- 31 Temmuz 2007
- 904
- 839
- 648
slm yklmslm hanımlar
bir haftadır yazamıyordum bağlantımda sorun vardı xc9 yine kayboldu demişindir benim için
ama bu sefer kararlıyım bir yere kaybolmak yok
bu arada callanectis e başladım leslie ile beraber yapıcam call daki sonuçları gorünce çok şaşırdım hanımlar
sonuçları size yazıcam bugün bacak ve kalça ağrısından mahvoldum
sahur..
1yumurta
4 zeytin
2 parça peynir
badem 10 tane
Merhabalar, ben yeni üye oldum ve bu da ilk mesajım :)
Karatayla , baharda ben de 6 kilo vermiştim. Ve daha vermem gereken 5 kilom daha var.
Ramazanda da başlasam mı acaba diye düşünüyordum ki sizleri gördüm :) Ve ilham aldım.
sahurda neler yiyebiliyoruz acaba ? Tüm gün oruçlu olucağım için normal zamandan fakı var mıdır ? :)
dünü hasarsız atlattığına sevindimKızlar, Allah razı olsun, dünü hasarsız atlattım, daha önce kendi başıma olsam yerdim ben onu.. Hepinize kocaman
Çok yaratıcısın yaçok güldüm, alemsin
E mahzencim az buçuk hemşeri sayılırız o zaman seninle,benim kuzenler Karaman'dan onlar bahsederdi arada ama hiç yemedim ben..
yeni başladıysan bence 3 öğün ye sonra 2 ye indirirsin.. ben de çalışıyorum, sabahları karaty kahvaltısı, öğleye ve akşama da karataya uygun yemekler yedim.. akşam öğünümü 17.30 da yedim.. dediğim gibi yeni başlayanlar alışana kadar ara öğün bile yapabiliyor.. gerçi hiç araöğüne ihtiyaç yok o ayrı ya.. ben 3 le başlamanı sonra 2 ye indirmeni tavsiye ederim..merhaba arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım..karatay ıkı öğün önerıyorya..ben calısıyorum..sabah 7 de karatay kahvaltısı yapıp ögelnde 12 de dışarda karataya uygun yemek yesem sonrada hıcbısey yemesem olurmu..ama sonra butun gun nasıl gecer...akşam 6 da bısey yesemmı...yardım beklıyorum
yeni başladıysan bence 3 öğün ye sonra 2 ye indirirsin.. ben de çalışıyorum, sabahları karaty kahvaltısı, öğleye ve akşama da karataya uygun yemekler yedim.. akşam öğünümü 17.30 da yedim.. dediğim gibi yeni başlayanlar alışana kadar ara öğün bile yapabiliyor.. gerçi hiç araöğüne ihtiyaç yok o ayrı ya.. ben 3 le başlamanı sonra 2 ye indirmeni tavsiye ederim..
ben de ramazandan sonra 2 ye indireyim diyorum..
Kızlar bana çanta yetmez bavul atın:)
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates
Öğlen: 1 küçük parça tavuk, 24 kaşık yağsız makarna
Arada: 1/2 simit
Akşam: 4 kaşık zeytinyağlı fasulye, 5-6 dilim karpuz
Spor: 3 mil leslie
Bugün bir ara verdim. Yarın aynen devam:)
çantayı makarna için mi atıyoruzKızlar bana çanta yetmez bavul atın:)
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates
Öğlen: 1 küçük parça tavuk, 24 kaşık yağsız makarna
Arada: 1/2 simit
Akşam: 4 kaşık zeytinyağlı fasulye, 5-6 dilim karpuz
Spor: 3 mil leslie
Bugün bir ara verdim. Yarın aynen devam:)
akşam acıkabilirsin hele de evli çoluk çocuklu isen millet akşam yemeği yerken senin de canın isteyip geç saatte yeme ihtimalin olabilir ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin akşam kaçırmam,süt ayranla idare ederim diyosan süper olur..ilgin ıcın teşekkur ederım..ama ben kartayda yenı degılım 1 yılı askın suredır ılgılenıyorum ama bır turlu ıstıkrarlı gıdemedıgım ıcın ıstedıgım sekılde veremedım..ama ne kadar sağlıklı ve dogru oldugunu denedıgım ıcın bılıyorum..ve ıkı öğünde kalmakta ısrarlıyım..bu sekılde daha hızlı verecegıme ınanıyorum..benım sormak ıstedıgım ögle yemegınden sonra bısey yemesemde sıvı ıceceklerle ıdare etsem nasıl olur..yanı ayran yesıl cay belkı yanında ıkı uc cevız gun kurusu felan..ne dersınız
hele 4 kaşık yağsız makarna için hiç çanta atmamYağsız makarna 4 kaşık 24 değil tabi ki:)))))
yarım simidi sonradan farkettim o yüzden kulağını çekmekte fayda varYağsız makarna 4 kaşık 24 değil tabi ki:)))))
yarım simidi sonradan farkettim o yüzden kulağını çekmekte fayda var
amanın da amanın, ne dikkatsiz okumuşum ben bugün ya.. karpus da varsa al o zaman..Karpuz da var:)
Arkadaslar bende araniza katilmakmisyiuorum ama hergun bir kacamak yaparak erteliyorummmm ins yarin tamamen kzcamaksiz sizinle ayni yola cikacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?