canım benim durumum farklı hamile oldugum için kilo kaybı değilde saglıklı ölçülerde kilo kontrolü benimkisi ama en saglıklısı ayda 3 kilo diye biliyorum ben birbuçuk yılda kendi kendime 24 kilo verdim 2 yıl 3 aşagı 5 yukarı korudumda kilomu bu süre zarfında okadar çok şey okudum en dogrusu ortalama ayda 3-4 kilo ama obezitede ilk ay fazla kayıplar olabiliyor mesala 7-8 kilolarda çıkabilir bu rakam
cok teşekkür ederim sersum baya ayrıntılı yazmıssın:)
merhaba arkadaşlar ben da yaklaşık 1 aydır diyet+spor yapıyorum ben kalori sayarak yediklerimi ayarlıyorum. bugün canan hocayı tv de izledim bir süredir de listelerini inceliyordum. ben de uygulamayı düşünüyorum. 1 ayda ortalama kaç kilo veriliyor ara öğünlrde gerçekten acıkmıyor musunuz beni bilgilendirir misiniz
herkese merhaba dün canan hocanın kitabını aldım bikaç zamandırda geçmişi okuyorum hamile olanlarda karatay yapabilir diye okumuştum ben ilk gün çok halsizlik yaşadım dünde tam olmasada akşama kadar denedim ama yine halsizlik yaşadım neden acaba geçici bir durum mudur bu
merhaba arkadaşlar ben 32 yaşındayım 164 boyunda ve 70 killoyum.geçen sene dukan diyeti yaptım ve zararlı olduğunu duyunca bıraktım ve üstüne birden 6 kilo aldım.ayrıca gut hastalığı başlayabilir dedi doktorum.Dukan yaparken çok kilo vermeye başlamıştım ancak yüzümdeki sivilceler de artmıştı.Acaba karatay diyetinde de ceviz ve badem aynı etkiyi yapar mı ?Benim gibi sivilce sorunu olan varsa cevaplarsa sevinirim.İki aydır eşimle birlikte sigarayı bıraktık ve acayip yiyoruz.Bu diyete eşimle birlikte başlayacağız bugün akşam kitabını alacağım,ama az önce televizyonda birden fazla kitabının olduğunu öğrendim siz hangilerini öneriyorsunuz?:26:
Sabah ve öğlen biraz kaçamaklı oldu...Ben neden toparlayamıyorum kendimi ya
eşimle kızıma salçalı makarna
akşam menüm
2 kaşık tavuk sote
yoğurt
maydanoz
spor konusunda tecrübeli arkadaslar var mı? kimler neler yapıyor hareket adına?
ben de iyiyim tatlım..takılıyom işte. .burda hava yine çok soğudu kar yağmaz inşallah..:18::18:
ne yedünüzzz..nasıl yedünüzzz
anladın sen onu
eşimle kızıma salçalı makarna
akşam menüm
2 kaşık tavuk sote
yoğurt
maydanoz
süper irade tebrik ederim valla :) ben aksam yemeginde neyi ne kadar yemeliyim?
mosko hedefin 46 kilo olmak mı?
ve doyana kadar sağlıklı besinlerden tüketmeli 8 den sonra birşey yememeli, yarın karatay diyeti kitabını almalı bir solukta okumalısın
yasaklı şeyler hariç herşey doyana kadar.
:18::18::18:inşallah yağmaz bebişim:18:burası da soğuk bugün
afiyet olsun şekerim
sana da afiyet olsun datlumm2.öğünüm
kıymalı patlıcan yemeği
brokoli
yürüyüşümü yazmayı unuttum bugün
1 saat yürüdüm yine
evet ben kısayım ve bu yıl stresten dolayı ve sporu bıraktıgım için 15 kilo aldım eski halime dönmek istiyorum
yasaklı seyler neler ?
yeni gelen arkadaşlarımıza.....lütfen verdiğim linkleri okuyun..haklısın yarın kitaba başlamak şart oldu ama bugunku yardımlar için gerçekten teşekkür ederim ekmek çavdar da olsa yenmiyor dimi? yada kepekli makarna yada bulgur pilavı gibi seyler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?