Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugünkü menüm:

Sabah: menemen yesil cay
Öglen: 1 kase kisir 2 kasik mantar sote
Aksam: 1 kase mercimek corbasi

30 dk yürüyüs, bol su

Yanliz kizlar bugün istahim cok acik, hala ac gibiyim ne atistirabilirim ?

atistirma! yazik edersin. tarcinli süt ic? hem tatli gibi geliyor hem de cok uzun süre götürüyor.

akşama yeşil mercimek yahnisi ve salata yoqurt var kızlar..bulgur pilavı istiyorummm ne kadar yiyebilirmm?

Sabah karatay kahvaltısı 2 dilim kek biri üzümlü diğeri kakaolu
Akşam taze fasulye 1 kase yoğurt
Kızlar bendeki sağlık sorunları nedeniyle artık devam edemiycem sabah babamın inadı tuttu o kekleri o yedirdi zaten, yarın diyetisyene gidicem vitamin eksikliğine dikkat edin sizlerde

Sabah:karatay kahvaltısı
Türk kahvesi

Öğlen:1dilim çökelekli ekmek.1 çatal yaş pasta.
Yeşil çay

Akşam: 1 kase yoğurtlu buğday çorbası,6kaşık tavuklu kabak.

Geçmiş olsun canım. Bu akşam ben de leslie teyzeye bir uğrayım diyorum Bir gittim pir gittim yahu

Oyyy,ağlarım ama Sabahları dutumdan vazgeçemem,tüm yıl ağacımızı bekledim ben

1 saat yürüyüş+ 40 dk bisiklet alkışı hak eder

son birşey daha sorabilirmiyim ben haşlanmış mısır yiyorum ya bu aralar acaba onda bi sıkıntı varmı zararı olurmu kilo vermeme

Haşlanmış mısıra zaten cevap vermişler ama ben yasak olmasından ziyade çoğunun GDO'lu olduğunu hatırlatmak istedim.Belki böylece canın daha az çeker
Niyetliydim. sahurda karatay kahvaltısı. akşam: kabak yemeği ve yoğurtlu çorba ve cacık. Un helvası yaptım cevizli. Bir parça ondan yedim Regaip Kandiliniz mübarek olsun. Hayırlı Geceler.

Un helvası mı?Ama ben çok severim un helvasını:18:
Sistem oldukça karışık,Allah yardımcın olsun...
Hadi bakalım,Allah kolaylık versin tatlım.Gitsin kilolar gelsin ciciler biciler

Evett bu gün tavsiyenize uyup sandviç,börek yahut türevlerini yemeden hazırlanırken yumurta kaynatıp onu yedim.Teşekkürlerimi sunarım

Bugünkü menüm:

30 dk yürüyüs, bol su

Hani yoğurtlar, sebzeler?? çok az yemişsin !!! Çok az yiyerek metabolizmanı yavaşlatırsın bu arada hoşgeldin aramıza

Hani yoğurtlar, sebzeler?? çok az yemişsin !!! Çok az yiyerek metabolizmanı yavaşlatırsın bu arada hoşgeldin aramıza

Hosbuldum sagol, yogurt olabilirdi evet.
Daha önceki mesajimda belirtmistim, karataya uzun bi süre ara verdim
ara verdikce nelerin yenmesi gerektigini sasirabiliyor insan.

Bugünkü menüm:

30 dk yürüyüs, bol su

akşam çok az yemissin şu an yapabileceğin ayran veya süt içmek

geçmiş olsun canım gelişmeleri bildir

sabah:2 yumurta haşlanmış bol yeşil soğan maydanoz domates ve yeşil biberli yumurta salatası
5 fındık 1 ceviz

öğle tavuk sote
1 kase yoğurt
domatesli semizotu salatası

pazara uğradım kirazlar al beni al diye bağırınca bi koşu aldım geldim
hopp 1 kase kiraz =15 adet yedim

akşam:bulgurlu ıspanak yemeği
cacık

1.15 dak yüzme
2 litre su

iyi akşamlar öpüüldünüz

sabah
2 yumurta
1 kk peynir
8 zeytin
3 ceviz
5 mil leslie

öğle
salata
peynir

akşam
1 demet semizotuyla kocaman salata
1 saat yürüyüş

bugün hep salatayla geçince 1 dilim maraş dondurması yedim çantaları yollayın
yeni gelenler yanılmasın benimki kaçamak birazdan 30 dk pilates yaparak bedelini ödeyeceğim yoksa yatamam

Geçmiş olsun canım...Oğlum da 18 yaşında, karatay diyeti yapıyor;tahlilleri normal çıktı bugün,çok sevindim:)doktor karatay diyeti yapabileceğini söylemiş..

Bu dondurma içinnnn
Bu daaa yürüyüş ve pilates için

Merhaba arkadaşlar; dönemsel krizlerim tutmasına rağmen tüm gün dışarıda olduğum bu günü (sabahki turşu krizim hariç) kaçamaksız kapatabildiğim için çok mutluyum :)

SABAH (10.00):
2 tane sahanda tereyağlı yumurta, 1 kk beyaz peynir, 10 tane çilek, 1 fincan çay, epey turşu :/

ÖĞLE (15:00):
Zeytinyağlı enginar dolması, ayran. (Dolmanın içini çok az bulgurdan bol domates&soğandan hazırladım.) Öğlen yemek saatimde avm’de olacağım için kesin fast food’a dadanırım diye düşünüp yanıma bir saklama kabında yemeğimi götürdüm ve yemek saatimde arabaya gidip orda yedim :)

AKŞAM (20.30) –eve geç dönebildim-
Yine enginar dolması, yoğurt, salatalık.

Suyumu bugün 2 lt kadar. Spora gidecek vakit bulamadım ama 4 saat falan ayaktaydım, yürüdüm, alışveriş yaptım.

Son düzenleme:

Degua yaptıgında takip ettim ben de canım ama pirincin Gİ'i çok yüksek, direk de yasak Karatay'a göre. o yüzden biraz tereddütteyim bakalım bi gün uygun bir şeyler seçip yapacağım, sonucu da buralarda duyururum yine.

yarın sabah tv 8 de,, erken baskı programında, şeker hocamız oylum talunun konuğu,kaçırmamanız dileği ile

Sabah
bir yumurta
domates zeytin findik gun kurusu kayisi birs peynir
oglen
bir kase yogurt bi avuc findik dort bes tane kayisi
aksam biraz gc oldu bi bucuk lahmacun ayran salata birazcik azicik ekmek ve humus
aksm yemeginden supheliyim arkdslr sizce ii mi

3 kaşığı geçme tebessümcüm bu arada hoşgeldin aramıza:)))

teşekkürler hoşbuldum :) yemedimmm azmettim ev yemedim hatta salatayı yapmayada üşendim sadece yeşil mercimek ve yoqurt yedim sonrada yürüdüm bir saat kadar.. 10-15 dkkada bisiklete bindim..

Arkadaşlar heyecanla ve merakla takibinizi yapmayı sürdürüyorum benim rahatsızlığım vardı menü bildirimi yapmadım ama küçük kaçamaklarla da olsa kendimi ara vermiş ya da bırakmış psikolojisine bürümeden spor da yaparak devam etmeye çalışıyorum
sizlerle yemeğin terbiyesi ile ilgili şunu paylaşmak istedim benim bildiğim terbiye yemek piştikten sonra un limon ve yumurtada katılarak hazırlanan karışımın yemeğe eklenerek birkaç dakika daha pişirilmesidir yanlışsa düzelten arkadaşlar olursa sevinirim
2.husus soğanı kavurmadan çiğden yani yağı yakmadan yapmaya çalışıyorum yemekleri o lezzete de alışılıyo yavaş yavaş
3.husus sormak istediğim bir şey var insülin direnci ne kadar sürede kırılıyor ve her kaçamak yapıldığında bu süreç yeniden başa mı dönüyo
kendimi toparlar toparlamaz yeniden menülerimi bildircem inşallah hepiniz harikasınız:) en büyük ihtiyacımız olan şey moral destek ve kaçamak yapma hakkını kendimize vermemek iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…