Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Menümü paylaşabilirim;
Sabah ;
2 yumurta
biraz dut
1 ısırık sandviç

Öğlen;
çorba
ayran
2 çatal pilav
şinitzel

Akşam;
3-4 hurma
bir parça dut pestili
yoğurt

30 dk leslie+oryantal

Canım öncelikle geçmiş olsun, insülin direncinin kırılması kişiden kişiye, bünyeden bünyeye değişiklik gösterir. Kısa sürede hemen acıkmamak bu direncin kırıldığının en önemli belirtisidir.

teşekkürler hoşbuldum :) yemedimmm azmettim ev yemedim hatta salatayı yapmayada üşendim sadece yeşil mercimek ve yoqurt yedim sonrada yürüdüm bir saat kadar.. 10-15 dkkada bisiklete bindim..

Bende dün akşam yemekten sonra acıktığımı hissettim ama; kendimi dinlemedim,sabah -100 gr la uyandım regl olmak üzere olduğum halde:))

GUNAYDINLAR HERKEZE
Bu arada biraz kendimden bahsedeyim.Ankarada yaşıyorum.32 yaşındayım evliyim 1 kızım var 4 yaşında başlangıç kilom 111 kg.evlendikten sonra ve hamilelik döneminde aldım bu kiloları.maksimum 15 kiloya kadar verdiğim dönemler oldu akapunktura gittim.15 kilo akapunkturla oldu.geçen yıl dukan diyeti yaptım 1,5 ayda 10 kilo verdim.devam etmediğim için 1 yıl gibi bi sürede 12 kiloolarak geri verdim.ve anladımki hızlı verilen kilolar yeme düzenini değiştirmediğin müddetçe geri alınıyor fazlasıyla.özel bir firmada finans sorumlusuyum.oturarak çalışıyorum.sabah 8:30 akşam 19 :00 çalışma saatlerim.eve arabayla gidip geliyorum.hareket imkanıp sıfır.burda yardımcı olan arkadaşlar sorularımı cevaplayan çok çok teşekkür ediyorum.destek ve motivasyonlarınızı esirgemezsseniz çok sevinirim.burda olduğum için mutluyum.

dünki menüm

sabah (9:00) :1ad domates+1 ad salatalık+peynir+zeytin+1 ad yumurta+
öğlen(14:00) :yoğurt+şehriye pilacı(az)+et kavurma+1 ad muz
akşam(20:00):2 bardak ayran+yeşil erik+ufak bi sucuklu ceviz+1tane ufacık lokum
3 kupa yeşil çay+3 lt belki daha fazla su+1 kupa mate çayı

bugünkü kahvaltım daha yapmadım
1 ad yumurta+1 ad domates+1 ad salatalık+zeytin+(yanımda erik ve kivi getirdim sizce yeyimmi)
öğlen yemeğide işyerin de kıymalı yumurta+makarna salatası+supangle varmış hangilerini yiyeyim.
yanlış yaptığım biyer var isede eğer uyarırsanız sevinirim.bide şu hergün tartılma huyumdan vaz geçmem lazım.

ben de yapmayı düşünüyorum ama kocam ısrarla yapma diyor kilo alırsın karatayla pirinç ne alaka deyip şevkimi kırıyor:26:

yarın sabah tv 8 de,, erken baskı programında, şeker hocamız oylum talunun konuğu,kaçırmamanız dileği ile

açtım bekliyorum tşk ederim

lahmacunu öğle yesen daha iyi olurdu doktorlar sitesinde hocanın cevaplarına göz attım kuru meyvelerin kilo aldırdığını unutmayın diyor

teşekkürler hoşbuldum :) yemedimmm azmettim ev yemedim hatta salatayı yapmayada üşendim sadece yeşil mercimek ve yoqurt yedim sonrada yürüdüm bir saat kadar.. 10-15 dkkada bisiklete bindim..

süper

Günaydin karatay güzelleri.

15.05.2013
Sabah 1 yumurta, 1 dilim peynir, 3 kaysi 1 incir, 4 tane ceviz, 1 tane domates, 8 tane zeytin. Cay & su
Ögle 6 tane et köftesi, 3 tane közlenmis yesil biber, salata. 1 avuc badem.
2 km yürüdüm. 40 dk spor.
Aksam. 1 kase mercimek corbasi. Su. 1 büyük bardak yesil cay.

16.05.2013
Sabah. 3 kaysi, 2 hurma, 6 zeytin, 2 yumurta. 5 tane ceviz. 1 dilim peynir & cay. 1 litre su.
Ögle Kurstaydim kantin yok 1 litre ayran ictim. Carsiya inmistim doktorda randevum vardi.
3 katta doktorum. Merdivenlerden ciktim. inerken 1 katta kücük bir Cafe var.
Oradaki garsona sordum neyiniz var yenecek diye, Oda sandevicleri gösterdi.
Ben yok bana öyle seyler yemek yok dedim. Salata rica ediyorum dedim.
Bana cok güzel bir salata tabagi yapmisti. ince dilimli Ananas, 1 dilim cook ince kavun, ruko, karni bahar, taze ispanak, & kuskonmazli bir salataydi.
Büyük bir zevkle yedim. Yanina da 3 orta boy bardak su.1 büyük fincan kahve ictim.
4 km yürüdüm.
Aksam Camide hatim vardi Bulgur pilavi, tavuk döner, salata, cacik, 1 tane cig köfte & salata. 1 tane simit tatlisi yedim. 1 tanede ayran ictim.

17.05.2013

sabah. 07. de kalktim doktorda, fizikterapide randevum vardi. Benim disarikadki islerim hic bitmiyor.
1 kase yogurt, 1 elma, 5 cilek, 3 ceviz, 3 tane kaysi, 5 tane zeytin, 1 dilim Peynir, cay.

Ögle dünkü salatadan yedim, cok lezzetliydi, in yanilis yoktur. 3 orta boy bardak su. 1 büyük fincan kahve (Makinede yapiliyor nes cafe degil.)

Aksam arkadasa gittim,1/2 yarim lavas yedim yesillikle. 1 fincan kahve ictim.

aynıyım bende,regl oldum bugün..dün okulun pikniği vardı fazlasıyla abarttım yemeği kekten bi tane ,börekten bi tane ,kurabiye nasıl olmuş acaba..derken akşama kadar bayağı bir cıss tüketmişim ,ama kilomda bir değişiklik yok, dün bütün gün voleybol oynadım.bu sabah kalktım ki hem regl olmuşum,hem kollarım hem bacaklarım hareket edemeyecek kadar ağrıyor...offff offf

fatmacım benim de öğrenciliğim ankarada geçti orada evlendim 14 sene kaldım gelelim menüne
muz öğle uygun değil sabah yumurta yerine öneriyor hocamız akşam hiç yemekyememişsin direkt cıss yemişsin lokum cevizli sucuk
erik kivi kahvaltı veya hafif bir öğle yemeğinin üstüne olabilir öğle kıymalı yum süper sen yanına yoğurt veya ayran al diğerlerini yeme

kahvaltına kuruyemiş ekle yum 2 tane ye peynir ye kahvaltı çok önemli çok

peyniri yazmayı unuttum canım.öğlen erik kivi ile geçiştirmek isityorum acıkmaz isem eğer.teşekkür ederim cnm.
Cıslarada çok dokunmadım 1 lokmacık :)

Sevgili Arkadaslar ben kizkardesimin yanina gidecegim 300 km var aramizda.
Bir engel olmazsa 1 hafta evde degiliz. Konsoloslukta bazi islerimizde var.
Su an kiz kardesimin yanina gitme hazirligi yapiyoruz. Sali gece yola cikacagiz. 1 hafta evde olmayacagim.
Bilgilendireyim dedim. hepinize sevgilerimle.

Not: Dün aksam biraz cissli oldu ama oldu iste.

peyniri yazmayı unuttum canım.öğlen erik kivi ile geçiştirmek isityorum acıkmaz isem eğer.teşekkür ederim cnm.
Cıslarada çok dokunmadım 1 lokmacık :)

bence öğle kıymalı yumurtayı yemelisin kiviyle eriği de ye tamam olur böylece akşama fazla acıkmazsın vücuda yakıt vermezsen çalışmaz karatay hoca hep der koca bedene azıcık yemek yeter mi diye ben mesela sabah 2 yumurta 3 ceviz 1 dom yedim öğle bulgurlu köfteden yapılan bi çorba var ya karatay menüsünde topçatı mı ne adı ondan yiyeceğim yanında yoğurtla akşamı daha hafif yiyebilmek için

iyi yolculuklar canım

hayırlısıyla gidin gelin canım..yolunuz açık olsun inş.Allah ^a emanet...

günaydınlar...kızlar dün sabah 114 .6 lerdeydim bu sabah ise 112.9 çok motive edici oldu bu :)) sabah bir kayısı ceviz peynir iki yumurta ve bitki çayı içtim bu arada..

biraz öncede hocamızın iki kitabınıda sipariş ettim.büyük ihtimal pazartesiye elime olur.daha bilgili bi şekilde devam ederim.sağlıklı yaşamaya.

ama benim bi problemim var hiç spor yapamıyorum.en az bi yürüyüş yapsam akşam.ama inanın işten eve gitiyorum yemekti mutfağı toparla evi toparla saat 10 oluyor pilim bitiyor.ne tavsiye edersiniz.kızıma bile çokaz vakit ayırabiliyorum

dondurma sezonu açmışşsın ben busene dondurmaya by by yaptım
yedikçe yiyesi gelıyor ınsanın ama aklım süt mısırında kalmadı desem yaalan olur
ilkçıkan süt mısırını severım sonrasında mısırı butun yaz aramam ama bugunlerde aklıma düştü a adet süt mısırını keyfini çıkara çıkara yiyicem peşin peşin söyluyorum sonrasında zaten aramıyorum anlık damağıma hitap etsin gözum kalmasın yeter
iyi düşünmüşsünn saklama kabı iyi bi çözum olmuş
şu avm ler yokmu biyandan alışveriş yap sonrada acık bişeyler yeme isteğin belirsin
buna çözum olarak ufak bi kaba badem fındık ceviz yaban mersini v.s at baktın çok acıktın 1-2 tane at hemen seni toparlar başka bi gıdayada yönelmemişs olursun
dışarda işim varsa ben hep böyle yanımda taşırım önlem amaçlı
pirinç yasak biliyorum canım
senelerdir karbonhidrat bağımlısı gibi yaşadığımz için birden de kesince bazen vucut isyan ediyor makarna pilav v.s isteği hat saffaya ulaşır bide üstüne rengli şişkinlikleri kg verememe eklendiğinde bu bi çözüm oldu bana
kg verme hızımda düşme olmadı çünkü zaten dedim gibi 3.5 ayda 2 kez pirinçi bol yoğurtla yoğurt çorbası kıvamında yedim

yarın sabah tv 8 de,, erken baskı programında, şeker hocamız oylum talunun konuğu,kaçırmamanız dileği ile
tatlım teşekurler sabah uyanınca açztım tv 8 izledim karatay hocayı
beynimiz enerji kaynağı yağlar olduğunu belirrttii diğerleri hep bildiğimz mevzular

sabah hem gün kurusu kayısı hemde öğle kayısı yenmiş çok fazla olmuş meyyve
bu şekilde beslenmen yanlış kg vermen çok zor malesef düzenleme yapman lazım meyve günde 1 porsiyon yeme şansımız var
Menümü paylaşabilirim;
Sabah ;
2 yumurta
biraz dut
1 ısırık sandviç

Öğlen;
çorba
ayran
2 çatal pilav
şinitzel

Akşam;
3-4 hurma
bir parça dut pestili
yoğurt

30 dk leslie+oryantal

latin dansına merak saldım eylülde başlıycam
akşamki öğün yanlış sebze yok salata yok protein yetersiz hurma olmaz 3-4 tane çok

akapuntur iştah merkezine iğneler le yapılan gecici çözumler
kendinde söylemişssn zaten beslenme değişkliği yapmadığn takdirde al ver kısır döngü sürüyor bu hepimiz için geçerli
yoğun tempoda çalışan bayanlar için bile 20 dak yürüyüş yapılabilir bi aktivite aslında kendimize zaman ayırmayı ıhmal edıyoruz
iş evin sorumlulukları cocuklarda eklenınce enerji kalmıyor haklısın ama birazda kendimize özen göstermek gerekıyor ilerki yaşlara yatırım gibi düşünmemiz lazım
ben olsam kıymalı yumurtayı sadece yerdim
bende hergün tartılıyorum fazla yemişşsemyediklerime çeki düzen verıyorum
meyve olaraka 1 porsiyon yiyebilirsin mumkun mertebede sabah öğününde
seçim yapman lazım sa kiviyi önerrrim

sen bilirsin kafanı karıştımayayım ozamn tatlım

işyerinde merdiven yok mu?zaten yemeğin kısa süreceği için,kalan zamanını merdiven inip çıkarak,bahçesi varsa şayet arkadaşınla turlayarak geçirebilirsin, hergün tartılma konusunda;bende tartılıyorum degua gibi...bir önceki günün analizini yapmak,önlem almak adına iyi oluyor

akşamları leslie yapabilirsin çoğumuz onu yapıyoruz evde yürüyüş programı çok da zevkli youtube a leslie sansone yaz videoları çıkıyor 1 mille başlayıp yavaş yavaş artırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…