ızgara balık en güzel bişey daha ne olsun..burada olsa da yesem
tebrikederim canım..sağlıklı beslenmeyi seçtiğin için.yağ konusun da hiç korkma..
omega3 yağ yakımına faydalı canım..ve en önemlisi sağlık için gerekli..
Şok oldum. Balkonda yetişir mi acaba
He sersumum bulurum ben bahçe yapacak yeri inş. Burada bahçe yoktu da kocişim bana duvar ördürüp bahçe yaptırdı kıss:112:kıyamam sana yaa..insan üzülüyor ama değil mi canım. .belki bahçeli lojmanı olan biryere gidersiniz. .ya da olmasa da sen balkonda halledersin onu canım..becerikli olunca tuttuğunu koparıyorsun maşallah
ben de maydanozumu teremi ekicem bu hafta şekerim..
sabrına bravoss
ben 7 ayda ancak 5 kilo verebildim..beni görün de şükredin bence
face de iyiniyetlimin paylaştığı yazının kahramanları var..resimlerini paylaşmışlar..şok şok..karatay diyeti ve sonuçları,obeziteye son diye aratın face de çıkıyor.. harika yaaa.
nööörüyon hatunummmm.........
Bal gibi yetişir güneş alıyorsa balkon olur.. Bir site var ağaçlar net diye orada balkon bahçeciliği kısmı var bir göz atabilirsiniz:112:
çoğumuz marincap 500mg kullanıyoruz..canan hoca hangi marka omega 3 ü ne kadar öneriyo peki?
He sersumum bulurum ben bahçe yapacak yeri inş. Burada bahçe yoktu da kocişim bana duvar ördürüp bahçe yaptırdı kıss:112:
Dur bir ara bakayım bende
Yaw amma çok yazmışsınız kızlar 8651 de kaldım bakalım oğluş geldiş kaçtımo.
Canım yaaa bu 3. yazışım...İkidir yazdıklarım uçtu-gitti , anlamadım n'oldu.... Ben iyiyim bebişim , sen nasılsın ? 2. ayran günü nasıl geçti , biraz daha rahat mıydın bugün
Ben bütün gün dışarıdaydım.Kocamla karar aldık , 1,5-2 aydır yürünebilen heryere yürüyerek gidiyoruz , arabayı almıyoruz hiç.Hem hareket oluyo , hem de zaman geçiyo.Bugün de yakın çevrede işler vardı , saatlerce yürümüşüzdür
Spor saloluna Kayik yaptirdim
merhaba kızlar bugun odül yapayım dedim evde cıgkofte yapacaktık ama kıyma bulamadıksonra motıvasyon gıdınce bıraz kacırdım bııseyler
yarında cıgkoftemı yıyecem ıns
sabah tereyagda yumurtayla karatay tabagı
ikindi
bı bardak salep
patates
kurabıye
aksam
tavuklu mantar
ayran
salata
cok kotuydu bugunku menum yaaa
çoğumuz marincap 500mg kullanıyoruz..
bulursun tabii bebeemm
zordu datlum yaa..sigaradan beter yanii
ohh maşallah size..nekadar güzel bir fikir canım. .tebriks bravoss diyorum size
Hadi bakalim erisin yaglarimizHayırlı olsun canım...Bugün ben de benzer bi faaliyet yaptım.Severek yaptığım ziprlardan sıkılınca sevmediğim ziporlara takıliiim dedim.Belediyenin bedava bi salonu var burda.Bir hafta bir saat pilates , bir hafta da bir saat yogaya gidicem (inşallah yani)...Bu faaliyetlerin ikisini de denemiş ve çooook sıkılıp devam etmemiştim zamanında.Ama herkes 2. bir şansı hakediyo diye düşündüm ve kayıt oldum bakalım
sağol datlum.Ayyy geçmiş olsun , bitti artık di mi ? Valla hayranım iradene , ben yapamazdım...İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın bu hafta
Yüce Karatay aşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?