Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

selamlar kızlar iki haftadır listeye yetişemiyorum mesailerden dolayı çok trs saatlre denk geldi..

bu haftanın birincisine bakmadım daha umarım herkes eksilerdedir.

bu arada bende gün itibari ile 96 kq yu gördüm.

yani 2 li rakamlara indim çok şükür ki..

hedefime 11 kq kaldı..sonrasında yeni bir hedef belirleyip o tarafa koşmak gerek tabi

ama önce bir 85 olmayı becerebilirsem qüzel olacak.

buraya kadar olanlar son 2 senede aldıqım kilolardı bakalım bundan sonrası nasıl gidecek asıl mücadele

şimdi başlıyor aslında.:18:

biraz önce yazdıklarımın hepsi silinince 2.kez yazıyorum
arkadaslar günaydın.dün arada sayfamızı ziyaret etsemde dün temizlikti misafirlerdi derken aksam menümü yazamadım.dün temizlik yaparken belimi incittim.gerci simdi daha iyi ama bi kaç gün spor yapamıcam ama sabah güzel basladım.tam 69 kilo olmuşum :)
dün ki yediklerim:
sabah8:2muz,1kase karışık kuruyemiş(biraz fazla oldu)
ögle13:1avuc fındık
aksam9:çupra,salata,1,5,bir kac ceviz
biraz dengesiz bi menü oldu farkındayım..

Herkese iyi geceler diliyorum.bugün kızımın kaynanası artık kilo vermemem gerektiğini,yüzümün çöktüğünü söyledi...gülüp geçtim çünkü; bu koca bir yalan biliyorum:)

bu kıskanşların en çok başvurdugu seni diyetten caydırma yöntemi.çok kandım ama artık ben de kanmam :))

menülerinde karataya uygun olmayan yiyecekler olduğunda yeni gelenlerin kafası karışabilir sadece yulaf ezmesi ekleyeceksen menüne bence onu bildirimlerde yazma onu sır olarak saklarız
sen gençsin herhalde ki yaptığın spor kolayca eritiyor seni ben günde 10 km yürüyorum 2 km civarı yüzüyorum gün içinde sürekli ayakta bir o yana bir bu yana ter içinde kalacak kadar yoğun olduğum oluyor gramla veriyorum

karatay diyeti ömür boyu sürdürülebilecek bir beslenme tarzı şahsen ideal kiloma indiğimde ben de arasıra canım isterse ekmek makarna yiyeceğim ama kaçamak olduğunu düşünerek yiyeceğim ve tabi ki yıllardır olduğu gibi ömür boyu yaz kış yürümeye devam edeceğim bir daha bu kiloya çıkmamak için
dukan vb diyetler zayıflama diyetidir karataysa beslenme biçimidir bunu bir kez daha vurgulayalım

tebessüm seni çok çok tebrik ediyorum buralara uğrayamadığım zamanlarda devam edip kilo verdiğin ve uygun olduğun ilk fırsatta topiğe uğradığın için her zaman söylüyoruz buraya karşı sorumluluk duyduğumuz sürece diyet bilincimiz hiç kaybolmuyor

Evet ben de öyle düşündüm aynen bir de böyle deneyim çünkü karatay beslenmesi bana gerçekten mantıklı geliyor sağlıklı olmak açısından ama her sabah 2 yumurta da yiyemiyorum malesef =)

Evet 21 yaşındayım bi de spor geçmişim var önceden. Boyum 1.68 ve kilom 61'di ama bi anda 2-3 haftada 68'e çıkınca dedim var bi anormallik o aralar çok sağlıksız gidiyordum. Karatay'a geçtim onun üzerine ama tatlısızlık beni mahvetti ne yalan söyleyim, tatlının yeri çok başka hayatımda bi de kesinkes yasak olunca iyice insanın canı istiyor. neyse ki 65'e indim öyle kendi kendime 10 gün içinde, 59'a kadar yolu var bakalım. buralarda olucam ben de karatay'a uygun beslenmediğim öğünleri paylaşmam ama

bi konuda kafam karıştı:44:
adrenalin yağ yakıyor ya sinirlendiğimizde kan dolaşımı hızlanıyor adrenalin yükseliyor bir çeşit kardiyo gibi bişey ama stres kilo vermeyi zorlaştırıyor

bütün bu bilgiler ışığında kızım beni delirtecek noktaya getirdiğinde zayıflama adına üzülmeli miyim sevinmeli miyim çözemedim
yağ yakımın hızlanmaz boşuna hevesleniyorsun derseniz o küçük şeytanı parçalıyacağım bitirdi beni ömrümden ömür aldı şimdi de hiçbişey olmamış gibi anne anne diye etrafta dolanıyor

Tebriklerrrr! Darısı başıma:) ben dün bozdum ama bugün kaldığım yerden devammm!!

herkese kolaylıklar diliyorum.
Bende Karataycıyım. Burayı sürekli takip ediyorum, görmüşsünüzdür.
Ben fazlalıklarımdan kurtuldum ama kurtuldum demekle kurtulamıyorsun.Yıllardır sürekli kilo alıp verdim.Bir düzen oturtamadım bir türlü.Hep istediğim kiloya indim ama orda sabit durmaytı pek başaramadım.Geçen ekim ayoından beri buralrdayım.Dukan mı Kratay mı diye araştırırken burayla tanıştım.Zaten Dukan hiç kafama yatmamıştı.Özel diyet yemekleriyle nereye kadar gidebilirsinki.Karatay Türk mutfağına ve bizim beslenme alışkanlıklarımıza çok uygun.Diyet değil tabiiki; ömür boyu uygulayacağımız beslenme düzeni.
Bundan sonrada ciğeci kedisi gibi yine buralarda dolanacağım.Özdenetim sağlamak açısından.

Tebriklerrrr! Darısı başıma:) ben dün bozdum ama bugün kaldığım yerden devammm!!

tesekkürleerr :))insallah pazartesiye ikimizde güzel kilo vermiş oluruzz.bozmak yok yola devam,beraber yapıyoruz unutmadımm:82:

Son düzenleme:

ciğerci kedisi ha iyi benzetme
evet seni hep görüyordum hep uzaktan bakma arada gel muhabbet edelim bize de sana da değişiklik olur

seni de kızını da hiç tanımasamda gözümde canlandırdım :)) ikinizde cok tatısınız

seni de kızını da hiç tanımasamda gözümde canlandırdım :)) ikinizde cok tatısınız

sağol canım canlandırman pek yanlış sayılmaz kendim için bişey diyemem ama kızım gerçekten çok tatlı şu aralar çocuklukla ergenlik arasına sıkıştığı için süreli gelgitler yaşıyoruz ben genelde sabırla yaklaşırım benim de regl yaklaşıyor biraz da ondan herhalde sabretmekte zorlanıyorum kavgalarımızı kime anlatsam sitcom izlemiş gibi kahkahaya boğuluyor
az önce gözüne saç fırçasını sokmuş benle neden ilgilenmiyorsun diye ağlıyodu sarıldım barıştık
ben de mi gelgitler yaşıyorum ne

kahkaha attım laptop karsısında :)) ne güzel.. :)) anne kız didişmesi hep olur.. ama sevgi her didişmeyi çözer tıpkı bu olayda oldugu gibi

merhaba kızlar 2 hafta dır giremiyorum nete sizleri takip edemedim ben yeni başlamıştım karataya ama pek devam edemedim ve tabi kilo da veremedim kahvaltım aslında karatay a benziyor ama akşam cozutuyorum sahurda karatay kahvaltısı yapıyorum ama yumurta hariç acıkmıyorum aslında iftara kadar ceviz yiyorum galiba o tok tutuyor,, iftarda doymadığımı hissediyorum sanki ve kacıyo sonrası sizce yemediğim o yumurtaları akşam mı yesem 2 tane yiyemiyorum 1 tane haşlanmış yumurtamı yesem iftarda yada muz mu yesem galiba yumurta yiyemeyenler için deniyordu kızlar şimdiden teşekkür ederim

tarifimiz tamamen farklıymış teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…