bence daha hızlı kilo verirsin ama hurma da çok şekerli doktor mu önerdi
bence daha hızlı kilo verirsin ama hurma da çok şekerli doktor mu önerdi
1,5 ayda 10kilo muuuu. çok hızlı. aman sağlığınıza dikkat edin. sukan yaparak ödemini atmşsındır fazla suyunu da atmışsındır. o nedenle bu kadar hızlı kilo veremezsin. güzel güzel sağlıklı sağlıklı beslenip haftada 1-1,5 kilo verirsin
Arkadaşlar ızgara köfte yapacağım ama köftenin içine bayat ekmek içi de koymak istemiyorum, hazır köfte harcı da... Siz nasıl yapıyorsunuz acaba?
ben soğan kekik k.biber k. biber ve kimyon koyuyorum bazen sarımsak da koyarım ymurta koyarsan cıvık olacağı için ekmek gerekir o nedenle yumurtasız yapıyorum ama azıcık ekmek de dert değil bence ince bulgur da ekmek yerine koyabilirsin
gayet iyiyim,kızımı arabasına koyup oğlumu okula bıraktım, ondan sonrada 1 saat yürüyüş yaptım ama çok tempolu değildi bebek arabasıyla nasıl oluyorsa o kadar işte..o bile iyi geldi .öğlen yemeği olarak keten tohumlu yoğurdumu yedim biraz önce.senin keyifler nasıl?kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz keyifler yerinde mi
arkadaslar selam
dukan diyeti bir sure sonra bırakınca / ya da normal duzene gecince bel cevresini daha sonraki zamanda hızlı bir sekilde yaglandırmaktadir. Sürekli de yulaf kepegi omlet sıkıcı olmakta bir sure sonra. :)) karin iç yaglanmasını tamamen hızlandırıyor. Ben de geçen sene yapıp 2 ay gibi 8 e yakın verdim. Ancak kilo almama durumuna ragmen iç yaglanmam iki katına cıkmıs yapılan testlerde görüldü. Naçizane oneridir. Yapın veya yapmayın demiyorum ama dikkat edelim ltf
Çok teşekkürler canım, çok az ince bulgur koyayım da ızgara da dagılmasın, iyi ki hep buradasın :)
bugün daha iyiyi boğazım hala ağrısa da sabah 5 mil leslie yaptım üstüne 30 dk pilates ohh keyfim yerinde kahve içiyorum tek sorunum 15 dakikadır canımhurma istiyor hep sea nın suçugayet iyiyim,kızımı arabasına koyup oğlumu okula bıraktım, ondan sonrada 1 saat yürüyüş yaptım ama çok tempolu değildi bebek arabasıyla nasıl oluyorsa o kadar işte..o bile iyi geldi .öğlen yemeği olarak keten tohumlu yoğurdumu yedim biraz önce.senin keyifler nasıl?
1 hurma 15 kalori 1 kare çikolata 50 kalori
doğru bi tercih yapmışsın:130:
bugün daha iyiyi boğazım hala ağrısa da sabah 5 mil leslie yaptım üstüne 30 dk pilates ohh keyfim yerinde kahve içiyorum tek sorunum 15 dakikadır canımhurma istiyor hep sea nın suçu
geçmiş olsun canım,güzel spor yapmışsın ama bravo valla ,yakında olsaydın hurma verirdim (yandaki komşum umreden yeni geldi de)ama bizim şehirlerimiz bile farklı..benimde canım sayenizde ızgara köfte çekti..bugün daha iyiyi boğazım hala ağrısa da sabah 5 mil leslie yaptım üstüne 30 dk pilates ohh keyfim yerinde kahve içiyorum tek sorunum 15 dakikadır canımhurma istiyor hep sea nın suçu
dukan diyetine eğer bütün evrelerine uyarak yaparsak bi sıkıntı yok.evet ben 1,5 ay da 10 kilo verdim.ama daha sonra bıraktım ve 1 yıl gibi bir sürede 12 kilo olarak geri aldıminş.karatayla kilolarımdan sağlıklı bi şekilde kurtulacağım.
Buarada kilom
13/05/2013 111 kg.
15/05/2013 110,66 kg.
valla burdan paket yapıp hemen göndereyim istersen :)
şimdi bende baktım biraz,okullarda sağlıklı çocukların notu yükseltilsin gibi bişey saçmalamış..herkesin sosyo ekonomik yapısı farklı, çocuk evde ne yeniyorsa onu yiyecek tabili.bu yüzden lisansı alınmış.sea melezgi göndermiş kadar oldunuz sağolun kızlar
bu arada pierre dukan ın memleketi fransada doktorluk yapma izni elinden alındı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?