hoşgeldin burçak, daha önce yapmışsın zaten biliyosun, karatay ile ramazanda özel bişey yapmana gerek yok, sahurda karatay kahvaltısı, akşamda da karatay menülerinden ye, diğer oruçlulara göre ben çok daha dinçim ve bilincim de daha açık, bunu karataya bağlıyorum.. normalden farklı olrak az pideye ve az şekerli güllaca izin verdi hoca, ama pide bol tereyağlı veya bol zeytinyağlı olacak.. başlarda yemiştim ama şimdi yeme ihtiyacı duymuyorum pideyi..
Hoşgeldin yokluğun nasıl da farkediliyor,buralar sensiz çoook sessiz:)bütün gün yoktum menüm dünkünün aynısıydı sabah leslie yapamadım ama akşam yürüyüş+ yüzme tamam kaçamaklar olmuş kimse de gereğini yapmamış beni mi beklediniz
kamak yapan herkesefelluz özel istek yapmış kırmayayım dedim
egzersizini yapan arkadaşlara
yklm aklımdan geçenleri okumuşsun
Ara öğün yapmasan daha iyi olur ayrıca sarmalar bulgurlumuydu?Kahvalti: klasik
Ara: yarimsar avuc badem, fistik, 1 bardak sut
Ogle: firinda yarim dilim tavuk biftek
Aksam: bir tabak sarma, bir kase yogurt ( sarma tepeleme bir tabak degil)
1 brdk sut
3 lt su
Hoşgelirsin:)Arkadaslar bende araniza katilmakmisyiuorum ama hergun bir kacamak yaparak erteliyorummmm ins yarin tamamen kzcamaksiz sizinle ayni yola cikacam
kızlar ben de karatay diyetine başlayacağım yalnız ben bi kaç gün denedim ki gerçekten acıktığımda saat 3 falan oluyor. o sırada da yemek yiyemiiyorum iş dolayısıyla. ben gun arasında acıktığımda yogurt keten tohumu, süt, ayran vs gibi şeyler tüketmeyi düşünüyorum... bu sizce diyete uygun mu?
selam millet =) ben Canan Karatay'ın hayranı oldum resmen. Onun dediklerini yaparak 1 ayda 6 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum. hiç yorgunluk hissetmiyorum hatta aksine kendimi çok daha enerjik hissediyorum ve kendime güvenim gitgide tavan yapıyor. herkese tavsiye ediyorum. Kilo vermek önceden bana dünyanın en zor şeyi gibi gelirdi ama şimdi çocuk oyuncağı
İstersen bize katılabilirsin her gün yediklerini yazarsan her pt yarışmamıza da katılabilirsin:)başkalarına da faydan dokunur,çok fazla kilon var mı?
tabiki seve seve katılırım =) kilom çok fazla değil ama az da değil. boyum 1.63. dikkatli beslenmeye başlamadan önceki kilom 62 idi. şimdiki kilom 56. hedefim ise 50 yani 6 kilo daha vermem gerekiyo.
hazır olduğunda bekliyoruz, kaçamak arada hepimiz yapıyoruz, abartılmadığı sürece faydalı bile olabiliyor motivasyon ve devamlılık adına..Arkadaslar bende araniza katilmakmisyiuorum ama hergun bir kacamak yaparak erteliyorummmm ins yarin tamamen kzcamaksiz sizinle ayni yola cikacam
uygun tabi ki...kızlar ben de karatay diyetine başlayacağım yalnız ben bi kaç gün denedim ki gerçekten acıktığımda saat 3 falan oluyor. o sırada da yemek yiyemiiyorum iş dolayısıyla. ben gun arasında acıktığımda yogurt keten tohumu, süt, ayran vs gibi şeyler tüketmeyi düşünüyorum... bu sizce diyete uygun mu?
ben son günlerde takılmıştım ama ramazanda kırdım bu direnci, şu ana kadar 1.5-2 kilo verdim ramazanda..Allah razı olsun cevabınızla beni aydınlattığınız için :)
Artık ben de sizinle yoluma devam edeceğim inşallah :)
Bir şey daha sormak istiyorum hanımlar. Ramazan başlayalı kaç kilo verdiniz acaba ?
Merak ettiğim; Ramazanda daha mı hızlı daha mı yavaş verildiğii..
ben de aynen herkese tavsiye ediyorum normal hayatımda da, burda topiklerde de ama çok hızlı verdirmediği için genelde burun kıvırıyor insanlar ama bilmiyorlar ki yapması en kolay ve en güzel diyet :)selam millet =) ben Canan Karatay'ın hayranı oldum resmen. Onun dediklerini yaparak 1 ayda 6 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum. hiç yorgunluk hissetmiyorum hatta aksine kendimi çok daha enerjik hissediyorum ve kendime güvenim gitgide tavan yapıyor. herkese tavsiye ediyorum. Kilo vermek önceden bana dünyanın en zor şeyi gibi gelirdi ama şimdi çocuk oyuncağı
dünür fesatlığı deseneHerkese iyi geceler diliyorum.bugün kızımın kaynanası artık kilo vermemem gerektiğini,yüzümün çöktüğünü söyledi...gülüp geçtim çünkü; bu koca bir yalan biliyorum:)
cool girl valla sen benim olmak istediğim yerdesin zaten, kilon çok güzel, ama katıl tabi ki aramıza... o 6 kiloyu rahat rahat vermenin keyfini çıkartabiki seve seve katılırım =) kilom çok fazla değil ama az da değil. boyum 1.63. dikkatli beslenmeye başlamadan önceki kilom 62 idi. şimdiki kilom 56. hedefim ise 50 yani 6 kilo daha vermem gerekiyo.
pide için vicdan yapmana gerek yok, karatay hoca icazet verdi ramazanda ama limonata içmesen iyiymiş.. sonra telafi edersin :)İFtara misafirim vardi kagit kebabi bir corba kasigi kadar icini yedim domates salatasi yogurtlu patlican salatasiunutaraktan bir agiza atimlik pide(( 1hurma 2bardak ev limonatasi o da tatli yemiyim diye cunku coook tatli cesidi vardi su an cok yemisim gibi geliyor ve pismanim (( neden bilmiyorum
xc9
valla kaçamak olarak ben bir holosununkileri farketmişim onu çok zor farkettim ama neyse
iftar sonrası bir onunkini okudum çünkü, diğerlerini iftar öncesi okumuş, cvp yazamamıştım hatırlamıyorum kaçamakları..
.....
bu sözlerinizle beni bahtiyar ettiniz felluz hanımcımHoşgeldin yokluğun nasıl da farkediliyor,buralar sensiz çoook sessiz:)
........
Herkese iyi geceler diliyorum.bugün kızımın kaynanası artık kilo vermemem gerektiğini,yüzümün çöktüğünü söyledi...gülüp geçtim çünkü; bu koca bir yalan biliyorum:)
merhaba arkadaslar yardımcı olursanız sevınırım..karatay ıkı öğün önerıyorya..ben calısıyorum..sabah 7 de karatay kahvaltısı yapıp ögelnde 12 de dışarda karataya uygun yemek yesem sonrada hıcbısey yemesem olurmu..ama sonra butun gun nasıl gecer...akşam 6 da bısey yesemmı...yardım beklıyorum
kızlar ben de karatay diyetine başlayacağım yalnız ben bi kaç gün denedim ki gerçekten acıktığımda saat 3 falan oluyor. o sırada da yemek yiyemiiyorum iş dolayısıyla. ben gun arasında acıktığımda yogurt keten tohumu, süt, ayran vs gibi şeyler tüketmeyi düşünüyorum... bu sizce diyete uygun mu?
Valla oldukça kilolu ama kendine göre kendi çok zayıfmış:)kıskanç karı ne olacak:)dünür fesatlığı deseneonun kilosu nasıl bu arada?
xc9 .!.:bu sözlerinizle beni bahtiyar ettiniz felluz hanımcım
şahanesinbiz böyle laflara pabuç bırakmayız
yüzünün çöktüğünü biz söyleyene kadar diyete devam
şimdi menemenli karatay kahvaltıma doğru uzanayım ardından leslieyle randevum varwalk walk walk
unutmadan yeni gelenler hoşgeldinizdiyetiniz boyunca ilk günkü heyecanı taşımanızı ve buraya bağlılığınızı korumanızı bekliyoruz hem kendiniz hem bizler için
merhabalar,
bugün itibariyle şunu fark ettim ki kendimi kastıkça sürekli ne yesem diye düşündükçe daha çabuk acıkıyorum ve aklım fikrim sürekli bi sonraki menüde oluyor. özellikle karatay'da çoğunlukla kendim pişirmem gerektiğinden bu bahsettiğim durum zirve yapıyor. o yüzden bundan böyle kendimce karatay'ın prensipleri ve kendi besin düzenimi kafama göre yorumlayıp devam etmeyi düşünüyorum. bu başlıkta kalmaya devam etsem motivasyonunuzu etkiler miyim acaba sabah mesela yulaf ezmesi yesem ve bunu yazsam?
vücudumun kendi dengeleri var mesela 6'dan önce tıka basa yiyip de 6'dan sonra hiçbir şey yemesem bile haftada en az 1 kilo veriyorum. bazı dönemler iştahsızlaşıyorum, şu an o dönemlerden biri 2 gündür bu yöntemi denedim (abartmadım yediklerimde zaten iştahsız olduğumdan ama canım dondurma istediğinde yedim mesela) 1 haftadır bi ileri bi geri saçmalayan kilom şak diye inmiş bugün. bi süre böyle devam edeyim diyorum işe yarıyor mu diye. bu işte psikolojik etkenler de çok önemli çünkü.
günde 7 koşan veya 10 km yürüyen bi insanım gündüz muhtemelen ne yesem eriyor o yüzden bi şekilde. aceleye gerek yok. bi de sizin fikrinizi almak istedim, farkındayım biraz karışık olmuş yazdıklarım. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?