- 19 Aralık 2011
- 449
- 20
- 48
arkadaşlar ben uzun zamandır yumurtayı bir tane yiyorum bir arada hiç yemedim çok tiksinmiştim haşlamayı beceremedim bir türlü ya çok cıvık oldu yada çok haşlanmış oldu o aralar yiyememiştim hiçte acıkmadım muzda yemedim kabız olurum diye yumurtasız muzsuz yaptım kahvaltımı birkaç gün, dün sabah evden erken çıkıcam diye muz yedim korka korka kabız yaparsa diye ama akşam şeftali kayısı falan yedim hemen bağırsaklarımı çalıştırdı valla çok mutlu oldum bugün yine birtane yedim yumurtayı acıkmıyorum çünkü insülin direnci falan kalmadı bende sadece akşamları acayip tatlı istiyor canım reglim geçen haftaydı ama benim hala tatlı krizlerim devam ediyor birde oturup kalkarken gözlerim çok kararıyor başım dönüyor tansiyonummu düşüyor acaba
Canan Karatay diyeti ile iki ayda 8 kilo , sonra ki iki haftada 2 kilo toplam da 10 kg vermiştim..İnşallah bebekten bir süre sonra yine başlayabilirim.
Bu mesajın da , poğaça , pirinç pilavı , sucuklu yumurta ,mısır yenmemesi gerekenler . Canan Karatay'ın diyetine göre hepsi insülini yükseltiyor .Meyvelerden yeşil ve ekşi olanları tercih etmelisin.
ilk hafta benim tansiyonumu çok etkiledi 6/4 e kadar indi hatta...ama bu hafta düzene gidri şuan 11/6 larda seyrediyo tansiyonum.
ölçtür bence ara sıra..
tansiyonumu hiç ölçtürmedim cihazımda yok ama dikkat ettim hep cok uzun aç kaldığım zamanlar oluyor sadece öyle oluyorki bayılacak gibi oluyorum çok uzun sürüyor kararmalar
teşekkürler canım 3 gün gecikti ve moralimde çok bozuk umarım diyettendir
üşüme halsizlik rüyada gibi olma hali falanda varsa muhtemelen tansiyondur....bence ölçtür cnm tansiyonunu ihmale gelmez.
üşüme halsizlik rüyada hali gibi bişey olmuyor tansiyon değil ozaman ama hani derler ya gözlerim karardı bi süre böyle simsiyah oluyor heryer benim bi ara iyotum düşüktü yine öyle bişey herhalde
tşk canım sitemizin havuzu var cmt açılacak ama ben ancak haftaya girerim malum sebeblerden ama yaz boyu sporuma yüzmeyi de ekleyeceğim için mutluyum
nasılsın bebişin biri ishal olmuş çok geçmiş olsun
birkaç gündür oğlum hasta haliylen benim uyku düzenim altüst oldu dün sabah 6.30 da uyandı bu gece birtürlü uyumadı ağladı durdu sabah 5 te ikimizde bayılmıştık artık uyandığımda 11 buçuktu saat 12 gibi kahvaltımı yaptım 5 tane ceviz 1 tane haşlanmış yumurta
domates 1 fincan çay 5 tane çilek oğlumun sucuklu yumurtasından biraz yedim 6 tane zeytin 1 tane küçük poaça yedim.
dün akşam 5 tane köfte 2 kaşık pilav çeyrek biber dolma 3 catal kadar taze fasülye yedim
misafir var diye meyve koydum 2 tane kayısı 2 tane nektarin 2 tanede çilek yedim saat 9 buçukta da 1 tane haşlanmış mısır yedim.
ve günü kapattım 2 litre su içmişimdir sanırım dün bugün daha yarım litre oldu 3 litre olursa sevinicem bugün spor günü leslie yapmam lazım inşallah yaparım.
aramıza yeni katılanlar olmuş çok mutlu oldum ailemiz genişliyor hızla birbirimize destek olarak zayıflıyoruz yalnızlık hissetmeden.
herkeste tabi aynı belirtileri vermez mutlak bi takip gerekir ve gerçek rakamlar gerekirki ona göre davran sende varsyaım yapıyoruz burda tabi doqru olmuyor.. bana sorarsan birkaç gün düzenli tansiyonunu ölçtür derim..tabi o kararma anlarında ölçüm yapılmasıda lazımki doqru sonuç alabilesin..baktın tansiyonda sorun yok bir kan sayımı falan yaptırıp bakabilirsinç.magnezyum eksikliği bile kilo evrmeyi engeliyormuş..aslında herkes baktırmalı kan değerlerine..
canım cok geçmiş olsun cocugunun hasta olması cok zor bir durumdur..bilirim bir an önce acil sifalar.
Leslie ile yürürken hareketlerde yapıyorsun yani hem kardiyo hem ağırlık çalışması oluyor 1 saat yapsan 30 dk yürümüş 30 dk ağırlık çalışması yapmış gibi olursun(tahminen) yani sadece yürüyüş gibi değil aynı zamanda kas kütlesi içinde bir şeyler yaptırıyor ağır mı hayır ama yürüyüse göre daha mı yorucu evetBu kadar çok spor yapmak yarar değil zarar getirir, atlet kız üçlüsü oluşabilir eğer spor hafif geliyorsa daha ağır egzersiz videoları da mevcut ama kesinlikle yapılan spor 1 saati aşmamalıdır dediğim gibi 1 saatten fazlası zarar getirir gün içerisinde daha.hareketli olarakta kilo verilebilir kilo verememenin sebebi çok spor yapman olabilir
Ryeo bende farkındayım çok fazla olduğunu canım. Ama leslie adım attırtığı için yürüyüş yapmış gibi olmuyor mu? Ayrıca ben çoğunlukla evdeyim hareket yok anlıcan. Ondan bu kadar çok sporun üstüne düştüm.
Tüm gün evde olmak gerçekten zor ama alarm kurup her saat basi bir sarki açıp dans etsen? sporu 2ye bölebilirsin 30 dk sabah 30 dk akşam gibi
arkadaşlar ben uzun zamandır yumurtayı bir tane yiyorum bir arada hiç yemedim çok tiksinmiştim haşlamayı beceremedim bir türlü ya çok cıvık oldu yada çok haşlanmış oldu o aralar yiyememiştim hiçte acıkmadım muzda yemedim kabız olurum diye yumurtasız muzsuz yaptım kahvaltımı birkaç gün, dün sabah evden erken çıkıcam diye muz yedim korka korka kabız yaparsa diye ama akşam şeftali kayısı falan yedim hemen bağırsaklarımı çalıştırdı valla çok mutlu oldum bugün yine birtane yedim yumurtayı acıkmıyorum çünkü insülin direnci falan kalmadı bende sadece akşamları acayip tatlı istiyor canım reglim geçen haftaydı ama benim hala tatlı krizlerim devam ediyor birde oturup kalkarken gözlerim çok kararıyor başım dönüyor tansiyonummu düşüyor acaba
hoşqeldin...daha çok azmetmene sevindim cnm..inş istediğin sonuçları alırsın sende..başarılar diliyorum..
sende hoşqeldin aramıza canım...yumurtanın yerine muz yeniryor diye biliyorum :44:
bende soqudum gerçekten yumurtadan yarın sabah yumurta yerine muzukoyabilirim ..
Bence normal değil az yiyor olabilirsin diyelim ki eskiden 3000 kalori alıyordun şimdi yarısını alıyorsanız hızlı verirsiniz evet kalori hesabı yok ama yinede arada aldığın kalorileri say ben bu yüzden diyeti bırakmak zorunda kaldım ve aslında imkan varsa diyetisyene git, halsizlik tatlı krizleri baş dönmesi göz kararmasi yaşadım az kaloriden tahminen 5 aydır regl olmuyorum cidden kızlar arada kalori sayımı yapınben o saatten sonra sadece su içiyorum canım geçe kaldıqımda öğle yemeğimle idare ediyorum bir daha yemiyorum.
bu sabah 108,5 olmuşum 16. günde 11 kq..dediğin gibi geceleri yesem veremezdim bu kadar.
kızlar birde sorum var sizelere hatta iki sorum var..
saçma biraz amaşekersiz sakız çiğnemek yasak mı insüline bi etkisi olurmu?
birde sürekli deniliyor ya hızlı kilo vermek iyi değil çabuk geri alırsıns aqlıksız falan..ben karataya uyuyorum sadece
birde iki gündür leslie 3 mili yapıyorum.
yürüyüş yapıyorum
bisiklete biniyorum
çok düzenli olmasaza (3 çocukla zor ) hergün yapmaya gayret ediyorum
bunların dışında extra birşey yapmıyorum..ama kilo veriyorum..ve bu kadar protein alırken 11 kilonun kas ve sudan gittiğini sanmıyorum.kimsenin vücudu bu kadar su toplayamaz.ama hep saqlıksız deniliyor hızlı kilo verme..peki ben ne yapmalıyım ?
benim kiloma göre hızım normal değil mi? he değilse bile yavaşlatmam mı lazım? ki buda benim elimd edeğil zaten ..
Bence normal değil az yiyor olabilirsin diyelim ki eskiden 3000 kalori alıyordun şimdi yarısını alıyorsanız hızlı verirsiniz evet kalori hesabı yok ama yinede arada aldığın kalorileri say ben bu yüzden diyeti bırakmak zorunda kaldım ve aslında imkan varsa diyetisyene git, halsizlik tatlı krizleri baş dönmesi göz kararmasi yaşadım az kaloriden tahminen 5 aydır regl olmuyorum cidden kızlar arada kalori sayımı yapın
Zencefil cayi nasil oluyor bende toz zencefil var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?