Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

aksam ogunum planladigim gibi oldu ..
1 cay bardagi ceviz- badem karisimii..cocuklarda ortakk oluyo kuru yemislerime:)

leylak,yıldız,xc9 naber kızlar,menüler güzel afiyet olsun

bugün de bozmamışsın bebişim tebrikleryarın tartıl da bildir kilonu meraktayım

kısslar sersum kaçar..iyi geceler bol leptinler...

iyi geceler datluum

evet bugünde bir karatay gününnün neredeyse sonuna geldim:) hemen menümü yazıyım

sabah

yumurta salatası, 5-6 ceviz, peynir, 10 zeytin, marol, maydonoz, ve çay, 1.5 gr balık yağı(9-10 arası)

akşam

koccaman bit tabak yoğurt çorbası( nohut vardı bir avuç kada), kıymalı patlıcan yemeği( ama ev konservesi yazdan), 1 tabak salata, 1,5 gr balık yağı

aralarda çay, 2 lt. su

spor yok(( ama evişi yaptm bol bol ( ellerimle yer sildim, daha nolsun)

herkese merhaba bende karatay diyeti yapıyorum ve deneyimimi paylaşmak istedim. gerçi çok iyi uygulamadım mesela hergün akşam 1 meyve yedim arada ufak kaçamaklarım oldu ama genel olarak ekmek ve hamurişi tatlı yemiyerek 1 ayda 6 kilo verdim 2 haftadır yarım kilo anca vermişim duraklama dönemine girdim sanırım yade regli olcam iştahımda çok açık farkında olmadan fazla yedm sanırım ama bu diyetin en güzel yanı açlık çekmeden sağlıklı bir şekilde kilo veriyorum. ben senelerdir kilo vermeye uğraşıyodum ama veremiyodum ilk defa rahat bi şekilde kilo veriyorum herkese tavsiye ederim. ben omega 3 kullanmadım ama kullansam daha mı rahat kilo veririm acaba?

Patlamış mısır yedim :18::18::18:

Hemde bu saaaattteeeeeeeee :84:

Günaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)Mercimek çorbası,domates yemeği,ayran,omega3 baılık yagı takvıye 2 :kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)I

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.[

Arkadaslar suana kadar 1 haftada iki kilo gitti ama sanirim gidenler daha cok ödem. Ben henüz omega 3 kullanmiyorum.ismi tam olarak nedir kullandiginiz kapsüllerin. Eczaneden mi aliyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…