Bugünkü menüm:
Sabah: menemen yesil cay
Öglen: 1 kase kisir 2 kasik mantar sote
Aksam: 1 kase mercimek corbasi
30 dk yürüyüs, bol su
Yanliz kizlar bugün istahim cok acik, hala ac gibiyim ne atistirabilirim ?
Temmuzda başladım 10 ay oluyor benim problemim duraklama dönemlerinin uzun sürmesi oldu onun sebebi de 77 kiloyken sıkılıp şok diyet yapmam22 kg yu kaç ayda verdin?
akşama yeşil mercimek yahnisi ve salata yoqurt var kızlar..bulgur pilavı istiyorummmne kadar yiyebilirmm?
Geçmiş olsun canım. Bu akşam ben de leslie teyzeye bir uğrayım diyorumcanım ikim gündür mevsimsel alerjim var hastaydım nete giremedim sana ancak cevap verebildim
ben youtubedan leslie 5 mil yazıyorum çıkıyor 5 mil 12 dk sürüyor bende yarım saati geçsin diye 5+5+5 yapıyorum bi saat önceki mesajdada
leslie teyzemle 5 mil yaparım umarım demiştim yaptım demedim
Arkadaşlarım şu kitaptan bir alıntıdır ''Ancak, glisemik indeksi çok yüksek olduğu için kavun, karpuz, dut ve taze incir (Gİ = 80-100) maalesef yenilmemelidir.''
Bu diyeti uygulayabilmek için o kadar çabalayıp iki meyve yüzünden insülin dengenizi bozmayın :)
menümü de yazayım unutmadan
sabah
2 yumurta
1 kk peynir
1 domates
2 lokma gözleme
öğle
kazan kebabı
2 ceviz
15 tane kuru üzüm
bu ara tatlı krizleriyle başetmeye çalışıyorum
2,5 saat avm de dolaşma yürüyüşten sayılır
akşam
z.yağlı taze fasülye
cacık
1 saat yürüyüş+40 dk bisiklet su bugün 1,5-2 lt arasında kalmıştır
son birşey daha sorabilirmiyim ben haşlanmış mısır yiyorum ya bu aralar acaba onda bi sıkıntı varmı zararı olurmu kilo vermeme
Niyetliydim. sahurda karatay kahvaltısı. akşam: kabak yemeği ve yoğurtlu çorba ve cacık. Un helvası yaptım cevizli. Bir parça ondan yedimRegaip Kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı Geceler.
Sistem oldukça karışık,Allah yardımcın olsun...herkese iyi geceler dilerim. Burayı uzun zamandır takip ediyorum yaklaşık 3 aydırda karatay diyetini uyguluyorum. 73 ten 64 kiloya düştüm. Ama kafama takılan önemli bir problem var.
Ben havaalanında çalışıyorum dolayısıyla sistemimiz vardiyalı. 2 gün çalışıp 2 gün tatil yapıyoruz ve her ay sabah 8 aksam 8 ya da aksam 8 sabah 8 olarak vardiyamız değişiyor. Bu ay gececiyim ve hala yeme düzenimi nasıl oturtacagımı bılemedım. Aslında bi sistem kurdum ama karataya ne kadar uygun bilemiyorum. Hatta 1 kilo da aldım gibi sanırımkaratay diyetini gececiyken nasıl uygulayabilirim bilen ablalarım kardeşlerim bana bi yol gösterirseniz çok sevinicem:)
Hadi bakalım,Allah kolaylık versin tatlım.Gitsin kilolar gelsin ciciler bicilerdünkü menüm
09.00 8-9hurma 7-8 ceviz
13.00 mercimek çorbası, küçük 1 dilim kızarmış ekmek, ayran
17.30 3 hurma bir avuç badem
20.00 küçük bir kase badem
23.00 koca bir bardak süt
bayağıda hareketli bir gün geçirdim.
umarım tartıda güzel sonuçlar görürüm bu hafta. hem geçen hafta aldığım 500 gr gitsin, hemde normalde vermem gereken miktar gitsin
turşu kg vermeyi yavaşlatıyor aklında olsun canım suyu tutuyor vucutta
makarna düşkünlüğü bütün bayanlar gibi bende de vardı çok şükür atttım bunu
pilavı da sadece lapa olarak yiyiroum oda 3.5 ay içinde 2 kez yemişliğim var
beslenmeyi değiştirdiğinden beri nekdar sağlıklı mutlu hissediyorsun dimi bide kgverdiğin de belli olmaya başlayınca daha sarılıyorsun
hepimizin yaşı boyu kg su metebolizma hızı yağ kas kitlesi farklı olduğu için bu diyetin belli bi standartı yok
ama genel itibariyle herkes kg veriyor
aama kesin olarak değişklkler yapmak zorundasın
ekmeği hamur işini tatlıyı bırden bırak azaltma azlatmak çözum değill
kesane şekeri aşırı tatlı gelmştir 1 tanesiini yesem mıdem kalkar
iyiyememişssn bu sefer canım
22 kg yu kaç ayda verdin?
sabah kahvaltıda sadece meyve ile geçiştirmen tamamen yanlış
hiç protein almamışşsın yeşillk yok bunları yemediğin için kısıra öğleleyin yönelmişssn
Bugünkü menüm:
30 dk yürüyüs, bol su
Hani yoğurtlar, sebzeler?? çok az yemişsin !!! Çok az yiyerek metabolizmanı yavaşlatırsınbu arada hoşgeldin aramıza
Bugünkü menüm:
30 dk yürüyüs, bol su
Sabah karatay kahvaltısı 2 dilim kek biri üzümlü diğeri kakaolu
Akşam taze fasulye 1 kase yoğurt
Kızlar bendeki sağlık sorunları nedeniyle artık devam edemiycem sabah babamın inadı tuttu o kekleri o yedirdi zaten, yarın diyetisyene gidicem vitamin eksikliğine dikkat edin sizlerde
Sabah karatay kahvaltısı 2 dilim kek biri üzümlü diğeri kakaolu
Akşam taze fasulye 1 kase yoğurt
Kızlar bendeki sağlık sorunları nedeniyle artık devam edemiycem sabah babamın inadı tuttu o kekleri o yedirdi zaten, yarın diyetisyene gidicem vitamin eksikliğine dikkat edin sizlerde
sabah
2 yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
3 ceviz
5 mil leslie
öğle
salata
peynir
akşam
1 demet semizotuyla kocaman salata
1 saat yürüyüş
bugün hep salatayla geçince 1 dilim maraş dondurması yedim çantaları yollayın
yeni gelenler yanılmasın benimki kaçamak birazdan 30 dk pilates yaparak bedelini ödeyeceğim yoksa yatamam
pirinç lapası yapabilirsin forumda bi topikleri var ayrıntıları oradan öğrenebilirsin 1 veya 2 gün yapılıyormuş özellikle ödem içinmiş geçen gün degua yaptı ben de yapmayı düşünüyorum yarın evde olmayacağım sanırım pazar günü yapıcam 1 günlük
3 kaşığı geçme tebessümcüm bu arada hoşgeldin aramıza:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?