Popüler Konu Karatay Diyeti Deneyimlerimiz - Canan Karatay

Allah razı olsun cevabınızla beni aydınlattığınız için :)
Artık ben de sizinle yoluma devam edeceğim inşallah :)

İftar menüm;

Şehriye Çorbası
Çok az bezelye yemeği
Salata, yoğurt
Bolca suu

Bir şey daha sormak istiyorum hanımlar. Ramazan başlayalı kaç kilo verdiniz acaba ?
Merak ettiğim; Ramazanda daha mı hızlı daha mı yavaş verildiğii..

selam millet =) ben Canan Karatay'ın hayranı oldum resmen. Onun dediklerini yaparak 1 ayda 6 kilo verdim ve vermeye de devam ediyorum. hiç yorgunluk hissetmiyorum hatta aksine kendimi çok daha enerjik hissediyorum ve kendime güvenim gitgide tavan yapıyor. herkese tavsiye ediyorum. Kilo vermek önceden bana dünyanın en zor şeyi gibi gelirdi ama şimdi çocuk oyuncağı

Hoşgeldin yokluğun nasıl da farkediliyor,buralar sensiz çoook sessiz:)
Kahvalti: klasik
Ara: yarimsar avuc badem, fistik, 1 bardak sut
Ogle: firinda yarim dilim tavuk biftek
Aksam: bir tabak sarma, bir kase yogurt ( sarma tepeleme bir tabak degil)
1 brdk sut
3 lt su
Ara öğün yapmasan daha iyi olur ayrıca sarmalar bulgurlumuydu?
Arkadaslar bende araniza katilmakmisyiuorum ama hergun bir kacamak yaparak erteliyorummmm ins yarin tamamen kzcamaksiz sizinle ayni yola cikacam
Hoşgelirsin:)

Evet uygun şeyler,tüketebilirsin.

İstersen bize katılabilirsin her gün yediklerini yazarsan her pt yarışmamıza da katılabilirsin:)başkalarına da faydan dokunur,çok fazla kilon var mı?

Herkese iyi geceler diliyorum.bugün kızımın kaynanası artık kilo vermemem gerektiğini,yüzümün çöktüğünü söyledi...gülüp geçtim çünkü; bu koca bir yalan biliyorum:)

İstersen bize katılabilirsin her gün yediklerini yazarsan her pt yarışmamıza da katılabilirsin:)başkalarına da faydan dokunur,çok fazla kilon var mı?

tabiki seve seve katılırım =) kilom çok fazla değil ama az da değil. boyum 1.63. dikkatli beslenmeye başlamadan önceki kilom 62 idi. şimdiki kilom 56. hedefim ise 50 yani 6 kilo daha vermem gerekiyo.

tabiki seve seve katılırım =) kilom çok fazla değil ama az da değil. boyum 1.63. dikkatli beslenmeye başlamadan önceki kilom 62 idi. şimdiki kilom 56. hedefim ise 50 yani 6 kilo daha vermem gerekiyo.

Aynı boydayız, ben evlendiğimde 53 kiloydaydım ve bana çok yakışan bir kiloydu.sanırım çok gençsin:)

Arkadaslar bende araniza katilmakmisyiuorum ama hergun bir kacamak yaparak erteliyorummmm ins yarin tamamen kzcamaksiz sizinle ayni yola cikacam
hazır olduğunda bekliyoruz, kaçamak arada hepimiz yapıyoruz, abartılmadığı sürece faydalı bile olabiliyor motivasyon ve devamlılık adına..

uygun tabi ki...

ben son günlerde takılmıştım ama ramazanda kırdım bu direnci, şu ana kadar 1.5-2 kilo verdim ramazanda..

ben de aynen herkese tavsiye ediyorum normal hayatımda da, burda topiklerde de ama çok hızlı verdirmediği için genelde burun kıvırıyor insanlar ama bilmiyorlar ki yapması en kolay ve en güzel diyet :)

Herkese iyi geceler diliyorum.bugün kızımın kaynanası artık kilo vermemem gerektiğini,yüzümün çöktüğünü söyledi...gülüp geçtim çünkü; bu koca bir yalan biliyorum:)
dünür fesatlığı desene onun kilosu nasıl bu arada?

cool girl valla sen benim olmak istediğim yerdesin zaten, kilon çok güzel, ama katıl tabi ki aramıza... o 6 kiloyu rahat rahat vermenin keyfini çıkar

İFtara misafirim vardi kagit kebabi bir corba kasigi kadar icini yedim domates salatasi yogurtlu patlican salatasiunutaraktan bir agiza atimlik pide(( 1hurma 2bardak ev limonatasi o da tatli yemiyim diye cunku coook tatli cesidi vardi su an cok yemisim gibi geliyor ve pismanim(( neden bilmiyorum

pide için vicdan yapmana gerek yok, karatay hoca icazet verdi ramazanda ama limonata içmesen iyiymiş.. sonra telafi edersin :)

SABAH;kkk ÖĞLEN;keten tohumlu yoğurt AKŞAM;3 tane köfte,çoban salata,patlıcan salata,ve tabi vazgeçilmezim yoğurt

halosonun menüsünü yorumlayana kadar epey efor sarfettin onu egzersizden sayalım ama beyin jimnastiği olarak
yani haloson da kaçamağın dibine vurmuş ama yine de vicdanı el vermemiş olacak ki çanta yiyene kadar sana tek tek anlattı

Hoşgeldin yokluğun nasıl da farkediliyor,buralar sensiz çoook sessiz:)

........
bu sözlerinizle beni bahtiyar ettiniz felluz hanımcım

şahanesin biz böyle laflara pabuç bırakmayız
yüzünün çöktüğünü biz söyleyene kadar diyete devam

şimdi menemenli karatay kahvaltıma doğru uzanayım ardından leslieyle randevum var walk walk walk

unutmadan yeni gelenler hoşgeldiniz diyetiniz boyunca ilk günkü heyecanı taşımanızı ve buraya bağlılığınızı korumanızı bekliyoruz hem kendiniz hem bizler için

Son düzenleme:
merhabalar,

bugün itibariyle şunu fark ettim ki kendimi kastıkça sürekli ne yesem diye düşündükçe daha çabuk acıkıyorum ve aklım fikrim sürekli bi sonraki menüde oluyor. özellikle karatay'da çoğunlukla kendim pişirmem gerektiğinden bu bahsettiğim durum zirve yapıyor. o yüzden bundan böyle kendimce karatay'ın prensipleri ve kendi besin düzenimi kafama göre yorumlayıp devam etmeyi düşünüyorum. bu başlıkta kalmaya devam etsem motivasyonunuzu etkiler miyim acaba sabah mesela yulaf ezmesi yesem ve bunu yazsam?

vücudumun kendi dengeleri var mesela 6'dan önce tıka basa yiyip de 6'dan sonra hiçbir şey yemesem bile haftada en az 1 kilo veriyorum. bazı dönemler iştahsızlaşıyorum, şu an o dönemlerden biri 2 gündür bu yöntemi denedim (abartmadım yediklerimde zaten iştahsız olduğumdan ama canım dondurma istediğinde yedim mesela) 1 haftadır bi ileri bi geri saçmalayan kilom şak diye inmiş bugün. bi süre böyle devam edeyim diyorum işe yarıyor mu diye. bu işte psikolojik etkenler de çok önemli çünkü.

günde 7 koşan veya 10 km yürüyen bi insanım gündüz muhtemelen ne yesem eriyor o yüzden bi şekilde. aceleye gerek yok. bi de sizin fikrinizi almak istedim, farkındayım biraz karışık olmuş yazdıklarım. :44:

Merhaba arkadaşlar,

Yaklaşık 2 aydır farkında olmadan Karatay diyeti gibi beslenerek 8 kiloya yakın kilo verdim.

Lakin benim yaptığım diyetin tek farkı ben sabahları 1 dilim kepek ekmeği yiyorum.

Bunun çok büyük bir sakıncası var mıdır?

Son iki gündür metabolizmam durdu diye Dukan diyetine başlamıştım.

Ama daha ikinci günden korkunç baş ağrıları, yorgunluk ve öğürmeli mide bulantısı çekince, bir parça pide ve 1 tane hurma attım

ağzıma (saat gece 10du), bütün sıkıntılarım geçti ve huzurla uyudum. 3 gündür kabızdım ama bu sabah tuvalete çıkabildim.

Bu Dukan diyeti benim gibi keyifli yemeği seven birine uygun değilmiş sanırım. Tatlandırıcılar, dukanellalar, yulaflar, light yoğurtlar

zero colalar, korku filmine çevirdi iki günümü. Ben tatlandırıcının t'sini kanser yapar diye ağzıma koymadım. Bu diyet önce et var

diye iyiydi ama sonra markette light yoğurt, süt ve peynir gibi lezzetsiz şeylere dünyanın parasını yatırınca daha çok suni geldi bana.

Sadece içimi dökmek için yazdım. Bu güne kadar hiç bir isimsel diyet listesi takip etmedim ve ilki Dukan oldu onda da çuvalladım mı

acaba diye bir iç dökme yazısı bu. Dukan yapan arkadaşların topiğine de motivasyonlarına zeval vermemek için yazamadım.

Şimdi Karatay'dan devam edeceğim. Sabah 1 dilim kepek ekmeği haricinde klasik Karatay kahvaltısı yaptım bakalım.

Yaklaşık 3 haftadır tek kilo veremedim.

Umarım burada motivasyonum ve metabolizmam hızlanır.

Destek ve tavsiye bekliyorum.

Öperim.

TÜNAYDIN
bir sürü yeni arkadaş gelmiş...hepiniz hoşgeldiniz

o kadar uzun süre aç kalmak sağlıklı değil bu adı üstünde sağlıklı beslenme programı bunda yiyerek zayıflanılıyor yemeyerek değil ...sabahı krallar gibi öğleni dükler gibi akşamıda fakirler gibi yapın diyor.... kahvaltıdan 5 saat sonra öğlen yemeği yiyeceksin sonra 19 saat aç kalacaksın bu olmaz kitaplarını alıp okursan nedenlerini anlarsın..beyin açlık krizine gireceğini algılayarak yediğini depoya yağ olarak atarmış...ben erken kahvaltı yapınca 3 öğün yapıyorum 10-10.30 gibi yapınca 2 öğün yapıyorum

ben 3 öğün yapınca öğle yemeği saat 3 e denk geliyor akşamda evde çocuklarla yemem gerektiği için hafif geçiriyorum, yoğurt ve keten tohumu yada yoğurt içine fındık fıstık badem ceviz üzüm gibi şeyler doldurarak geçiştiriyorum

dünür fesatlığı desene onun kilosu nasıl bu arada?
Valla oldukça kilolu ama kendine göre kendi çok zayıfmış:)kıskanç karı ne olacak:)

Tamam o zaman güzelliğimizi kıskana lardan etkilenmeden devam ediyoruz hep beraberr:))

senin kendini kasmana hiç gerek yok karatay hoca günde 5 km koşuyorsan istediğin herşeyi yiyebilirsin diyor sen fazlasını yapıyorsun ...bence belirli kurallara uyman bile yeter sana mesela...sabah karatay kahvaltısı mutlaka olacak, akşam 8 den sonra bişey yenmeyecek, öğün araları en az 5-6 saat yapılacak gibi...

Kahvaltımı ettim,birazdan arkadaşım gelecek, leslie akşamüstü yapacam mutlaka:)

Yeni gelen arkadaşlar bizimle takılın pişman olmazsınız..!! ,bir zamanlar sizin gibiydik ama şimdi bakın ne oldu:))) ben 9,3 kg verdim.yavaş yavaş ve kalıcı.kalıcı diyorum çünkü ben artık hep öyle beslenecem.:)))

evden işe 25 dkk yürüyüş
işten eve 25 dkk yürüyüş
iftarda....2 tane zeytin, tarhana çorbası, biberli domatesli kıyma,kabak yemeği,marul, acı biber,yoğurt ve 1 tane taze incir (Gİ yüksek ama güllaç yerine )

gece 1 de leslie

sahurda..kıymalı yumurta ve kkk, süt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…