Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

ne mutlu sana yavruna kavuşmuşsun. bu verdiğin çok güzel bir haber. bende şeker ve kolesterol hakkında çevremdekilere söylemeye çalışıyorum ama, genetik lafı o kadar işlemiş ki beyinlere bunu değiştirmek çok zor. senin gibi hastalığı yaşayıpta bundan şifa bulan kişilerin anlatımları çok önemli. çook teşekkürler sana

bsm senin olayın karışıkmış yaw
leneva çık bakalım işin içinden çengel bulmaca gibi
aynen canım yaaa bende onu düşünüyordum. bu hormon salgılanması nasıl oluyor acaba? gece gündüzü tamamen terse çevirsek hormonlarda çevrilecek mi? zeki mürende biz görecekmi?

başlangıç tarihi:15 nisan
başlangıç kilo:62
geçen haftaki kilo:59,4
bu hafta kilo: 58,6
haftalık yüzde:1,34
fark:800gr
toplam fark:3,4
beden:38
boy:1.68
spor:bazen yürüyüş

arkadaşlar bugun rejime başlayalı 34. gün 73.8 ile başladım 69.8 i şu an itibariyle gördüm :)) haftaya yarışmanıza da katılabilirm 6 kilo kaldı hedefime ... ama canımm çook tatlı istiyooooo (

rumuz: Jabagi
baş.tarihi:22.04.2013
baş.kilo: 63.7
geçen hafta kilo:61.3
bu hafta kilo: 60.8
fark: -500 gr
yüzde:-0,8
toplam fark: 2.900
boy: 1.60
beden:38-40
spor: hergün Leslie ile 5 mile hemde 2 kez belki birgün yapmamışımdır. Ve arada plates. 1 kerede 45 dakikalık kardiyo.
Leslie teyzeyle çok adım atmama rağmen 500 gr verdim perşemde 60.600 dü bugün 60.800. Ve bugün regl oldum. Sanırım ondan az kg verdim Neyse yapacak bir şey yok kararlıyım 55'e ulaşmadan vazgeçmek yok :)

arkadaşlar bugun rejime başlayalı 34. gün 73.8 ile başladım 69.8 i şu an itibariyle gördüm :)) haftaya yarışmanıza da katılabilirm 6 kilo kaldı hedefime ... ama canımm çook tatlı istiyooooo (

bir haftadır topiğe geliyorsun yanlış hatırlamıyorsam bildirim de yapıyordun yüzdeni hesapla gönder listeye alayım seni

jabagicim leslie teyze bu hafta benim de yüzümü güldürmedi üzülme önümüzdeki maçlara bakacağız

Başlangıç tarihi:09.04.2013
Başlangıç kg:73
Geçen hafta:72,1
Bu hafta:71,4
Fark:-700 gr
Fark yüzdesi:%0,97
Toplam fark:1,600 gr
Beden:42-44
Spor:malesef yok
Boy:1,58

başlangıç tarihi:01.04.2013
başlangıç kilo:81.100
geçen haftaki kilo:75.400
bu haftaki kilo:74.900
fark:-500
toplam fark:6.200
beden:40
boy:1.68
spor:fırsat buldukça leslie 5 mil yapıyorum

Başlangıç tarihi:9 mart
Başlangıç kg:87
Geçen hafta:81.6
Bu hafta:82,0
Haftalık yüzde:-18,89(artış)
Fark:+400
Toplam fark:5kg
Beden:44
Spor:düzensiz yürüyüş

Bu haftayı regl yüzünden artış olduğunu düşünüyorum,moralimi bozmayacam diyorum ama bozuldu yine de

ben listede yokum kızlar ama yazayım :)) 8 mayıs çarşamba başladım 119 kq ile geçen hafta 114 kq oldum.bu sabah 111.5 olmuşum..

Son düzenleme:
ben listede yokum kızlar ama yazayım :)) 1 mayıs çarşamba başladım 119 kq ile geçen hafta 114 kq oldum.bu sabah 111.5 olmuşum..

niye listede yoksun hergün menü paylaşmıyor muydun tam hatırlayamadım
bildirimini yap seni de listeye alayım duruma bakılırsa ilk 3 te yerin hazır

niye listede yoksun hergün menü paylaşmıyor muydun tam hatırlayamadım
bildirimini yap seni de listeye alayım duruma bakılırsa ilk 3 te yerin hazır

evet canım paylaşıyorum.bu beni motive ediyor çünkü ...ben neyin yüzdesini hesaplıycam .. neler yapacam bir bilqim yok bu konuda yanlız.

geçen haftaki kilona göre ne kadar vermişsin o bu hfta ben yaparım topiğin 1. sayfasında da örneği var bakarsın

tamam canım teşekkürler.u arada yanlışlıkla 1 mayıs yazmışım 8 mayısta başlamıştım ben takvimden yanlış bakmışım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…