ben bunları yapıyorum:
:122::118:
evde sokakta akşam yemekten sonra yürüyorum koşuyorum ip atlıyorum bisiklete biniyorum bel çeviriyorum ve kültür fizik vs..
haklısın yarın kitaba başlamak şart oldu ama bugunku yardımlar için gerçekten teşekkür ederim ekmek çavdar da olsa yenmiyor dimi? yada kepekli makarna yada bulgur pilavı gibi seyler?
ne yedünüzzz..nasıl yedünüzzz
anladın sen onu
bende programı izledikten sonra karar verdim baslamaya hepsini izleyemedim ama yinede söyledikleri cok mantıklı benceKızlar bugün hocamızı seyredeniniz oldu mu ? Annem bile Karataycı oldu sonunda. Avuçlarımız kızarana kadar alkışladık annemlesırf onu seyreceğim diye gitmedim atölyeye.Ne kadar güzel ve doğru şeyler anlatıyor.Hocamla gurur duydum bir kez daha.Benim hayatım değişti bu yaşam tarzıyla. Her ne kadar arada kaçamakta yapsam kilomu da verdim sağlığıma da kavuştum.Kilolu bir bayan vardı konuk.Kilosu sebebiyle bebek sahibi olamayan.Çok duygulandım çok.Allah bir an önce onu sağlığına kavuşursun.Şuan burada ezan okunuyor.Allahım tüm şifa dilenenleri sağlığına kavuştursun.
öncelikle hoşgeldinbende programı izledikten sonra karar verdim baslamaya hepsini izleyemedim ama yinede söyledikleri cok mantıklı bence
tartı günlerine nasıl katılabilirim ? yani ne yapmam gerek?
yeni gelen arkadaşlarımıza.....lütfen verdiğim linkleri okuyun..
öncelikle hoşgeldiniz
hocamız doyana kadar yememizi öneriyor..kalori hesabı yapmıyoruz...ana kuralları söyliyeyim..
En önemlisi un ve unlu mamuller(kepeklisi kepeksizi tüm ekmek çeşitleri)hepsi YASAK..
1-öğünlerin arasında 4-5 saat olmalı..
2- ara öğün yok
3- saat 7-8 den sonra kesinlikle ayran,süt çay ve su dışında hiçbirşey yenmiycek
4-meyveler kilo verme sırasında az ve sabahları yenilecek
5-kuruyemişler kavrulmamış olacak ve 1 çay bardağı kadar(ekmek yerine yeniliyor..badem,ceviz,fındık olabilir..leblebi yasak)
6-kuru meyveler de abartılmadan sabahları tavsiye ediliyor(2-3 günkurusu gibi,1-2 hurma olabilir.)
7-bulgur kilo vermeyi yavaşlattığı için abartılmamalı 2-3 kaşığı geçmemeli
8-içecekler tabii ki şekersiz
9-bakliyat serbest ama nohut nişastalı olduğu için fazla önerilmiyor..
10-süt ve süt ürünleri tam yağlı tüketilecek..
11-kahvaltıda yumurta şart(yumurta yemediğinizde 1 muz yiyebilirsiniz)
12-lahmacun haftada 1-2 tane serbest..
13-patates,pirinç ,bezelye ve tüm nişastalı gıdalar yasak..
14-türk kahvesi şekersiz serbest..Nescafe yasak...
asıl hocamızın 2. kitabını okumanızı tavsiye ederiz..
diğer kuralları da ilk sayfalarda ve öğün paylaşımlarımızda anlarsınız zaten
takıldığınız yerde bizler buradayız..
kilo bildirim listesine katılmak isterseniz cumaları yapıyoruz..
kuralımız :2 hafta düzenli menü bildiriminde bulunup liste yapma sırasına girmeyi kabul ederseniz yarışımıza da katılabilirsiniz
bana bunu kabul ettiğinizi söylerseniz sizi de listemize eklerim...başarılar
http://www.kadinlarkulubu.com/porta...an-efendigil-karatay-son-gunlerin-e-6020.html
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html
http://www.kadinlarkulubu.com/portal/diyet/karatay-diyeti-nedir-6025.html
Kızlar bugün hocamızı seyredeniniz oldu mu ? Annem bile Karataycı oldu sonunda. Avuçlarımız kızarana kadar alkışladık annemlesırf onu seyreceğim diye gitmedim atölyeye.Ne kadar güzel ve doğru şeyler anlatıyor.Hocamla gurur duydum bir kez daha.Benim hayatım değişti bu yaşam tarzıyla. Her ne kadar arada kaçamakta yapsam kilomu da verdim sağlığıma da kavuştum.Kilolu bir bayan vardı konuk.Kilosu sebebiyle bebek sahibi olamayan.Çok duygulandım çok.Allah bir an önce onu sağlığına kavuşursun.Şuan burada ezan okunuyor.Allahım tüm şifa dilenenleri sağlığına kavuştursun.
yemek yedük kasıkla catalla yedük
Leylakım, sersumum ,papadiyam ,çatal karam çingenem ve diğer yeni gelen arkadaşlarım .Hepinize mutlu mutlu bir akşam dilerimNasılsınız bakayim ?
öncelikle hoşgeldinEn doğru kararı verdiğin için seni tebrik ederim.Soruların olursa yardımcı olmaya çalışırım.Tartı gününe katılabilmem için öncelikle Sersum arkadaşımıza başvur.Listeye girmek istediğini belirt.Liste yapmayı da kabul edersen hergün menü bildirimi de yaparsan 2 hafta sonra listeye girersin
havalar ısınsa yürüyüş yapıcam ama sogukta çıkamıyorum iki gün yürü üç gün hasta yat oluyor ip atlamak aşırı iştahımı açıyor iradem zayıflıyor yüzme için havuz arastırdım ama biraz uzak havuz üşenip düzenli gitmemekten korkuyorum spor yaptıgın saat iştahını etkiliyor mu? tavsiyelerin var mı bana?
teşekkürler bilgilendirme için ve bende tartı günü listesine katılmak istiyorum hedef haftada bir kilo vermek mi?
aminn datlum..hoşgeldinKızlar bugün hocamızı seyredeniniz oldu mu ? Annem bile Karataycı oldu sonunda. Avuçlarımız kızarana kadar alkışladık annemlesırf onu seyreceğim diye gitmedim atölyeye.Ne kadar güzel ve doğru şeyler anlatıyor.Hocamla gurur duydum bir kez daha.Benim hayatım değişti bu yaşam tarzıyla. Her ne kadar arada kaçamakta yapsam kilomu da verdim sağlığıma da kavuştum.Kilolu bir bayan vardı konuk.Kilosu sebebiyle bebek sahibi olamayan.Çok duygulandım çok.Allah bir an önce onu sağlığına kavuşursun.Şuan burada ezan okunuyor.Allahım tüm şifa dilenenleri sağlığına kavuştursun.
yemek yedük kasıkla catalla yedük
Leylakım, sersumum ,papadiyam ,çatal karam çingenem ve diğer yeni gelen arkadaşlarım .Hepinize mutlu mutlu bir akşam dilerimNasılsınız bakayim ?
teşekkürler bilgilendirme için ve bende tartı günü listesine katılmak istiyorum hedef haftada bir kilo vermek mi?
evet haklısın canım ben kılo alınca biraz heyecan yaptım yani hemen diyet yapıp vermeye calıstım ve daha önce spor yaptıgım ıcın tekrar spor yapmak istedim ama peynir kutusu diyetleriyle yeterli enerjı alamadım ve eskısı gibi spor yapmaya baslayınca kılo vermek icin belki daha sıkı antremanda yapmıs olabılırım asırı iştah acıldı tabii iradem düştü ve bi az ye bir cok ye daha hızlı almaya basladım simdiyse biraz daha sakin yaklasmaya ve saglıklı bir yöntem bulup dengemi bulmaya calısıyorumakşamları yapıyorum ben spor. 8 de yemeğim çoktan bitmiş oluyor. 9-10 arası spora başlıyorum. en az 30 dakika. bazen çok işim varsa 20 dakika. sporu geveleyerek yapmıyorum. tempolu ve hareketli. yani 30 dakika yürümüyorum mesela. 30 dakika içinde koşuyorum, ip atlıyorum, bisiklet çeviriyorum evde. sen de kardiyo yapabilirsin mesela.
önceki iletilerin birinde "sporu bıraktığım için kilo aldım" demiştin. nasıl spor yapılacağı konusunda benden çok daha bilgilisindir. sporu yaparken terleyeceksin, kalbin düzenli ve hızlı atacak, kendini bitirmeyeceksin spor yaparken ama çok daha rahat olmayacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?