jabagicim leslie teyze bu hafta benim de yüzümü güldürmedi üzülme önümüzdeki maçlara bakacağız
ben listede yokum kızlar ama yazayım :)) 8 mayıs çarşamba başladım 119 kq ile geçen hafta 114 kq oldum.bu sabah 111.5 olmuşum..
Başlangıç tarihi:9 mart
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:81.6
Bu hafta:82,0
Haftalık yüzde:-18,89(artış)
Fark:+400
Toplam fark:5kg
Beden:44
Spor:düzensiz yürüyüş
Bu haftayı regl yüzünden artış olduğunu düşünüyorum,moralimi bozmayacam diyorum ama bozuldu yine de
tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin.neler yaptığını anlatabilirmisin rica etsem.
ya şu kilo çizelgesini nasıl yapıyorsunuz bi yardım ediverin.
Dönemsellik çok fazla şişkinliğim olduğu için maalesef bu sonucu bekliyordumAma kilo değil ödem diye düşünüp üzülmemeye çalışıyorum.
elifxxx
Başlangıç tarihi: 18.04.2013
Başlangıç kilo: 64,5
Geçen haftaki kilo: 59,2
Bu haftaki kilo:60,4
Haftalık yüzde:+2,027
Fark:+1,2
Toplam fark:4,1
BEDEN:38
BOY:1.63
SPOR: Haftada 6 gün kardiyo/ağırlık/Leslie.
teşekkürler canım tebriğin için..benim kilom fazla olunca verdiğim kiloda fazla oluyor :)) ilk hafta kendi diyetimi uyguladım.çok sıkıydı ve hiç kaçamak yapmadım.ikinci haftaya girerken karatay diyetiyle karşılaştım .. kitaplarını aldım ve uyguladım...karatayın kurallarına uydum ve yine hiç kaçamk yapmadım.gayet sıkı tutuyorum diyetimi.gün içinde yürüyorum hareket ediyorum bisikletle geziyorum..her akşam iki saat kadar dışarıdayım.hareket halindeyim.engüzeli hiç aç kalmadım.karatayı artık diyet gibi değil yaşam tarzı gibi görüyorum.idealimdeki program diyebilirim.ekmeğin ve şekerin yokluqunu ise hiç hissetmiyorum.çok uzun oldu ama özetle şöyle diyim ben sadece karatay diyetin uyuyorum harfiyen ve hergün 1-2 saat yürüyorum.
kızlar ben bişey sormak istiyorum kolestrolüm varda 29 yaşındayım Canan Karatayın bazı yazılarında kolestrol için çok faydalı bir diyet olduğunu söylüyor ama korkuyorum daha çok yükselir diye bu diyete bir türlü başlayamıyorum doktorum bana bilindik şeylerden bahsediyor yumurtayı diyette vermiyor mesela( siz ne dersiniz kızlar kolestrolü varmı aranızda bu sayede düşüren ?
maşallah diyeyim tekrardan.kilolarımız birbirine çok yakın.bende 1 haftada 111 kg.108,6 düştüm.kitabım bu gün gelecek.bide ben daha kahvaltı yapmadım canım hiç istemedi acaba zorlayıp yapmammı gerekiyor yoksa acıncamı yemem gerekiyor.öğlen yemeğimle birleştirmeyi düşündüm.kahvaltı tabağımı hazırlayıp geldim evden işe.sen nedersin.
Elifcim bende bu hafta 1-2 kg vermeyi planlıyordum ama olmadı. Eğer kaçamak yapmadıysan şişkinliktir üzülme. Haftaya dsaha iyi sonuçlar alacaz inşallah
canım senin kilo yüzden:0,487
0,400/82*100=+%0,487(ama tabiki kilo aldığın için önüne + koyuyoruz)...
Başlangıç tarihi:9 mart
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:81.6
Bu hafta:82,0
Haftalık yüzde:+0,48
Fark:+400
Toplam fark:5kg
Beden:44
Spor:düzensiz yürüyüş
Bu haftayı regl yüzünden artış olduğunu düşünüyorum,moralimi bozmayacam diyorum ama bozuldu yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?