Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

teşekkür ederim, sizde arada aldığınız kaloriyi hesaplayın ipler elinizde olsun o zaman inşallah problem yaşamadan devam edersiniz tabii oğlunuzda :)

Teşekkür ederim
ben teşekkür ederim canımoğlumun da HDLsi düşük çıkmışneyse bundan sonra dikkatli devam ederiz:13:

Sabah:karatay kahvaltısı

Akşam:salata,1 kaşık patlıcan yoğurtlama,1 kaşık humus,1 kaşık abugannuc,3 tane çiğ köfte,1 şiş tavuk

Peynirli künefe yendi tadına bile bakmadım. Kahve ve çayımı içtim.bana ısrar etmeye çekiniyorlar fena korkutmuşum yarın inşallah az da olsa kilo verebilirim.:44: 3. Günüm ödemlerim var bakalım birazdan yeşil çayımı içeyim.!!

Son düzenleme:
Xc9'cum
Degua senden ilgilenmeni istemişti geçmiş sayfalarda.!! görmedin galiba onun misafiri olacakmış yarın..ben de o saatlerde çarşıda olacam gene çeyiz eksikleri falan.!!! Boş olsam seve seve hazırlardım listeyi:44:

arkadaşlar herkese iyi geceler
bugün kahvaltımı deniz kenarında kumların üstünde yaptım
yumurta haşlamaya vaktim olmadı yiyemedim
4 ceviz
9 zeytin peynir
domates salatalık
küçük parça peynirli börek
akşam üzeri saat 6 da
tavuk kanat
mangalda hellim
salata
sucuk yedim bol bolda çay içtim
bugünlük bu kadar yarın büyük gün hadi hayırlısı neler olacak ben çok umutsuzum çok cıııs yedim bu hafta

canım mısafirlerim var yarın şehitliğe göturcem onları yoğun bi gün olucak akşama kadar gelmem mumkun değil
eğer musayitsen listelerle sen ilgilenebilirmisin
eğerki musayit değilsen kım uygunsa aranızda kararlaştırıp listeyi hazırlarmısınız

ctesi günküü listede meyve çok üstüne tatlıda yedim ve neoldu biliyormusun bugun ınanılmz bi iştahım açıldı kendimi durdurmakda çok zorlanıyorum
hem sabah meyve hem arada erik hemde 1 çatal kek sistemi altüst ettii
bugunde üstüne cabası

bak menü gör

sabah: 1 dilim peynir domates 2 dilim
maydanoz, dereotu, 1 çay kaşığı ezme
1 dilim börek,2 bardak çay,2 siyah zeytin

ara kordonda dondurma yedik mısafirler olunca onlar yesin diye bende yedim
bde busene dondurma yememe kararım varken nyse oldu artık laf aramızda pekde lezzetliydi

akşam: 1 tavukk budu
yoğurtlu pancar salatası
1 çorba kaşığı zeytinyağlı enginar
1 biber 1 kuru patlıcan dolması

spor olarak mısafir gezdirmece spordan sayılırmı bılmem

iyi geceler canım

Sabah: karatay Kahvaltısı (En sevdiğim menü dolduruyorum tabaklarımı full ) Bu arada kahvaltıda çilek yedim. Meyveyi kahvaltıda yemeye gayret ediyorum.

Arada 1 bardak tarçınlı süt.

Akşam: bir şey hazırlamaya üşendiğim için hem de yarın tartı günü olduğu için hafif tutmaya çalıştım. bol salata ve yoğurt çorbası yanında badem yedim ve 2 bardak çay içtim.

Spor: öğlen Leslie teyzeyle 5 mile çalıştık. 1 saat 8 dakika 4 saniye:)
Akşam üstü Ebru teyzeyle büyük topla plates çalıştık. 45 dakika.
Buraya gelmeden öncede Leslie Teyzeyle 3 mile çalıştık 46 dakika. (Bu sonuncunu yapasım yoktu yarın tartı günü diye sırf zorladım kendimi)
Su: 1 litre falan içimişimdir emin değilim. Hayırlı geceler herkese :)

Herkese hayırlı geceler;
Çok geç olduğundan geçmişi okuyamadım.Bugün sabah ; klasik karatay kahvaltısı . Akşam; mangal ve biraz kuru dolma. Yarın görüşmek dileğiyle...

başlangıç tarihi:15 temmuz
başlangıç kilo:83
geçen haftaki kilo:66
bu hafta kilo: 66
haftalık yüzde:%0
fark:sabit
toplam fark:17
beden:42
boy:1.63

evet görmemişim iyi oldu söylediğim

tamamdır canım listeler bende

dediği doğru tatlı bişey yeyince devamı geliyor sana da misafirlerinle iyi gezmeler çanakkalede misin şehitlik deyince gelsem beni de gezdirir misin

Günaydın Karatay Dıyetı yapan kızlar,dünkü menum ...... 1.ogun(sabah): Su,omega3 balık yagı takvıye 2kapsul(m..i.p (13 TL. 60 kapsul var ıcınde)),bır kase cevız,bırkac kahverengı kuru kaysı,bır bardak sut 1muz,kakao .......2. Öğün (aksam)adana kebap,çourba,omega3 baılıkyagı takvıye 2 kapsul.................. ........ ...................... (Yemekten once aslında tokum(aylar sonra boyyleyım) ama hem gunluk 1000 kalorıden asagı tuketmek ıstemıyorum(kas kaybına neden olabılır(ıc organlarda yaralar fılan olusmasın)),hem de tuketımımr cok kalıtelı olmayabılır dıye tok olmama ragmen yedım.)

Sıvı:Tonla su,2 fıncan kahve

Spor: az ev ısı yaptım ,40 dakıka yurudum, oley oley artık tempolu yuruyebılıyorum , tombul hatun gorunce ,Karatay Dıyetın'den bahsedıyorum, yuruyus tempom ıkı kat artıyor ,bır de burda cok paylasım yapmak ıyı gelıyor(zıhın sporu canım,mutluluk hormonu endorfını tetıklıyor,karacıgerımın sanal stresle yag salgılaması duruyor,kronık kabızlık ortadan kalkıyor)

Onemlı not: Aksam saat 8 den sonra lahanadahı yemıyorum, meyvelerı asla bu saatten sonra tuketmıyorum. Ayran ya da sut ıcıyorum.

Rumuz: Elifezgi
Başlangıç tarihi: 6.05.2013
Başlangıç kilosu: 67,5
Geçen hafta: 67,5
Bu hafta: 66,9
Fark:0,6 kg= %0,89
Boy:1,57
Spor: haftada 2 gün 1,5 saat voleybol, öğle aralarında 30-40 dk. yürüyüş

rumuz: xc9
başlangıç tarihi: 01.03.2013
başlangıç kilo: 71 kg
geçen haftaki kilo: 64.6 kg
bu haftaki kilo: 64.6 kg
fark: 0
toplam fark: 6.4 kg
fark yüzdesi: % 0
boy: 1.55
beden: 40-42
spor: yürüyüş+ pilates

Rumuz: begut
Başlangıç tarihi:08/04/2013
Başlangıç kg:67
Geçen hafta:63,5
Bu hafta:63
Haftalık yüzde:0,787
Fark:0,5
Toplam fark:4
Beden:40
Spor: yok

günaydın herkeseeee ben yine sıfır kayıpla burdayım.galiba benim direnç kilom bu.bu hafta bol hareket ve kaçamaksız öğünlerle altına inmeye çalışıcam.en azından almadım diye seviniyorum.

Rumuz: DENVİR
Başlangıç tarihi: 22.04.2013
Başlangıç kilosu: 67
Geçen hafta: 65
Bu hafta: 65
Fark:0
Yüzdesi= %0
Boy:1,63
Beden:38-40
Spor: haftada 3 gün 30-40 dk. yürüyüş

günaydınlar.bol kilo vermeli bir hafta olsun inş.
kilo kontrol çayı dediğiniz nedir acaba çok merak ettim.benim bildirimimde aşağıda.arada kaçamaklarım oldu.çok şükür diyorum.

başlangıç tarihi:13 mayıs
başlangıç kilo:111
bu hafta kilo:108,6
1 haftada
toplam fark:2,4
beden:48
boy:1.65
spor giç yapmadım

Selam kızlar,

Herkese gunaydın yenilere de hoşgeldin diyorum..
Cok gecmisi okuyamadım ama hafta sonu harfiyen diyete uydum. Sadece aksam 2 tane patates kızartması yedim tadına bakmak icin

rumuz:sea
baş.tarihi:05.04.2013
baş.kilo:65
geçen hafta kilo:62,5
bu hafta kilo:62
fark:-0,5
yüzde:-0,8
toplam fark:3
boy:159
beden:38-40
spor:30 dk Jillian Michaels 30 Day Shred,
30 dk fitness
30 dk yuzme
1 saat pilates

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…