nasıl güzeldi karataylı günler.....gerçekten de ''deccal tabakta'' ymış...bir bozunca niyeti doğru yola dönmek zor...bi türlü dönemiyorum ....sizi okuyorum iki gündür hevesleniyorum inşallah sağlığım için yaşasın karatay diyeceğim
evet kızlar yarın tartı günü inşallah güzel bir liste olur. ben yapıyorum listeyi.
bırdyy hosgeldın canımm nasıldı memleketım ve hemsolarım
Canımcım hoşbulduk , nasılsın bitanem?
Hemşolarına hayran olduk.Ne kadar sıcakkanlı , ne kadar yardımsever ve ne kadar medeniler...Kimse kimseye dönüp bakmıyor , çok hoşuma gitti valla.Fakat şekerim ne kadar kalabalık bi şehir , ne çok insan var , bütün yollar gece-gündüz insan dolu , hayretler içinde kaldık...Bir de çok pahalı hatta İstanbul'dan daha pahalı , buna da çok şaşırdım...Fakat insanları ve yemekleri gerçekten çok şahane...Seni çok sevmekte haklıymışım yani
Günaydın canımGünaydın Birdy, papadiya , makbule, Nurudilara, özlem, beyhan
Hepinize hayırlı cumalar olsun
Birdycim hoşgeldin
Sadece aşkım kilom aynı
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.8
hoşgeldin birdy...gördün dimi karadenizin doğasını ve insanlarınıCanımcım hoşbulduk , nasılsın bitanem?
Hemşolarına hayran olduk.Ne kadar sıcakkanlı , ne kadar yardımsever ve ne kadar medeniler...Kimse kimseye dönüp bakmıyor , çok hoşuma gitti valla.Fakat şekerim ne kadar kalabalık bi şehir , ne çok insan var , bütün yollar gece-gündüz insan dolu , hayretler içinde kaldık...Bir de çok pahalı hatta İstanbul'dan daha pahalı , buna da çok şaşırdım...Fakat insanları ve yemekleri gerçekten çok şahane...Seni çok sevmekte haklıymışım yani
amanın çok mutluyum beyaa...
ilk 77.7 kg geldim..sonra bidaa gittimwc ye 77.5 kg..daha ne olsun..:124::124::119::119:
ne kadar güzel bi sözmüş not ettim bunu ve akşama kızıma söylicemhocaya medya gülü demişler
''SIK SIK VERİLEN ÖĞÜTTEN SIKILMA ÇÜNKÜ BİR ÇİVİYİ ÇAKABİLMEK İÇİN DEFALARCA VURMAK GEREKİR''mevlana
hoşgeldin filizcimcanım sizi çok özledim merhaba demek istedim temelli gelme konusunu bilemiyorum ama diyetime dönmeye çalışacağım siz olmadan motive olmak zor biliyorum gelebildiğim kadar gelirim ...
ah sersumcuğum ben neler ettim kendime 69lardan 74 e geldim ...
hepiniz burdasınız nasıl güzel hepinize ayrı ayrı sarılıp sarılıp öpmek istiyorum ...anlatamıyorum özlemimi
bırdyy hosgeldın canımm nasıldı memleketım ve hemsolarım
amanınn bunlar neka guzel yorumlar neka guzel ızlenımlertrabzon bır baskadır gercektende..cok sevındım memnun kalmana.yaptıgın tesbıtlerın hepsı dogru bırdym bende cok sevıyom senı kıs
temızlıgınde yerlesmende kolay gelsın bıdenem
Hoşbulduk Ficansım , nasılsın canım görüşmeyeli ?Günaydın Birdy, papadiya , makbule, Nurudilara, özlem, beyhan
Hepinize hayırlı cumalar olsun
Birdycim hoşgeldin
Sadece aşkım kilom aynı
Geçen hafta 66.8
Bu hafta 66.8
hoşgeldin birdy...gördün dimi karadenizin doğasını ve insanlarınıbiz de 3.5 yıl kaldık Trabzon'da,öyle sevdik ki kendimizi fahri hemşeri ilan ettik cıvıl cıvıl kalabalık..genç nüfus..üniversitesi...sıcak şakacı insanı...hava bozdu mu kararan çoşan denizi...ahh ahh özlemişim kız..
sersum çok sevindim canım,sonunda şeytanın bacağını kırdın 9 lu çay mı etti bunu kii
ne kadar güzel bi sözmüş not ettim bunu ve akşama kızıma söylicem
hoşgeldin filizcimhiç çekinme..sen 5 kiloyla kurtarmışsın..ben eylül ayında 77 iken ocağa kadar 93 lere çıktım bacım,yok böyle bi örnek...bak burdayım ve bi daha o hataları yapmayacağım..sen de ayrılma artık derim
canım ben her seferinde yeniden yapıyorum,daha kolay bi yolu var mı bilmiyorumkızlar bu kılo cızelgenızı nasıl degıstırıyorsunuz....
canım bi yanlışlık mı var bir haftada 8.4 kilo mu verdin kızgecen haftakı kılom 79,5
bu haftakı kılom 71,10
güle güle canım..biz de seni öpüyoruzbirdy;29102697[COLOR="#008000" .!.:Özlemcim evet ya , insanlarına bayıldık gerçekten , hava da şansımıza çok güzeldi.Sümela'ya çıktık , Rize'ye gittik , gerçekten keyifliydi.
Ayrıca da hayatımda il kez kuymak yedum da
Kızlar dışarıya çıkıyorum şimdi.Akşama tekrar uğrayabilirim inşallah.Hepinizi öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?