Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dünkü menüm
09.00 8-9hurma 7-8 ceviz
13.00 mercimek çorbası, küçük 1 dilim kızarmış ekmek, ayran
17.30 3 hurma bir avuç badem
20.00 küçük bir kase badem
23.00 koca bir bardak süt
bayağıda hareketli bir gün geçirdim.
umarım tartıda güzel sonuçlar görürüm bu hafta. hem geçen hafta aldığım 500 gr gitsin, hemde normalde vermem gereken miktar gitsin

eveeeet gelsin çantalar
dün akşam yemek yiyememiştim. bu nedenle sabah çoook aç olarak işe geldim. ve 1 adet simit yedim.hadi hayırlısı bakalım

ya bu arada regl gününe kac gün kala tartıda fazla gösteriyoruz arkadaslar ? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
amma soru sorarmışım yaa hazır bulmuşken sizi bırakırmıyımmm :)))

merhabalar...kahvaltıyı geç yaptım biraz kızlar 10 gibi öğlenide ona göre ayarlarım artık.sabah karatay kahvaltısı yaptım.öğlen için hiç bir planım yok şuanda hee bu arada sabah marketede bisikletle gittim geldim yoluda uzattım 20 dk falan sürdü..spordan sayılıyo dimi

Offf şu reklamları izlememek lazım canım nasıl dondurma istiyor! Az önce de turşu kavanozunu açıp bir sürü yedim! Dönemsel bir sıkıntı sanırım... Canım da sıkkın.

Arkadaşlarım şişkinliğim var, bir günlük falan detoks sıkıştırmak istiyorum araya; nasıl bir şey yapabilirim fikri olan var mı? Biraz araştırdım aklıma yatan bir şey bulamadım henüz.

canım oruç tutmuşsun öğününün biri kahvaltıymış hep bugün yediklerini de yazmışsın listeye girersin sen düzenli bildirim yapıyorsun 1-2 günü telafi ederiz liste bağlayıcı oluyor vazgeçmemek gerek

demek ki benim yeneklerim hep terbiyeli oluyormuş fırın veya güveç yemekleri ve bazı zeytinyağlılar hariç

sen de dün hurmaya doymuşsun maşallah

ya bu arada regl gününe kac gün kala tartıda fazla gösteriyoruz arkadaslar ? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
amma soru sorarmışım yaa hazır bulmuşken sizi bırakırmıyımmm :)))

bu kişiye göre değişir sen kendini gözlemleyeceksin

spordan sayılır da açıkçası ben 45 dk yı geçen egzersizleri sayıyorum yoksa ben de hergün kızımı okuldan almaya gidiyorum git-gel 30 dakika eviçindeki koşuturmayı saymıyorum hiç
ama hareketin her türlüsü kardır bilgisayar başındayken bile arada gider yatakları toplarım çamaşır asarım vs vs

çok merak ettim profil resmindeki bebek senin mi muhteşem bişey allah esirgesin

Son düzenleme:

pirinç lapası yapabilirsin forumda bi topikleri var ayrıntıları oradan öğrenebilirsin 1 veya 2 gün yapılıyormuş özellikle ödem içinmiş geçen gün degua yaptı ben de yapmayı düşünüyorum yarın evde olmayacağım sanırım pazar günü yapıcam 1 günlük

benim tekne kazıntım canım çok teşekkürler..cümlemizin avladını esirgesin Rab ^im inş..

merhabalar,

ben baştan beri yazmak istediğim bir konuyu buraya taşımaya karar verdim.Ben bir PKO'luyum.PKO, yani Polikistik Over Sendromu son dönmede çok yaygın olan bir kadın hastalıkları.Her ay menstrüasyon döneminde oluşan yumurtaların çatlamadan rahimde öyle kümeler halinde biirikmesiyle oluşuyor.Şikayetleri düzenli regl olamama, kilo alma ve tüylenme eğilimi,kolay çocuk sahibi olamama ..vb gibi. Ben bu hastalığımın olduğunu öğrendiğimde genetik bir rahatsızlık olduğunu, herhangi bir tedavisin olmadığını yalnızca işte doğum kontrol haplları ve bir diyabet hapı yardımıyla regl düzenimi sağlayabileceğimi söylediler.bir süre kullandım Allah'a şükür biraz yardım alarak ta anne oldum. Ama bir blogta Karatay diyeti yapan bir hanımın ilaçsız reglinin düzene girdiğini anlattığı bir yazıyla bende Karatay diyetini ciddiye almaya başladım.Zira böyle şeyler yersem kilo alırım diye korkuyordum.Zaten kitabında bu hastalıkla ilgili bir açıklaması da var.Bende kendi üzerimdeki etkisini bu ilk bir ayda gördüm.İnşallah hayatım boyunca devam ettireceğim bu düzenle bu hastalığın da çözümlü olduğunu görmüş oldum.Sizde çevrenizde bu hastalığı olanlar varsa lütfen önerin...İlaçlara mahkum değiliz.

kahvaltı
1 yumurta haşlama + 1 ad domates+peynir+13 ad zeytin+salatalık+1 küçük bardak çok açık şekersiz çay

öğle yemeği

mercimek çorba + et kavurma+şehriye pilavı çok az+yoğurt+1 ad muz

akşam yemeğini yememem için bana ne önerebilirsiniz.akşam yemeğini tamamen kesmek istiyorum.salataylamı geşiçtirsem

gece çalıştığında tüm gün uyuyor musun? yattığın, kalktığın saatleri şöyle kabaca anlatsan?

Tabii ki. Şimdi mesela diyelim ki pzt salı off'um carsamba aksamı ıse gıdıcem. Salı normal beslenmemi yapıp biraz gec yatıyorum çarşamba öğlen 3 gibi kalkıyorum. 5-6 gibi ilk öğünümü yiyorum. 8de iş başı. gece 1-2 gibi yemeklerimiz başlıyor. 2. öğünü orada tamamlıyorum. sabah 8de cıkıyorum gelıyorum eve dırek yatıyorum baska hıcbısey yemıyorum işteki öğünden sonra. kalkmam yıne 3ü 4ü buluyor yine evde ılk ogunumu yıyorum aynı duzende ıse gıdıyorum. ertesi gün sabah cıkıyorum 2 gun evdeyım o zamanda gunduz yemeye calısıyorum ama bunye ufaktan alıstıgı ıcın gec kalkıp gec yatmaya dolayısıyla gece acıkmalarda oluyor.

benim tekne kazıntım canım çok teşekkürler..cümlemizin avladını esirgesin Rab ^im inş..

amin de seninki de süper bişey baktıkça insanın içi açılıyor ısrma isteği uyanıyor nazarım değmesin tutututuu

canım eğer geç kalkıyorsan iki öğün mantıklı ama akşamları hafif yiyeyim diyorsan salata yoğurt klasik ikilidir :13:
muzu keşke yemeseydin hem gi si yüksek hem de kalorisi hoca kahvaltıda yumurta yerine yenebilir diyor ama öğle yemeğinde meyve niyetine yersek biraz fazla olabilir zaten az pilav kaçamağı yapmışsın gözümüzden kaçmadı yani

turşu kg vermeyi yavaşlatıyor aklında olsun canım suyu tutuyor vucutta
makarna düşkünlüğü bütün bayanlar gibi bende de vardı çok şükür atttım bunu
pilavı da sadece lapa olarak yiyiroum oda 3.5 ay içinde 2 kez yemişliğim var
beslenmeyi değiştirdiğinden beri nekdar sağlıklı mutlu hissediyorsun dimi bide kgverdiğin de belli olmaya başlayınca daha sarılıyorsun

hepimizin yaşı boyu kg su metebolizma hızı yağ kas kitlesi farklı olduğu için bu diyetin belli bi standartı yok
ama genel itibariyle herkes kg veriyor
aama kesin olarak değişklkler yapmak zorundasın
ekmeği hamur işini tatlıyı bırden bırak azaltma azlatmak çözum değill
Herkese kocaman sevgiler ;
Bursa'daydım bu yüzden yazamamıştım.Yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişler Bu sefer kestane şekeri yemedim
Hem regl oldum belki bu hafta biraz kilo verebilirim,hadi hayırlısı
kesane şekeri aşırı tatlı gelmştir 1 tanesiini yesem mıdem kalkar
iyiyememişssn bu sefer canım
22 kg yu kaç ayda verdin?

sabah kahvaltıda sadece meyve ile geçiştirmen tamamen yanlış
hiç protein almamışşsın yeşillk yok bunları yemediğin için kısıra öğleleyin yönelmişssn

merhaba..kardeşimde pko hastası iki yıldır tedavi görmesine raqmen bebek sahii olamadı.sanırım aşılama olacak yakında.bnde karatay diyetine başladıqımdna beri oanda tavsiye ediyorum senin yazınıda kopyaladım kardeşime inş başlar oda v faydasını görür..

arkadaşlar leslie 5 mil kaç dadkika sürüyor allah aşkına ben yuotube dan giriyorum hep leslie 5 mil 12 dakika sürüyor ben yanlışmı yapıyorum yoksa

canım leslie 5mil 68 dak.sürüyor.

eee ne kaldı geriye zaten ne kadar güzel şey varsa hepsi yasakkk

iki öğün yapabilirsin .sabah kahvaltıyı 11-12 gibi yaparsın akşam yemeğinide 5-6 gibi yersin olur işte.ben 2 öğün yaptığımda böyle yapıyorum.hiçte acıkmıyorum...

bsm senin olayın karışıkmış yaw
leneva çık bakalım işin içinden çengel bulmaca gibi

evet doğru valla...

Bugünkü menüm:

Sabah: menemen yesil cay
Öglen: 1 kase kisir 2 kasik mantar sote
Aksam: 1 kase mercimek corbasi

30 dk yürüyüs, bol su

Yanliz kizlar bugün istahim cok acik, hala ac gibiyim ne atistirabilirim ?

denvir, pko' den kurtulmana sevindim. ben de karatay diyetinin regli'yi etkliledigini farkettim. benim luteal fazim 16 gün. 1 yildan beri takip ediyorum. (yani ovulasyondan sonra 17. regli oluyorum) 16 gün standart dahilinde olmasina ragmen 12 ile 15 gün olani ideal. niye cünkü vakit gecmiyor, bebek istiyorum. gec yumurtladigim icin döngülerim uzun, sinir oluyordum. bu ay cok ilginc, luteal fazim 14 gün sürdü, ben de ona cok sevindim. belki yumurtlamayi da erkene alir hihi. ilk defa döngüm 32 gün oldu

ve ayrica yavastan 36 beden pantolanlarimin bel kismina 3 parmak girmeye basladi

bir de gecen konusulmustu dogal organik ürünler ve temizlik vb. bu hafta "sabun cevizi" denemelerine basladim camasir icin. memnun kaldim, ve 1 kilo ismarladim. (1 kilo sabun cevizi yaklasik 1-1.5 senelik camasir deterjani demekmis) kokusuz oldugu icin lavanta yagi ile kullandim (yumusatici gözünde) bugün ve lekeli beyazlarda denedim. sonuctan memnun oldugum icin gönül rahatligi ile tavsiye ederim.

yer isgal etmiyim menümü de yazayim:

sabah, yogurt, badem, kivi. (yumurtadan biktim, kividen bikinca yumurtaya dönerim)
aksama da taze fasulye ve salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…