Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

iyi akşamlar kızlar bugünkü menümü toptan yazayrum
sabaheynir,zeytin,kurukayısı,kaşar
öğle:yalancı çiğköfte ve marul
akşam:tavuk,3 kaşık kabak yemeği,yoğurt slata

canan hoca hangi marka omega 3 ü ne kadar öneriyo peki?

merhaba kizlar nasilsiniz ???
Bugun tum gun calistim .. yoruldum ,, hala ozel gunumdeyim akin akin .... yanii durum fenaa ..

Bugun neler yedim?

sabah;06;00
3 hurma , 1 yum. sarisi , 2 dilim eski peynir ,limonlu cay , omega3 , multivitamin , d vitamini

ogle; 12;45
1 bardak ayran ve bir dilim kek

aksam;17;00
1 bardak sut, 1 kase mercimek corbasi , yumurtali kusbasi , karisik salata

Bugun biraz fazla kacirdim galiba ama ozel gunumden dolayi hic dermanim yok ..
Ama yemekten Leslie Sansone 2 mile yaptim 35 dakika .. disarisi -13 derece .. cesaret ister yurumek icin yurumedim evde kaldim .. LEslie abla yardimci oldu ..

https://www.youtube.com/watch?v=oBgB_cqDiXs
Simdi sizleri okuyacagim ..

arkadaşlar karatay diyetine martın 7sinde başladım bugun 12si ve tartıda 1 kilo eksik gözüküyorum. çoook mutlu oldum tabiii. ins hep böle olurrr hızlı hızlııı gider kilolarımız ve hepimiz istediğimizzz kilolara inerizzzz

He sersumum bulurum ben bahçe yapacak yeri inş. Burada bahçe yoktu da kocişim bana duvar ördürüp bahçe yaptırdı kıss:112:
face de iyiniyetlimin paylaştığı yazının kahramanları var..resimlerini paylaşmışlar..şok şok..karatay diyeti ve sonuçları,obeziteye son diye aratın face de çıkıyor.. harika yaaa.

Dur bir ara bakayım bende
Yaw amma çok yazmışsınız kızlar 8651 de kaldım bakalım oğluş geldiş kaçtımo.

nööörüyon hatunummmm.........

Canım yaaa bu 3. yazışım...İkidir yazdıklarım uçtu-gitti , anlamadım n'oldu.... Ben iyiyim bebişim , sen nasılsın ? 2. ayran günü nasıl geçti , biraz daha rahat mıydın bugün
Ben bütün gün dışarıdaydım.Kocamla karar aldık , 1,5-2 aydır yürünebilen heryere yürüyerek gidiyoruz , arabayı almıyoruz hiç.Hem hareket oluyo , hem de zaman geçiyo.Bugün de yakın çevrede işler vardı , saatlerce yürümüşüzdür

merhaba kızlar bugun odül yapayım dedim evde cıgkofte yapacaktık ama kıyma bulamadıksonra motıvasyon gıdınce bıraz kacırdım bııseyler
yarında cıgkoftemı yıyecem ıns
sabah tereyagda yumurtayla karatay tabagı
ikindi
bı bardak salep
patates
kurabıye
aksam
tavuklu mantar
ayran
salata
cok kotuydu bugunku menum yaaa

canan hoca hangi marka omega 3 ü ne kadar öneriyo peki?
çoğumuz marincap 500mg kullanıyoruz..
bulursun tabii bebeemm

zordu datlum yaa..sigaradan beter yanii
ohh maşallah size..nekadar güzel bir fikir canım..tebriks bravoss diyorum size

Spor saloluna Kayik yaptirdim

Hayırlı olsun canım...Bugün ben de benzer bi faaliyet yaptım.Severek yaptığım ziprlardan sıkılınca sevmediğim ziporlara takıliiim dedim.Belediyenin bedava bi salonu var burda.Bir hafta bir saat pilates , bir hafta da bir saat yogaya gidicem (inşallah yani)...Bu faaliyetlerin ikisini de denemiş ve çooook sıkılıp devam etmemiştim zamanında.Ama herkes 2. bir şansı hakediyo diye düşündüm ve kayıt oldum bakalım

patates ve sahlep

çoğumuz marincap 500mg kullanıyoruz..

bulursun tabii bebeemm

zordu datlum yaa..sigaradan beter yanii
ohh maşallah size..nekadar güzel bir fikir canım..tebriks bravoss diyorum size

Ayyy geçmiş olsun , bitti artık di mi ? Valla hayranım iradene , ben yapamazdım...İnşallah çok güzel sonuçlar alırsın bu hafta

Hadi bakalim erisin yaglarimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…