dünkü menüm
09.00 8-9hurma 7-8 ceviz
13.00 mercimek çorbası, küçük 1 dilim kızarmış ekmek, ayran
17.30 3 hurma bir avuç badem
20.00 küçük bir kase badem
23.00 koca bir bardak süt
bayağıda hareketli bir gün geçirdim.
umarım tartıda güzel sonuçlar görürüm bu hafta. hem geçen hafta aldığım 500 gr gitsin, hemde normalde vermem gereken miktar gitsin
arkadaşlar işlerim çok yoğundu bir kaç gündür yazamadım muhtemelen hafta sonuda yazamayacağım şimdi ben liste dışı oldum değil mi neyse haftaya tekrar girerim listeye diyete devam bir kaç gün oruç tuttum hiçde sarsmadı geceleri karatay kahvaltısı yaptım akşamda çok abartmadan yedim ama sanırım su içemediğim için kilo veremediğimi farkettim sizce oruç etkiliyormu bu diyeti aslında düşününce leptin hormonunun daha çok devreye girmesi gerekiyor
sabah karatay kahvaltısı yaptım öglende keten tohumlu yoğurt meyve yiycem akşam annemlere gidicem ziyarete annem ne yaparsa abartmadan yiycem artık
terbiye yapılmadan yemek yapılacak' tan benim anladığım: bizde zeytinyağ tencereye konur. hafif ısınınca içine soğanlar atılır, pembeleşince azıcık salça konur, sonra domates biber v.s. üstüne konur. mis gibide kokar.
şimdi ise yağ soğan domates v.s. hepsini aynı anda tencereye koyup pişirilir. ( hiçte sevmem, ama alışmaya çalışıyorum naapacan mecbuur)
ya bu arada regl gününe kac gün kala tartıda fazla gösteriyoruz arkadaslar ? bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
amma soru sorarmışım yaahazır bulmuşken sizi bırakırmıyımmm :)))
spordan sayılır da açıkçası ben 45 dk yı geçen egzersizleri sayıyorum yoksa ben de hergün kızımı okuldan almaya gidiyorum git-gel 30 dakika eviçindeki koşuturmayı saymıyorum hiçmerhabalar...kahvaltıyı geç yaptım biraz kızlar 10 gibiöğlenide ona göre ayarlarım artık.sabah karatay kahvaltısı yaptım.öğlen için hiç bir planım yok şuanda hee bu arada sabah marketede bisikletle gittim geldim yoluda uzattım 20 dk falan sürdü..spordan sayılıyo dimi
Offf şu reklamları izlememek lazım canım nasıl dondurma istiyor! Az önce de turşu kavanozunu açıp bir sürü yedim! Dönemsel bir sıkıntı sanırım... Canım da sıkkın.
Arkadaşlarım şişkinliğim var, bir günlük falan detoks sıkıştırmak istiyorum araya; nasıl bir şey yapabilirim fikri olan var mı? Biraz araştırdım aklıma yatan bir şey bulamadım henüz.
spordan sayılır da açıkçası ben 45 dk yı geçen egzersizleri sayıyorum yoksa ben de hergün kızımı okuldan almaya gidiyorum git-gel 30 dakika eviçindeki koşuturmayı saymıyorum hiç
ama hareketin her türlüsü kardır bilgisayar başındayken bile arada gider yatakları toplarım çamaşır asarım vs vs
çok merak ettim profil resmindeki bebek senin mi muhteşem bişey allah esirgesin
gece çalıştığında tüm gün uyuyor musun? yattığın, kalktığın saatleri şöyle kabaca anlatsan?
benim tekne kazıntım canım çok teşekkürler..cümlemizin avladını esirgesin Rab ^im inş..
kahvaltı
1 yumurta haşlama + 1 ad domates+peynir+13 ad zeytin+salatalık+1 küçük bardak çok açık şekersiz çay
öğle yemeği
mercimek çorba + et kavurma+şehriye pilavı çok az+yoğurt+1 ad muz
akşam yemeğini yememem için bana ne önerebilirsiniz.akşam yemeğini tamamen kesmek istiyorum.salataylamı geşiçtirsem
Merhaba arkadaşlar; yeni gelenler hoş geldiler :)
SABAH (10.00):
2 tane sahanda yumurta, 1 bardak süt, 1 kk beyaz peynir, 4 tane zeytin, 6 tane çilek, 4 tane fındık
ÖĞLE (15:00):
Zeytinyağlı patlıcan, 4 tane ızgara köfte, ayran, turşu
AKŞAM :
Tam karar veremedim ama süt içerim ya da salatalık&yoğurt yerim sanırım.
Suyumu gün bitene kadar 3 lt’ye tamamlarım. Spora akşam gidip 40 dakika kardiyo + 10 dk karın & bel çalışacağım.
1 ay öncesine kadar haftada 5 defa kocamannn porsiyonlarda makarna yiyen, sürekli burger menü yiyen, sebze, süt, yoğurt hiç tüketmeyen su yerine sürekli kola içen biriydim! Şu menü bile benim için mucize gibi; iyi ki Karatay hocamızın kitabıyla tanışmışım, iyi ki ikna olmuş ve beslenmemi değiştirmişim; kendimi çok daha canlı hissediyorum :)
merhabalar...bende bugün karatay diyetine karar verdim ve bunun için ilk olarak karatayın iki farklı kitabını alıp inceledim..40 kq fazlam vardı 5 ini verdim 35 kaldı..10 gündür diyetteyim..karatay bana çok mantıklı qeldi diyetten çok bir beslenme şekli olarak baktım açıkcası..merak ettiğim sizler bu diyet sayesinde ne kadar sürede kaç kilo verdiniz ,banada önerir misiniz ve asıl merak ettiğim bu diyetin şu zararı var diyen var mı ?
kesane şekeri aşırı tatlı gelmştir 1 tanesiini yesem mıdem kalkarHerkese kocaman sevgiler;
Bursa'daydım bu yüzden yazamamıştım.Yeni arkadaşlar gelmişler hoşgelmişlerBu sefer kestane şekeri yemedim
Hem regl oldum belki bu hafta biraz kilo verebilirim,hadi hayırlısı
22 kg yu kaç ayda verdin?Umarım istediğin kiloya gelirsin :) 10 ay önce başladım bu yaşam tarzına tam sıkı uyguladım diyemem ama bir zararını görmedim, verilen kiloya pek takılmamak lazım yağ kaybetmek incelmek daha önemli bu yaşam tarzı bunu sağlıyor :) 22 kilo verdim başladığımda sanırım 46 beden giyiyordum ya da 44 şimdi 36 beden giyiyorum diyetin yanında sporda çok önemli yani :) sana tavsiyem yediklerini başlangıçta çok azaltma ileride sorun oluyor
sabah kahvaltıda sadece meyve ile geçiştirmen tamamen yanlışSelamlar. Karataya uzun bi süre aradim, pazartesi günü yeniden basladim.
Unuttuklarim olabilir, yardimci arkadaslar desteginizi esirgemeyin.
Sabah: 4 yeni dünya, 5 ufak erik, yesil cay
Öglen: 1 kase kisir
Aksam: Köfte, mantar sote, salata
Bol su
merhabalar,
ben baştan beri yazmak istediğim bir konuyu buraya taşımaya karar verdim.Ben bir PKO'luyum.PKO, yani Polikistik Over Sendromu son dönmede çok yaygın olan bir kadın hastalıkları.Her ay menstrüasyon döneminde oluşan yumurtaların çatlamadan rahimde öyle kümeler halinde biirikmesiyle oluşuyor.Şikayetleri düzenli regl olamama, kilo alma ve tüylenme eğilimi,kolay çocuk sahibi olamama ..vb gibi. Ben bu hastalığımın olduğunu öğrendiğimde genetik bir rahatsızlık olduğunu, herhangi bir tedavisin olmadığını yalnızca işte doğum kontrol haplları ve bir diyabet hapı yardımıyla regl düzenimi sağlayabileceğimi söylediler.bir süre kullandım Allah'a şükür biraz yardım alarak ta anne oldum. Ama bir blogta Karatay diyeti yapan bir hanımın ilaçsız reglinin düzene girdiğini anlattığı bir yazıyla bende Karatay diyetini ciddiye almaya başladım.Zira böyle şeyler yersem kilo alırım diye korkuyordum.Zaten kitabında bu hastalıkla ilgili bir açıklaması da var.Bende kendi üzerimdeki etkisini bu ilk bir ayda gördüm.İnşallah hayatım boyunca devam ettireceğim bu düzenle bu hastalığın da çözümlü olduğunu görmüş oldum.Sizde çevrenizde bu hastalığı olanlar varsa lütfen önerin...İlaçlara mahkum değiliz.
arkadaşlar leslie 5 mil kaç dadkika sürüyor allah aşkına ben yuotube dan giriyorum hep leslie 5 mil 12 dakika sürüyor ben yanlışmı yapıyorum yoksa
Canım mısır da maalesef yasak, onun olduğu kısmı alırken diğer yasakları da şu alıntı ile hatırlamış olalım:
''Mutfağımıza hiç alınmayacak yiyecek ve içecekler neler?
Kilo vermek istiyorsak mutfağımıza, dolabımıza ve ağzımıza girmemesi
gereken yiyecek ve içeceklerin bazıları şunlar:
• Her türlü ekmek; beyazı, kepeklisi, çavdarlısı vb
• Simit, kuru ve yaş pastalar.
• Her türlü tost!
• Ambalajında 'diyet' yazan veya yazmayan grisini, galeta ve her cins
bisküvi...
• Pirinç pilavı.
• Makarna, börek, poğaça, açma vb
• Şeker, çikolata ve her tür tatlı...
• Şekerli ve şekersiz reçeller, şuruplar, bal ve pekmezler.
• Bütün suni (yapay) tatlandırıcılar.
Suni (yapay) tatlandırıcıların kilo aldırarak, şeker hastalığına neden olduğu
bilimsel olarak gösterilmiştir.
• Ambalajında 'diyet' yazan bütün yiyecek ve içecekler.
• Hazır (fabrikasyon) veya taze sıkılmış her türlü meyve suları.
• Bütün gazlı içecekler (kola, gazoz vb), enerji içecekleri.
• Patates, MISIR.
• Her türlü kızartma.
• Bütün hazır çorbalar.
• Sucuk, salam, sosis gibi işlem görmüş et ürünleri.
• İslenmiş, tütsülenmiş balık ve etler.
• Süt tozu, krema ve her türlü hazır soslar.
• Marketlerde satılan tavuklar.
Serbest dolaşan özgür tavuklar (köy tavuğu) yenebilir...
• Yemekler çok yüksek ısıda pişirilmeyecek, ayrıca terbiye yapılarak hazırlanmayacak!''
kahvaltı
1 yumurta haşlama + 1 ad domates+peynir+13 ad zeytin+salatalık+1 küçük bardak çok açık şekersiz çay
öğle yemeği
mercimek çorba + et kavurma+şehriye pilavı çok az+yoğurt+1 ad muz
akşam yemeğini yememem için bana ne önerebilirsiniz.akşam yemeğini tamamen kesmek istiyorum.salataylamı geşiçtirsem
bsm senin olayın karışıkmış yaw
leneva çık bakalım işin içinden çengel bulmaca gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?