Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

dün akşam yemeğin çok geç olmuş elde olmayansebeplerden ama meyveleri akşam yemiyoruz zaten güzel bir menü yapmışsın keşke çileği kiazı sabah veyaöğle yeseydin

merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım karataya da 5 gün oldu başlayalı sizin deneyimlerinizi okudum ve gerçekten de dha çok asılmaya başladım diyete burda paylaşımlarınıza ben de katılmak istiyorum:)

geldin canım
hergün menülerini bizimle paylaş pzt listemize katıl kilon hedefinboyun yaşın nedir

ben de karatay diyetine başlayalı 2 hafta oldu. 3 kilodan biraz fala verdim. Hemen hemen her gün 1 saat yürüyüş ve egzersiz yaptım. Ama bu iki haftada yumurtadan fena halde soğudum:) Her sabah 2 tane yumurta tüketmek bana çok zor geliyor. Keşke yerini tutabilecek başka bir şey olsaydı.

hoşbuldukk:)ben 26 yaşındayım boy 1,62 62 kilom ve şimdilik 55 olmak istiyorum.5 gün oldu başlayalı 1 kilo verdim ama düzenli sporum yok.
bugün sabah shanda yumurta peynir domates salatalık 1 avuç badem ve 2 bardak şekersiz çay içtim mesela ama 3 saat arayla acıkıyorum ben bu normal mi bilmiorum

hoşqeldin...daha çok azmetmene sevindim cnm..inş istediğin sonuçları alırsın sende..başarılar diliyorum..

sende hoşqeldin aramıza canım...yumurtanın yerine muz yeniryor diye biliyorum :44:
bende soqudum gerçekten yumurtadan yarın sabah yumurta yerine muzukoyabilirim ..

Arkadaslar ben neden zayiflayamiyorum 2 haftadir cok moralimm bozuluyor ayni diyeti yapiyorum niye gitmiyor ama yukselmiyorda sabit duruyorr kilom napabilirim bana tavsiyeniz varmi dün lahana kürüne basladim onunn faydasi olurmu ?? (((

çok azimliyim şuan gerçekten arkadaşlar zorla yedirmek istiyo dondurmaları baklavaları:)tatlıya karşı çok zayıfımdır ve onlara direnmem mükemmel bişey benim için.pazartesi bildirimlerinizi anlayamadım o grafiği nasıl yapıcam ben?[/QUOTE]

Canım bu listeyi doldur buraya gönder pazartesi günü.

rumuz:
baş.tarihi:
baş.kilo:
geçen hafta kilo:
bu hafta kilo:
fark: (kg vermişsen eksi koy başına, kg almışsan artı koyacaksın)
yüzde: (kg vermişsen eksi koy başına, kg almışsan artı koyacaksın)
toplam fark:
beden:
spor:

Not: Yüzde hesaplamasında hesap makinasında şöyle hesaplıyacaksın ve çıkan sonucu yukardaki yüzdenin karşısına eksili yada artılı olarak yazacaksın: bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100 (anlamadığın nokta varsa sor canım)

Arkadaslar ben neden zayiflayamiyorum 2 haftadir cok moralimm bozuluyor ayni diyeti yapiyorum niye gitmiyor ama yukselmiyorda sabit duruyorr kilom napabilirim bana tavsiyeniz varmi dün lahana kürüne basladim onunn faydasi olurmu ?? (((

İlknurcum duraklama dönemindesindir. 3 öğün yiyorsan 2.5 öğüne indir belki değişiklik vücuduna iyi gelir canım. Sabret elbet bu hain kglar gidecek :)

İlknurcum duraklama dönemindesindir. 3 öğün yiyorsan 2.5 öğüne indir belki değişiklik vücuduna iyi gelir canım. Sabret elbet bu hain kglar gidecek :)
Tskr ederm jabagigi oyle bir donemde oldugumugumu herkes soyluyor ama sen gel bide bana anlat onu :)) canim gunde iki ögün yapiyorum. Bide benim afferdesin tuvalet sorunum var ondanda olabilirmi.

Canım bu listeyi doldur buraya gönder pazartesi günü.

rumuz:
baş.tarihi:
baş.kilo:
geçen hafta kilo:
bu hafta kilo:
fark: (kg vermişsen eksi koy başına, kg almışsan artı koyacaksın)
yüzde: (kg vermişsen eksi koy başına, kg almışsan artı koyacaksın)
toplam fark:
beden:
spor:

Not: Yüzde hesaplamasında hesap makinasında şöyle hesaplıyacaksın ve çıkan sonucu yukardaki yüzdenin karşısına eksili yada artılı olarak yazacaksın: bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100 (anlamadığın nokta varsa sor canım)[/QUOTE]
tamam canım çok iyi bu grafik somut olarak görmek daha daha güzel.listeyi doldurup atıcam pazartesi:)

tamam canım çok iyi bu grafik somut olarak görmek daha daha güzel.listeyi doldurup atıcam pazartesi:)[/QUOTE]yardımın için çok teşekkür ederim:)

Son düzenleme:

Tskr ederm jabagigi oyle bir donemde oldugumugumu herkes soyluyor ama sen gel bide bana anlat onu :)) canim gunde iki ögün yapiyorum. Bide benim afferdesin tuvalet sorunum var ondanda olabilirmi.

Evet canım Karatay teyze kabızlık olanlar kg veremez demişti. Sabah mutlaka gün kurusu ye bademle ve kabızlığın düşmanı booool su iç canım mutlaka işe yarıyor. sabahları salatalık ye bağırsakları çalıştırır tere roka ye. v.s :)

hehe kalabalik olduk ne güzel oku oku bitmedi. ama böyle daha zevkli.

istah hic yok, dün aksam corba ictim. sabah da artan corbayi kahvaltida ictim. hava cok soguk, kis gibi burasi. yazi gectim bahar gelmiyor =(

yagmur yüzünden cikamadim, su meshur leslieyi yapayim dedim. 5 mil yapanlarin alnindan öpüyorum. 3 mil yapanlari da öpüyorum. benim kalp ritmini hizlandiran spor yapmam yasak (carpintim var) daha 1.5 milde dilim disari sarkti. zor hic degil ama caktirmadan yürüyüs kisvesiyle yoruyormus. 2mili zar zor mola vere vere tamamladim

su meselesi de ilginc. burda maden suyu su niyetiyle iciliyor ben gazssizini aliyorum. 1 bardak su iceyim 5 dk sonra tuvaletteyim. gecen yanilmiyorsam degua kiloya göre icilmesi gereken suyu yazmisti, 3litre yeminle vucuttan cok kanalizasyona gidiyor. süt daha kalici hehe.

geçmil olsun canım...

hoşgeldin aramıza....

hoşgeldin aramıza yumurta yerine muz yiyebilirsin.ithalse1,yerli ise 2 tane...

canım eğer 4-5 saatten önce acıkıyorsan yediklerinde yanlış birşeyler vardır.mesela zeytin yememişsin 10 adet kadar yiyebilirisn.istersen kuru kayısı erik vb.de yiyebilrisn ve yeşillik ekleyebilirisn roka biber yada başka bişey...

kızlar ben 69.0 ı görmusken bugun 70.0 gördum sabah çok moralim bozuldu motıvsynum kırıldı arada ufk kçmklr oluo ama hadı kılo vermemı onlesın nıye almışım ki ((((((((((( uhuhuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…