kilo durumları nasıl hareketlenme var galiba sanursam
bu hafta regl oldum bebişim,o yüzden tartılmadım ama 2 haftadır gram da olsa hareketlenme var çok şükür
sen de durum nasıl canımcım,9 lu çay işe yarıyo mu sence
slm kızlar..
kendımı hıc ıyı hıssetmıyorum bu aralar..5 kılo bu kadar cabukmu alınır evet oyleymıs..
bugunden ıtıberen aksam 6 dan sonra bısey yemıcem ınallah..
gunduz canan hocamızı ızledım..h:111:erkesı oyle tatlı tatlı azarlayısı vardıkı..
cok tatlıydı..
Sabah ve öğlen biraz kaçamaklı oldu...Ben neden toparlayamıyorum kendimi ya
merak ettim bi konu var
doyana kadar derken yine de bi sınır vardır diye düşünüyorum akşam kıymalı kurufasülye yapacağım ekmeksiz pilavsız 2 tabak yiyebilir miyim mesela
sonuçta sağlıklı beslenmek bir yana öncelikli amacım kilo vermek
haklisiniz arkadaslar, bugün arastirdim keten tohumunu alman sitelernde.
gida bakanligina göre günde en fazla 20mg tüketilebilir, o da tüm olarak alip yemeden önce unlastirilmasi gerekiyormus. tüm yutulunca faydasi olmuyormus cünkü onun asil bagirsaklari calistiran sey icindeymis.
hamileler daha az tüketecekmis, Allah göstermesin erken doguma neden olabiliyormus..
ayrica unlastirildiktan sonra suya katilip biraz bekletip öyle icilirse bagirsaklari hemen calistiriyormus. ama tadini düsünmek istemiyorum
benden bu kadar, umarim bu mikemmel türkcemle size faydali bilgiler vermisimdir
Canlarım selam,
Nassınız bakem?
Ben epey bir süredir yalpalaya yalpalaya Karatay yapıyorum. Haliyle kilo veremiyorum. Bir müddet bu kilo olayını kafamdan silmeye karar verdim. Bir de bunu deneyeceğim. Sonra tabii ki yine burdayım. Başka bir yer düşünemem!
Bir de buraya karşı da sorumlu hissediyorum kendimi. Kilo bildiriminde sanki Karatay kilo verdirmiyormuş gibi oluyor. Oysa ben kurallara uymadığım için kilo veremiyorum.
Neyse, 2 gün veya 2 hafta sonra... Şu an tam bilemiyorum... Ama burada olacağım yine. Bana kızmayın nolur...Döndüğümde yine kabul edersiniz beni, değil mi?
Hepinizi seviyorum.
eşimle kızıma salçalı makarna
akşam menüm
2 kaşık tavuk sote
yoğurt
maydanoz
spor konusunda tecrübeli arkadaslar var mı? kimler neler yapıyor hareket adına?
yürüyüşümü yazmayı unuttum bugün
1 saat yürüdüm yine
hoşgeldin tatlım..
İyi akşamlar kızlar,
Herkes iyidir umarım. Bugün, menü bildirimi yapmıyorum. Hiç uyamadım, desem yalan olmaz, inşallah yarın yeni bir başlangıç yaparım.
Hoşbuldum canım, nasılsın, menüler şahane, ben de bu günü kaçamaksız atlattım şükür,1 saat de tempolu yürüdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?