Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Sabahtan beri evle uğraşıyorum ya :84:

Bide kocacık hasta :2:

Yemek falan yapamadım

merhaba canım..yemek yapmaya gittim sen de çıkmışsın..valla ayran detoksu epey zorladı beni..hele ki şu saatlerde..bizimkilere yemek yapıyorum kokular cezbediyor ama tutuyorum kendimi 2 günümü zayii edemem

beni biliyorsun gr gr gidiyor buna bir dur demek için her yol mübah diyorum..75 kiloyu görsem bir oh diyeceğim inşallah..
sana kolay gelsin şekerim

Elimde değil. Çok takıyorum kafama
takmamalısınben öleyim o zaman
Sabahtan beri evle uğraşıyorum ya :84:

Bide kocacık hasta :2:

Yemek falan yapamadım
geçmiş olsun eşine canım..evin işi biter mi hiç

BBugun Sabah
2 yumurtali kahvalti ekstra suck var
oglen
1 tabak kuru fasulye tursu
aksam
1 cupra salata 1 Kk helva

Makbule007, elmakurdumusun, size de selam kısslar..

bizim ev ahalisine kıyma soslu makarna yaptım..kıymaya dalıyordum az kalsın..zor tuttum kendimi..
bana gelince ayran çorbam..

slm plates yapan ve menmun olan var mı benım sezeryanla doğum yapalı 9 ay oldu göbışım benden önce gidiyo

geçmiş olsun eşine canım..evin işi biter mi hiç

Ayyyyyyy bugun iş bunalttı beni ya

Eşime bakmaktan bişeyler hazırlamaktan yemek aklıma gelmedi.

Balık sipariş ettim. Bol salatayla bugunu böyle kapatayım diyorum.

Izgara balık yasak değildi demi? :44:

selam kızlar..menümü paylaşayım hemen oglumun sınavları var onu çalıştırıcam sabah 2 yumurta+tulum peynir öglen peynir+tavuk+ayran akşamada tavuk sote+yogurt yiycem kızlar herkese kplaygelsin herne işle ugraşıyorsanız ...by....

arkadaşlar illa omega 3 hapı kullanmamız şart mı?ben kilo vermekten çok kilo mu korumaya çalışıyorum da.tabi böyle arada bikaç kilo daha gitse fena olmaz ama.acelem yok benim.yine de merak ettim.yağ konusunda hala korkak davranıyorum. 2 senedir az yağlı az yağlı yiye yiye şimdi bi garipsedim tabi.bazen sofradan tok kalktığım için kendimi suçlu hissediyorum.kaçamak yapmışım gibi ama karatay menüsüne göre besleniyorum tabii.

İyi akşamlar hanımlar,

sabah: 1 yum., lor peyniri, yeşillik, 1 portakal, 1 k.ç.b. ceviz

öğle: 1,5 lahmacun, 1 ayran

Akşam, yemeğe davetliyiz. İnşallah kaçamak olmaz.

Sevgiler.

izgara balik yasak olurmu yaf:)) miss gibi afiyet olsun..

10 mg. Citol ilaca başladım 3 gün oldu ondan mı acaba ?

Canım citol antidepresan değil mi ? İştah açar. Ama dikkat et kilo alabilirsin. Onun yerine akşamları 4-5 gibi 1 saat dışarda spor yapma imkann varsa oyle yap bence.

Bravo canim iradenin onun de egiliyorum

ızgara balık en güzel bişey daha ne olsun..burada olsa da yesem
tebrikederim canım..sağlıklı beslenmeyi seçtiğin için.yağ konusun da hiç korkma..
omega3 yağ yakımına faydalı canım..ve en önemlisi sağlık için gerekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…