E hadi gel artık, başla biryerden , yaza az kaldı
nerdesin bakem senkızlar iyiakşamlar nasılsınız
çooook özledim sizi
Kızlar hepinize iyi geceler, bol leptinler
nerdesin bakem sen
ilkönce kızayım canım..sonra da öpiimm.
hoşgeldin ama bence utanma falan olmadan keşke daha önce gelseydin..
neyyse..nasılsın nasıl gidiyor..yine cee ee deyip gidicen mi yoksa temelli mi geldin
iyi geceler bebemm
hocaya medya gülü demişler
''SIK SIK VERİLEN ÖĞÜTTEN SIKILMA ÇÜNKÜ BİR ÇİVİYİ ÇAKABİLMEK İÇİN DEFALARCA VURMAK GEREKİR''mevlana
canım sizi çok özledim merhaba demek istedim temelli gelme konusunu bilemiyorum ama diyetime dönmeye çalışacağım siz olmadan motive olmak zor biliyorum gelebildiğim kadar gelirim ...
ah sersumcuğum ben neler ettim kendime 69lardan 74 e geldim ...
hepiniz burdasınız nasıl güzel hepinize ayrı ayrı sarılıp sarılıp öpmek istiyorum ...anlatamıyorum özlemimi
bende opuyorum canım hosgeldıncanım sizi çok özledim merhaba demek istedim temelli gelme konusunu bilemiyorum ama diyetime dönmeye çalışacağım siz olmadan motive olmak zor biliyorum gelebildiğim kadar gelirim ...
ah sersumcuğum ben neler ettim kendime 69lardan 74 e geldim ...
hepiniz burdasınız nasıl güzel hepinize ayrı ayrı sarılıp sarılıp öpmek istiyorum ...anlatamıyorum özlemimi
aynen con vaynen
onu diyenlereama o bizim gülümü o ayrıı
bu söze de şapka çıkarılır
sen burada olmanın ne kadar motive edeceğini biliyorsun..tabii sen bilirsin ama burada olursan o kilolar çabucak gider..bak ben aylardır gram gram veriyorum ama buradan ayrılmıyorum..moral motivasyon çok önemli..hadi hayırlısı senin için canım.. [/I][/B][/SIZE][/COLOR]
bende opuyorum canım hosgeldınhepımız ama az ama cok aldık bırseyler tekrar hepbırlıkte motıve olabılırız canım
aynen con vaynen
erkenciyim bugün..gece zor uyudum rüyamda da canan hocayı gördüm vallahii
birsürü kalabalık var beraber yemek yiyoruz..tabii o tatlı tatlı öğüt veriyor yine etrafındakilere..
daha tartılmadım..bakalım sonuç ne olacak..azzzz sonraaa
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 1012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:79 kg
bu hafta kilo: 77.5 kg
haftalık yüzde:% 1.898
fark:--1500 gr
toplam fark:7.5 kg
beden:42-44
spor:yok
anemmmm 77 yi gördüm kısslar..çok mutluyum çoookkk ..umarım siz de tartıda benim gibi gülersiniz...
amanın çok mutluyum beyaa...
ilk 77.7 kg geldim..sonra bidaa gittimwc ye 77.5 kg..daha ne olsun..:124::124::119::119:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?