Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Bugün sabah süt içtim sadece ve öğlen tam karataya uygun, köy yumurtalı falan bir yere kahvaltıya gittik, extra yediğim tek şey bazlama ekmeğiydi ama onu da iyi ev yapımı tereyağ ile doldurarak yedim, üstünden 8 saat geçmesine rağmen hiç acıkmadım. Akşam 3-5 kaşık zararsız mezelerden yedim ne olur ne olmaz diye ama yemesem de olurmuş çünkü çok şişirdi beni..

Karatay kahvaltısı
Öğlen:1 kase yoğurt,3 kuru kayısı
Akşam:1 parça tavuk,2 kaşık börülce,1 kase çorba,salata.

merhaba arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım..karatay ıkı öğün önerıyorya..ben calısıyorum..sabah 7 de karatay kahvaltısı yapıp ögelnde 12 de dışarda karataya uygun yemek yesem sonrada hıcbısey yemesem olurmu..ama sonra butun gun nasıl gecer...akşam 6 da bısey yesemmı...yardım beklıyorum

slm yklm
şu callanetics sonuçlarını mutlaka bekliyorum çok etkili olduğunu duydum ama videoyu geçen yıl izlemeye çalıştım, izlerken bile çok sıkılmıştım.. bu yıl tekrar niyetlendim bütün videoları indirdim ama bir türlü başlayamıyorum, çok sıkıcı geliyor, bi de eski ya video o da etkili, sen hangisine başladın?10 saatte 10 yaş gençleş programına mı? nasıldı anlatır mısın biraz? beni de ikna etmeni istiyorum arkadaşım :)

hoşgeldin burçak, daha önce yapmışsın zaten biliyosun, karatay ile ramazanda özel bişey yapmana gerek yok, sahurda karatay kahvaltısı, akşamda da karatay menülerinden ye, diğer oruçlulara göre ben çok daha dinçim ve bilincim de daha açık, bunu karataya bağlıyorum.. normalden farklı olrak az pideye ve az şekerli güllaca izin verdi hoca, ama pide bol tereyağlı veya bol zeytinyağlı olacak.. başlarda yemiştim ama şimdi yeme ihtiyacı duymuyorum pideyi..

dünü hasarsız atlattığına sevindim

demek hemşeri sayılırız senle, bundan sonra sana hemşo dersem şaşırma..

batırık güzeldir ama bilmeyenlere tuhaf gelebilir, gerçi kuru olanı lezzet olarak tanıdık gelir, mercimek köftesine falan benzer, içinde tahin/fıstık ezmesi/susam ezmesi vardır.. sulu olanı da çok güzeldir ama başlarda tuhaf gelebilir, sulu olanında da köfte şeklinde sıkımlar yapılmaz, yoğurulan için içine, su, envai çeşit, tursu, domates salatalık falan doğranır, nar ekşisi eklenir, yazın içine buz parçaları da eklenir, soğuk soğuk nefis olur..
bu yöresel olduğu için öyle tek başına pek yenesi gelmez, kalabalık ile birlikte yapılıp yenir, ben liseyi de dışarda okuduğumdan pek yapmadım ama memlekete her gelişimde birileri yaptı ben yedim, tarifim de bu yüzden yetersiz kalmış olabilir..
buralarda falan canım istese bile hiç yapıp ta yemedim, senede 1 kez falan yiyebiliyorum..

yeni başladıysan bence 3 öğün ye sonra 2 ye indirirsin.. ben de çalışıyorum, sabahları karaty kahvaltısı, öğleye ve akşama da karataya uygun yemekler yedim.. akşam öğünümü 17.30 da yedim.. dediğim gibi yeni başlayanlar alışana kadar ara öğün bile yapabiliyor.. gerçi hiç araöğüne ihtiyaç yok o ayrı ya.. ben 3 le başlamanı sonra 2 ye indirmeni tavsiye ederim..
ben de ramazandan sonra 2 ye indireyim diyorum..

sahur:
karatay kahvaltısı

iftar:
1.5 tabak mercimek yemeği
2 kase cacık
3-4 çay kaşığı cısss

Kızlar bana çanta yetmez bavul atın:)
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 kk peynir, domates
Öğlen: 1 küçük parça tavuk, 24 kaşık yağsız makarna
Arada: 1/2 simit
Akşam: 4 kaşık zeytinyağlı fasulye, 5-6 dilim karpuz

Spor: 3 mil leslie

Bugün bir ara verdim. Yarın aynen devam:)

ilgin ıcın teşekkur ederım..ama ben kartayda yenı degılım 1 yılı askın suredır ılgılenıyorum ama bır turlu ıstıkrarlı gıdemedıgım ıcın ıstedıgım sekılde veremedım..ama ne kadar sağlıklı ve dogru oldugunu denedıgım ıcın bılıyorum..ve ıkı öğünde kalmakta ısrarlıyım..bu sekılde daha hızlı verecegıme ınanıyorum..benım sormak ıstedıgım ögle yemegınden sonra bısey yemesemde sıvı ıceceklerle ıdare etsem nasıl olur..yanı ayran yesıl cay belkı yanında ıkı uc cevız gun kurusu felan..ne dersınız

Yağsız makarna 4 kaşık 24 değil tabi ki:)))))

çantayı makarna için mi atıyoruz anlayamadım da
canım madem yemişsin niye yağsız yedin ki şöyle bool tereyağlı yeseydin, ben çanta atmıyorum, yağsız makarna için değmez

akşam acıkabilirsin hele de evli çoluk çocuklu isen millet akşam yemeği yerken senin de canın isteyip geç saatte yeme ihtimalin olabilir ama tabi sen kendini daha iyi bilirsin akşam kaçırmam,süt ayranla idare ederim diyosan süper olur..

Yağsız makarna 4 kaşık 24 değil tabi ki:)))))
hele 4 kaşık yağsız makarna için hiç çanta atmam

Son düzenleme:
bütün gün yoktum menüm dünkünün aynısıydı sabah leslie yapamadım ama akşam yürüyüş+ yüzme tamam kaçamaklar olmuş kimse de gereğini yapmamış beni mi beklediniz
kamak yapan herkese felluz özel istek yapmışkırmayayım dedim
egzersizini yapan arkadaşlara
yklm aklımdan geçenleri okumuşsun

xc9
valla kaçamak olarak ben bir holosununkileri farketmişim onu çok zor farkettim ama neyse
iftar sonrası bir onunkini okudum çünkü, diğerlerini iftar öncesi okumuş, cvp yazamamıştım hatırlamıyorum kaçamakları..

çantalardan üzerime düşeni de aldım..

lesli bugün ben de yapamadım, tv nin kumandasını bulamadığımdan ama birazdan yürüyüşe çıkıyorum..
menün aynı demişsin demek yine batırık yedin afiyet olsun

Kahvalti: klasik
Ara: yarimsar avuc badem, fistik, 1 bardak sut
Ogle: firinda yarim dilim tavuk biftek
Aksam: bir tabak sarma, bir kase yogurt ( sarma tepeleme bir tabak degil)
1 brdk sut
3 lt su

Arkadaslar bende araniza katilmakmisyiuorum ama hergun bir kacamak yaparak erteliyorummmm ins yarin tamamen kzcamaksiz sizinle ayni yola cikacam

kızlar ben de karatay diyetine başlayacağım yalnız ben bi kaç gün denedim ki gerçekten acıktığımda saat 3 falan oluyor. o sırada da yemek yiyemiiyorum iş dolayısıyla. ben gun arasında acıktığımda yogurt keten tohumu, süt, ayran vs gibi şeyler tüketmeyi düşünüyorum... bu sizce diyete uygun mu?

Arkadaslar bende araniza katilmakmisyiuorum ama hergun bir kacamak yaparak erteliyorummmm ins yarin tamamen kzcamaksiz sizinle ayni yola cikacam

aynı durumdayız 2 gün yaptım sonra habire erteliyorum ama 2 günlük deneyimime göre kahvaltı sonrası gerçekten en erken 3 te acıkıyorsun.. çok güzel tok tutuyor bence biz artık ertelemeyelim ve yarın başlayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…