Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Herkese Günayyydiiiinnn =)))

Gectigimiz Persembe günü Sayin Canan Karatayi bir programda izledikten sonra bu forumuda detayli bi sekilde okudum..
O kadar motive oldum ki herkesin deneyimlerini okuduktan sonra bende ayni günün aksami (aksam üzeriydi 17 gibi) hemen baslamaya karar verdim..
Detaylar;

Persembe 24.01.13
Boy:1,64
Kilo:68,1 kg

ve iki gün sonra bu sabah tartildigimda :))

Cumartesi 26.01.2013
Boy ayni tabi =)))
Kilo: 67,1kg

bu kadar hizli bi sekilde sonuc alcagimi hic sanmiyordummm =)))
Ac kalmadan iki günde 1 kg gitmis ha belki bu sadece su olabilir ama yinede insan cok motive oluyor:)) herkese basarilar arkadaslar

işte bugün ki kahvaltım ve 2 tane omega 3 ictim :)))
herkese günaydınlar.

Afiyet olsun :56::56::56:

Herkese Günayyydiiiinnn =)))

Gectigimiz Persembe günü Sayin Canan Karatayi bir programda izledikten sonra bu forumuda detayli bi sekilde okudum..
O kadar motive oldum ki herkesin deneyimlerini okuduktan sonra bende ayni günün aksami (aksam üzeriydi 17 gibi) hemen baslamaya karar verdim..
Detaylar;

Persembe 24.01.13
Boy:1,64
Kilo:68,1 kg

ve iki gün sonra bu sabah tartildigimda :))

Cumartesi 26.01.2013
Boy ayni tabi =)))
Kilo: 67,1kg

bu kadar hizli bi sekilde sonuc alcagimi hic sanmiyordummm =)))
Ac kalmadan iki günde 1 kg gitmis ha belki bu sadece su olabilir ama yinede insan cok motive oluyor:)) herkese basarilar arkadaslar

Hoşgeldin :3::3::3:

Kahvaltı;
5 adet zeytin
2bardak çay
Çökelek sündürme

Kızlar dün sabah tartıda gördüğüm -1kg akşam +1kg olmuştu :18:
Umarım tartımın azizliğidir aksi durumda ben boşa kürek çektiğimi düşünmeye başladım :27:

selamlar heppinize günaydın kızlar:3: hayırlı sabahlar hava güneşli ve harika gözüküyor kociş de geldi evde durmammak lazım

Herkese günaydın!

Bugün ikinci günüm.

1 saat önce kahvaltımı yaptım.

1 çay bardağı süt, beyaz peynir,domates,maydanoz, 7 zeytin,3 kuru kayısı ve 2 haşlanmış yumurta.

Çok tokum.Şimdi de yeşil çayımı içiyorum. :)

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar...sabah menümü bildireyim 2haşlanmış yumurta peynir 3-5 zeytin bolca çay.daha önce protein diyeti yapan arkadaşlar kaç gün yapmam yeterli olur sizce sıkıldım biran önce karataya başlamak istiyorum.....

80 dakika yürüyemedik kara kara yağmur bulutları görünce korktuk geri döndük iyi ki de dönmüşüz..

Bu hafta her gün 80 er dakika yürüdük hatunlar eşimle:8::8::8::8::8:

Bugün neler yedim:56::56::56::56:

sabah
peynirli patates (az yağda rendeleyip ters yüz edip pişirdim) yasaklı:20:
peynir
çay
fındık
muz
4 omega 3

Öğleyin
yoğurt çorbası
barbunya
salata
yoğurt

Akşam
Az fındık
2 adet barbunya:1::1:
az peynir

4 sade Türk kahvesi, 1 çay, 2-3 fincan da bitki çayı içtim:34:
afiyet olsun datlum...:16::16: :46::46::46::nazar::nazar::nazar:
Canım sağol dinlenip enerji toplayacağız inş.:16:
:16::16::16::16::16:
Sersum eline sağlık canım liste cok guzel olmus ..:38:
:38::16::16::16::16::16:
Kızlar evlatlarınızın karnelerini tebrik ederim ister iyi ister kötü olsun .. Emeklerine saglık ..:13:
:16::16::16::16::16::16:

sağolasın canım...
Çok istedim ancak o saatte girebildim. Görmen lazımdı hızımı. nasıl hızlı yazıp kaçtım bilemezsin... kısmet değilmiş ama olsun yinede kilo verebildiğim için mutluyum...
sende helal et hakkını bekledin o saate kadar...
Sevgilerimle...

helal olsun canım ne hakkı.:16::16:.olsun haftaya girersin:34:
size süprüz iste ben :)))
:52::52::52::16::16:
günaydın kızlar:)bugün pek mutluyum;1)hocamızın 2.kitabını aldım okumak için sabırsızlanıyorum 2)hocamızın dediği gibi gittim iyisinden bi spor ayakkabı aldım,sağlığıma yatırım yaptım meğer çok rahat diye senelerdir giydiğim spor ayakkabım rahat değilmiş bununla sanki havada yürüyorum artık km .lerce yürürüm kim tutar beni:)) 3)köy tavuğu nerden bulurum diye yakınırken dedem bulmuş almış 2 tane annem temizleyip getirecek bugün:) kahvaltıma gelince;tereyağında omlet,peynir,zeytin, yarım çay b.tuszuz,kavrulmamış fıstık ıhlamur...öğle ve akşam menümü sonra bildiririm.......
ne güzel doğalından bulmuşsun:52:..burda doğal olmayanlar okaa kötü ki:5: tavuğu herzaman almıyorum ama yumurtayı mecbur alıyorum tabii:26:
günaydın arkadaşlar...sabah menümü bildireyim 2haşlanmış yumurta peynir 3-5 zeytin bolca çay.daha önce protein diyeti yapan arkadaşlar kaç gün yapmam yeterli olur sizce sıkıldım biran önce karataya başlamak istiyorum.....
5 günden fazla yapma canım:34:..ben haftada 2 yada 3 gün yapıyorum yetiyor..sıkılıyor insan haklısın:31::31:

Son düzenleme:
dün akşam
:56::56:
2 lahmacun
7-8 ciğköfte
ayran

bu sabah
1 lahmacun kadar tandır ekmeği(cıss yarın yemiycem sözz):20:
domatesli biber kavurma
yumurta salatası
bol tulum ve ezine peyniri
sucuk
çeri zeytin
çay çay..

arkadaşım kaç gün protein yaptığını bilmiyorum ama verilecek fazla kilon yoksa4-5 gün yeterli oluyor,fazla da yapsan çok fazla gitmiyor var olan ödemi atıyorsun sadece ben 4 gün yapmıştım

Evet ve internetten kitabi da siparis ettim.. Almanya da yasadigim icin zannediyorum internetten almak en mantiklisiydi pazartesi elime gecicek insallah =))
Ac kalmadan saglikli yasamak ve yani sira da kilo kayipetmek cok güzel..
Ben cogu dieti sabah baslar aksam bozardim cünkü ac kalarak diet yapamiyorum yemegi seviyorummm =)))))))))

Canan karatayin önerilerin en önemli yani (ki biliyorum bunu binlerce kez söyleyen oldu ama bende vurgulamak istiyorum üzerine basa basa) bir DIET anlaminda degil
SAGLIKLI YASAM anlaminda kullanilan bir 'diet' olmasi...

bugün erkek arkadasimin ailesine gidecegim.. ordada yediklerime dikkat edecegimmmmm bakalim ilerki günlerde de nasil bir sonuc alcam :)))

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/t/wXytjQf/weight.png

selam kızlar

kahvaltım

kasarlı omlet
zeytın
fındık
omega3

hepınıze guzel bır haftasonu dılıyorum kıslar:16:

bırdyım memleketıme gıdecekmıssın oncelıkle cok selamımı soyle sonrasında akcaabat koftesı yemeden gelme sakın :34::16:

Günaydın canlarım.

Son 2-3 sayfayı okudum da, epeyce yeni arkadaşımız var. Ne güzel!

Seam, cafo, elmakurdumsun, elagözlü, kronikdeli ve diğer tüm arkadaşlarım, hoşgeldiniz. Kronikdeli burda hiç yabancılık çekmezsin canım. Delisi bol bi topic burası... Kendimden biliyorum:9::9::9:

Dün kendimi koyverdim. Fasulye turşusu kavurması, mısır ekmeği(X) ve 2 kaşık pirinç pilavı(X) yedim. Annem de çok güzel yapıyor yahu:(

Öğlen de meyve yemiştim. Dün karataysız oldu diyelim kısaca...

Papadiya yenilmeyeceklerin yanına çarpı atma fikrini çok beğendim. Senden çalıntı yaptım canım:)

Ama bugün karatayıma geri döndüm. Sabah klasik karatayımı yaptım 9:00da. 10:00da arkadaşım geldi. Ben böğürtlenli tart almıştım. O da ekler, tuzlu kurabiye vs almış. Ben onunla kahve ve çay içtim ama hiçbirşey yemedim:46::46::46:

Sersum senin takip ettiğin yemek sitesi var ya... Oradaki çikolatalı tart tarifini denedim. Güzel oldu. Tavsiye ederim. Bak, dün ondan da yemiştim:26::26:

Son düzenleme:
TeKrar tartılmaya cesaret edemedim:18:
Sonuç hüsran olur diye korkuyorum

Canım, mümkünse haftada 1 kez tartıl. Ama dayanamıyorsan, her gün tartılacaksan, en azından her gün sabah, tuvalete gittikten sonra, kahvaltı etmeden tartıl. Böylece kafa karışıklığı olmaz bence... Sen bilirsin tabii...

Herkese günaydın!

Bugün ikinci günüm.

1 saat önce kahvaltımı yaptım.

1 çay bardağı süt, beyaz peynir,domates,maydanoz, 7 zeytin,3 kuru kayısı ve 2 haşlanmış yumurta.

Çok tokum.Şimdi de yeşil çayımı içiyorum. :)

dün akşam
2 lahmacun
7-8 ciğköfte
ayran

bu sabah
1 lahmacun kadar tandır ekmeği(cıss yarın yemiycem sözz):20:
domatesli biber kavurma
yumurta salatası
bol tulum ve ezine peyniri
sucuk
çeri zeytin
çay çay..

Afiyet olsun kızlar...:56::56:

merhaba kızlar klasik karatay kahvaltısı yaptım..ama artık 2 yumurta ve 1 ince belli bardak çerez bana fazla gelmeye başladı..ama yedim zorla da olsa...
5 saat oldu..ve şimdi taze lor kavurdum yağda içine domates biber sosum vardı..yazdan yapmıştım ..ondan döktüm yarım kavanoz ...pişirdim ..içine bol nane attım ..yiyorum..yanında 1 kase yoğurtla birlikte...

leylak nerelerde ..taşınıyor mu acaba...girmiyor birkaç gündür de...

bu akşam ankara ya gidiyorum..sersum a mesajj attım..

13 gün yokuz...tatil başlıyor...

Back
X