Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

İnşallah canım, buraya da gel
evet kızlar yarın tartı günü inşallah güzel bir liste olur. ben yapıyorum listeyi.

Liste için kolay gelsin canım

günaydın arkadaşlar
dün gece kitabı okudum bitirdim bugün de başladım
1 yumurta 1 dilim peynirle omlet yaptım
1 geryfurt
1 bardak süt
5 zeytin
1 kahve fincanı kadar ceviz
birazdan pilatese gideceğim
üstüne şekersiz çay içtim midem patlayacak gibi bu kadar yiyerek kilo vereceksem şahane şahane
akşam yine yazacağım

Canlarım herkese güzel birgün diliyorum.Herkes sağlık ve afiyettedir inşallah.Allah affetsin ama 3 günlük tatil boyunca çatlayana kadar yedim.Pampişim senin memlekette ne kadar güzel yemekler var yawww Geldiğimiz günden beri de yatılı misafir var , yeme-içme işleri tam tepetaklak oldu anlayacağınız.Misafir bugün gidiyor , Birdy temizlik yapıyor ve diyete giriyor.Aşağıdaki şekliyle kayıtlara geçsin efenim :

rumuz:Birdy
başlangıç tarihi:---
başlangıç kilo:43
geçen haftaki kilo:45.2 kg
bu hafta kilo:45.7 kg (Regl nin 3. günü)
haftalık yüzde: - % 1.11
fark: +0.5
toplam fark: +2.7 kg
beden:34
boy : 1.50
spor: bu hafta hiç yapamadım.

Listeyi yapan arkadaşıma kolaylıklar diliyor gelsin çantalar , bavullar diyorum

guanaydın kızlar ..
bu hafta benım ıcın bıraz kacamaklı gecsede ıkı haftadır duzenıme bırturlu kavusmus degılım

dun oglen menum :
bezelye yemegı yıne ıcıne patates vardı ya dıkkat ettıkce heryemegınıcınden patates havuc cıkıyor

aksam menum :sarma +dolma (bulgur pırınc karısık yapmıs annem cok yemedım ama)+yıgurt +salata
haın koca kunefe getırmıs dayanamadım yedım sonra cok pısmanlık cektım ama ıs ısten gecmıstı
sabah menum :
2yumurta +peynır
zeytın+
bır tane kayısı+ kuru ıncır+kuru uzum
sekerısz cay

ara:turk kahvemı +lımonulu suyumu +cayımı ıcerım form cayım yesıl cayım kalmamıs bugun almam lazım

Son düzenleme:
KILO BILDIRIMIM

rumuz:beyhan25
başlangıç tarihi:10,01,2013
başlangıç kilo:74
geçen haftaki kilo:69kg
bu hafta kilo:68,2 kg (Regl nin 3. günü)
haftalık yüzde: %1,159
fark:800gr
toplam fark:5800gr
beden:42-44
boy : 1.55
spor: yok

yıne mutluyum reglım yuzunden kacamaklarım oldu ona ragmen 800 gr gıtmıs

bırdyy hosgeldın canımm nasıldı memleketım ve hemsolarım

Canımcım hoşbulduk , nasılsın bitanem?
Hemşolarına hayran olduk.Ne kadar sıcakkanlı , ne kadar yardımsever ve ne kadar medeniler...Kimse kimseye dönüp bakmıyor , çok hoşuma gitti valla.Fakat şekerim ne kadar kalabalık bi şehir , ne çok insan var , bütün yollar gece-gündüz insan dolu , hayretler içinde kaldık...Bir de çok pahalı hatta İstanbul'dan daha pahalı , buna da çok şaşırdım...Fakat insanları ve yemekleri gerçekten çok şahane...Seni çok sevmekte haklıymışım yani

amanınn bunlar neka guzel yorumlar neka guzel ızlenımlertrabzon bır baskadır gercektende..cok sevındım memnun kalmana.yaptıgın tesbıtlerın hepsı dogru bırdym bende cok sevıyom senı kıs

temızlıgınde yerlesmende kolay gelsın bıdenem

günaydın kızlar,hepinizi çok seviyorumbu hafta da artıdayım ama moralim hiç bozuk değil...diyete daha çok sarılasım var Allah bozmasınhava da güzel bugün

Bildirim: 01.03.2013
Rumuz: özlemkartal
Başlangıç tarihi: 21.01.2013
Başlangıç kg: 93
Geçen hafta: 88.9
Bu hafta:89.00
Fark:. +100
yüzde:% 0.112
Toplam fark: -4.000
Beden:46
Spor:bu hafta 2 gün hafif yürüyüş
Boy: 170

Günaydın Birdy, papadiya , makbule, Nurudilara, özlem, beyhan

Hepinize hayırlı cumalar olsun

Birdycim hoşgeldin

Sadece aşkım kilom aynı

Geçen hafta 66.8

Bu hafta 66.8

Rumuz : makbule007
başlangıç tarihi :25.01.2013
başlangıç kilo:71.3
geçen haftaki kilo:66.4
bu hafta kilo:65.5
Haftalık yüzde:1.355
fark -900
toplam fark :5.8
beden:40-42
spor : günlük 40 dk yürüyüş
:118: :118:

hoşgeldin birdy...gördün dimi karadenizin doğasını ve insanlarınıbiz de 3.5 yıl kaldık Trabzon'da,öyle sevdik ki kendimizi fahri hemşeri ilan ettikcıvıl cıvıl kalabalık..genç nüfus..üniversitesi...sıcak şakacı insanı...hava bozdu mu kararan çoşan denizi...ahh ahh özlemişim kız..
amanın çok mutluyum beyaa...
ilk 77.7 kg geldim..sonra bidaa gittimwc ye 77.5 kg..daha ne olsun..:124::124::119::119:
sersum çok sevindim canım,sonunda şeytanın bacağını kırdın9 lu çay mı etti bunu kii
hocaya medya gülü demişler
''SIK SIK VERİLEN ÖĞÜTTEN SIKILMA ÇÜNKÜ BİR ÇİVİYİ ÇAKABİLMEK İÇİN DEFALARCA VURMAK GEREKİR''mevlana
ne kadar güzel bi sözmüş not ettim bunu ve akşama kızıma söylicem
hoşgeldin filizcimhiç çekinme..sen 5 kiloyla kurtarmışsın..ben eylül ayında 77 iken ocağa kadar 93 lere çıktım bacım,yok böyle bi örnek...bak burdayım ve bi daha o hataları yapmayacağım..sen de ayrılma artık derim

bırdyy hosgeldın canımm nasıldı memleketım ve hemsolarım

Günaydın Birdy, papadiya , makbule, Nurudilara, özlem, beyhan

Hepinize hayırlı cumalar olsun

Birdycim hoşgeldin

Sadece aşkım kilom aynı

Geçen hafta 66.8

Bu hafta 66.8
Hoşbulduk Ficansım , nasılsın canım görüşmeyeli ?

Özlemcim evet ya , insanlarına bayıldık gerçekten , hava da şansımıza çok güzeldi.Sümela'ya çıktık , Rize'ye gittik , gerçekten keyifliydi.
Ayrıca da hayatımda il kez kuymak yedum da

Kızlar dışarıya çıkıyorum şimdi.Akşama tekrar uğrayabilirim inşallah.Hepinizi öpüyorum

günaydınnn canla
dub sabah : 2 yumrurtalı omler 1 portakal 2-3 zeytın
5 ceviz ve fındk 2-3 ıncır
öğlen kırmızı et salata
akşam pırasa--sa ve kuru fasule
bu sabah : 2 yumrurtalı omler 1 portakal 2-3 zeytın
5-6 ceviz 2-3 ıncır
gecen haftakı kılom 79,5
bu haftakı kılom 71,10

kızlar bu kılo cızelgenızı nasıl degıstırıyorsunuz....
canım ben her seferinde yeniden yapıyorum,daha kolay bi yolu var mı bilmiyorum
ficansım mesajını alıntıladım ama çıkmamış..sana da günaydın canımaynı kalmışsın bak kilo almamışsın en azından...
kaçamak yapmadığım ve düzenli yürüdüğüm 1 hafta boyunca en az 1 kilo veriyorum benama gel gör ki bu sosyalleşmeler bana kaçamak yaptırıyo ve 2-3 gün toparlayamıyorum,sonra da 1 hafta boyunca,yeni alınanı anca verebiliyorum misal yarın bi veda yemeğine katılıyorum:18::18:

gecen haftakı kılom 79,5
bu haftakı kılom 71,10
canım bi yanlışlık mı var bir haftada 8.4 kilo mu verdin kız
güle güle canım..biz de seni öpüyoruzpaluk yemedun mi kız
ben işe dalayım canlar görüşürük..

Dün akşam eşimle hemen karatay diyeti kitabını aldık ve karatay mutfağı kitabınıda aldık.Kahvaltı ile başladık bugüne bakalım neler olacak?Her gün neler yediğimizi kaçar kilo verdiğimizi yazabileceğimiz bir sayfa var mı yoksa ben açmak istiyorum da:)
hadi bakalım bana eşime ve diyetteki herkese kolay gelsin be ya

​​Rumuz: melexin
Başlangıç tarihi : 19/Ekim/2012
Başlangıç kilo : 80,300 gr
Geçen hafta kilo :70,800gr
Bu hafta kilo :69,400 gr
Fark : 1400gr
Fark yüzdesi :- %1.977
Toplam fark :10.900 gr
Spor: yok
Boy:1,59 cm
Beden : bilinmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…