Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

kızlar yarın tartı günü.Hepinize bol bol şans, başarı diliyorum.Menü bildirimimi yapayım
Sabah(08:00) 2 yumurta ,3 zeytin,4 badem,1 ceviz,1 dilim hellim,çay
öğlen 1 lokma çikolata

akşam (16:45) 3 kaşık kadar et kavurma , 3 tane içli köfte sonrasında 1 avuç çiğdem

ben bunları yapıyorum:

:122::118:

evde sokakta akşam yemekten sonra yürüyorum koşuyorum ip atlıyorum bisiklete biniyorum bel çeviriyorum ve kültür fizik vs..

havalar ısınsa yürüyüş yapıcam ama sogukta çıkamıyorum iki gün yürü üç gün hasta yat oluyor ip atlamak aşırı iştahımı açıyor iradem zayıflıyor yüzme için havuz arastırdım ama biraz uzak havuz üşenip düzenli gitmemekten korkuyorum spor yaptıgın saat iştahını etkiliyor mu? tavsiyelerin var mı bana?

haklısın yarın kitaba başlamak şart oldu ama bugunku yardımlar için gerçekten teşekkür ederim ekmek çavdar da olsa yenmiyor dimi? yada kepekli makarna yada bulgur pilavı gibi seyler?

kepeklisi kepesizi unlusu unsuzu ekmeğin her türlüsü yok
makarna-pilav-patates yok

bulgur pilavi yiyebilirsin. yediklerin rafine yağlarla pişmemiş olmalı. tereyağı, zeytinyağı, hayvansal doğal yağlar tüketebilirsin.

Kızlar bugün hocamızı seyredeniniz oldu mu ? Annem bile Karataycı oldu sonunda. Avuçlarımız kızarana kadar alkışladık annemle sırf onu seyreceğim diye gitmedim atölyeye.Ne kadar güzel ve doğru şeyler anlatıyor.Hocamla gurur duydum bir kez daha.Benim hayatım değişti bu yaşam tarzıyla. Her ne kadar arada kaçamakta yapsam kilomu da verdim sağlığıma da kavuştum.Kilolu bir bayan vardı konuk.Kilosu sebebiyle bebek sahibi olamayan.Çok duygulandım çok.Allah bir an önce onu sağlığına kavuşursun.Şuan burada ezan okunuyor.Allahım tüm şifa dilenenleri sağlığına kavuştursun.

bende programı izledikten sonra karar verdim baslamaya hepsini izleyemedim ama yinede söyledikleri cok mantıklı bence

Leylakım, sersumum ,papadiyam ,çatal karam çingenem ve diğer yeni gelen arkadaşlarım .Hepinize mutlu mutlu bir akşam dilerim Nasılsınız bakayim ?

bende programı izledikten sonra karar verdim baslamaya hepsini izleyemedim ama yinede söyledikleri cok mantıklı bence
öncelikle hoşgeldin En doğru kararı verdiğin için seni tebrik ederim.Soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.Tartı gününe katılabilmem için öncelikle Sersum arkadaşımıza başvur.Listeye girmek istediğini belirt.Liste yapmayı da kabul edersen hergün menü bildirimi de yaparsan 2 hafta sonra listeye girersin

tartı günlerine nasıl katılabilirim ? yani ne yapmam gerek?

önce diyete başlamalı, sersuma listeye katılacağına dair bilgi vermeli, 2 hafta boyunca düzenli menü bildiriminde bulunmalısın. canım bir kaç sayfa gerilere doğru inceleme yapsan aslında. sersumun çok açıklayıcı iletileri var

teşekkürler bilgilendirme için ve bende tartı günü listesine katılmak istiyorum hedef haftada bir kilo vermek mi?

amin canım
yaşasın karatay

yemek yedük kasıkla catalla yedük

Leylakım, sersumum ,papadiyam ,çatal karam çingenem ve diğer yeni gelen arkadaşlarım .Hepinize mutlu mutlu bir akşam dilerim Nasılsınız bakayim ?

ben iyiyim canım sen nasılsın?

çok teşekkürler :) hoşbulduk :) peki ortalama ne kadar veriliyor bir haftada karatay diyetiyle cunkü doyana kadar yemek serbest ya kılo almayayım birde spora baslarsam iştahım iyice acılır. nasıl isliyor sürec kilo verenler paylasabilir mi ?

akşamları yapıyorum ben spor. 8 de yemeğim çoktan bitmiş oluyor. 9-10 arası spora başlıyorum. en az 30 dakika. bazen çok işim varsa 20 dakika. sporu geveleyerek yapmıyorum. tempolu ve hareketli. yani 30 dakika yürümüyorum mesela. 30 dakika içinde koşuyorum, ip atlıyorum, bisiklet çeviriyorum evde. sen de kardiyo yapabilirsin mesela.
önceki iletilerin birinde "sporu bıraktığım için kilo aldım" demiştin. nasıl spor yapılacağı konusunda benden çok daha bilgilisindir. sporu yaparken terleyeceksin, kalbin düzenli ve hızlı atacak, kendini bitirmeyeceksin spor yaparken ama çok daha rahat olmayacaksın

teşekkürler bilgilendirme için ve bende tartı günü listesine katılmak istiyorum hedef haftada bir kilo vermek mi?

öylehaftada 1 kilo vermek gibi bir hedef yok. hedef kilo vermek ve sağlıklı kiloya ulaşmak. bünyen gereği ayda 4 kilo da verebilirsin 1 kilo da. belki yarım kilo da olabilir. canımcım sen en iyisi mi hemmen kitabı al. bu kadar hevesli ve isteklisin. kesinlikle sonuç alırsın

aminn datlum..hoşgeldin
yemek yedük kasıkla catalla yedük
ben de yedüm geldim

hedef kilo diye birşey yok..herkesin bünyesi metabolizması farklı..yarın bildirim günümüz bizim..bizim bildirimlerimiz fikir verir sana..2 hafta düzenli menü bildirimi yapıp liste yapma sırasına da girmeyi kabul edersen bana bildiriyorsun seni sıraya alıyorum ve 2 hafta sen de liste de oluyorsun

evet haklısın canım ben kılo alınca biraz heyecan yaptım yani hemen diyet yapıp vermeye calıstım ve daha önce spor yaptıgım ıcın tekrar spor yapmak istedim ama peynir kutusu diyetleriyle yeterli enerjı alamadım ve eskısı gibi spor yapmaya baslayınca kılo vermek icin belki daha sıkı antremanda yapmıs olabılırım asırı iştah acıldı tabii iradem düştü ve bi az ye bir cok ye daha hızlı almaya basladım simdiyse biraz daha sakin yaklasmaya ve saglıklı bir yöntem bulup dengemi bulmaya calısıyorum

bugun bana cevap veren tüm arkadaslara teşekkür ediyorum ve cok geç olmadan aksam yemeğimi yemeye gidiyorum :) umarım herkes hedef kilosuna ulasır ve yarın ki tartı günü herkesin yüzünü güldürür bende yarın kitabı okuyup günlük paylasımlara baslarım :) herkese iyi aksamlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…