rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 1012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:79 kg
bu hafta kilo: 77.5 kg
haftalık yüzde:% 1.898
fark:--1500 gr
toplam fark:7.5 kg
beden:42-44
spor:yok
anemmmm 77 yi gördüm kısslar..çok mutluyum çoookkk ..umarım siz de tartıda benim gibi gülersiniz...
rumuz:sersum
başlangıç tarihi:15 nisan 1012
başlangıç kilo:85
geçen haftaki kilo:79 kg
bu hafta kilo: 77.5 kg
haftalık yüzde:% 1.898
fark:--1500 gr
toplam fark:7.5 kg
spor:yok
anemmmm 77 yi gördüm kısslar..çok mutluyum çoookkk ..umarım siz de tartıda benim gibi gülersiniz...
amanın çok mutluyum beyaa...
ilk 77.7 kg geldim..sonra bidaa gittimwc ye 77.5 kg..daha ne olsun..:124::124::119::119:
gunaydın canım sana da herkese hayırlı cumalarGünaydın Birdy, papadiya , makbule, Nurudilara, özlem, beyhan
Hepinize hayırlı cumalar olsun
Birdycim hoşgeldin
Sadece aşkım kilom aynı
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.8
ozlemcım sende bızdensın demekkı heehoşgeldin birdy...gördün dimi karadenizin doğasını ve insanlarınıbiz de 3.5 yıl kaldık Trabzon'da,öyle sevdik ki kendimizi fahri hemşeri ilan ettik cıvıl cıvıl kalabalık..genç nüfus..üniversitesi...sıcak şakacı insanı...hava bozdu mu kararan çoşan denizi...ahh ahh özlemişim kız..
sersum çok sevindim canım,sonunda şeytanın bacağını kırdın 9 lu çay mı etti bunu kii
ne kadar güzel bi sözmüş not ettim bunu ve akşama kızıma söylicem
hoşgeldin filizcimhiç çekinme..sen 5 kiloyla kurtarmışsın..ben eylül ayında 77 iken ocağa kadar 93 lere çıktım bacım,yok böyle bi örnek...bak burdayım ve bi daha o hataları yapmayacağım..sen de ayrılma artık derim
Liste için kolay gelsin canım
canım 2 haftalık bildirim olduğu için yüzdeni 2 ye bölmen gerek..bak ben yaptım yüzden 2.352 bunu ikiye bölünce 1.176 oluyor,yüzde hesabını sersum her hafta hatırlatıyor birkaç sayfa geriye gidersen bulursun canım..günaydın kızlar kahvaltım bitti ve 15 gün sonra ilk bildirimim
başlangıç tarihi :14.02.2013
başlangıç kilo:76,500
bu hafta kilo:74.700
fark:1.800
yüzde:yapamadım
(reglimin 3.günü)
spor:bu hafta yok
hee bacım sizdenim,annem trabzonda bizimle bi süre kalmıştı,keşan giyip yandaki camiye gitmiş,sormuşlar nerelisin diye,sürmeneliyum demişgunaydın canım sana da herkese hayırlı cumalar
ozlemcım sende bızdensın demekkı hee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?