Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

E hadi gel artık, başla biryerden , yaza az kaldı

nasıl güzeldi karataylı günler.....gerçekten de ''deccal tabakta'' ymış...bir bozunca niyeti doğru yola dönmek zor...bi türlü dönemiyorum ....sizi okuyorum iki gündür hevesleniyorum inşallah sağlığım için yaşasın karatay diyeceğim

kızlar iyiakşamlar nasılsınız

çooook özledim sizi
nerdesin bakem sen
ilkönce kızayım canım..sonra da öpiimm.
hoşgeldin ama bence utanma falan olmadan keşke daha önce gelseydin..
neyyse..nasılsın nasıl gidiyor..yine cee ee deyip gidicen mi yoksa temelli mi geldin

Kızlar hepinize iyi geceler, bol leptinler

iyi geceler bebemm

hocaya medya gülü demişler

''SIK SIK VERİLEN ÖĞÜTTEN SIKILMA ÇÜNKÜ BİR ÇİVİYİ ÇAKABİLMEK İÇİN DEFALARCA VURMAK GEREKİR''mevlana

canım sizi çok özledim merhaba demek istedim temelli gelme konusunu bilemiyorum ama diyetime dönmeye çalışacağım siz olmadan motive olmak zor biliyorum gelebildiğim kadar gelirim ...

ah sersumcuğum ben neler ettim kendime 69lardan 74 e geldim ...

hepiniz burdasınız nasıl güzel hepinize ayrı ayrı sarılıp sarılıp öpmek istiyorum ...anlatamıyorum özlemimi

hocaya medya gülü demişler

''SIK SIK VERİLEN ÖĞÜTTEN SIKILMA ÇÜNKÜ BİR ÇİVİYİ ÇAKABİLMEK İÇİN DEFALARCA VURMAK GEREKİR''mevlana

onu diyenlereama o bizim gülümüz o ayrıı

bu söze de şapka çıkarılır

Son düzenleme:

sen burada olmanın ne kadar motive edeceğini biliyorsun..tabii sen bilirsin ama burada olursan o kilolar çabucak gider..bak ben aylardır gram gram veriyorum ama buradan ayrılmıyorum..moral motivasyon çok önemli..hadi hayırlısı senin için canım..

bende opuyorum canım hosgeldınhepımız ama az ama cok aldık bırseyler tekrar hepbırlıkte motıve olabılırız canım

onu diyenlereama o bizim gülümü o ayrıı

bu söze de şapka çıkarılır
aynen con vaynen

kızlar sersum kaçar...hocamızı dinleyerek uykuya dalarım artık..yarın tartı yüzümüzü güldürsün inşallah..
iyi geceler bol leptinler..

Son düzenleme:
kizlar aramiza cok tatli bir arkadasimiz daha katilacak suan abonelik islemleri ile ugrasiyor .. bu arkadasimiz karatay ile 15 kilo vermis .. ve sagligina kavusana kadar vermek istiyor hadi bakalim hayirlisi olsun .. simdiden hos geldin canim

bilmem mi canım benim,, benim kilo verebilmemin sebebi burası ..
senin verebiliyor olmana da sevindim canım ...kıznı öp canım

bende opuyorum canım hosgeldınhepımız ama az ama cok aldık bırseyler tekrar hepbırlıkte motıve olabılırız canım

aynen con vaynen

hoşbulduk canım....motive için sen yetersin canım senin kararlılığını senin azmini hep hatırlatıyorum kendime zaten....

Arkadaşlar merhaba geçmişi okuyayım dedim oku oku bitmedi valla hocamızı bende izledim bugün Allah ondan razı olsun bu diyete başlayalım henüz bir ay oldu ama sınav öncesi yaptığım en iyi şey zihnim berraklaştı yorgunluktan ayağa kalkacak Halim olmazdı öğleye kadar uydurdum artık erkenden uyanıyorum ezberlemem gereken bir şeyi yüz kere dönerdim şimdi bir kaç kere de
sürekli olan mutsuz Halim yerini neşeli ve güvenli bir kıza bıraktı

Bu arada yeni gelen herkeze hoşgeldiniz diyor ve Karatay serüveninde başarılar diliyorum

Hasta olan arkadaşlarım çok çokgeçmiş olsun

yarın Baskil hepimizi güldürür inşallah
Sersumcum liste yapacağım tatbiki canım
Herkeze iyi geceler bol leptinler

Rumuz:Gul63 Bıldırım: 01.03.2013 Başlangıç tarihi:11/04/2011
Başlangıç kg:120
Geçen hafta: 58.5kg Bu hafta:58.5kg
Fark: 0 kg
Toplam fark:61.5kg
Beden:40-38
Spor: Gunde ortalama 30dak ev ısı ve ortalama 30 dakıka yuruyus ve ortalama 8 saat bılgısayar basında calısma.
Boy:165 cm
Yuzde: %0 Hedef:.47Kg olmak....ve fondoten kullanmayan bır cılde sahıp olmak(karacıger dostu bu dıyetle)......ve teyp gıbı her duydugunu ezberleyen guclu bır hafıza(seker tuketmek benı bunak yapıyordu az kalsın(her ay tukettıgım 90 cıkolata ve 30 tabak pılav benden uzak olun canlarım))....ve saglıklı bır ruh halıne sahıp olmak.(Her ay 45 ekmek buna yardım edıyor ama benı sısırıyordu)cevız,fındık,fıstık vb hosgeldınız hayatıma ,cok ıyı hıssedıyor ınsan bu dıyetle artık cok mutluyum
.....Bunlara ılaveten bu dıyetle ıstenmeyen tuy oranım da azalıyor daha ne ısterım?

erkenciyim bugün..gece zor uyudum rüyamda da canan hocayı gördüm vallahii

birsürü kalabalık var beraber yemek yiyoruz..tabii o tatlı tatlı öğüt veriyor yine etrafındakilere..

daha tartılmadım..bakalım sonuç ne olacak..azzzz sonraaa

Son düzenleme:
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 1012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:79 kg
bu hafta kilo: 77.5 kg
haftalık yüzde:% 1.898
fark:--1500 gr
toplam fark:7.5 kg
beden:42-44
spor:yok

anemmmm 77 yi gördüm kısslar..çok mutluyum çoookkk..umarım siz de tartıda benim gibi gülersiniz...

Son düzenleme:
amanın çok mutluyum beyaa...

ilk 77.7 kg geldim..sonra bidaa gittimwc ye 77.5 kg..daha ne olsun..:124::124::119::119:

Günaydın sersumum,Hayırdır inşallah

Canım Süperssin,tebrik ederim, devamını dilerim, seni, ben de daha tartılmadım, ama dün tartışdım , geçen cumadan 500 gram fazladayım, kendime dur demem lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…