merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım karataya da 5 gün oldu başlayalı sizin deneyimlerinizi okudum ve gerçekten de dha çok asılmaya başladım diyete burda paylaşımlarınıza ben de katılmak istiyorum:)
Bu kadar çok spor yapmak yarar değil zarar getirir, atlet kız üçlüsü oluşabilir eğer spor hafif geliyorsa daha ağır egzersiz videoları da mevcut ama kesinlikle yapılan spor 1 saati aşmamalıdır dediğim gibi 1 saatten fazlası zarar getirir gün içerisinde daha.hareketli olarakta kilo verilebilir kilo verememenin sebebi çok spor yapman olabilir
Ryeo bende farkındayım çok fazla olduğunu canım. Ama leslie adım attırtığı için yürüyüş yapmış gibi olmuyor mu? Ayrıca ben çoğunlukla evdeyim hareket yok anlıcan. Ondan bu kadar çok sporun üstüne düştüm.
merhaba arkadaşlar ben foruma yeni katıldım karataya da 5 gün oldu başlayalı sizin deneyimlerinizi okudum ve gerçekten de dha çok asılmaya başladım diyete burda paylaşımlarınıza ben de katılmak istiyorum:)
ben de karatay diyetine başlayalı 2 hafta oldu. 3 kilodan biraz fala verdim. Hemen hemen her gün 1 saat yürüyüş ve egzersiz yaptım. Ama bu iki haftada yumurtadan fena halde soğudum:) Her sabah 2 tane yumurta tüketmek bana çok zor geliyor. Keşke yerini tutabilecek başka bir şey olsaydı.
hoşqeldin...daha çok azmetmene sevindim cnm..inş istediğin sonuçları alırsın sende..başarılar diliyorum..
çok azimliyim şuan gerçekten arkadaşlar zorla yedirmek istiyo dondurmaları baklavaları:)tatlıya karşı çok zayıfımdır ve onlara direnmem mükemmel bişey benim için.pazartesi bildirimlerinizi anlayamadım o grafiği nasıl yapıcam ben?
Arkadaslar ben neden zayiflayamiyorum 2 haftadir cok moralimm bozuluyor ayni diyeti yapiyorum niye gitmiyor ama yukselmiyorda sabit duruyorr kilom napabilirim bana tavsiyeniz varmi dün lahana kürüne basladim onunn faydasi olurmu ??(((
Tskr ederm jabagigi oyle bir donemde oldugumugumu herkes soyluyor ama sen gel bide bana anlat onu :)) canim gunde iki ögün yapiyorum. Bide benim afferdesin tuvalet sorunum var ondanda olabilirmi.İlknurcum duraklama dönemindesindir. 3 öğün yiyorsan 2.5 öğüne indir belki değişiklik vücuduna iyi gelir canım. Sabret elbet bu hain kglar gidecek :)
çok azimliyim şuan gerçekten arkadaşlar zorla yedirmek istiyo dondurmaları baklavaları:)tatlıya karşı çok zayıfımdır ve onlara direnmem mükemmel bişey benim için.pazartesi bildirimlerinizi anlayamadım o grafiği nasıl yapıcam ben?
tamam canım çok iyi bu grafik somut olarak görmek daha daha güzel.listeyi doldurup atıcam pazartesi:)[/QUOTE]yardımın için çok teşekkür ederim:)Canım bu listeyi doldur buraya gönder pazartesi günü.
rumuz:
baş.tarihi:
baş.kilo:
geçen hafta kilo:
bu hafta kilo:
fark: (kg vermişsen eksi koy başına, kg almışsan artı koyacaksın)
yüzde: (kg vermişsen eksi koy başına, kg almışsan artı koyacaksın)
toplam fark:
beden:
spor:
Not: Yüzde hesaplamasında hesap makinasında şöyle hesaplıyacaksın ve çıkan sonucu yukardaki yüzdenin karşısına eksili yada artılı olarak yazacaksın: bu hafta verılen kılo/gecen haftakı kılo *100 (anlamadığın nokta varsa sor canım)
Arkadaslar ben neden zayiflayamiyorum 2 haftadir cok moralimm bozuluyor ayni diyeti yapiyorum niye gitmiyor ama yukselmiyorda sabit duruyorr kilom napabilirim bana tavsiyeniz varmi dün lahana kürüne basladim onunn faydasi olurmu ??(((
Tskr ederm jabagigi oyle bir donemde oldugumugumu herkes soyluyor ama sen gel bide bana anlat onu :)) canim gunde iki ögün yapiyorum. Bide benim afferdesin tuvalet sorunum var ondanda olabilirmi.
yardımın için çok teşekkür ederim:)[/QUOTE]tamam canım çok iyi bu grafik somut olarak görmek daha daha güzel.listeyi doldurup atıcam pazartesi:)
iyiyim sen nasıl? tşk ederim cok sagol. O ishal vakası gecen hafta idi.. Bu hafta ikisi de suciceği ...valla hepsi ustuste geliyor bu ara
ben de bu hafta ofiste egitimde oldugumdan aksam da onlara yetisip ancak vakit geçirdiğimden manu paylaşımı yapamadım. Ama diyetime baglı olarak ilerliyorum no kacamak :) egitim bitinc toplu olarak atacagım cuma ogleden sonra :)
yeni gelenlere de hosgeldin der, bol leptinler dilerim.
ben de karatay diyetine başlayalı 2 hafta oldu. 3 kilodan biraz fala verdim. Hemen hemen her gün 1 saat yürüyüş ve egzersiz yaptım. Ama bu iki haftada yumurtadan fena halde soğudum:) Her sabah 2 tane yumurta tüketmek bana çok zor geliyor. Keşke yerini tutabilecek başka bir şey olsaydı.
hoşbuldukk:)ben 26 yaşındayım boy 1,62 62 kilom ve şimdilik 55 olmak istiyorum.5 gün oldu başlayalı 1 kilo verdim ama düzenli sporum yok.
bugün sabah shanda yumurta peynir domates salatalık 1 avuç badem ve 2 bardak şekersiz çay içtim mesela ama 3 saat arayla acıkıyorum ben bu normal mi bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?