sucuklu tost,çay çay

öğle yemeğim

1 lahmacun 1 ayran

akşama:türlü yoğurt ceviz

sağlıcakla kalın
canım liste yapma sırasına girmeyi de kabul ediyorsun değil mi?
çok teşekkürler. oley!
:34::34::16::16:
Canım aynı zamanda reglim, şiş de hissediyordum kendimi, o yüzden yani :16:

Canım gece de bişeyler yiyince artıdayım gibime gelmişti, neyseki değilmişim:16:, sana da kolay gelsin tatlım

Ben de artı zannettim bidenem:34:

Canım liste çok güzel olmuş, ellerine sağlık, verilen kiloları da yazmışsın, daha bir anlaşılır olmuş,sen de gene haftaya listede üst sıralarda olursun canım:16::16::16:
:34::34::16::16::16::16:
sersum canim liste icin ellerine saglik herkesi tebrik ediyorum.haftaya hersey daha da guzel olur ins....

benim de uykum geldi yatmadan bir bakayim dedim....herkese simdiden iyi geceler kizlar........

:16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Bütün öğretmen arkadaşlara ve çocuklarımıza iyi tatiller dilerimm:16::16:

80 dakika yürüyemedik kara kara yağmur bulutları görünce korktuk geri döndük iyi ki de dönmüşüz..

Bu hafta her gün 80 er dakika yürüdük hatunlar eşimle:8::8::8::8::8:

Bugün neler yedim:56::56::56::56:

sabah
peynirli patates (az yağda rendeleyip ters yüz edip pişirdim) yasaklı:20:
peynir
çay
fındık
muz
4 omega 3

Öğleyin
yoğurt çorbası
barbunya
salata
yoğurt

Akşam
Az fındık
2 adet barbunya:1::1:
az peynir

4 sade Türk kahvesi, 1 çay, 2-3 fincan da bitki çayı içtim:34:

iyi akşamlar kızlar.pc bozuktu oyüzden giremedim...
çarşamba günü 63kiloyu görmüştüm ama bu sabah gene 65 oldum nasıl oldu çözemedim...sinirlendim bu sabah bir dilim ekmekle kahvaltı yaptım.ama bu gün adet oluyor gibiyim onun da etkisi olabilirmi bilmem.

pöfffffffff 1 ay önce diyeti bozmayaydım karataydan şaşmayaydım tıka basa yiyeydim ama genede karatayla doyaydım :((( 3 kiloyu almayaydım püffffffffffff....
alması kolay ama vermesi çok zor yaaaaaaaaaaaaaa.......

Back
X