1 parça çikolata yedim
çiseleyen yağmura rağmen 1 saat yürüyüşümü yaptım geldim yemeğimi yedim
ama ardından bu sefer de çilek reçelnden 5-6 tane yedim
tatlı krizlerim başladı regl yakın şimdi napiym bunları yakmadan yatmamalıyım çayımı içtikten sonra 1 mil yürüsem yeter mi yoruldum artık
yemeden önce yaptigin sporla yakilmistir
ama receli kasikladin mi? hii cok pis bir tatli kriziymis, düsününce yandim. bence zorlama kendini, sonra vucut hep daha fazlaya alisir. vermek icin hep sporu arttirmak gerekir. bugünlük böyle olsun.
yoooo kaşıklamadım tanelerinden suyunu sızdırarak yedim vücudu spor arsızı yapma diyosun yani zaten birazdan kalkıp bulaşık mak boşatıcım biraz da ütüm var onu da yapiym hareket olur
1 parça çikolata yedim
tatlı krizlerim başladı regl yakın şimdi napiym bunları yakmadan yatmamalıyım çayımı içtikten sonra 1 mil yürüsem yeter mi yoruldum artık
jabagi gel pazarlık yapalım ben 1 mil yüriym sen 3 tane çilek ye
hehe ben de tek tek bosaltiyorum bulasiklari, her yerlestirmeden sonra bacaklari dize cekiyorum. egil kalk, uzan. hareket tabi. ütüyü hic yapmiyorum, dans ederek ütü yapilir mi? denemek lazim.
bana sanki montignac metodunu uyguluyormussunuz gibi geldi. o karatay diyetiyle benzesiyor ama bazi konularda cok ayriliyor tabi. diyet ürünlere, ekmege, hatta makarnaya vb.ye izin var. bulgur icin de esmer bulguru öneriyor. pirinci eger basmati, jasmin vb. gibi ince ve uzun taneli olanlardan kullaniyorsaniz GI azdir. kilo sorunu olan uzak dogulu pek bilmiyoruz, ana besinleri pirinc sonucta.
Haklısın sözünü dinliycem :) kahvaltı yaptım öğünlerde bir problem yoktu ama insan susuz kaldığında yemeğe saldırırmış benimki de öyle oldu aslında birazda rahatliktan bugün kızın biri biraz daha zayiflarsan iskeletor olucaksin dedi tabii ardından bir rahatlık oldu disiplini sağlamak lazım olmazsa 1 haftalik sıkı bir diyet yapıcam midem büyüdüÇantanda yarım litrelik su şişesi bulundur sürekli,sağlığın için üşenmemen gerek canım.!! Kahvaltını etmedin mi yoksa ??neyse olan olmuş afiyet olsun :)) kaldığın yerden devammmm...moralini bozmak yok,pt ye kadar ne olacak belli olmaz
Haklısın sözünü dinliycem :) kahvaltı yaptım öğünlerde bir problem yoktu ama insan susuz kaldığında yemeğe saldırırmış benimki de öyle oldu aslında birazda rahatliktan bugün kızın biri biraz daha zayiflarsan iskeletor olucaksin dedi tabii ardından bir rahatlık oldu disiplini sağlamak lazım olmazsa 1 haftalik sıkı bir diyet yapıcam midem büyüdüne dersin mantıklı mı? sıkı derken listeli tabii ki şok değil zor kas yaptım onları kaybedemem
1 parça çikolata yedim
arkdşlr ben yeni uye oldum bu grup çin bi ay evvel karataya başladım çok zor gidio kilo bende aslına bakılırsa ayda 3 4 arası ideal ama verecek o kdr kilom var ki
Aramıza hoşgeldin,ayda 3 ,4 kilo verebilmek çok güzel,yavaş vermek daha kalıcı olur.kilolar birden yerleşmedi ki birden gitsin değil mi??bizimle devam et,yarışmamıza da katıl istersen :)) sabırla her şey olur
felluz felluz
naaptın sen ya
siz günlerde karatay menüleri yeyin en iyisi
ryeo
iraden içinburada olmak ne kadar önemli bak hesap verme korkusuyla yememişsin
degua
pirinç lapası sadece ödemi attırıyor diye okumuştum bakalım nasıl sonuçlanacak kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?