Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

500 gr verdim az ama çizelgeyi değiştirip hedefimin azaldığını görünce hemen moralim düzeldi. İnşallah haftaya 59 ları görürüm

kızlar ben bişey sormak istiyorum kolestrolüm varda 29 yaşındayım Canan Karatayın bazı yazılarında kolestrol için çok faydalı bir diyet olduğunu söylüyor ama korkuyorum daha çok yükselir diye bu diyete bir türlü başlayamıyorum doktorum bana bilindik şeylerden bahsediyor yumurtayı diyette vermiyor mesela ( siz ne dersiniz kızlar kolestrolü varmı aranızda bu sayede düşüren ?

canım senin kilo yüzden:0,487

0,400/82*100=+%0,487(ama tabiki kilo aldığın için önüne + koyuyoruz)...

bu sabah :
2 haşlanmış yumurta
domates+salatalık
biraz beyaz peynir+biraz çeçil pyniri
4 parça pastırma
7 zeytin
2 çatalcık kaymak
ceviz
1 fincan çay
şimdiye kadar 500gr su içtim tabiki dahada artacak.kızlar birde bişey sormak istiyorum.yeşil çayı günde kaç fincan içmeliyiz.ben 1fincan içiyorum yeterlimi yoksa arttırayım mı biraz daha...

Dönemsellik çok fazla şişkinliğim olduğu için maalesef bu sonucu bekliyordum Ama kilo değil ödem diye düşünüp üzülmemeye çalışıyorum.

elifxxx
Başlangıç tarihi: 18.04.2013
Başlangıç kilo: 64,5
Geçen haftaki kilo: 59,2
Bu haftaki kilo:60,4
Haftalık yüzde:+2,027
Fark:+1,2
Toplam fark:4,1
BEDEN:38
BOY:1.63
SPOR: Haftada 6 gün kardiyo/ağırlık/Leslie.

tebrik ediyorum çok güzel kilo vermişsin.neler yaptığını anlatabilirmisin rica etsem.

teşekkürler canım tebriğin için..benim kilom fazla olunca verdiğim kiloda fazla oluyor :)) ilk hafta kendi diyetimi uyguladım.çok sıkıydı ve hiç kaçamak yapmadım.ikinci haftaya girerken karatay diyetiyle karşılaştım .. kitaplarını aldım ve uyguladım...karatayın kurallarına uydum ve yine hiç kaçamk yapmadım.gayet sıkı tutuyorum diyetimi.gün içinde yürüyorum hareket ediyorum bisikletle geziyorum..her akşam iki saat kadar dışarıdayım.hareket halindeyim.engüzeli hiç aç kalmadım.karatayı artık diyet gibi değil yaşam tarzı gibi görüyorum.idealimdeki program diyebilirim.ekmeğin ve şekerin yokluqunu ise hiç hissetmiyorum.çok uzun oldu ama özetle şöyle diyim ben sadece karatay diyetin uyuyorum harfiyen ve hergün 1-2 saat yürüyorum.

Elifcim bende bu hafta 1-2 kg vermeyi planlıyordum ama olmadı. Eğer kaçamak yapmadıysan şişkinliktir üzülme. Haftaya dsaha iyi sonuçlar alacaz inşallah

başlangıç tarihi:06/05/2013
başlangıç kilo:77,3
geçen haftaki kilo:75,3
bu haftaki kilo:74,8
toplam fark:-2,5 kg
bu haftaki fark:-500 gr
boy:1,58
spor neredeyse hiç yapamadım
geçtiğimiz hafta regl oldum, biraz karatayın dışına çıktım ,bu hafta toparlanacağım inşallah
modemim bozuk çok zor bağlanıyorum ,kendinize iyi bakın

maşallah diyeyim tekrardan.kilolarımız birbirine çok yakın.bende 1 haftada 111 kg.108,6 düştüm.kitabım bu gün gelecek.bide ben daha kahvaltı yapmadım canım hiç istemedi acaba zorlayıp yapmammı gerekiyor yoksa acıncamı yemem gerekiyor.öğlen yemeğimle birleştirmeyi düşündüm.kahvaltı tabağımı hazırlayıp geldim evden işe.sen nedersin.

benim bildiğim degua var kolesterolü bu diyetle düşen ona mesaj atıp sorarsan cevap verir eminim bizlerin de kolesteerolü yükselmiyor karatay hoca haklı

nedense bende bu sabah kahvaltı yapmak istemedim canım..fakat zorladım kendimi :)) depoda benzin olmazsa çalışmaz diye düşündüm.mutlaka sabah birşeyler yenmeli diye düşünüyorum ben..en aızndna ceviz ve gün kurusu yiyebilirsin canım..öğle yemeği yakın olduqundan iyi olur diye düşünüyorum canım..öğle yemei için aynı şeyi söyleseydin akşamla geçitir diyebilirdim fakat kahvaltı çok önemli biliyorsunki...

Elifcim bende bu hafta 1-2 kg vermeyi planlıyordum ama olmadı. Eğer kaçamak yapmadıysan şişkinliktir üzülme. Haftaya dsaha iyi sonuçlar alacaz inşallah

İnşallah canım, sen de benim kilodaşımsın :) ufak tefek kaçamaklarım oldu biraz gergin bir hafta da geçirdim ama 60'ın altına inince verme de biraz yavaşlıyor, ama olsun, hep beraber destek ve motivasyonla yavaş yavaş da olsa halledeceğiz umarım :)

Yüzdeliğimi düzelttim:))

Başlangıç tarihi:19.04.2013
Başlangıç kg:76
Geçen hafta:74.7
Bu hafta:74.9
Fark:+200
Fark yüzdesi:+ 0.2
Toplam fark:1.100
Beden:42-44
Spor:malesef yok
Boy:1,58

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…